24218
Modern Warfare 2
-
Call of Duty 4 Tops 7 Million Units Worldwide, Labeled Best Selling Game of 2007
In all, the game sold in excess of 7 million units, according to data compiled from the NPD Group, Chart Track, and the GFK Group. Incredibly, that figure represents less than two whole months of sales, as the game deployed to stores in early November.
Of the overall figure, North American sales of the Xbox 360 version accounted for 3.04 million. The PC version, meanwhile, only sold 383,000 units at North American retailers
első két hónapban 10x annyi csak xboxon, de ps3n is nagyon népszerű volt. halott a pc. persze ezt még megéri kihozni, de egy évben már nincs 10 game aminek jó eladásai lennének sztem -
Multiplayer előzetes!!!! -
Skyline #1304 Csak remélni tudom, hogy hozzák a Cod4 optimalizálási szintjét és nem szarnak a pc közepébe...Cod5 alig szebb látványvilággal (szebb egyáltalán??) kb harmad olyan sebességgel futott mint a cod4...Treyarch amúgy is elásta nállam magát a cod5 című szeméttel,remélem Infinityék nem süllyednek le.. -
igen, persze...
minimális befektetéssel megcsinálják a PC-s verziót, összejön nekik abból is jó pár tíz(száz?)millió dollár. szerintetek ezt mind kifizeti a MS és a Sony? ez a kettő rosszabbul jönne ki belőle
ááá, faszom, nem tudom miért vitatkozom ezen itt -
Gyuszopapa #1302 Kérdezd már meg Smithwarden-t hogy ő miért vett Xbox360-at a jó pc-je mellé.Ami persze szarráveri a xbox-ot grafba.Vajon miért? -
Gyuszopapa #1301 De biztos vagyok benne hogy nem azért jönnek a pc-s játékok később mint a konzolos mert sok a varez hanem mert a mikrofos és a sony leteszi a nagy lóvét hogy késsen vagy egyátalán meg se jelenjen pc-re a játék.Én igy csinálnám mivel a játékok eladásából is van nekik bevételük.De a pc játékból nem csurran a lóvé nekik.Jó taktika ez nekik de nekünk nem.Sajnos a pénz beszél. -
kicsit gondolkozzál még ezen, mert ennek semmi értelme nem lenne
ők egymással versenyeznek, nem a PC-vel. mi a francért fizetne mindkét cég azért, hogy egy időben jöjjön ki a játék mindkét konzolra?
mai világban a konzolok határoznak meg mindent, ami a játékokkal kapcsolatos. a PC teljesen mellékes, még FPS-ek esetében is -
Gyuszopapa #1299 Azt soha nem tudjuk meg hogy miből mennyi kelt el pc-re,mert van a dobozos eladás és van a digitális letöltés.A steam és társai eladási adatait soha nem tudja meg senki mert az üzleti titok.De az biztos hogy szénné keresték magukat a pc-s eladásokból,és az biztos nem kevés darab.Nálunk még nem divat annyira a játék letöltés általi megvásárlása de nyugaton szerintem jóval többet vesznek igy mint dobozost boltban. -
Itt lehet hasonlítgatni a dolgokat.. -
PC eladások, lehet következtetni belőlük egy KB értéket.. -
Volt ,^^ -
kurva egyszerű, cod2 nem volt konzolra igaz? meg kell nézni abból mennyi fogyott, mert arra a cod4 rádobott pár lapáttal. sokkal több cod4-et adtak el mint cod2-őt.
a waw pedig kurva jó game lett, csak sokkal nehezebb mint a cod2, igen ezért is bukott, mert a cod2 riflések szopatták a cod4 lámákat. a linux késés se tett neki jót, illetve a war modokkal való bénázás. meg valamiért kapott egy adag negatív hype-ot, a sok birka meg szajkózta hogy ez de szar, anélkül hogy játszott volna vele. hát ez van, azóta nálam is polcon hever, mióta war-t se lehet találni benne. -
Engem nem az erdekel hogy CODbol mennyit adnak el, tudom hogy irjak tobb helyen is a 10+ millio eladast.
Engem az erdekelne hogy ebbol mennyi a PC-s vajon...
Mondjatok tobben hogy "valoszinu" ennyi es annyi.
Ez kb semmit nem jelent.
2007-es felmeres szerint konzolra kb 10* tobb jatekot adtak el mint PC-re...es ez kulonbseg folyamatosan es durvan no.
Par helyen az latom hogy nem merik kiirni mar a PCs eladasi listat.
En egyaltalan nem vagyok biztos abban hogy PCre "milliokat" adtak el COD4 vagy COD5-bol. -
azért az túlzás hogy a fele,szerintem inkább olyan 2-3 millió lehet ebből a pc (ami ígyis óriási szám)
pc-re késöbb fogy sok
sokan kipróbálják tört szerón majd utána megveszik (legalábbis én így voltam vele,pár hónapot törtszeróztam és meguntam a szenvedést vele megvettem a játékot és boldogan játszottam tovább vele még hónapokat) -
^.- -
Gyuszopapa #1291 A WAW nem annyira rossz mint amit állitanak róla.Sőt szerintem van olyan jó mint a cod4,csak sokan azért nem szeretik amiért a cod2-öt.Mert abban is nullák. -
Gyuszopapa #1290 Hát igen pc mindig verni fogja a consolokat gameplay-be és grafikába is. -
Nyilván az a 13 milla eladott példány nem csak konzolról származik, sztem több mint a fele PC. A COD eléggé felkapott játék. -
". Míg a Modern Warfare még "csak" 13 millió értékesített példánynál jár, addig a World at War már majdnem teljesen ledolgozta tizenkét hónapos hátrányát. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy utóbbi több platformon jelent meg."
Mer ugye a MW nem jelent meg csak pc-re, ugye?
WAT -
Itt egy videó, hogy lehessen érezni, hogy boxon csak a lámulás megy :D -
Itt leírja, hogy a Modern Warfare 13 milliónál jár (ez nyilván már jóval több, mert júniusi a cikk) -
Az alsó videót megnéztem. Elhiszem, hogy ez kontrollerrel durva, sajnos azonban úgy kenném el a száját egérrel, hogy öröm lenne nézni. Ráadásul én csak koca player vagyok itt egy két emberhez képest..
JA és igen. Messziről látszik, hogy joyyal nyomja. -
En nem cafollak meg hogy tobb millio cod-ot adnak el PCre, csak kivancsisagbol kerdezem hogy hol lattal fix adatokat vagy statisztikat hogy mennyi COD-ot adtak el kulon PC-re.
(Mondjuk most foleg inkabb CoD4-re gondolok, mert ugye annak a folytatasa lesz az MW2.) -
Legalább nézz már bele a videóba.
Ráadásul asszem a gameplayekben a gránát visszadobása, meg ilyenek is controller gombok ikonjaival voltak jelölve. -
A warez a legnevetségesebb indok, több millió codot adnak el pc-re, milyen warezről beszélsz te? Suny meg Microfos lefizették az Activisiont, hogy konzolra hamarabb jöjjön ki. -
nem, de biztos nem úgy mozognak mint egy egérrel. -
és szted controllerrel 4 irányba lehet forogni? :)
-
mér egérrel tolják? nem. akkor?
-
hát kirakatokban igen.. -
Oszmér...? én pl. még pc-t se láttam soha.
-
életedben nem láttál meg konzolt, ugye? :) -
akkor a célkereszt nem mozgott volna össze-vissza csak átlóban, szintben stb -
nem. a konzolos nem így húzza a célkeresztet. más a mozgása. -
a trélerek meg képek mindig megjelenés előtt xbox-ról származnak
kivéve ha eltérés lesz pc vgay ps3ra.... -
tituka #1272 mégis november 10? -
tituka #1271 az x-box-os volt...
-
1 másodperc se kb -
volt már egy rakat pc ingame -
Azért hogy konkrét hír nélkül is erről a játékról beszéljünk. -
tituka #1267 azért az nagyon érdekes hogy nem nyilatkoztak még...
ha ez egy hamis hír hogy csúszik, miért nem cáfolják meg
vagy ha igaz miért nem mondják meg..
mindenesetre elég bosszantó az egész