7877
-
#1630 Akit érdekel, elkészült AC 2 music videóm -
#1629 apropó Atkamon, pont ma néztem az avatart a moziban :D naon hosszú volt de klasz volt 3D-s szemüveggel ^^ -
#1628 Nincs még mindig konkrét dátum... -
#1627 Ja igen...ezt el is felejtettem. -
#1626 Hát hamár eddíg tudtam várni... -
#1625 jelenleg március 4ről van szó -
#1624 Mikor is jön pc-re? Vagy konkrét dátumot még nemtudni? -
#1623 youtube -
#1622 a plusz tombok nem lesznek meg, csak a dlv. Am azóta sikerült működésre bírnom a tv tuner kártyát :P szép számban van fent you tubeon videóm :P -
Ragnar360 #1621 hi, én már el is adtam a gémet :SSS majd beszerzem ha jön a kieg, a multis v vmi, a dlc-k annyira nem lényegesek, mégha acsik is jönnek velük, akkor is ráér majd később sztem
meg ez a két kód amit nyertem is kb nulla, fél óra alatt végigvitem a 2 tombot azt annyi, nem is jáccottam már a gémmel
kinyomtam ezerre pikk pakk (Croft, húzz bele :D ha még nincs meg:P) aztán mondom majd még 1x kijátszom azért, de nem lett belőle semmi, aztán már be se raktam -
#1620 igen sajnod.
van az IZ3D de ahhoz is egy 3d monitort kér.
haver 4870-esével akartuk próbálni.... -
#1619 Ööh, csak nvidia kártyával működik a piroskék is, nem? Csak mert nekem ATI van... -
#1618 öregem ezt nézd meg, Az Avatar topicjában az utcsó hozzászólásokat többek közt, amiben ez a 3Dimenziós kép is van!!!!
és mindenki más is, akit érdekel a 3d-s játék, valamint van piros-kék szemüvege...!!!! -
#1617 jatekaim.hu-ról...rendessen foliás zsír új volt. -
#1616 hol vetted 9 ezerért? o.O én 12ért vettem -
#1615 9000-ért vettem a játékot, akkor dlc-kkel 11-ben lesz...:D
már fel is van töltve 1600 ponttal kedves ICEAKOS barátunknak köszönhetően a számlám, már csak arra vár, hogy felkerüljön a dlc, és költekezzek...:D -
#1614 hát ez a párszáz forint egy dlc-ért elfogadható :) -
#1613 igen ezt tiszta sor, nem is titkolják/ták.
én nem sajnálom rá azt a +200ft-ot.
bárcsak minden játék ien színvonalas lenne, másképp állnánk hozzá szerintem a játék árakhoz, meg ezekhez a "lehúzásokhoz" -
#1612 A készítők ezt írták a fórumon... Többek között a főküldetések újrajátszhatósága is az idő hiánya miatt maradt ki. -
#1611 szerintem az xboxos verzióban is benne lett volna alapból csak nem lettek készek időre, a micro$oft lefizette őket hogy adják ki oszt cső -
#1610 én is ezt mondtam ugye, hogy szerintem benne lesznek a dlc-k, mint a star wars-ban. -
#1609 A levegőből vették kb, semmi sincs még megerősítve.
Amúgy elfogytak már a kódok annál a srácnál ebayen. -
#1608 nah erre gondolok, mert a dlc, az első 773ft a második 966ft dollárban.
(1 dollár = 193.3ft)
nekem pontokba kiszámítva ez 320pont illetve 400pont (1 dollár = 80pont)
vagyis kiszámoltam 80 pontom 225ft volt, vagyis az első dlc ha jól gondolkodtam akkor 900ft a második dlc meg 1125ft!!!
és akkor ezekszerint nekem a tomb nem igazán éri meg így majd 3000ft-ért...:D -
#1607 nemtudom honnan van infója erről az sg-nek, de azt írják benne lesznek a dlc-k a pc verzióba -
#1606 lehet én se veszem meg :D nem azért mert nem engedhetem meg, de most minek fizessek egy pályáért ennyit. Inkább én is megvárom a dlcket. -
#1605 jah értem az még nem engedhetem meg egyenlőre, megváraom a 2 dlc-t inkább.
félek hogy túl rövid lenne, hiszen ezek a black editionban csak tombok. -
#1604 igen -
#1603 2700ft? -
#1602 euroban -
#1601 és akkor 10dollár lenne?
vagy megint euro-ban kellene kifizetni? -
#1600 nekem is van egy kódom, amit ugye az ac2höz kaptam Xboxon, nem kell esetleg valakinek, egy palazzo medici kódért elcserélem xD. Am DarkSector, én megfogom venni az e bay-os kódot, paypalon is regelve vagyok :) -
#1599 Fogalmam sincs, hogy jó-e PC-n... -
#1598 jah vágom. az x360-as kód az jó pc-n is?
csak mert van 1 kódom az avatarhoz. egy új páncél. -
#1597 Aha... a játékban be tudsz jelentkezni a Ubi accountodra, és beírhatod a kódokat... és így a kódokat csak egyszer lehet használni, összeköti a Ubi accountoddal, és kész. -
#1596 jah értem. ienről még nem is hallottam.
akkor avatarba is beírhatóak ien extra kódok? -
#1595 Igen, csak PC-n nem Live-nak hívják, hanem internetnek:D Csinálsz accountot a Ubisoft oldalán, cd kulcsodat regisztrálod az accountodban, és mehetnek a kódok. -
#1594 jah már pc-n is lehet reemcode-okat beírni a live-ra?
kódok a black editionba vannak konzolon...ott 3 új helyszín van.
vagyis tombok igazságszerint. -
#1593 Nem tudni még, hogy a PC verzióban benne lesznek-e a DLC-k...
És miért nem vágod? Ugyanúgy be lehet majd jelentkezni a Ubisoft Accountodba, mint az Avatar játéknál... ott is voltak kódok a Special Edition-ben, és PC-n is működött. -
#1592 a felénél kicsit tovább. -
#1591 bárcsak meg tudnám venni, de ehhez a ebay-hez nem értek.