24218
Modern Warfare 2
-
Ez a mérete a flash -nek, aki talál normális, jó elrendezésűt, ne legyen rest linkelni, berakom szívesen. -
madmanic #1465 de kurvára unatkoztok..
-
A magasságát is lehetne kicsit növelni, meg sztem maga a szöveg bőven elbír még egy kis szélességbeli nyújtást. -
Hellsing47 #1463 szélességét most is átlehetne írni, de akkor sem lenne teljesen jó mert akkor fekete lesz két oldalt -
Na ja az jó lett volna olyan széles lett volna... -
Sztem külsőre nincs ezzel gond, leszámítva h a tized-század-ezred mp-eket én nem raktam volna bele, meg mondjuk jó lett volna, ha ugyanolyan széles, mint a banner. -
A bal és jobb oldali üres részeket a számlálónál valamivel ki lehetne egészíteni. Mondjuk egy havazást bebasznio mellé, mivel "havas" lesz az új cod is -
Jahh, hát ez konzolos verzió... -
Hasonlo lesz messziröl nezve tök jol nez ki kozelrol meg elég broáf :\ -
IW 4.0 engine fut a játék alatt, ami állitólag egy generációval veri a CoD4 motorját, szal azért valamivel combosabb lesz a gépigénye. -
Hut #1456 minden "pass" lett -
Mert kisírtad magadnak 
-
A gépigénye kb a waW-hoz lesz hasonló.
WOOHOO! The counter is BACK! :P -
madmanic #1453 Itt teszteld le COD4 re
hasonló a gépigény -
honnan a faszból tudjuk ezt mégis?majd meglátod -
Hut #1451 futni fog azt tudom csak akadozni fog nem? -
maxon biztos,amúgy meg elfog futni -
Hut #1449 szerintetek egy geforce 8500 -as videokarival akadozna a játék? -
Puhos #1448 Csá!
Én is úgy láttam, hogy az a gránát nem robbant fel. -
a lépésbug az 333 fps-re vonatkozott. -
nem kell túlmisztifikálni az fps számot. volt hogy úgy játszottam hónapokig hogy benn felejtettem a 89-es fps korlátot, véletlen vettem észre. nem neked szól, de a többség szereti arra fogni ha jobbal találkozik hogy
a. cheater
b. több fps-e van, nehogymá be kelljen ismerni hogy van jobb is az univerzumban.
pláne hogy az értelmesebb szervereken 250-es limit van, de ez se azért mert előny a lövésnél, hanem mert van eg ybug, hogy minden 3. lépéshang kimarad. és ez cb-én azért szopóálarc:)
amúgy annyi az igazság, hogy ha 70 alatt vagy az tényleg szar közelharcban, de ha 89 megvan akkor az azért elég.
ez az én véleményem 6 év fps és 5 év cb után:) -
Engem az zavart, hogy ha találkoztam valakivel, akinek van vagy hatszáz fpse, esélyem sem volt lelőni az én szerény kis 70-80 fpsemmel. Na mindegy, gépújítás lesz :D -
Jaj, tényleg. Meg az új brothers in arms is ilyen. -
Vissza lehet rakni a számlálót!!! WOOHOO :P -
Most vak vagyok nagyon???
Amikor elején elénk dobnak egy gránátot mi visszadobjuk,de az nem robbant vagy igen? -
pl innen -
Bmx01 #1440 ez király videó honnan tudnám letölteni ??? -
NEmrossz bár amikor fröcsög a málnaszörp az tulzas :\ -
-
Nah a graf minőségét ez adja vissza a legjobban! -
nesztek :P
-
meg az is jó lenne ha lépnének a magyar boltok =cdgalaxis,576) és visszaraknák 10.-ére,nehogy valaki félretájékozodjon -
Visszaszámlálást akarunk!
-
nick xlogan, mailcím logan, logo egy farkas. bár mind1, hogy te írtad-e, akkor is csak egy gémpod promo volt a link
persze nekem 8, tőlem aztán idelinkelheti valaki a sárga oldalakat is, vagy az ótestamentumot, csak ez így kicsit pofátlan volt, na :P -
hova tűntek a hsz-ek?:D -
tonyo9 #1431 na mindegy akko iszok tovább tyuhajja
-
-
tonyo9 #1429 :( -
nem -
tonyo9 #1427 szerintetek a harmadik része el fog indulni a gépemen?