24218
Modern Warfare 2
-
Meg hozzá egy tuti szemcsi 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.partikellekaruhaz.hu/grafika/termekek/lanybucsu-szexi-parti-14640.jpg -
ez hatalmas, ilyen kő nekem is.
-
"Szerintem műfajilag semmi újat nem tud felmutatni,csak mindezt úgy teszi,hogy az ember megőrül tőle." - Ez a lényeg :)
"Mert tele van epikus jelenetekkel" = fejbe lövöd az ellent-> szöveg: "Good night". Sniperként leszeded a másikat-> szöveg: "Beautiful" Captain MacMillan nagy szövegei: 1) Hold...Hold... Gooo! 2) Are you daft? Stay out of the radioactive area 3) Bollocks... (ezt később Bloody Hell-re módosították)
"perfekt a sztori" - ez azért túlzás :)
"izgalmas és fordulatos a játék." - Normál lőfegyveres pú-pú mellett az AC-130 tüzérsége, Sniper küldetés, Chernobyl-Pripyat (ezzel kellett volna kezdenem), helikopteres harckocsi-lövölde.
"Filmben érzi magát az ember." = fegyver és összes tartozékai + karnyújtásig az összes háttér textúrája egyedülállóan részlet gazdaság (k..v@jó a grafika :)
Sokan szidják, hogy ilyen scriptelt, meg olyan kocka (nem próbálták még a Veteran nehézséget). Ennek egy része igaz is, de mindezt feledteti az a köntös, amibe öltöztetik és emiatt amilyen hangulata lesz az egész játéknak. Néha előfordul a nap végén, hogy az OF-nél és ArmA-nál könnyebb műfajra vágyik az ember lánya :)
A végére még:
A két haverod hetero volt? ;)
-
Akkor most sorold be a Task force-ot valahova :D -
Nem lehet összehasonlítani a kettőt, mert különböző kiképzést kaptak. pl: a SWAT inkább beltéri harcra lett kiképezve, míg a SAS mindkettőre. Az egyik egy rendőri, a másik egy katonai alakulat. A felszerelés is más. -
De bizony. -
amúgy a SAS amcsi megfelelője nem a Delta Force? hiszen a SWAT - ahogy írtad - rendőri alakulat, a DF meg katonai, akárcsak a SAS -
Jahh, és ott a GSG-9 a németeknél, ami kb. a kettő keveréke, és egyben az egyik legprofibb, legelismertebb terrorelháritó alakulat a világon. -
Persze, ha az egyik mondjuk 10-ből 10-szer képes lenne felülkerekedni a másikon, az egyértelműen eldöntené a dolgot. De erre igen kicsi az esély, annyi mindentől függ még, hogy ki kerülne ki győztesen egy-egy ilyen összecsapásból... -
De ha mondjuk teszem azt egymás ellen vetnék be a két osztagot, csak felülkerekedne egyik a másikon, tehát lenne jobb és rosszabb... -
"...ők is foglalkoznak terrorcselekmények elháritásával, megelőzésével." - Jah, és nyilván végrehajtásával is, ahogyan azt a kormányérdekek diktálják. -
Erre nem létezik olyan válasz, hogy ez a jobb, vagy az a jobb.
Más a felszerelésük, a harcmodoruk, a kiképzésük, viszont a kötelességeik hasonlóak.
A SWAT a amerikai rendőrség kötelékébe tartozó taktikai alakulat, terrorcselekmények elháritásánál, túszmentésnél, különösen veszélyes személyek elfogásánál/letartóztatásánál vetik be őket általában, és csak az USA területén.
Az SAS viszont a Brit Hadsereg kötelékébe tartozó különleges katonai alakulat, feladatuk a hirszerzés, szabotázsakciók végrehajtása bel-és külföldön, a brit kormány és a britek védelme, gerillák képzése szintén külföldön, és ők is foglalkoznak terrorcselekmények elháritásával, megelőzésével. -
Kicsit off:
Már régóta foglalkoztat: mondja már meg valaki hogy a Modern Warfare 1. részében is szereplő SaS kommandó a jobb, vagy pedig a Swat alakulat tagjai. Ezt sosem tudtam eldönteni... mert végül is mindegyik nagyon profi. -
Hmm... Végül is, egy Ghillie-álcaruha 30.000 Ft, ha egy ilyet odacsapnának egy új cod mellé, mindenki jól járna :D Csak lehet, hogy húszmillió álcaruha legyártása kissé odabaszna a textiliparnak :DD -
De bakker, már megint a PC-s warez... Több mint tízmillió példányt adtak el a cod4-ből, ebből pár milliót PC. Hol az a híres warez? Eszméletlen mennyiségű játékot adtak el, nem lehet felfogni, hogy a PC-s warez téma ürügy arra, hogy a kiadók kapják a kenőpénzt sonytól meg microsofttól, hogy a gépjeikre jöjjön ki hamarabb/csak a játék. -
hiper KOCKA #1371 Mikor először ránéztem azt hittem Csubakka.
-
vzajcev #1370 -
vzajcev #1369 "beszivárog az infinity-hez és a levegőbe repíti az egész kócerájt" Ebben a szép zöld "munkaruában". 
IMG]http://media.gamespy.com/columns/image/article/100/1006376/call-of-duty-modern-warfare-2-war-at-home-edition-20090722052133096.jpg[/IMG]
-
Hagyjad. Divatból fikázza csak. Amúgy leírt mindent amiért szeretjük. -
Ja, ő az a fajta, aki úgy állítja be, hogy magasról tesz az egészre, meg nem érdekli mikor jön ki a játék, de ha egy napot is késik a megjelenése mint ahogy várta, akkor névtelen bombagyárosként beszivárog az infinity-hez és a levegőbe repíti az egész kócerájt. Ehhe... -
Gabe18 #1366 Te írod,"a multija király" és "tele van epikus jelenetekkel,perfekt a sztori,izgalmas és fordulatos a játék.Vmint filmben érzi magát az ember."
Mi kéne még? -
Én nem tudom h mi ez a nagy mw2 mizéria.Jó lett a modern warfare.A multija is király.De egy picit túlzásnak érzem már ezt a fajta hypot amit ez a játék kap.
Szerintem műfajilag semmi újat nem tud felmutatni,csak mindezt úgy teszi,hogy az ember megőrül tőle.Mert tele van epikus jelenetekkel,perfekt a sztori,izgalmas és fordulatos a játék.Vmint filmben érzi magát az ember.
Nekem 8 h mikor jön ki.
Múltkor a Bakterban fröccsöztünk az egyik haverommal.Erre odajön 2 másik haver és azzal indít h milyen fasza lessz az új COD meg stb.....
Istenem.mondom.ez már túllép pár határt.De a csajt nem vették észre aki ott ült pár paddal odébb és betonozó módjára kilógott a fél picsája.De ha egy MW2-es feliratú pólójú gyerek lett volna fél kilóméteres körzetben még a farkát is kiverték volna neki.
Ez a megjelenéses köcsögösködés meg ha nem lenne akkor lehet h MW3 sem lenne pc-re.Mert nem tudnának annyit eladni konzolra a pc warez miatt. -
Cingar #1364 baszus mondhattad volna hogy nem jön majd le a monitorrol 
amugy sziasztok! -
lol. Én 1 hónapot már simán kibirok, addig is nyomom a CoD4-et multiban, meg veteránon single-ben. -
Én ilyen meglepetést szeretnék minél hamarabb látni a "Bizonytalan" felirat helyett:
Modern Warfare 2 PC Megjelenés időpontja:
0 nap 0 óra 10 perc 27 másodperc
Az nagy várakozásban előjött elvonási tünetek miatt a cod4 indítófájlját átneveztem mw2.exe-re, mikor pedig betölti a játék menüjét a "Modern warfare" után filctollal odaírok egy 2-est a 4-est a call of duty mellett meg lehúzom...
...ezután habzó pofával végigtolom a játékot, és azt mondogatom magamnak hogy de jót mw2-ztem.
-
Ha extra hatást és bevételt szeretnének elérni, akkor a következőképpen csinálnák (anélkül, hogy ötletet adnék) :)
- Valamilyen nyomósnak látszó indokkal December 2-re halasztani az első boltokba kerülést (érzelmek és várakozás fokozódik + közel a mikulás és...)
- December 07-én közzétenni, hogy december 18-án 12:00 h-tól december 21. 17:00 h-ig korlátozott példányszámban "Christmas Edition" csak 9.990,- Ft.
:) - f@sza-kassza-massza
-
ne reménykedj.jobb a meglepetés. -
vissza kene rakni a szamlalot. -
Háháh az egész marketing kampány erről szól, csak az Infamy trailer által generált nyenyere százezres, de lehet hogy milliós számban fogja megdobni az eladásokat. Ki van ez találva. -
Ugye, az még nem jutott senki eszébe, hogy mesterségesen generált csiki-csuki dezinformálásról van szó, annak érdekében, hogy mindig szerepeljenek az aktuális hírekben? -
Gabe18 #1356 Az Nforce fórumán erre a (ha jól nézem lengyel) oldalra hivatkozva azt tárgyalják hogy nem lesz halasztás és mindhárom platformra Nov 10.-én jön a játék:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=48630
Az nforce-os forditása:
"A few days ago we reported that Call of Duty: Modern Warfare 2 for PCs will be delayed. According to new information it won't be delayed, which ensures our Polish distributor of games, or LEM referring to the latest plan for a branch of the British publishing company Activision Blizzard.
The plan comes from 9 October of this year and it is clear that the product of Infinity Ward will appear on all three platforms (PC, Xbox 360, PlayStation 3) exactly 10th of November this year. The delay, which was reported some time ago does not seem to be true, except that something would change in the coming days.
Now, we have to observe for further developments. The case is so important, that the Modern Warfare 2, is waited by so many players, and tied the game itself is great expectations. This is probably the most powerful game premiere for this year, with which the publisher (Activision Blizzard) wants to test the tolerance of the price of players (in the West, the title will be slightly more expensive than usual)." -
Renátó1985 #1355 én már előrendeltem a game-ben és fizetnem is kellett szóval kétlem, hogy nem jelenik meg nov. 10.-én -
Gabe18 #1354 Lesznek itt még kavarodások.Gamer 365.hu-n olvasható:
"Egy fokkal frissebb eset, hogy a CodNation fórumán felbukkant egy kép, ami arra engedett következtetni, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 megjelenése decemberre fog tolódni, ám az Infinity Ward közösségi menedzsere, Robert Bowling nem sokkal később a Twitterén határozottan cáfolta a dolgokat, így marad a november tizedikei premier." -
Nem éppen.
Karabélyoknál Stopping Powerrel közelről sem volt halálos a fejlövés. Egyedül az M14-nek volt akkora sebzése, hogy Stopping Powerrel fejre lőve egy lövésből megfektette a delikvenst, ha csak nem volt Juggernautja. -
Ez a mikulás minden topikban rombol vaz...?! -
hát amilyen kocka -
szerintem bontsunk pezsgőt.
holnap már itt lesz úgyis az új regével. -
végre
-
Én sem olvasom el, de majdnem elolvastam, de nem éri meg...^^ -
ááá,nem olvasom el