24218
Modern Warfare 2
  • werkfilm
    jah már kiszivárgott a forgatókönyv, és a végén
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogger mindenkit elpusztít
  • Bokafix2
    MW2-ben hiénaemberek lesznek? Ezért csúszik...? Szégyellik kiadni?
  • EnZsolt
    ^^
  • SötétBarom
    Az igazány kemény, amikor dual-wieldelsz két 60 literes hordót. >]
  • EnZsolt
    Kérdezd meg a rendőrurakat, meg a hátadat :)
  • SötétBarom
    Miért ne feszíthetnék 35 kilós pallossal? ;DDD
  • EnZsolt
    miért nem kockulsz inkább??? :D A normális élet úgyis olyan szar, nem ölhetsz halomra hiénaembereket, és nem feszíthetsz egy 35 kilós pallossal a hátadon...
  • werkfilm
    akkor te király srác vagy
  • SötétBarom
    Van egy bowling pályánk, itt dolgozom, és akkor iszom emberek társaságában amikor akarok, és nem fizetek érte :O
  • Prince23
    Jó lesz ez.
  • werkfilm
    mert 1 hónapig ihatsz abból a 2800 forintból minden este 25+ ember társaságában, igaz
    ...
  • SötétBarom
    htx, de akkor inkább iszom. -.-
    Az legalább közösségi tevékenység.
  • werkfilm
    vegyél wowot
  • tituka
    a madárkák csiripelték...

érdekességek
  • SötétBarom
    Mostanában bevallhatjuk, hogy nem jellemző a massive content.. Nem is emlékszem nagyon olyan cuccra, ami odaszögezett volna a képernyő elé hosszabb ideig (leszámítva az autós játékokat, de az más tészta).

Az utóbbi 3-4 évben talán ha volt 10 olyan játék, amit egy-két napnál tovább nyomtam, kb reális vagyok.

[apro]Mass Effect, Fallout3 (elődökhöz képest gyík), GTAIV, MW1 (multi miatt, amúgy ez is egy 3-4 napos fun lenne), L4D (szintén contentszegény, de eszeveszett a multi), meg a total war sorozat. És az a kemény, hogy több nem jut eszembe (max autós..)
  • tituka
    a német gamestar...

állítólag a német gamestar érdeklődött az activision-nál a csúszásról...
  • FlyHigh
    Most olvastam, hogy kavarnak a megjelenéssel, lóvé félre van téve végül is, de azért jobb lett volna előbb. Kontrollerről meg annyit, hogy nekem van box-os pc-re kötve, de a célzáshoz elég suta vagyok vele, Resi 5-öt is sokkal jobban nyomom egérrel, tuti megszokás kérdése is.
  • Kandurex
    Szerintem annyira nem vészes, a casual játékos egyik legnagyobb "hibája", hogy képes ugyanazzal a játékkal éveket elleni, egyszerűen a "trendy" -sége miatt vásárol. Szóval, jönnek még a jövőben tartalmas játékok.
  • Fpocok
    Hmm... kizárt. Egyelőre csak 1-1 játék van xbox meg ps3ra ami miatt vennék egyet, de ugye egy darabért csak a hülye veszi meg. Amúgy azok a GT5 és a forza3.

Konzolon fpsezni sem lehet rendesen
  • balee4
    Aztán kénytelenek leszünk áttérni konzolokra, ha már semmi normális nem jön PC-re...:D
  • Gabe18
    Hát,főleg ha megnézzük,vajon annak a Wii Sports szutyoknak mennyi lehetett a fejlesztési költsége.Ehhez képest ~50 millió eladott példány.

Ehhez képest egy normális pc-s vagy Xbox-os címből ha elmegy 1-2 millió,már sikerről beszélnek a fejlesztés pedig szerintem tuti a sokszorosa a Wii Sports szintű szutyokhoz képest.

Márpedig most már a két "nagy" konzolra is jön a mozgásérzékelés,és vele valószínüleg az olyan játékok áradata,ahol nem maga a játék lesz a lényeg,hanem ahogy játszod...
  • SötétBarom
    :DD

A legjobb az lesz, amikor rájön mindenki, hogy a kazuál az isten, és kizárólag wii fit, meg wii sports szintű gennycsomókat dobnak csak piacra. Tetszik az irány, amerre az egész géming halad. :||
  • The Protector
    Én már csak nevetni tudok a pc-verziókkal való mocskoskodásokon.Először az assassins2 most ez.pfff.
    De tudjátok mit?Igazuk van.Ez az érdekük.Úgyis akármekkora a játék húzóneve a fél játékostársadalom lewarezolná.Tényleg sajnos az nekik a jó ha késtetik a pc verziót.Sajnos ez a nagy helyzet2009-ben.
  • SötétBarom
    Főleg stopping powerrel :P
  • haxoror
    M16-al akkor is fekszik ha lábujjon lövöd...
  • Falcon87
    Hogy ellopta? Naná!
  • ProGabe #1320
    nem a végtelenségig. nem olvastam a cikket, mert nem olvasok magyar hírportálokat (igénytelenek), a lényeg, hogy minden perknek lesz egy második szintje is

death streak-ek: igen, pont az a lényege, hogy a gyengébb játékosoknak is legyen valami esélye. attól, hogy megkapja a te fegyvered egy körre, vagy több élete lesz, még nem talál el...
    amúgy tényleg faszság, vérpistiket is rá kell venni, hogy játszanak vele
  • ewuk
    és az baj?
  • Falcon87
    Szövegem elloptad.
    12-nél nem vagy több, az is tény.
  • Neoncsoves
    fejleszthető perk... hmm. juggernaut lvl9999?
  • werkfilm
    nem ismerkedek neten
  • Falcon87
    Hány éves vagy?
  • SötétBarom
    Tény, hogy nem minden fegyverrel működik ez az elv :DD Hangtompítós smg-k nem ölnek egyből, meg a kispisztolyok se. Az én favoritom az m16, azzal működik.
  • Prince23
    Hát nekem egyszer amikor TDM meccsen voltam nem úgy nézett ki...
    bár már hónapok óta nem kodozok.
  • SötétBarom
    Fejesre fekszik normalon is :P
  • Prince23
    Persze ha HC-n tolod...
  • Kandurex
    Nem egy játékot tett már tönkre ez az úgynevezett, hozzád igazítja a játék az ellenfél erejét. Egyszerűen elveszlik a tudás értéke, mintha megszűnnének a különbségek. Nincs értelme a fejlődésnek.
  • Snexi
    mégis elfogyott belőle 2 millió pc-n,és még nyár elején is teljes áron árulták,szóval annyira nem lehetett rossz üzlet kihozni pc-re
    ebből is az elején kevés fog fogyni,aztán majd több
    egyébként a cod5nél végül lehetett törtszerózni?
  • werkfilm
    ha jó vagy úgy is fejbelövöd őket és meghalnak :)
  • Kandurex
    Baromság! Legalább is ez jutott eszembe, hogy a gyengébb játékosok plusz életet, meg kiváltságokat kapjanak. Eltűnne a verseny szellem!

Egy nagy mínusz pont bevésve.