Tropico 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Nagyon komoly a demó, csak állandóan megtámadják a szigetemet vagy a szovjetek vagy az amcsik...és így sosem tudom megcsinálni a pályát...hogy kéne kiküszöbölni? Az gondolom alap h az egyik félhez húzódni kell...nah én húzódtam, de annyit ért mint halottnak a...Másik h az épületek feltti piktogrammok mit jelentenek? Az eber áthúzva oké, nincs az épületben senki...viszont a zsák áthúzva? Nincs termelés? A másik meg a napocska az épület felett...arra nem jöttem rá h micsoda...Másik meg h az export/saját felhasználást nem lehet állítani sehol a játékban? Mert halódnak meg az embereim éhezésben mikor exportra viszek mindent. Köszi! 😊
A gamestar pedig még ma sem hírezte ki legalábbis délutánig.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A demó nincs idõkorláthoz kötve, az átlagos demóknál lényegesen többet nyújt és fõleg - ezidáig - bugmentes!Úgyhogy grat a készítõknek, méltó folytatás lett.Csak bírjuk kivárni a teljeset...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Nállam is elõször kockás volt az egész.
Már alig várom amagyar verziót!
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Am csak nálam nem látszanak az épületek? :o
Next PC upgrade: 2022
Tropico 3 demo holnaptól!(Forrás: FilePlanet)
Next PC upgrade: 2022

na ez remélem már jó
Na így tán jobb is
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Remélem ez is olyan frankó lesz mint az elõzõk😊.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Nekem az elsõ két (három) Tropico must have volt!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bevallom õszintén nem próbáltam az elõzõ részeket, elvben itt-ott jobb értékeléseket kaptak, de számomra nem volt több a sorozat elsõ blikkre egy átlagos kalózos stratégiánál, amelyhez Döglégy is a hangját adta (húha). A Take Two sem nagyon erõltette a sorozatot, nem is számítottunk folytatásra. De most mégis. Történt ugyanis, hogy a Kalypso Media megvásárolta a játék jogait az említett kiadótól, és az Imperium Romanumot is jegyzõ Haemimont Gamesszel új részt készíttet. Várjuk az elsõ képeket és elõzeteseket, mely alapján kiderül, hogy érdemes-e adni egy esélyt az új résznek.
Forrás: GK