Tropico 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg, ha sok pénzed van, akkor választások közben nyomd be a Cut Tax (vagy Tax Cut ?? 😄 )-ot, és láss csodát, máris te fogsz vezetni.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
#137: 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, ezen már csak röhögni lehet, hogy ennyire felfújod. vedd észre magad, nem tehetünk róla és kész! ha nem tetszik, ne nézd a topikot, még, hogy mi nézzünk msáhova mikor írsz LOL.
ötlet, hogy hogyan növeljem én is egekbe a szavazataimat? szóval szárnyaljanak, mint a géppé?
mondom: nekem teccik és ötletes és szórakoztató, ellehet vele pepecselni és nem úgy kell nézni, ahogy te nézed. a második világháborús géjmeket - nácis oldalúakat - se úgy nézik, h fúj nácik... hanem milyen kúl géjm.
Thank God, I\'m a Lada owner!
3Ds MAX :)
Volt egy hozzászólás miszerint ha az elnökkel elsétálsz egy épülethez megjelik egy nap a tetején.. Akkor motiválja a melósokat és gyorsabban épül.. Ez már tuti..
HPK extractor
Majd másold be a PACKS/BOOTS könyvtárba.
Végül
HPKExtractor.exe -hpk Music.hpk
.ogg-be kicsomagolja a file-okat.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
#120: úgy tudom, nem. én nem láttam ezt benne, csak a telepítõ volt magyar 😄D. de majd amikor boltokba kerül, ott lesz magyar felirat és itt abban reménykedünk jó páran, hogy lesz valaki olyan kedves és miután megvette, megosztja velünk eme fájlokat<#hawaii>#hawaii>.
A ViTALiTY -s verzióból valahogy ki lehet hozni a magyar nyelvezetet ?
Castro ráadásul már régen nem az ami volt!
Amúgy ez a 3. rész ...
A medve nem játék.
Nekem egyszercsak elkezdtek éhenhalni az embereim, pedig van piacom!Nagyon elvitt a fejlesztés.Igaz nem figyelmeztet semmi hogy kevés a kaja a szigeten!+50K körül jártam és most -22K az egyenlegem mert nincs elég ember a termelésben ill a farmokon!Valaki kitapasztalta már hogy mennyi farm kell a népnek? 1 farm mennyi embert tud ellátni? Érdemes egy idõre levennem a dupla kaja adagot, vagy várjam meg amíg a + 2 ranch +1 papaya farm beindul??
thx
ami meg kubában van, az sucks.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
<#help>#help>
rendesek vagytok, hogy segítetek nekem<#eljen>#eljen>. ha esetleg van msn, vagy xfire, akkor inkább felvennélek oda titeket, mert valszeg biztos lesz kérdésem.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Visszagondolva arra a részre, ez sokkal könnyebb. Ott hiába volt óriás hadsereg pl, az is veszély faktor volt egy katonai puccs veszélye miatt. Nálam meg 10 évig volt 1-2 felkelõ a 20-as katonaságomhoz képest, utána nyugi volt, bár lehet sokat dobott rajt hogy militarista presidentém volt 😊 az viszont mégfurcsább volt, hogy a kapitalistáknál és a kommunistáknál is 100hoz közeli értékem volt. Na de kiépíthettem 1 ideális társadalmat, legközelebb talán majd feljebb viszem a különbözõ nehézségi faktorokat.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amikor utat építesz egyes épületeknél látsz egy nyilat az ajtójuknál, ahol van ilyen oda kell utat vinni úgy hogy a nyíl zöldre váltson.
#97: ok.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Hogy lehet menteni a "Gyõzelem" vagy "Vereség" képernyõ után?!
Én nem találtam ilyen opciót.Segítene valaki?<#help>#help>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
De ha az imigration officban nem open door-ra van állítva az emigráns lehetõségek hanem csak tanult emberekre, akkor elméletileg maguktól is jönnek.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .