7877
-
#1550 ja vmi ilyesmi -
#1549 nem vittem végig, lehet +dolgok voltak benne, de azok xboxra külön biztos nem, mert ott dlc szerintem sincs az első részhez. -
el bruja #1548 voltak valamilyen új küldetések, de azok konzolon nem voltak elérhetőek ha jól emlékszem... az a pc-seknek volt 1 kis plusz. -
#1547 meg az első rész is úgy jött ki most jut eszembe, hogy benne voltak a dlc tartalmai
Az AC1ben? ez most nem igazán vágom az 1 hez nem is voltak dlck (tudtommal) -
#1546 benne lesznek nyugi...ahhogy star warsban is, bár igaz hogy a Sith Edition ugyanúgy x360-ra is kijött. -
#1545 force unleashed is dlc-kel jött ki pc-re, meg azt olvastam vhol hogy pc-re azért csúszik mert nem voltak még kész vele :D xboxra is csúsztatták volna sztem csak a micro$oft sürgette őket gondolom
meg az első rész is úgy jött ki most jut eszembe, hogy benne voltak a dlc tartalmai -
#1544 sztem nem, mért is lenne benne, ha plusz pénzt csinálhatnak belőle? -
#1543 am erről van már valami biztos infó hogy a pc verzióba benne lesznek már a dlc-k? -
#1542 oks elithugy... -
#1541 Nyugi DankSzertár más se figyel a nevekre -
#1540 jaja, elég jól mutat, meg van hang deneráng is, ami odavonzza az ellenfelet és felrobban meg denevér karom, amivel le tudod rántani a magasabb helyen lévő ellent. :) -
#1539 enzio vagy ezio...fene nézi...:P -
Richardix #1538 Akinek még mindig Ezio a neve, de megbocsátok XD -
#1537 -
#1536 nem árulom el, de az tuti hogy enzioval kell végig menni, és altair nem van...:D -
#1535 van egy küldetés a kettőben amikor altairral kell menni? :O -
#1534 faja...:D -
#1533 Azért a deneráng odabasz -
#1532 OFF :) -
#1531 :D -
#1530 ja most én is pcn tolom. majd teszek fel ebből is gameplayt bár nem lesz olyan jó, márcsak a végéből vettem fel egy kis verekedést. -
#1529 én pc-n csinyáltam meg, ott mindent megszereztem...:D -
#1528 oks.
OFF: most amúgy a batman arkham asylummal küzdök, kurvára megtetszett :)
mire kijön a dlc addigra ki is viszem -
#1527 jah elfelejtettem említeni, ha akarsz jelölj be x-en.
allul a GT-om -
#1526 jah azokat nézheted black editionból, azok kicsik, mert csak tombok, és ráadásul csak black editionba vannak.
1 a family amit Uplay-ről én is aktiváltam már, az a 7. tomb... -
el bruja #1525 hát már az Auditore family tombot meg a palazzo di medicit már megnéztem vidin... mondjuk ez a 2 új biztos hoszabb lesz, és ennek biztos lesz bővebb háttértörténete is. -
#1524 majd pc-re beleteszik ezt biztosra veheted...hisz ez a story része, csak akkor nézd meg majd, ha márciusra kell a spoiler, amúgy szerintem ne! -
el bruja #1523 Hát énse nagyon értem, hogy tervezik megcsinálni :\ de kíváncsi leszek rájuk... majd aki letölti és tud vidit csinálni, remélem felveszi és felrakja youtube-ra:D én sajna kimaradok ezekből :( -
#1522 jó csak az úgy elég fura lesz, hisz állítólag a történet részei lesznek kiadva...ezt énse értem de egyre kíváncsibb leszek... -
#1521 hát 3.-ra mert 2.ra le kellett darálnom egy köcsög acsi végett, mert azt csak a játék közepe után valamikor lehet megszerezni...:D
hát ha azon múlik majd, de akkor inkább adják ki mindkét DLC-t, nem akarom egyenként végigvinni...:D -
el bruja #1520 sztem az teljesen külön álló lesz, az adott városban lesz majd a térképen 1 olyan misszió jel, aztán akkor csinálod meg mikor akarod... legalábbis sztem. -
Richardix #1519 jó játék nem? akkor nem hiszem h gondot okozna még1x végigvinni :P -
#1518 azért mert ez az én profilom xD -
#1517 jah akkor elnéztem...sorry.
csak akkor valamit nem értek.
ha letöltöm a 2 DLC-t akkor újból kell játszanom a történetet, hogy lássam összefüggésében, vagy hogyanlesz-ez? -
#1516 igen beletehették volna.
de így mindenki előbb játszhatott vele, és aki akarja megveszi aki nem az nem.
én szívessen adok ki erre ezekután pénzt, mert tudom már hogy király a játék, és nem szar map pakkok, multiplayerhez, meg 3-4 karakter skin, meg ien szarságok.
nemrég olvastam volt felmérés, és mondták, hogy a megkérdezettek kb 10-12% töltött le már DLC-t. És több mint 40%-kuk azt se tudta, hogy léteznek DLC-k.
ezekután kijelenthetjük, hogy ez a mézesmadzag dolog nem nagyon működik, mégse lehet megcsinálni az emberekkel, hogy + tartalmakat letöltsenek, csak mert megvették az alap játékot, és ezzel kedvet kaptak volna.
de itt egy valóban jó játékról van szó...2 DLC-ről beszéltek 4-5 dollár fejenként, én ezt nem fogom sajnálni a fejlesztőktől...az hogy pc-n vagy ps3-on ingyen lesz-e vagy nem az engem nem fog érdekelni...
Úgyis ingyen lesz, mert warezban lesz. -
#1515 szerintem a 11es benne van -
#1514 igen erre 1x már rá is kérdeztem itt a totyikban...a s11-13-ig hiányzik!
vagyis 3 misszió. de csak 2 DLC lesz....
vagy mégse? lesz egy 3. is később majd? -
#1513 csak nehogy megint eltolják -
#1512 Nem volt idejük persze, mint ahogy a pcs is azért késik hogy jobb legyen mi? :p Nem szól másról ez se csak a pénzről. DLCket konzolon eladják pénzért, azt a tartalmat, amit simán beletehettek volna az alapjátékba is. PCre meg a warez miatt nem adták ki és ezzel is a profitmaximalizálás volt a cél, mert így konzolra megvette az is aki marhára várta, de PCn (és akinek van konzolja) valószínűleg lewarezolta volna. Én is megvettem konzolra és jó játék lett. Nem is hibáztatom őket ezért a DLCs dologért, mert sajnos ma ez a divat. -
#1511 De, a vége az a játék vége, de vannak kihagyott memory sequence-ek, és azokat töltik majd be a DLC-k.