Assassin's Creed II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AC 2 teaser 2
Nothing is True, Everything is Permitted
wildgames.es
Ja egy kicsit télleg hasonlít rá de nekem bejön. És azt hittem így neked is jobban fog tetszeni 😉
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Racism is a weapon of mass destruction!
Next PC upgrade: 2022
- grafikusok csak uj texturakat csinaljanak 😊, minden mas tokeletes ahogy volt
- programozok hozza ne nyuljanak (engine jo ahogy volt)
- tortenetirokat es palyadesignereket kirugni, ujakat felvenni, es iratni veluk egy franko sztorit meg csinaltatni veluk par valtozatos kuldetest
eredmeny: AAAA kategoriaju jatek 😊
Csak a videóban észrevehetjük da Vinci-t is. vajon szerepe lesz benne?
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Assassins Creed az elején jó volt de a végefelé valóban igen unalmassá vált és csak azért játszottam mert érdekelt mi lesz a vége...ami nem adott magyarázatott semmire.
na de majd kivárjuk. én bízom ubiékban hogy tanultak az elsõ rész hibáiból és javítanak sokat a második részen 😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
DFTBA ಠ_ಠ
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
bár most 50%-nál szünetel, amig falloutot végig nem tolom 😄 mert az meg mégjobb.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Vagy már lassan érdemes átállni vistára? én azért 2-3 évet adnék még az xp-nek.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer