24218
Modern Warfare 2
  • Falcon87
    Ha ez nem fake, akkor sztem repült a játék megvétele a részemről. Az eddigi codokban igenis a sokféle mod, meg a custom mapok adták a feelinget. Meg a sok játékos, ami itt nem lesz. Fogadjunk, hogy a warezra fogják majd? Szétcseszik ezt a szerencsétlen játékot...
  • sonic syndicate
    ...there will be no room for Promod, unless IW add it to IW.net....

General
    - IW partnering through Steam is what you will see in the future. Matchmaking is not through Steam, but IW.NET is run in conjunction with Steam.
    - GSP's will no longer be renting out servers.
    - No PunkBuster. VAC will be used as an anti cheat.
    - Retail distribution: Pre-orders will get a disk. Or you could order from Steam.
    - DLC may now need to be paid for - not confirmed.
    - Piracy was only a small reason for going to IW.NET - not the whole reason.

Clans
    - No more clan servers. Private matches, replace clan servers.
    - Listen servers will connect to each other.
    - IW.NET/Steam will replace the community server admin

Competitive Gaming
    - Competitive gaming has changed forever.
    - It might be possible in the future for IW engineers to load a "competitive" setting on IW.NET, but it is far from a guarantee. It might also never happen.

Modding
    - Modding the game is now very much in question. Fourzerotwo had no info on modding. However, it appears that there will be no mods or maps for MW2.
    - Modding in SpecOps? Unknown.

• gurubefree
    Megsem vagy remenytelen
  • The Protector
    I understand Captain Price.
  • gurubefree
    Ha ez van a szobadban baratom akkor fordulj orvoshoz surgosen!!!! Ez elvonasi tunetekre utal ... ami izuleti gyuladassal is jar konyok es csuklonal ( ha erted mire gondolok )
  • The Protector
    Nah.Csak flémeltem.Bocs akit megsértettem.
  • ewuk
    ez nem kockaság 2-3 kommentet kellett volna vissza olvasnod. ez súlyos értelmi fogyatékosság. amúgy meg az én konfigom kb 5 évvel le van maradva a tied mögött, akkor most ki is a kocka?
  • csuszi
    véletlen se arra gondoljatok, hogy így jóval kevesebb cheater lesz. ettől függetlenül saját server nélkül részemről felejtős, hogy a faszba lesz így war és versenymodok? pro/pam?
  • norbi56
    emberek jó ez a számláló:)
  • The Protector
    akkor mehetsz.
  • romeozor
    valaki tekerítsa már el a szemetet...
  • Lacee86
    Nekem meg van pár igazi punci a szobámban, úgyh ki nyert?
  • The Protector
    A szobámban van pár kép róla.
    moderálva
  • Lacee86
    Can you tell me what is pussy?
  • Gabe18
    És ez most hogy jön ide?

(tudom,most bizonyítottad be hogy te mennyire nagy ember vagy,aki csak a való világ dolgaival foglalkozik,és nem ereszkedik le ilyen bugyuta dolgokig mint "dedikált szerver")
  • NEOreg3
    mi az a punci?
  • The Protector
    És meg ne kérdezzétek hogy mi az a punci mert akkor én akadok ki.
  • The Protector
    Tudtam h a koc(k)ák kiakadnak.XD
  • ewuk
    mi az a szerver?
  • Lacee86
    Vazze, olvass már egy hangyaf*sznyit vissza, könyörgöm!!
  • The Protector
    mi az h dedikált szerver?
  • NEOreg3
    akkor a vásárlás a közeljövőben ugrott a részemről, jó lesz még nekem a 4 multija origi szerveren;)
  • romeozor
    hogy kell-e majd hozzá ez számomra egyelőre ködös. a beszélgetésben elhangzott hogy közösen dolgoztak/dolgoznak a Valve-val hogy így meg úgy integráljanak mindenféle szolgáltatásokat, gondolom pl. a peccseket Steamen keresztül szeretnék terjeszteni és hasonlók. de gondolom VAC-hoz meg szükséges hogy fusson közben a steam is. a játékban lesz egy matchmaking funkció, ami a szerverlistán hivatott kiváltani (konzol játékokban van ilyen), ez viszont nem a steam rendszerét fogja használni, hanem egy saját IWNet névre hallgató valamit. tehát jelenleg teljes clusterfuck helyzet áll fenn :p

itten lehet olvasgatni
  • Gabe18
    Totalcod.hu:

"A soron következő hírnek a szerverhosztingok nem fognak örülni. Folyamatosan szivárognak ki az információk a Modern Warfare 2-ről. Köztük az is napvilágra jött, hogy nem adják ki a szerveroldali fájlokat ( nem lesznek dedikált szerverek), hanem az IWnet fogja hosztolni a játékteret a többjátékos módhoz, így a fejlsztők az egész játékon folyamatosan rajta tarthatják a kezüket. A másik dolog, hogy a játék totálisan a Steam rendszere alatt fog működni, tehát beigazolódni látszik a múltkori gyanúnk, nem az Evenbalance által fejlesztett Punkbuster, hanem VAC gondoskodik majd a játék tisztaságáról. A különféle pályacsomagok elérhetősége a játékba lesznek beépítve, ha minden igaz talán abból tudjuk majd letölteni és telepíteni őket. Ezzel sajnos azt is el kell fogadnunk, hogy nem lesz lehetőség custom pályák és modok készítésére. A versenyképes játék lehetősége is még függőben van. Privát meccsekre azonban lesz módunk. Arról, hogy egy szerveren hány ember játszhat majd még egyelőre nincs hír. Úgy néz ki, hogy a játék fejlesztői mindent megpróbálnak elkövetni a tiszta játék érdekében. Vége a törtkorszaknak? Úgy vélem, hogy egy teljesen új kapu nyílik a Call of Duty történelmében, mely már erőtelejsen hajaz a konzolra. Jó ez nekünk? Az még a jövő dolga..."
  • kakaoskalacs
    VAC (Valve Anti Cheat) ennek mi köze hozzá? Steam is kell majd vagy mivan :D ne röhögtess
  • haxoror
    nem lesz dedikált szerver???
  • romeozor
    aki esetleg anno a Medal of Honor Airborn közelében volt, az biztos emlékszik hogy ott sem volt dedikált szerver. az emberkék csak úgy tudták a szerverükre feltenni hogy beraktak egy minimum követelménynek megfelelő videókártyát a szervergépbe aztán távoli asztalról adminolták. persze aztán kiadtak valami dedikált szerver cuccot (emlékeim szerint csak win-re - a szolgáltatók meg a linuxot preferálják) de addigra már senkit nem érdekelt a játék.

most kell igazán optimistának lenni.
  • NEOreg3
    ja jó, végül is így kell kinyírni már az elején a multit
  • romeozor
    azt jelenti hogy nem tudsz majd odamenni a totalhosting.hu-ra hogy vegyél a klánodnak egy dedikált szervert amin warozgattok vagy épp pubnak akarjátok használni. a szervert a saját gépedről kell majd futtatnod a saját netedről.
  • tommygear
    pont azt hogy örülni fognak
  • NEOreg3
    mit is jelent ez a nem lesz dedikált szerver dolog azon kívül, hogy gondolom így warezpistik mehetnek sírni?
  • romeozor
    nem tudom valaki követi jockyitch BASH Live műsorát a bashandslash.com-on (a cod különféle változataival foglalkozó műsor szombatonként), de ma fourzerotwo (IW community manager) is bekapcsolódott és elmondott pár dolgot. ugyebár nem lesz eltolva a PC megjelenés ahogy már korábban itt is be volt linkelve. nem lesz PunkBuster, helyette lesz VAC (Valve Anti Cheat). és ami a legnagyobbat ütötte: nem lesznek dedikált szerverek. ez azért szomorúság a köbön.
  • MURopi
    remélem nem lesz majd olyan mint majd mint pl a cod4ben is hogy zoomolva alig látsz valamit a fűben fekvő emberből ki zoomolva meg simán látod :( elég zavaró pl amikor el bújok 1 bokorba és simán látnak :D
  • Fpocok
    Köszi az infót.

• NEOreg3
    arra a hibára már van patch

tán ez
  • Fpocok
    Tényleg. Köszi

Rosszul állítottam vissza... Amúgy ez is egy vicc, hogy így kell trükközni, ha EREDETI GoW-al akarom nyomni, vicc :P
  • NEOreg3
    nálad van a hiba, mivel a számítógépeden levő dátum alapján számítja ki a hátralevő napok számát
  • Fpocok
    Hmm, eddig 23 nap volt, most visszaugrott 39re :P WTF :)
  • HappyHunter
  • Zs0lt1
    No delay on PC for Modern Warfare 2. You'll also have Prestige Mode in PC as well as lots of Steam support. Hopefully min specs will be soon.
    http://twitter.com/fourzerotwo/status/4942365785