47495
German Truck Simulator
-
#677 szerintem maradjon nagyon jo -
Blum #676 Nagyon fasza lett Tomi! -
#675 Csináltam egy új bannert menüvel (amit később lehet bővíteni), írjátok le a véleményeteket, hogy maradjon, vagy rakjam vissza a régit. (Bocs, hogy duplapost. :P) -
#674 Lehet, hogy amíg nem kaptak licenszet, addig IVEDO volt, de most már megkapták, viszont az intit még nem módosították. -
#673 De az ETS-be is volt olyan hogy a képeken volt Scania meg minden aztán nem lett semmi. -
vajo #672 jó lesz.
Főleg h lesz benne Iveco :D de Iveco-ra is kaptak liszenszt ezek szerint mivel a kamionon Iveco van, csak az interiorban cseszték el. (szerintem, de lehet tévedek) -
#671 Gurigák is sokat javultak a kamionokon és a pótokon is szerintem élethűbbek.Ahogy látszik lesz benne BMW utcai autónak. -
DIESEL DOG #670 Így van! -
#669 Ez tetszik már amúgy is kezdtem várni a képeket ha már megjelenni nem jelent meg Novemberbe :D -
nenus #668 ha megengeded hogy kiegészítselek..
-Alapjátékhoz képest szép modellek
-Új dockok
-Mozgó panelek a pótkocsin -
#667 kicsit módosítom és pont olyan lesz mint apámé
viszont ott van benne az Adblue tank órája is...kíváncsi vok rá h kellesz e adblue-t tankolni...(bár van egy olyan érzésem h nem:S) -
#666 Végre lesz DAF belső. -
Blum #665 Am,csak engem idegesít a HUD a játékokban? Szépen megáll mindenki,megnézi a laptopot,aztán cső....max a fáradtságot tehetnék valahova,1 kis ikonba,többi kuka... -
#664 Én örülnék egy navigációnak, nem kellene út közbe nézegetnem a térképet. :D -
#663 "túl gyorsan mész"-hehe, nagy só lenne... -
#662 Hát de a belső térben jobb lenne a GPS. -
#661 Ha jól látom lesz GPS navigáció is, mert ezen a képen mintha kijelölné az útvonalat. -
#660 akkor az egy bug lenne? :/ #657 -
tomi0113 #659 IVEDO xDxD -
#658 -
#657 Hááát ha nem is Iveco, de IVEDO az minden bizonnyal lesz benne...
Ezek szerint marad a két eredeti licence (MAN,DAF) a többi meg marad ami volt ETS-be + IVEDO. De sztem nem is ez a lényeg, úgyis telepakolják majd ezt is rengeteg móddal, hanem nekem inkább a környezet tetszik igazán. A térkép alapján marad még bőven hely a térkép moddereknek, h bővítsék a térképet (elég szellős), ill. arra leszek kíváncsi, h pl. mennyire lehet majd kibővíteni a tépképet mondjuk a szomszédos országokkal. Olyan lesz mint ETS-be (Post USSR mód, ami leesik a képernyőről)? A másik ami érdekel az a forgalom. A videó alapján ebbe se lesz vmi hűde nagy Ai forgalom... De a remény hal meg utoljára! -
tomi0113 #656 -
Blum #655 Én 1-et Sz.A.I-ből (szakmai alapozói ismeretekből),1-et matekból,1-et rohadalomból... -
tomi0113 #654 én 2db 5-öst kaptam angolból :P :) -
Blum #653 Ahhoz képest nekem ma egész jó napom volt. Bementem suliba,volt 4 órám,kaptam 3 ötöst,hazajöttem,aztán kiderült,hogy egész hétvégén enyém a kéró (ősök elutaznak),elmentünk bringázni,kurva jó volt....és most egész éjjel kockulok....:P
-
tomi0113 #652 jaja xD -
#651 Ez a péntek 13-a xD:D -
tomi0113 #650 én nem láttam :S xD -
#649 A másik banner csak teszt miatt volt kint kb 1 percig, a szerencsések láthatták csak. :D
Majd ha ez elavul (megjelenés után) vagy ha az jobban tetszik, akkor kicserélem, csinálok hozzá menüt is. :D -
Blum #648 Na,elmegyek itthonról,mire visszajövök ez fogad! Vell dán!
Jó lett a banner! :) -
#647 Az ETS-ben nem licenszelt kamionok most sincsenek a vidin, csak az újak. Úgy tűnik fele licenszelve lesz, fele nem, érdekes lesz. :S
Egyébként nekem a vidiből talán az tetszik a legjobban, amikor a völgyhídról nézünk rá a falura,. Jó lesz, ha nem csak 2X2 sávos utakkal rendelkező városok lesznek, hanem kis falvak is, plusz a hegyekben is csinálhatnak szép kis utakat panorámával. :P -
#645 Úgylátom a Volvo-n még mindíg nem az eredeti logo van.
Bár ez lenne a legnagyobb bug! -
#644 Szép képek és németben vagyunk akor már jól jönne a Toll Collect. -
#643 Üdv!
Jaja, jól néz ki, csak félő, hogy maradt a csapnivaló fizika. A MAN nagyon brutálisan néz ki, Stralist láttam még, meg DAF XF-105-öst
De bennem ottvan az, hogy vidin az Extreme Trucker is jól nézett ki, mégis nagy szutyok lett
Pár képet én is lőttem a vidiből:
-
#642 -
DIESEL DOG #641 -
#640 Jól néz ki. :D
Hivatalos oldal linkjét ki is teszem. -
DIESEL DOG #639 Így az első pozitívumok a videó alapján: (személyes véleményem!)
- Bővítették a jármű palettát
- Új, szép kabin nézetek
- Több út, nem csak autópályák, kisebb mellék utak
- Több szállítmány, nem csak dobozos trailerek
- Ismét mesés a táj, a hangulat
- Grafika valamelyest szerintem javult -
#638 nagyon szupernak néz ki :) nagyon örülök neki, az 100% hogy első nap amikor megjelenik bemegyek a boltba és átnyújtom a pénzt!!! -
#637 Egy kicsit magasan van a kamera állás belülről majdnem lehet látni a Daf tetejét kijavithatnák...másképp pöpec