24218
Modern Warfare 2
-
vagy tudják hogy minél később kerül ki a hír annál kevesebb ideje lesz az internetnek petíciókat irogatni meg bojkottálni meg hasonló értelmetlen dolgokkal rombolni a játék hírét -
Hát jah, ha a hiavatalos oldalon még mindig nem írták át, akkor csak vmi hülye pletyka lehet ez a csúszás dolog. -
És Robert Bowling 1 szóval sem említi a PC-s verzió csúszását!
Sőt még a videő végén az is mondta hogy 10 11 2009-én jön ki a játék, de a PC-s verziót nem említi meg, tehát akkor fog megjelenni az is, és ráadásul nem gyanús senkinek sem, hogy a hivatalos oldalon sem írták át? hmm.... -
simán lehet hogy a felvétel 1 hétnél régebben készült -
itt meg lehet nézni, hogy november 10-én fog megjelenni a játék.
Mai videó a Call of Duty 6 Modern Warfare 2-ről amiben szó nincs arról, hogy november 24-én jelenne meg vagy még később!
25 perces videó:
Videó kattints rá! -
tituka #1261 emberek azért nem hiszem hogy ezt akarják...
mármint hogy 24-ét is elcsúsztatják
még ez a csúszás sem hivatalos -
Gabe18 #1260 Érdekes hogy csomó helyen átírták 24-re,csak épp az Infinity Ward oldalán maradt a PC is Nov 10-el,alatta egy nagy Pre-Order felirattal.
Valaki szólhatna nekik lassan hogy a játékukat nem adhatják ki akkor... -
ha az eredeti időpontnál maradnak biztos megveszem, de még 24.ével is kiegyezek, azonban, ha akkor se jön ki akkor kapják be letöltöm warezba pár évig elszarakodok törtszervereken aztán megveszem azt is 4500ftért. azért ezt nem kéne eljátszaniuk. -
már csúsztatták 24-re...de szerintem akkor sem fog még kijönni
-
egyáltalán nem ugyanaz a helyzet, lévén a bf'43 sosem volt PC-re bejelentve
egyértelmű, hogy a warez miatt lesz csúsztatva a PC-s megjelenés. már ha csúsztatva lesz -
mink -
Gyuszopapa #1255 Látom titeket is beszopattak a pc-s verzió megjelenésével.Mink is ugy jártunk a bf1943-al hogy szeptemberben jelent volna meg aztán egyszercsak bizonytalan időre el lett tolva vagy meg sem jelenik.Hát persze az xbox360 és ps3 tulajok már szétjátszották vele magukat.A microfos és a sanyi letették a pénz a pc verzió altatásáért.Igaz még pc gameplayt sem láttunk de ti se.Szomoru ez és elgondoltató mi lesz velünk pc-sekkel.Néha játszom én is a codokkal ezért sajnálom én is ezt a dolgot. -
Most mégsem 24-én jön? -
ennyi pálya után nemhiszem h több lesz :S
The Hornet's Nest
Cliffhanger
Takedown
Wolverines!
Exodus
The Only Easy Day... Was Yesterday
The Gulag
Contingency
Of Their Own Accord
Second Sun
Whiskey Hotel
Loose Ends
The Enemy of My Enemy
Just Like Old Times
Endgame
S.S.D.D
Team Player -
Vagy az.
Multiért szerettem a négyet is, ezt is azért fogom :] -
Vagy qvára elveszi a kedvem a játéktól... -
Többre ne számíts sokkal. Legböszmébb fokozaton kell játszani, és az állandó quickload lehet, hogy kitolja 8 órára a játékidőt :DD -
Jó lesz ez, olyan, mint egy fasza akció film...csak remélem, hogy nem 5-6 órás lesz.... -
nézzétek meg a legújabb GT Tv adást, rengeteg új videó van a játékról -
várd ki a végét. -
Most mi az Isten van?
"I know our PC players are anxious for official word. I am as well. I will let you know as soon as I do. I promise. When I left, it was fine."
Ez az idézet honnan van?És mit takar?Vhogy nem értem :C Főleg a vége..When i left..It was fine..Miva'?:C -
Modern Warfare 2 PC Megjelenés időpontja:
BIZONYTALAN
a kurvaanyjukat -
ne kötekedj :D 
-
Látom, de még mindig hibás. A megjelenés miért nagybetű?
-
Már javítva lett.
-
Hát jah, nem a megjelenése bizonytalan, hanem a megjelenés időpontja... Ez így kissé hülyén néz ki. -
Modern Warfare 2 PC Megjelenése:
BIZONYTALAN
-
Valami nyugtatgatós baromság. -
tituka #1238 "I know our PC players are anxious for official word. I am as well. I will let you know as soon as I do. I promise. When I left, it was fine."
ez most pontosan mit takar?
-
Jah, karácsony előtt majd veszi a nép, mint a szaloncukrot.
-
Ja és a december az MW 2 hónapja lesz! Jó időzítés -
hiper KOCKA #1235 Leállították a számlálót. Irgum-burgum
-
ték -
gta iv topikjában 8 ezer hsz volt, PC-bejelentés előtt! :D -
játék kise jött de már van 1200 hsz..mi lesz itt... -
Minden modern cod novemberben jön ki... no para
-
énis félek tőle, hogy idén pc-re nem lesz még...:S -
...és csaj
-
Tényleg, én se szeretném, ha eltolnák, mert FPS azért mégis csak PC -n nyerő,..de iszonyat nagyot kaszálnának konzolon, ha eltolnák jövőre. -
I know our PC players are anxious for official word. I am as well. I will let you know as soon as I do. I promise. When I left, it was fine.
hát ezt el fogják tusolni jövőre