24218
Modern Warfare 2
  • Snexi
    még
  • Bence94
    őőő háát már itt vaaan a számon őő...
    werkfilm:nem 1080 p-ben fog menni hanem 600p vagy mennyi, hogy meg legyen az a áhított 60 fps!
  • MerlinW
  • NEOreg3
    1080p-s 60fps-es játékok listáját írd le kérlek
  • fer007
    A játék megjelenése a hivatalos oldal szerint!Bal alsó sarok!És a pc is ott van még!
  • Falcon87
    Nem föltétlen nuke az, akkor szerintem nem szaladgálnak olyan vidáman a katonák :D
  • werkfilm
    azért a többségnek még jó ideig nem lesz olyan gépe amin játszhatóan jobban néz ki pcn mint egy xbox game 1920*1080 felbontáson 60fpsel :)
  • MerlinW
    X-Box-on már bő egy éve butitott grafikán futnak a játékok, hogy gyorsak legyenek:)
    GTA4 is medium beállításokkal fut. X-et már leelőzte a PC, PS3 alázásához még kell idő.
  • Smithwarden
    Igen amiket irsz azok is beleszamitanak biztosan.
    A kerdes hogy melyik milyen mertekben.
    A lenyeg hogy sajnos a konzol az ur mostmar es PC-t kezdik egyre durvabban elhanyagolni.
    Oke - vegyen konzolt mindenki, van par elonye (keves cheater, fix hadver mindenkinek = fair jatek, a jatekokat nem kell rondara "butitani" hogy legyen 200 FPS hanem mindenkinek ugyanugy full grafikan van, egyszeru kezeles, stbstb, de adjanak alapbol hozza egeret + billentyut!
    Akkor sok PCs siman venne konzolt.
  • Lacee86
    Ezt a képet küldd el nekik, és hnapután kint lesz a játék. ;-)
  • MerlinW
    Nem csak a warez, a PC-s verzió általában 20-25$-al olcsóbb. Ezért sem adják ki őket együtt.

A csúszások, pedig többnyire azért vannak, mert kapnak a kiadótól egy határidőt, és ha az szoros (gyors munka = több pénz), először megcsinálják a szponzorált konzolost, majd átadás után esnek neki a PC-snek (lásd GTA utolsó 3 epizódja).
    Másik ok lehet még az exkluzivitás (=fix pénz). Aztán csúszást okoz mikor külsősökkel/más csapattal csináltatják a PC-s portot (ismét jó példa a GTA)

Tudni illik, hogy akármilyen egyszerűnek tűnik a portolás ide-oda, dollármilliókról beszélünk. (10-20-30+ ember nem kevés bére, marketing, anyagár, szállítás, stb). Sokszor megvárják, hogy teljesít az egyik platform (legyen az konzol, vagy PC), és csak akkor vágnak bele a portba, ha megéri nekik. Ez is okoz csúszást.

Az élet nem egyszerű:)
  • Skyline
    Hogy minden játéknál..Azt nem mondanám. De ennél szomorú.
    Mindazonáltal meg is értem cod4 is konzolon fogyott legjobban pc-n a sok buzeráns ahhoz képest hogy játszik vele hónapokig lewarezolja...
    10 pénz egy játékért amivel az ember hónapokig játszik nekem ne mondja hogy kifizethetetlen,főleg ha olyan gépe van amin el is fut..
  • Smithwarden
    En azon csodalkozok mostanaban amikor nem fel / egy evet csusztatnak a PC-s verziokon.
    Tobb mint 10-szer! akkora beveteluk van konzolos jatekokbol es folyamatosan csak novekszik ez a kulonbseg.
    Ha egyszerre adjak ki minden platformra a jatekot, akkor sok nyugaton jo fizetesbol elo emberke azt mondja magaban, hogy par kattintas a PCs warez verzio inkabb "megnezem" ott eloszor vagy inkabb vegigjatszom PCn ingyen, hiaba nem kerulne nekem sokba, ingyen meg jobb.
    PS3-on nincs warez, Xbox-on meg felnek legtobben a ban-tol, ott megveszi szinte mindenki.
    Valoszinu hogy egyaltalan azert adjak ki meg PC-re a jatekokat mert a hadvergyartok es a microfos penzeli oket a hatterben.
  • Solid Snake

Kérlek jó uraim, drága fejlesztő bácsik adjátok ki időben!
  • werkfilm
    sok magyar dolgozik a játékon
  • Kandurex
    Azt pont ide figyelnek az SG -re a készítők ;)
  • MerlinW
    Minden játéknál szomorú, de hát ez van. A konzolosok meg pont ellenkezőleg gondolják:) Volt 20 évig PC exkluzivitás, most a konzolosok kapnak jól:)
  • Skyline
    Ennél a játéknál elég szomorú.
  • MerlinW
    Mert konzolra akkor jelenik meg, és az a főplatform.
  • fer007
    A hivatalos oldalon még mindig november 10-e van írva!
  • csuszi
    asszem cod4 is így volt.
    leszedtük a warezt, amikor kijött az eu-ban meg megvettük.
  • Gabe18
    Mondjuk a Gametrailers-en igy van kint a hír: "Modern Warfare 2 PC Delayed in Europe"

Akkor az USA-ban kijön rendesen?Érdekes...
  • Snexi
    oké
  • harmadas
    Legujjabb elözetes
  • Gabe18
    Ne adjál már nekik ötleteket...
  • Kandurex
    Én akár egy hónapot is várnék, nagyon dőlne addig a zsé.
  • Bence94
    remélem nem valami szar portot kapunk ha már késik! trófeákat remélem mi is kapunk!
  • tituka
    sajnos tényleg igaz a hir...
  • MerlinW
    Én nem, bár nem is játszottam az első 2 részen kívül egyikkel sem és azokat sem játszottam végig:)
  • Snexi
    én úgy tervezem hogy meg fogom venni pc-re a megjelenés napján
    akik csak lewarezolják nincsen joguk felháborodni
    egyébkétn még ki tervezi innen megvenni ugyanígy? :)
  • MerlinW
    Meg pár millió dollár bezsebelésére:) Egyébként egy munkahét alatt igen sok minden történhet:)

Ne felejtsük el azt sem, hogy a Konzolos példányok drágábbak.
  • Gabe18
    Arra jó hogy akinek van pc-je,meg valamilyen konzol is kéznél,az hátha a 2 hét miatt inkább megveszi konzolra,mint hogy kivárja a pc-s warez verziót.
    Vagy netalán ezért vesz egy konzolt a pc mellé (az mondjuk már elég beteg szerintem...).
  • Jaka923
    Nincs rá semmi komoly ok. A 4. részt is elcsúsztatták, mindössze 5 nappal. Értitek??? 5 NAP!!! Ez mindössze a rajongók kicseszésére jó
  • berlinboy6329
    De akkor legalább úgy csinálták volna kezdetektől,nem a népet hülyíteni vele.:C

Remélem lesz jump benne..De akkor meg a sok béna konzolos elkapkodja a jó helyeket,be kell szerezni hamar a warezt,ha meg lesz jump akkor meg megvenni utána,ha kijött.:C
  • Gabe18
    Mondjuk warezba Xbox-ra már lehet Nov. 5-6 körül kint lesz,ahogy ott mostanában kijönnek a dolgok...
  • werkfilm
    mert fizetett érte x%-ot a várható pc-s eladásokból a microsoft meg a sony
  • MerlinW
    Csodálkoztam is, hogy egy időben akarták kidobni a konzolossal, mikor az egyáltalán nem logikus üzleti szempontból. Konzolos megjelenik, 2 hétig a hájpoló-tömeg megveszi, aztán jöhet a bitcsomag a PC-s warezvilágnak:) Én is így csinálnám.
  • Snexi
    áhh....
  • berlinboy6329
    ASd legalább megmondanák,h miért késik,ne bassza már meg.:C
  • MerlinW
    PC Guru szerint is November 24:

PCG
    VG247