Tropico 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
Köcce.

Köszönöm a magyarosítást, így már télleg egy 100% os játék😄😄 legalábbis nekem nagyon tetszik, mert soha nem játszottam Tropicoval de nagyon bejött😄
<#law><#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Ez már a teljes játék (nem a demó), ami a képeken van! <#wink>

A magyar nyelvi file-t letölthetitek innen, KATT! Másoljátok a játék mappájában lévõ local mappában, felülírva az ottani English.hpk file-t (elõtte azért mentsétek le). <#smile>

A fullosba is?

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Hehe, mûködik! <#vigyor> Átneveztem English-re a Hungarian-t és jó is.

grebber
Szerintem biztosan!

Next PC upgrade: 2022

Ha letöltöm a Magyar demo-t, abba benne vannak a nyelvi fájlok?
Magyar nyelvû demó, KATT! <#smile>

Pontosabban ezt akartam a végére <#shakehead>.

Hmmm... A magyar változat megjelenése tolódott November 2-re, KATT! <#smile>

CptObvious
Mivel csak seriallal védett, nincs semmi crack fájl vagy hasonló, ami gondot okozhatna. Szóval gyakorlatilag az eredeti "bolti" verzióval játszol. Így ha hiba van, valószínûleg akkor is elõjönne, ha megvennéd a boltban. (Ettõl persze még meg lehet venni 😛)

Amit már elõttem is írtak, driver frissítés. Meg érdemes pl anti-vírus programot vagy egyéb spyware keresõt kikapcsolni - csak próba képen, néha ezek is gondot okozhatnak.
Meg ami fontos, a minimum konfig meglegyen:
* Operating System: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
* Processor: 2.4 GHz Single-Core
* Memory: 1 GB
* Graphics Card: 256MB DirectX9c, Shader Model 3.0 (Geforce 6 Series, ATI X1300)
* Free HDD Space: 5 GB
* Sound Card: DirectX9-compatible
Itt kimondottan a videó kártyán van a hangsúly. Hogy Shader Model 3.0-át támogassa.

Próbáld újratelepíteni. A játék csak seriallal védett, amit online ellenõriz. Ez azt jelenti, hogy az eredeti verzióval lehet játszani, amíg letiltod a net hozzáférést.

A játék egyébként még meg sem jelent, szóval megvenni nem tudod, csak Németországban, esetleg valamilyen download-os formában.
lac111
Ez csak akkor fog kiderülni, ha megveszed. Viszont azt tanácsolom nézz körül a saját gépeden. Néha egy régi driver, vagy elöregedett rendszer, esetleg "vírus" az oka..

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Achmed927
még ez sem segített. a seriallal már nem szarakodik, de viszont mindig kiírja hogy hibát észlel ezért leáll.

tropico3.exe szarsággal :S:S:S

ha eredetiben megvenném azzal szórakozna ?

Calver
net kihúz/lecsatlakozik, info fájlban megadott serialt beír, örül. ennyi.

"The trees move. Do you not see it?"

Achmed927
http://kep.ivpicture.hu/201950.N.jpg

Achmed927
még ha át is jutok vhogy a serialon ezt dobja mindig ki :

Achmed927
igen ezt elolvastam már énis, de nemértem.

elõszöris nem vistam van. másodszor nemtok angolul. harmadszor foggalmam sincs mit hol kell beállítani, vagy letiltani.
szóval ha lenne vki türelmes és elmagyarázná nekem azt megköszönném.

grebber
Sehogyan majd akkor fogod tudni magyarítani ha kiadják a magyar nyelvû verziót (mert ugye még nem jelent meg) és valaki felteszi a nyelvi fájlokat.Addig felesleges görcsölni!

Next PC upgrade: 2022

Hogyan lehet a játékot magyarosítani? Lejebb írták hogy töltem le a hpk extractort de csak egy fekete képernyõ felvillanik és aúgyanúgy angol, hogy kell megcsinálni magyarra?
Olvass egy picit vissza.

Achmed927
Hali !
Én is felraktam, de a serial-al szórakozik mindig.
Akinek van mûködõ serial kódja légyszives küldje el nekem itt vagy e-mailben ide : [email protected]

Nagyon hálás lennék.

Az miért van, hogy a mikor beolvastatoma lemezt akkor magyar kiírja, hogy telepítés, indítás ilyesmi, de magyar nyelv nem választható ill. nem is magyarnyelvû.
Valamint indítani nem tudom csak ikonról, mert egyébként azt írja ki, hogy az .exe nem található. 😄
Commanderbõl vagy ikonról indítva elindul csak a beolvasás utáni kis ablakból nem.😄
Na sikerült, de hogy lehet magyarosítani?
olvastam hogy bontsam az internetkapcsolatot, hát kihúztam a kábelt de úgyse indul, a windows tûzfallal nemtom hogy lehet blokkolni😄
Sziasztok. Nekem a seriált mindig hibásnak írja ki én nem értem miért? valami tipp?
Calver
annyira nem is dolgozók számából lehet sztem kitalálni, hanem az alapján h van-e extra tartalék az input storage-ben. ha van, és sok (1000 körül) akkor jöhet a köv. gyár... ha meg a bevitt nyersanyagot átdarálják és üresen fut a gyár, akkor jöhet még 1-2 farm/easy-does-it mód.

DJ Skyline
én úgy szoktam, ha tele van dolgozókkal a gyár, akkor felhúzok még egyet. felesleges 2 gyár, ha csak 4-5 ember dolgozik bennük. de nekem van vagy 2-3 farmom az adott gyárhoz tartozó cuccból (dohány, cukor, stb). ja és a tuningokat is rányomom a gyárra, ha van pénz. pl minõségibb cuccokat gyártanak meg ilyenek, meg valamikor easy does it-re állítom a munkásokat is. növekszik a meló minõsége, viszont csökken a munkaidõ. irdatlan összegekért lehet exportálni, ha mindent rányomsz az iparra. ja és az industry ad campaign edictet is nyomd be, ha van. az is lendít az exportokon.

lac111
Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy a feldolgozó üzemekbõl(szivar, ékszer, stb.) mennyi az optimális? Vagy ezt hogyan döntöm el? Vagy egyáltalán kell több egynél?

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

CptObvious
Csalások. <#idiota> (Aki nem akarja, nem használja)

Játék közben vakon kell begépelni.

trabajono
speedygonzales
iamthestate
elpollodiablo
muchopesos
whiskey <+20 US kapcsolatok>
nowhiskey <-20 US kapcsolatok>
vodka <+20 USSR kapcsolatok>
novodka <-20 USSR kapcsolatok>
twoheadedllama <100-ra növeli a turisztikai indexet>
pachangasi <+10 boldogság az összes tropikói lakosnak>
dinggratz
cheguevara
downwiththetyrant
generalpenultimo
civilwar
vivala1
vivala2
vivala3
vivala4
vivala5
vivala0

NVidiám(7300 ) van és mégis xar a tenger felszín( a többi ok)
Nekem nem 1 magos a procim, de a tenger átlátszó nálam is. Szerintem az elején látható Nvidia logo lehet a ludas, ugyanis nekem ati kártya mellett ilyen a kép.

Ok, kösz .Csak azért lenne fontos mert azt írják hogy kicsit javít az 1 magos procikkal futó gépeknél a grafikán.Ez arért lenne jó nekem mert a tenger vize 100% ig átlátszó, így a tengerfeneket látom és a hajók úgy néznek ki mintha a levegõben/ a tenger nem tüktözõdõ felszínén/ úsznának.Azt remélem javít rajta a patch.Volt pár ember akinek ugyanez volt a problémája , nem tudom nekik megjavult mát vagy dettó mint nekem ??
Minden verzió felpeccseli magától, türelem 😛 sokmindent úgy se dob rajt

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

VALAKI PECCSELT MÁR ?
MEGJELENT EGY PECCS UGYAN IS 1.04...#252

VALAKI SEGÍTENE ESETLEG ?
THX !
pont akartam kérdezni, hogy ezt milyen nehézséggel sikerült megcsinálnod, de látom a kép alatt. 😄 durva.

Ennyire azért nem kéne szeretni 😄DD Ez a sandbox mód elég könnyû, 107%os nehézségen ilyen utópiát csinálni... Pihentetésnek mindenesetre jó, már csak 1 giga pohár mojito hiányzik 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

thx
Magyarosítás soha. Magyarítás pedig 16.-tól, mivel akkor jelenik meg magyarul.

valaki nem tudja milor lessz magyarositás?
na majd megpróbálom, most belefogtam egy másik küldibe.
köszönöm a tanácsokat

Hi.Valaki leszedte már a patchot? Én sehol nem találom..A menüben pedig nem látok olyan opciót hogy update.( hivatkoztak páran rá hogy a játék magától leszedi és felpeccseli magát, bár lehet hogy ez csak a steam-os verzióknál van/
Patch 1.04
hadsereget tartsatok, utána lehet alacsony is a happiness. <#eplus2>

Calver
visszavonom a power plant kötelezõ részt, az imént értem el 65%-ot nélküle <#nyes>

Calver
hát nézzük... elõnyöknek nem árt a green thumb és az athletic (elõbbi enviromental happinessben segít, utóbbi sport complex minõségét növeli), power plant kötelezõ, clinic-et ne építs csak hospital-t, és mindenbõl azt aminek magas a service quality-ja. valamint 60 körül elég, csak érd el gyorsan - 1965-ben asszem lesz egy olyan scripted event amivel instant 10-el növelheted happiness-t.

Calver
edictek között van kettõ is ami arra jó.

Calver
na ja, Deep in Oil-nál elõnyös ha KGB-s hátteret választod, legalábbis én 6 év alatt végigzúztam - jó, volt 6 college csajszim, amik kellenek olajfúrókhoz - és eszem ágában se volt addig iskolát felhúzni... sõt, még házakat sem, kaptak asszem egy clinic-et és örüljenek. <#vigyor1>

nekem a környezettel - environment - van problémám, azt mivel lehet felvinni?

DJ Skyline
nézd meg a táblázaton, hogy mik azok amik gyengébbek, aztán arra próbálj gyúrni, nekem sandboxban volt 71% max:

tax cut volt? lehet segítene, ha nem volt. nem nagyon lõttem még el sosem, meg még a pályát sem próbáltam nagyon