Tropico 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
A magyar nyelvi file-t letölthetitek innen, KATT! Másoljátok a játék mappájában lévõ local mappában, felülírva az ottani English.hpk file-t (elõtte azért mentsétek le). <#smile>#smile>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Amit már elõttem is írtak, driver frissítés. Meg érdemes pl anti-vírus programot vagy egyéb spyware keresõt kikapcsolni - csak próba képen, néha ezek is gondot okozhatnak.
Meg ami fontos, a minimum konfig meglegyen:
* Operating System: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
* Processor: 2.4 GHz Single-Core
* Memory: 1 GB
* Graphics Card: 256MB DirectX9c, Shader Model 3.0 (Geforce 6 Series, ATI X1300)
* Free HDD Space: 5 GB
* Sound Card: DirectX9-compatible
Itt kimondottan a videó kártyán van a hangsúly. Hogy Shader Model 3.0-át támogassa.
A játék egyébként még meg sem jelent, szóval megvenni nem tudod, csak Németországban, esetleg valamilyen download-os formában.
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
tropico3.exe szarsággal :S:S:S
ha eredetiben megvenném azzal szórakozna ?
"The trees move. Do you not see it?"
elõszöris nem vistam van. másodszor nemtok angolul. harmadszor foggalmam sincs mit hol kell beállítani, vagy letiltani.
szóval ha lenne vki türelmes és elmagyarázná nekem azt megköszönném.
Next PC upgrade: 2022
Én is felraktam, de a serial-al szórakozik mindig.
Akinek van mûködõ serial kódja légyszives küldje el nekem itt vagy e-mailben ide : [email protected]
Nagyon hálás lennék.
Valamint indítani nem tudom csak ikonról, mert egyébként azt írja ki, hogy az .exe nem található. 😄
Commanderbõl vagy ikonról indítva elindul csak a beolvasás utáni kis ablakból nem.😄
Olyan kérdésem lenne, hogy a feldolgozó üzemekbõl(szivar, ékszer, stb.) mennyi az optimális? Vagy ezt hogyan döntöm el? Vagy egyáltalán kell több egynél?
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Játék közben vakon kell begépelni.
trabajono
speedygonzales
iamthestate
elpollodiablo
muchopesos
whiskey <+20 US kapcsolatok>+20 US kapcsolatok>
nowhiskey <-20 US kapcsolatok>-20 US kapcsolatok>
vodka <+20 USSR kapcsolatok>+20 USSR kapcsolatok>
novodka <-20 USSR kapcsolatok>-20 USSR kapcsolatok>
twoheadedllama <100-ra növeli a turisztikai indexet>100-ra növeli a turisztikai indexet>
pachangasi <+10 boldogság az összes tropikói lakosnak>+10 boldogság az összes tropikói lakosnak>
dinggratz
cheguevara
downwiththetyrant
generalpenultimo
civilwar
vivala1
vivala2
vivala3
vivala4
vivala5
vivala0
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
MEGJELENT EGY PECCS UGYAN IS 1.04...#252
VALAKI SEGÍTENE ESETLEG ?
THX !
Ennyire azért nem kéne szeretni 😄DD Ez a sandbox mód elég könnyû, 107%os nehézségen ilyen utópiát csinálni... Pihentetésnek mindenesetre jó, már csak 1 giga pohár mojito hiányzik 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
köszönöm a tanácsokat
Patch 1.04