24218
Modern Warfare 2
-
Na jah... De basszus, legalább lenne akkor egy multi béta, mint a WaW-nál, hogy ki lehessen próbálni. Úgy ha jónak találnám, akkor lehet h legalább egy eredeti CD kulcsot vennék majd kicsit később. -
Neoncsoves #1545 Nem vagy hülye, csak felvilágosításra van szükséged :)
Left 4 Dead-ben vannak dedikált szerók (lehet is bérelni őket) a világ különböző pontjain. Persze ezek gamereké nem a VALVE-é. Na most, te amikor "szervert csinálsz" akkor lényegében lobbyt csinálsz, ahova behivhatod a haverjaidat (vagy ha publicra rakod akkor majd bedobál random embereket), ezután meg random talál nektek egy dedikált szervert a sok közül.
Na, ezt most úgy képzeld el, mint az L4D-ben, csak itt MW2-ben NEM gamer dedikált szerverek lesznek, hanem max IW-sek. -
nincs olyan, hogy feltörhetetlen, biztos megoldják. kérdés, hogy a warezolók között hányan lesznek olyanok, akik a saját gépükről futtatnak warez szervereket. gondolom igen csekély számot kapun. -
Csak lesz vmi módja, h lehessen tolni multit warezzal is. A hackerek is fejlődnek elvégre!
-
haxoror #1542 dehogynem. -
Épp ezaz, hogy nem lesznek ilyen szerverek. Nem lehet majd bérelni szervert. Nem lesz állandó szerver :S -
Gabe18 #1540 De amúgy én hülye vagyok ehhez de nem egészen értem.
Mert pl. nekem a Red Orchestra is steam+VAC.És mégis vannak benne állandó szerverek,vannak benne mod-ok,sőt custom pályák is ha jól emlékszem. -
Értem. Köszönöm a válaszokat. -
felmehetsz, ha üzemeltetnek otthon egy szervert és azon futtatják, mert, ha jól értem bérlési lehetőség ezáltal ki lett iktatva. -
ez szíved joga, de a CoD 1-4-ig minden PC széria mellé egy hatalmas verseny-orientált közösség társult, akiknek kell a dedikált szerver és egyáltalán nem fognak örülni ha nem lesz semmilyen verseny mod (az utóbbit még talán le lehet nyelni/megszokható). enélkül meg igazából nem lehet igazi CoD-ról beszélni a klasszikus értelemben. -
haxoror #1536 így van, nem lesznek állandó szerverek
(vagyis lesznek de NAGYON kevés) -
Tehát akkor ez azt jelenti hogy nem mehetek fel a kedvenc Crash 24/7 SaD szerveremre? (például) -
tituka #1534 xD -
Gabe18 #1533 Ez a fő baj.Mert a mod-ok,meg a sok pálya tették érdekessé az előző részt is.
De most majd legalább fél évente kiadnak 3 pályát 4000-ért kb.,mint konzolra eddig is,aztán azt megveheted.Zseniális...
Múlt évbe az 5 is eléggé leszerepelt multi terén,aztán mindenki azt mondta,sebaj,majd az IW által csinált jövő évi rész,az lesz a tuti.Hát úgy tűnik még az 5 is vissza lesz sírva lehet... -
Nem tudom így mi lesz velünk, baxki így elkúrni egy nagyon hypeolt játékot. Nem sokáig fog élni így a multiplayer része.
Steammel nincs gondom, de ha nem lesz jó kis megszokott magyar szerverek, ahol fel tudunk majd menni egy jót lőni... mehetünk majd randomemberhez, és imádkozhatunk, hogy ne legyen hatalmas lagg... meg nem is lesz 30-40fős szerók. Így elég szánalom lett a játék.
Még nem tudom, hogy így is kell-e vagy nem :S -
Igen, attól még mehet a warez, csak a multi nem:) -
1. Nem szoktam válogatni a szerverek között, hanem felmegyek egy szeróra és kész
2. Modos szerverekre nem szoktam felmenni -
haxoror #1529 Engem nem érint mert eredetiben vannak meg a codok, te viszont nem egészen érted hogy mit jelent az hogy nem lesznek dedikált szerverek.
btw attól hogy steames még mehet a warez. -
és azt is elfelejtheted, hogy majd olyan sok szerver közül fogsz válogatni, mert ezzel a húzással drasztikusan fog csökkenni a szerverek száma
és a jó modoknak is búcsút lehet inteni -
Ha a Steam rendszerén fog működni, akkor biztosan elfelejtheted a multit warezzel -
haxoror #1526 Szerintem kissé képzavarban vagy ;) -
Repes a szívem az örömtől... -
Lényeg, hogy nem lehet másolt játékkal játszani! EZAZ -
tituka #1523 bocsi, a szerverekért
-
Hellsing47 #1522 ellen? :DDDd -
tituka #1521 petíció a dedikált szerverek ellen...
csatlakozzatok...
-
Szóval, akkor ezt úgy oldják meg, hogy nem lehet warez verzióval tolni a multit? -
de csak multiban lesz burst, nem? mint a 4-ben a g3 singleben puffogott csak. az a zavaró, hogy a fránya steamnek valszeg végig futnia kell majd, ami engem halálra idegesít. aztán meg, sokkal kevesebb szerver is várható, mint a 4ben. no nem baj a pénz félre van téve rá, de mégiscsak várok inkább. -
MURopi #1518 van benne valami de amiket eddig az IW csinált azok mindig jól sültek el. bár elég gáz lesz, hogy nem lesz külön magyar szerver... a vac sztem jobb mint a pb mert pl a pb az simán guid bannol hogyha alt+tabolsz, hogy pl válts zenét... a steam meg igazából nem a magyaroknak jó, mi el megyünk a boltba és meg vesszük a játékot , de az amerikaiak pl otthon pöffeszkedve rá nyomnak a download gombra és már meg is van a modern warfare 2 ^^ engem pl az zavar, hogy a FAMAS 3-burst fireben fog lőni... -
haxoror #1517 lol
Na ennyi, ez számomra megölte a multi részét. -
és divatból vagyok b*zi is... nem, de van itt néhány ember, akinek adok a véleményére. félek ettől az egész steam,vac szarságtól, nem lesz ez gy jó. youtube-on pár videó itt néhány vélemény aztán döntök, nem divatból, hanem megfontoltságból. -
Hellsing47 #1515 engem is nagyon elbizonytalanított most
bár tavaly ugyanígy voltam a GTAIV-el, aztán végül mégiscsak megvettem,és nem is bántam meg -
MURopi #1514 1x majd csak rá jönnek, hogy ez így nem jó, ezért lesz majd 1 csomó patchelgetés, meg mi ez hogy népítélet, divatból veszel játékot? divatból olvasol fórumot? ha divat lenne ki ugranál az ablakon is? -
Mert az új infok tükrében én már nem veszem meg. Gondolom nem vagyok egyedül. -
Ennyi volt részemről a buy. Elmennek ezek a kurva anyjukba, mi az, hogy nincs dedikált server, és csak a fos rendszerükön keresztül lehet játszani? OMG -
igen, de addigra lesz róla népítélet, mert mások azért megveszik, remélem :) -
MURopi #1510 ha csak eredetivel tudsz multizni akkor hiába warezolod le nem fogsz tudni multizni :) multi nélkül eléggé rossz játék lenne. -
Semmi gond :D. kezdek arra az álláspontra jutni, hogy a f*szom veszi meg eredetibe, pedig előjegyeztem rá. Majd a warez után eldöntöm kell-e. -
Miért is lenne baklövés? -
ááááááááááááááááááááááááááá!
hát szerintem a cod6 lesz az év legnagyobb baklövése...