7877
  • DarkSector
    ha ugyanúgy Black Edition, akkor nem!
    de nem vágom, hogy a reem code-okat hová irják majd be pc-n....:D
  • DarkSector
    én azt gondoltam, hogy ha a dlc-ket bele tudták rakni a star wars-ba, akkor ebbe is belerakják márciusig a 2 kiegészítőt.
    akkor tévedtem. bár volt már hogy előrendelést vettek fel olyanra, ami nem is létezik!!!
  • Atkamon
    Na, ez jó olcsó, csapjatok le rá szerintem.

A DLC meg nemc sak pár pálya lesz, hanem egy külön kis történet lesz mindkettő, új pályákkal, meg küldetésekkel.
    Kb. mennyi a játékidő? Most vagyok ott amikor a főhős az álmában egy nőt üldöz.
  • CroftManor
    egyébként találtam e bay-on kódokat
  • tommygear
    hát remélem belerakják már a pc-s verzióba a dlc-ket főleg, hogy csak pár pályát fog tartalmazni...
  • Atkamon
    Ezt honnan vetted?:)

Lesz Black Edition PC-re is, nekem már rég elő van rendelve. Azt sem tudom honnan vetted, hogy az extra tartalmak az alapban benne lesznek... Ilyet sehol sem mondtak, a DLC-kben más területek lesznek benne (pl. Firenze egy lezárt negyede).

De amúgy válaszolva a #1579-re: már rég nem lehet előrendelni Black Edition-t PC-re, meg amikor lehetett is, akkor is csak a Play.com-ról lehetett.
  • DarkSector
    már csak azért se lehet, mert extra tartalmak már az alap verzióban lesznek, a bábú max valami gyüjtői változatba kiadhatják.
    de konkrétan black nem lehetséges.
  • CroftManor
    Na tettem fel egy random gameplaytis, a vidi végén van egy menő kombó a rejtett tőrrel :)
  • Sound
    tyű, akkor én most szomorú vagyok
  • DarkSector
    pc-re nem lesz black ha arra gondolsz.
  • Sound
    Idehaza tud valaki boltot, ahol elő lehet rendelni a PC Black edition-t?
  • DarkSector
    óbazdmeg már most fentvan a dark void!!!!!
    lol
  • Atkamon
    Én meg majd elleszek vele kb egész nyáron PC-n:) Magamat ismerve legalábbis... Az elsőt is 2008 júniusában vettem meg, akkor egész nyáron játszottam vele, pár hetes kihagyásokkal (nyaralás, stb), aztán akkor meguntam, félretettem, 2009 nyarán megint elővettem, és megint nem tudtam letenni sok héten keresztül:D
  • DarkSector
    3.rra is? :D
    mert 2x végigvittem már....:D
  • CroftManor
    hát kezdj új játékot
  • DarkSector
    én nem untam meg, csak nincs már mit csinálnom benne...minden készen van...:D
  • CroftManor
    hát már én is meguntam,így másodjára való nekifutásnak kicsit hosszúnak tűnik. elsőre tök hamar végigvittem, biztos azért mert majd megölt a kiváncsiság :D
    am tettem fel ujabb vidit ha vkit érdekel
  • DarkSector
    sebaj PÉNTEKEN jön a DARK VOID!
  • DarkSector
    én már meguntam kb 1 hete, már dlc-ket is megunom, amire kiadják, ha még mindig ciciznek a kiadással.
    tudom még február 7.én jön a 2. dlc, az első meg most januárban, és még van 10 nap, de akkoris...:D
  • CroftManor
    mire kijön pcre, addigra megunjuk xboxon :)
  • Atkamon
    Csak azért mondom, hogy nem 100%, mert a hivatalos fórumon a fejlesztők azt írták, hogy amíg a fórumon nem erősíti meg egy készítő a dátumot, addig azt ne tekintsük igaznak... Dehát nagyon remélem, hogy igaz...
  • tommygear
    http://gamestar.hu/assassins-creed-2-pc-megjelenesi-datum.html
  • tommygear
    alig várom
  • Atkamon
    Még nem 100%, reméljük nemsokára az lesz...
  • grebber
    Na március 4.-én jön pc-re!
  • DarkSector
    azok icon packból vannak...csak ikoncsere volt...:D
  • CroftManor
    nem de jól néz ki! Ott jobb oldalt alul az xbox ikon az mi? vagy az s képen van rajta?
  • DarkSector
    Ezt láttad már?

• CroftManor
    a zászlógyűjtés tudtommal már xboxon is volt. Ja olyan volt, hogy juss el A pontból B-be 1 percen belül pl.
  • Atkamon
    Nem volt DLC az első részhez, néhány plussz küldetést kaptak a PC-sek, pl a zászlógyűjtős küldetések, meg amikor időre kellett valakihez odaérni, meg még van több is, csak most nem emlékszem.
  • tommygear
    azt vágom csak nem tudtam h van neked :D
  • CroftManor
    igen, mivel eddig csak arra jött ki meg PS3omra, de lejjebb írtam is...
  • tommygear
    te is boxon nyomod?
  • CroftManor
    majd egyből felteszem you tubera ha kijön :)
  • DarkSector
    hát konzol után mégegyszer nem fizetek érte, ennyire azért nem jó...:D
    még így is várom a tetves dlc-ket de nem jönnek fakk.
  • tommygear
    majd a harmadik részben
    pc-re megvezsed am? vagy nem te mondtad?
  • DarkSector
    jó lenne online multi, és egymásra vadászni, vagy coopba gyilkolni...:D
  • DarkSector
    én seholse nyomtam le, mert az első rész annyira nem kötött le...:D
  • CroftManor
    én meg azért nem tom, mert az 1et azt pcn toltam, tehát eleve fel se tűnt h ebbe több lehet mint a konzolos verzióban...