24218
Modern Warfare 2
-
Ha ez nem fake, akkor sztem repült a játék megvétele a részemről. Az eddigi codokban igenis a sokféle mod, meg a custom mapok adták a feelinget. Meg a sok játékos, ami itt nem lesz. Fogadjunk, hogy a warezra fogják majd? Szétcseszik ezt a szerencsétlen játékot... -
...there will be no room for Promod, unless IW add it to IW.net....
General
- IW partnering through Steam is what you will see in the future. Matchmaking is not through Steam, but IW.NET is run in conjunction with Steam.
- GSP's will no longer be renting out servers.
- No PunkBuster. VAC will be used as an anti cheat.
- Retail distribution: Pre-orders will get a disk. Or you could order from Steam.
- DLC may now need to be paid for - not confirmed.
- Piracy was only a small reason for going to IW.NET - not the whole reason.
Clans
- No more clan servers. Private matches, replace clan servers.
- Listen servers will connect to each other.
- IW.NET/Steam will replace the community server admin
Competitive Gaming
- Competitive gaming has changed forever.
- It might be possible in the future for IW engineers to load a "competitive" setting on IW.NET, but it is far from a guarantee. It might also never happen.
Modding
- Modding the game is now very much in question. Fourzerotwo had no info on modding. However, it appears that there will be no mods or maps for MW2.
- Modding in SpecOps? Unknown.
-
Megsem vagy remenytelen
-
I understand Captain Price. -
Ha ez van a szobadban baratom akkor fordulj orvoshoz surgosen!!!! Ez elvonasi tunetekre utal ... ami izuleti gyuladassal is jar konyok es csuklonal ( ha erted mire gondolok ) -
Nah.Csak flémeltem.Bocs akit megsértettem. -
ez nem kockaság 2-3 kommentet kellett volna vissza olvasnod. ez súlyos értelmi fogyatékosság. amúgy meg az én konfigom kb 5 évvel le van maradva a tied mögött, akkor most ki is a kocka? -
véletlen se arra gondoljatok, hogy így jóval kevesebb cheater lesz. ettől függetlenül saját server nélkül részemről felejtős, hogy a faszba lesz így war és versenymodok? pro/pam? -
emberek jó ez a számláló:) -
akkor mehetsz. -
valaki tekerítsa már el a szemetet... -
Nekem meg van pár igazi punci a szobámban, úgyh ki nyert?
-
A szobámban van pár kép róla.
moderálva -
Can you tell me what is pussy? -
Gabe18 #1492 És ez most hogy jön ide?
(tudom,most bizonyítottad be hogy te mennyire nagy ember vagy,aki csak a való világ dolgaival foglalkozik,és nem ereszkedik le ilyen bugyuta dolgokig mint "dedikált szerver") -
mi az a punci? -
És meg ne kérdezzétek hogy mi az a punci mert akkor én akadok ki. -
Tudtam h a koc(k)ák kiakadnak.XD -
mi az a szerver? -
Vazze, olvass már egy hangyaf*sznyit vissza, könyörgöm!!
-
mi az h dedikált szerver? -
akkor a vásárlás a közeljövőben ugrott a részemről, jó lesz még nekem a 4 multija origi szerveren;) -
hogy kell-e majd hozzá ez számomra egyelőre ködös. a beszélgetésben elhangzott hogy közösen dolgoztak/dolgoznak a Valve-val hogy így meg úgy integráljanak mindenféle szolgáltatásokat, gondolom pl. a peccseket Steamen keresztül szeretnék terjeszteni és hasonlók. de gondolom VAC-hoz meg szükséges hogy fusson közben a steam is. a játékban lesz egy matchmaking funkció, ami a szerverlistán hivatott kiváltani (konzol játékokban van ilyen), ez viszont nem a steam rendszerét fogja használni, hanem egy saját IWNet névre hallgató valamit. tehát jelenleg teljes clusterfuck helyzet áll fenn :p
itten lehet olvasgatni -
Gabe18 #1483 Totalcod.hu:
"A soron következő hírnek a szerverhosztingok nem fognak örülni. Folyamatosan szivárognak ki az információk a Modern Warfare 2-ről. Köztük az is napvilágra jött, hogy nem adják ki a szerveroldali fájlokat ( nem lesznek dedikált szerverek), hanem az IWnet fogja hosztolni a játékteret a többjátékos módhoz, így a fejlsztők az egész játékon folyamatosan rajta tarthatják a kezüket. A másik dolog, hogy a játék totálisan a Steam rendszere alatt fog működni, tehát beigazolódni látszik a múltkori gyanúnk, nem az Evenbalance által fejlesztett Punkbuster, hanem VAC gondoskodik majd a játék tisztaságáról. A különféle pályacsomagok elérhetősége a játékba lesznek beépítve, ha minden igaz talán abból tudjuk majd letölteni és telepíteni őket. Ezzel sajnos azt is el kell fogadnunk, hogy nem lesz lehetőség custom pályák és modok készítésére. A versenyképes játék lehetősége is még függőben van. Privát meccsekre azonban lesz módunk. Arról, hogy egy szerveren hány ember játszhat majd még egyelőre nincs hír. Úgy néz ki, hogy a játék fejlesztői mindent megpróbálnak elkövetni a tiszta játék érdekében. Vége a törtkorszaknak? Úgy vélem, hogy egy teljesen új kapu nyílik a Call of Duty történelmében, mely már erőtelejsen hajaz a konzolra. Jó ez nekünk? Az még a jövő dolga..." -
VAC (Valve Anti Cheat) ennek mi köze hozzá? Steam is kell majd vagy mivan :D ne röhögtess -
haxoror #1481 nem lesz dedikált szerver???
-
aki esetleg anno a Medal of Honor Airborn közelében volt, az biztos emlékszik hogy ott sem volt dedikált szerver. az emberkék csak úgy tudták a szerverükre feltenni hogy beraktak egy minimum követelménynek megfelelő videókártyát a szervergépbe aztán távoli asztalról adminolták. persze aztán kiadtak valami dedikált szerver cuccot (emlékeim szerint csak win-re - a szolgáltatók meg a linuxot preferálják) de addigra már senkit nem érdekelt a játék.
most kell igazán optimistának lenni. -
ja jó, végül is így kell kinyírni már az elején a multit
-
azt jelenti hogy nem tudsz majd odamenni a totalhosting.hu-ra hogy vegyél a klánodnak egy dedikált szervert amin warozgattok vagy épp pubnak akarjátok használni. a szervert a saját gépedről kell majd futtatnod a saját netedről. -
pont azt hogy örülni fognak -
mit is jelent ez a nem lesz dedikált szerver dolog azon kívül, hogy gondolom így warezpistik mehetnek sírni? -
nem tudom valaki követi jockyitch BASH Live műsorát a bashandslash.com-on (a cod különféle változataival foglalkozó műsor szombatonként), de ma fourzerotwo (IW community manager) is bekapcsolódott és elmondott pár dolgot. ugyebár nem lesz eltolva a PC megjelenés ahogy már korábban itt is be volt linkelve. nem lesz PunkBuster, helyette lesz VAC (Valve Anti Cheat). és ami a legnagyobbat ütötte: nem lesznek dedikált szerverek. ez azért szomorúság a köbön. -
MURopi #1474 remélem nem lesz majd olyan mint majd mint pl a cod4ben is hogy zoomolva alig látsz valamit a fűben fekvő emberből ki zoomolva meg simán látod :( elég zavaró pl amikor el bújok 1 bokorba és simán látnak :D -
Köszi az infót.
-
arra a hibára már van patch
tán ez -
Tényleg. Köszi
Rosszul állítottam vissza... Amúgy ez is egy vicc, hogy így kell trükközni, ha EREDETI GoW-al akarom nyomni, vicc :P -
nálad van a hiba, mivel a számítógépeden levő dátum alapján számítja ki a hátralevő napok számát -
Hmm, eddig 23 nap volt, most visszaugrott 39re :P WTF :) -
-
No delay on PC for Modern Warfare 2. You'll also have Prestige Mode in PC as well as lots of Steam support. Hopefully min specs will be soon.
http://twitter.com/fourzerotwo/status/4942365785