47495
German Truck Simulator
  • mester12
    Köszi Blackdog
  • Blackdog
    Nézegesd ezt az oldalt:
    http://www.kamionszim.hu/news.php
  • mester12
    Heló mindenki! Dobhatnának még vidiket.
  • 94mike
    Etsbensem látszódott,már meg szokhattad volna...
    viszont! olyan TGX-el kiválló,ameiken nincsen napellenző:)
  • kalee
    Én már nagyon várom a játékot főleg a TGX interior miatt :-) !!!De pont itt láttam a legnagyobb hibát is!!!Nem tudom hogy változik-e a belső nézet itt is a különböző kamion osztályokkal de az sem igen segítene mert abban a 8 perces gameplay videóban látszik hogy a gépen kívül van napellenző ( a TGX-ről van szó még mindig :-) ) de a belső nézetben meg nincs!!!Annak ott látszódnia kéne nem??Engem ez kuva mód zavar...
  • DJKonya
    Én is annyiért vettem
  • AudiQuattro
    +990 a házhoszszállitás.
  • AudiQuattro
    CD galaxisba meg: 2 690 Ft Akcios
  • Tinka123
    Most pedig 5150/5190 valahogy igy multkor néztem a szombathelyi tescoban :D
  • tomi0113
    xD
  • mester12
    A Győri TESCO-ban 5000 ft volt.
  • Szabcsa
    na ezaz h kurva idegesítő mikor van benne 14 sebesség és 1essével rakja. lenne legalább olyan h 2sébességet lökne neki automatikusan és akkro nem lenne olyan tényleg mint az F1es kocsi
  • tomi0113
    én is mediában vettem ha minden igaz akk ugyan annyiért mint te. :)
  • 94mike
    Én Auchanba..hasonló áron..
  • DIESEL DOG #1168
    Én az ETS-t Media Marktban vettem meg rá 2 napra ahogy kijött, 4990 Ft-ért. Szerintem a GTS sem lesz több...
  • szabii98
    xD
  • gumikacsa
    Én nem tudom, a tescoba hogy nyomják, de 6000 Ft volt az euro truck simulator.... (576-ban 3000)
  • szabii98
    Ja oké:DD
  • LTomi
    Az árról még nincs információ, de biztos nem lesz magas.
  • szabii98
    Ez is 4000ft-körül lesz árban?
  • lusti12
    szaisztok!nem tudjátok magyarországon is megfog jelleni a játék és ha igen akkor kb mennyibe kerül?válaszaitokat előre is köszönöm.
  • DJKonya
    Sziasztok!
  • AudiQuattro
    Voltmár..régi.
  • VERESS 96
    Vidi :P :D
  • Napközis
    Kívánok minden fórumozónak és családjának békés, boldog karácsonyt!
  • mester12
    BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!
  • Solt
    Igen! Elő lehet fizetni 1 évre előre is, akkor nagyon nagy kedvezmények vannak. Borsos az ára, viszont akinek van elég ideje játszani vele, és tényleg megszállott, annak kiváló! Nagyon jó a fizikája, az FFB pedig félelmetesen jó! :)
  • leho94
    igen
  • gumikacsa
    ??? Most ez jól értem, hogy akkor havonta meg kell venni? Vagy mi?
  • szabii98
    Viszont kívánom!
  • tomi0113
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • LTomi
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
  • Solt
    Pont, hogy így jár az eszem a pénzen! Sokkal több bejönne... nézd meg az iRacing-t! Ugyanez a rendszer mint amit vázoltam, viszont HAVI(!!) perkálás van, de mivel az eddigi legjobb autó szimulátor, ezért perkálnak érte... Az igényességre és a minőségre mindig van vevő... sokkal jobb érzés úgy pénzt keresni, hogy elégedettek az ügyfeleid...
  • leho94
    de ugy sokkal több pénzt tudnának összegyűjteni .. TDU pl.
  • Szobi30
    hát...ha azt nézzük még lehetne ezen is javítani az tény(még ki se adták de már lehet látni a hibákat) de ugyanakkor minden játékukon javítanak kicsit...szóval valamivel tuti jobb lesz mint az ETS ha nem is sokkal.(én megfogom venni ezt is ugyanúgy ahogy az ETS-t megvettem)
    és ugyebár azt mondták még 2-3 hónapja, hogy a következő játékban már élethűbb fizika lesz...és valószínűleg más grafikai motorra fog épülni. reméljük, hogy majd abban nem fogunk már csalódni...ha ez kijön 13-án és nem fog csúszni akkor szerintem februárban vagy márciusban be fogják jelenteni az újjab játékot...és reméljük, hogy az jobb lesz:)
  • 94mike
    Mondod ezt most...ha te lennél a "goré" nem ezen járna az eszed,hanem a pénzen.
  • Solt
    Én egész másképpen fogtam volna hozzá üzletileg. Korrekt fizikával, a lehetőségekhez mérten teljes szimulációval, ( például full klikkelhető kabin, normális tükrök, élethű hangok ) 1DB liszenszelt kamionnal ( valami alap maszattal ) kiadtam volna egy alap játékot 2-3 ezer forintért. Aztán a további kamionokat meg kiegészítőként külön árulnám... lenne multi, stb... Én így próbálkoztam volna...
  • vajo
    az összes hibás!
  • 94mike
    Azt hittem,én vagyok a béna..de akkor nálladis van eltérés,sztem valameik interiorbaisvan..nemis kicsi.
  • vajo
    Na a tükörröl ne beszéljünk, már párszor gondolkodtam csinálok róla egy vidit mekkora bugos szar! ha fordítod a kamerát torzul a tükör, alapból ferde is! rámpára rátolatni képtelenség mert legaláb 30° eltér és így szar!