24218
Modern Warfare 2
-
jah,,...hogy te fizetnél annyit érte,...bocs, én értelmeztem félre a hozzászólásod! -
"Az egy főre számított amerikai átlagkereset évi 34 000 euró (9,01 millió forint), míg az európai 24 400 euró (6,47 millió forint)az osztrák gazdaságkutató felmérése szerint."
Forrás: Origo
Ez havi 750k, miről beszélünk? -
Én csak single-ért max. egy GTA szintű tartalmas játékot vennék meg, FPS-t vagy autós játékot kizárólag egy nagyon jó multiért. Ez az ár olyan 3000 Ft, ennyit lennék hajlandó fizetni érte. Úgyh egyelőre marad a warez... -
12 éves, nézd el neki :) -
Meglepődnék a 4 ezeren, 3-400k körül a diákok keresnek,... -
Altalanositasz es hulyesegeket irsz mint altalaban. -
én 4ezerbe kiegyeznék egy játékért, ha arrányában nézzük... -
Megéri megvenni, de engem pl. nem az vonz benne hogy mindenképp legyen egy eredetim, hanem a ratyi sávszélesség miatt napokba vagy egy hétbe is beletelik mire leszedem a nagyobb méretű gémeket. Szal inkább megveszem, illetve megrendelem CD galaxiséktól, így csak a kapuig kell kimenni érte.
Így volt a Bioshocknál és a Crysisnál is. -
a magyarok akkor se vennék meg ha 500ft lenne, mert egy maradi birkapásztor nép vagyunk. nem fogjuk fel hogy ha valami nem egy bőrszíj vagy egy karéj kenyért, azt ugyanúgy befektetett munkával készítették és várnak érte valamit az alkotók.
jó példa erre hogy a cs 990ft volt évekig (most kemény 2000 de lehet olcsóbban is csak kulcsot venni) és kb 10:1 a tört nemtört szerverek aránya most kb -
Meg a majd 600% -os fizetéseket is.
A képlet egyszerű, ha viszonyításokat nézzük, kint egy játék a bérek viszonyítása és hányada alapján kb. 2000,- Ft igen, jól olvasod, kettőezer Ft -ba kerül. Na most, tegye fel a kezét a legnagyobb warez császár* is,...ennyit nem ér meg neki a megjelenés napján a Call Of Duty: Modern Warfare 2?
(*jó, vannak elvadult esetek, aki meghal, ha fizetnie kell valamiért) -
Ne Magyarorszagot vegyetek alapul.
Kulfoldon atlagos jatekos emberkenek ott a folyamatosan ujitott eros PC + 1-2-3 konzol (box,ps3,wii,psp, tobb is persze nem csak egyfajta csaladban).
Havonta telik 5-10 jatekra is siman a fizubol ha nagy jatekosok.
Kijon a COD4.
Szuper, a lenyeg hogy minel hamarabb meglegyen neki, warez oldalakon sokszor hamarabb kint van mint eredetibe, par kattintas es tolti felfele.
Viszont PS3ra nincs warez, Xboxon pedig a bantol felnek es nem flasheltetik ki a gepet.
PCn egyszeru warezolni es semmi kovetkezmenye nem lesz.
Tehat 2 het is szamit, mert valoszinu annyit "nem birnak ki" es megveszik mert nekik nem szamit az a penz, es nekunk sem szamitanak 4-5* akkora fizetessel.
(Ja es persze 2 het mulva megveszik PCre is, mert miert ne.)
Es igen ezen kurva SOKAT kaszalnak igy (de persze nem a magyarokon). -
elhsizem,de a hivatalos oldal számít vagy egy magyar szar? -
*egér -
Kíváncsi vagyok, hogy hány olyan ember van, akinek van konzolja és jó fajta pc-je és inkább játszana vele pc-n, de mivel eltolták két héttel ezért elszomorodik és megveszi konzolra, majd gépre is vagy letölti. Az én ismerőseim közül, akinek xboxa van, mind tört játékokkal játszik, szóval rajtuk túl sokat nem kaszálnak. Multiba, hát nem tudom, nem játszottam boxon sose multit,de sanszos, hogy pc-n élvezetesebb az egés miatt. -
Gabe18 #1212 Az a szomorú,hogy ha van játék aminél tudni lehet hogy degeszre fogják keresni magukat vele (ha van warez,ha nincs warez) mindhárom nagy platformon,az pontosan ez.
És mégis ilyen 2 hetes csúsztatásokba belemennek,hogy hátha még a soknál is még többet kaszálhassanak rajta. -
Ja, biztos úgy megy, h: "Á basszus, Béla bá', ne gyártsunk 1 milkát, csak 500k-t, mer nem fogy a konzol, nehogy a nyakunkon maradjon!"
Röhejes...
-
Jó párnál...a 2 hét alatt kizárt h csinálnak is vmit a gammel, kb. 1 hónappal a megjelenés előtt elkezdik sokszorosítani, lehet azért csinálják ezt, h megnézzék mennyire fogy jól konzolon. -
Hát ez a 2 hetes PC-s csúszás a konzolokhoz képest nagyon nevetséges... Mit csinálnak abban a kemény 2 hétben a PC verzióval?! Amúgy volt már egyáltalán ilyen vmilyen játéknál, h pár hét múlva követte a PC a konzolt?! -
November 24: PC
Nov. 10: az összes létező konzolkra megjelenik
még a szaros ds-re is :D
forrás: jatekok.hu -
Hellsing47 #1207 mert hivatalosan ez még nem lett megerősítve tudtommal -
eddig sehol nem írták át a megjelenést,se hivatalos oldalon se a boltokban
-
Cod1-ben kicsit megrökönyödtem, mikor a hajón bombaelhelyezés után visszafelé menet ott hevert a földön. De azért diszkrétek voltak és nem mutatták hogy nyírták ki. -
Késik a PC-s verzió! :P
Price mindent túl él, ő egy igazi legenda:D
-
Hellsing47 #1203 ja és Cpt. Price biztos hogy benne lesz a játékban
link -
talán mert ez le van lassítva hogy kitudják irogatni a szövegeket -
Amit én néztem tegnap rövidebb volt. :D -
Hellsing47 #1200 nincsen ez semmivel sem kibővítve, mindössze elemezve van a videó -
A tegnapi videó kibővített változata.
Mintha egy pillanatra feltűnne Captain Price is. :D -
szarom le, legyen mindenkinek 125 vagy 250, azért mert másnak szar a gépe én is szopjak, rosszabb játékélmény. -
De ha mindenkinek csak annyi van, akkor egyenlő esély, nem? -
cod4 biztos nem 1:1 full hd-s játék. dolog hogy dobozra rá van írva. annyit már nem bírna kihajtani a konzol. -
dicsak 17 map:O
Lesz majd min jumpolgatni(Ha lesz). -
Jobboka #1194 Kéésni foog neee 10. -e helyett 24. -re tették jajajjjjj -
MURopi #1193 xbox jól néz ki? nekem amikor gta4eztem közel kellett mennem hogy lássam a számokat... nemtom ti hogy vagytok vele... -
60 az a 30:) -
és de jó lehet 60fpsel multizni... -
direkt írtam felbontást, a cod arra skálázva 60al fut, és elég jól néz ki :] -
Új infók -
30 korlát? :) ez biztos? -
720p-n fut a konzolos játékok 95%-a és sokkal gyengébb grafikai beállítással mint a pc-n. 30 fps-es korlát van, felé nem megy csak alá tud esni.
szerintem.