Assassin's Creed II
← ElőzőOldal 158 / 158
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ rész csak szimpla "jó"-ként vonult be a "játékostársadalomban" NÁLAM. Egyáltalán nem jött be, nem nyûgözött le, kivéve a kezdõ, oktatójellegû küldetések jöttek be igazán. Ott legalább haladt is a történet szépen, rendesen. De miután kijöttem Masyafból már dögunalom lett, monoton küldetések áradata jellemezte a küldetéseket. ÁLLANDÓAN CSAK 3-4 fajta és AZONOS küldikbõl épült fel. Így nem lett 5-ös a játék nálam, csak egy szimpla, korrrekt 4-eske. Suzal majdenm átlgos lett, de attól erõsebb, szerencsére 😄
Remélem 2. rész már fogja ütni a GTA részek változatos küldetésfelépitéseit! Mert ha nem, akkor már el is könyvelhetik nálam a 2. részt bukásként! 😊
Remélem 2. rész már fogja ütni a GTA részek változatos küldetésfelépitéseit! Mert ha nem, akkor már el is könyvelhetik nálam a 2. részt bukásként! 😊
Az elsõ részbe csak az nem tetszett hogy ugyanazokat a küldetéseket kellett csinálni, am jó kis gamma
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Az AC, én már fél óra után untam,...pedig még bele se kezdtem komolyabban a játékba :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
És tényleg, ráadásul ugyan az a legnagyobb probléma (állandóan ismétlõdõ küldetés, meg hogy bizonyos helyeken állandóan harcolni kell), bár azért ott még hozzájön 1-2 dolog ami ront a játékélményen, és szinte ellekezõje az AC-nek (alig lehet az útakról letérni, teli van hegyekkel amikre lehetetlen felmenni, illetve gyenge AI, meg még van pár).
Igen, de kissé emelett unalmas, ahogy az AC 1 is <#rolleyes>#rolleyes>
Nothing is True, Everything is Permitted
Hát az a Far Cry 2 mellett szól hogy azt a DUNIA engine-t nagyon eltalálták szép is baszott nagy terület nincs töltés a mászkálások során és jól fut! Remélem sok cég licenszeli majd!
Next PC upgrade: 2022
Hát ja, FC2 is unalmas lett <#rolleyes>#rolleyes>
A legtöbb mai játékfejlesztõ, inkább a grafikára gyúr, de kevés van a tartalom mögött.
A legtöbb mai játékfejlesztõ, inkább a grafikára gyúr, de kevés van a tartalom mögött.
Nothing is True, Everything is Permitted
Dehogy, ilyen hírek még nicnsenek... csak most jelentették be hivatalosan, hogy lesz 2. rész, platformokról még csak említés sincs.
Igazából végtelenségnyi katonát meg lehet benne ölni, mert nem támadnak egyszerre, 1 támad maximum miközben támadsz egyet, de 2 gombot lenyomsz és már meg is ölte a támadót.
A hangulat, mozgás, történet fantasztikusan jó, az irányítás megoldása tényleg nagyon gyenge (fõleg ugye ez a harcrendszer), az állandó ismétlõdõ feladatokkal nem értem miért kellett egy ilyen játékot így elrontani, unalmassá tenni.
A hangulat, mozgás, történet fantasztikusan jó, az irányítás megoldása tényleg nagyon gyenge (fõleg ugye ez a harcrendszer), az állandó ismétlõdõ feladatokkal nem értem miért kellett egy ilyen játékot így elrontani, unalmassá tenni.
"1700-as évek" kijelentésébõl miért olvasták ki azt, hogy "a francia forradalomban fog játszódni"? 😊
Ebbe belefér legalább három Lajos, az amerikai függetlenségi háború, rakat egyéb európai esemény és a legvégén a forradalom.
Ebbe belefér legalább három Lajos, az amerikai függetlenségi háború, rakat egyéb európai esemény és a legvégén a forradalom.
A medve nem játék.
Igen mert vegulis ugyanazokat a dolgokat kellet csinalni egymas utan.
Mar a jatek felenel annyira megtanultam harcolni, hogy 8-9 katonat is kinyirtam egy fightbol 😛
Mar a jatek felenel annyira megtanultam harcolni, hogy 8-9 katonat is kinyirtam egy fightbol 😛
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nekem egy ideig rohadtul tetszett, de aztán tényleg monotonná vált a dolog...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
KIRÁLY! Az elsõ része is kedvenc volt. És az, hogy a Francia Forradalom korában játszódik, mégjobb, mert az a kedvenc korszakom😄.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Én is. Az elsõ teljesen unalomba fulladt.
És azt is remélem hogy a háztetõkön ugrabugrálás most nem abból fog állni, hogy három gombot egyszerre lenyomva kell tartani.
Az elõzõben gyakorlatilag ha raktál valami nehezéket arra a három gombra, magától átugrált az egész városon keresztbe a háztetõkön. <#nyes>#nyes> Egy pöttyet illúzióromboló volt. Ezenkívül a harcrendszert is át kellene dolgozni.
És reméljük ez már nem kizárólag wide-screen only lesz, mint az elsõ.
És azt is remélem hogy a háztetõkön ugrabugrálás most nem abból fog állni, hogy három gombot egyszerre lenyomva kell tartani.
Az elõzõben gyakorlatilag ha raktál valami nehezéket arra a három gombra, magától átugrált az egész városon keresztbe a háztetõkön. <#nyes>#nyes> Egy pöttyet illúzióromboló volt. Ezenkívül a harcrendszert is át kellene dolgozni.
És reméljük ez már nem kizárólag wide-screen only lesz, mint az elsõ.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
← ElőzőOldal 158 / 158