Tropico 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor a választásoknál feljön az ablak, ott kattints a legalsóra. Akkor nem lesznek választások.

Amúgy meg, ha sok pénzed van, akkor választások közben nyomd be a Cut Tax (vagy Tax Cut ?? 😄 )-ot, és láss csodát, máris te fogsz vezetni.
Legend Killer
köszi a válaszod, de hogyan ne tartsak váalsztásokat? anélkül is van esély nyerni? *lehet hülye kérdés 😄* és hogyan tom eltenni láb alól? :S na, majd kitapasztalom.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Kopiati
Próbáld meg az ellenfél jelöltjét eltenni láb alól, vagy ne tarts választásokat...az embereknek megárt a döntési szabadság...lásd magyar választások

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Hasonlóan vállat von és várja tovább október 16, napsütötte napját....amikor megjelenik az "istenadta" gém magyar felirattal... bár a magyar szinkron hiányozni fog...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Legend Killer
nekem8 *vállatvon*

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Pretorian
Nem fújok semmit lol nem azért irtam, hogy ignoráljatok, hanem azért, hogy ha nem érdekel, csak ugorjátok át oszt kész, akit érdekel, az meg majd reagál rá. 😊

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Legend Killer
megint vesztettem faszom :S.

#137: 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, ezen már csak röhögni lehet, hogy ennyire felfújod. vedd észre magad, nem tehetünk róla és kész! ha nem tetszik, ne nézd a topikot, még, hogy mi nézzünk msáhova mikor írsz LOL.

Pretorian
Nah, akkor ti ketten itt alattam, mostantól ignoráljátok az összes postomat (bár nem lesz sok). RedRiotnak válaszoltam, de hogy a Sztálinos dologra is reagáljak: az ma már történelem, elég kevesen élnek azok közül, akik igazán megszenvedték a sztálinizmus áldásait. Viszont a Tropico-ban ábrázolt dolgok a mai napig is zajlanak Kubában.

Legend Killer
megint... el presidente 60ról indul, vagyis én, a másik meg 80ról. epic fail.

Legend Killer
mellesleg a választások rohadt szívatósak a géjmben. jó, elsõt könnyû megnyerni. én általában azt ígérem be, hogy yourself, meg armory és nemtom mi a harmadik. talán házak 😄. már elfelejtettem. és ezt eljátszom másodszorra is hasonlóan, de már ott is és harmadik alkalommal is piszok nehéz, mert a másik szavazati szárnyalnak a levegõbe. én gyorsított tempóban géjmelek, mert mire felépül egy épület az egy év 😄: nem szó szerint, csak tök lassú és max sebességre nyomom. és ezért a diktátorom - rendszerint pont Fidel Castro 😛 😄, máskor Eva "Evita" Peron. õk a két kedvenc személyeim eddig 😄. - fel-alá rohangál és alig jut ideje vmire 😄.
ötlet, hogy hogyan növeljem én is egekbe a szavazataimat? szóval szárnyaljanak, mint a géppé?

Legend Killer
😄. engem azért mondjuk érdekel mit ír, csak már kicsit unalmas.

Kopiati
Jahj, látom zavar a diktátor szimulátor miben léte, de nem zavart mondjuk a Civ4 ben Sztálin... én hiányoltam mellõle a németeknél Hitlert...meg a Tropico nagyon jól megteremti a diktatúrák abszurditását...és különben is mivel stratégia ezért úgy játszol, ahogy akarsz keménykezû diktátor akit utálnak vagy egy igazi sikertörténetet csinálsz a szigetedbõl...ha meg nem teszik akkor játsszál mással, vagy csinálj saját jobb játékot vagy írjál blogot ott lehet azok olvassák a véleményed akiket érdekel is...

Legend Killer
ne nekünk jártasd a szád, engem nem érdekel na. jó, lehet sajnálom õket, mer ez szar, de nem tudok mit tenni. ha ekkora bajod van a géjmmel, írj nekik ímélt, v pereld be õket.
mondom: nekem teccik és ötletes és szórakoztató, ellehet vele pepecselni és nem úgy kell nézni, ahogy te nézed. a második világháborús géjmeket - nácis oldalúakat - se úgy nézik, h fúj nácik... hanem milyen kúl géjm.

Pretorian
Áhh, a kubai és az itteni "éhhalál" között minõségbeli különbségek vannak, ráadásul olyan hatalmasak ezek a különbségek, hogy amikor párhuzamba állitom a két országot, mindig az jut eszembe, hogy tulajdonképpen nekünk az ég világon semmi problémánk nincsen, vagy legalábbis semmi olyasmi, amit összefogással és kitartással ne lehetne viszonylag rövid idõ alatt megoldani. A lehetõség adott, itt egyszerûen arról van szó, hogy az embereket itthon olyan szinten átitatja az önsajnálat, a kurvasok évvel ezelõtti történelmi igazságtalanságok miatti sirámkodás és az ezekbõl fakadó frusztrált keserûség (melyet a csóróság csak megkoronáz), hogy ez meggátol minket az összefogásban. Itthon leginkább azok sirámkodnak a megélhetés miatt, akik nincsenek vele tisztában, hogy a kapitalizmus a versenyrõl szól.

Pretorian
Castróék már nem ugyanolyanok, persze, de Kuba sajnos igen.

Penge88
Nekem jobb. Feltette a demo-t, rákattintk, kikapcsol a gép. Majd pár mp múlva bekapcsolódik... Esetleg Valakinek hasonló probléma?

Thank God, I\'m a Lada owner!

Legend Killer
rákattintok exére, villan1t és nem történik semmi. mi a probléma akkor? :S

Blinkye
azt értem.. de pl nekem olyan mókus volt választva akivel college ot nem tudtam épiteni.. szal kéynetelen voltam rendelni embert.. de ha azok megjönnek késõbb hova tûnnek? Nem volt probelem mert kb 1 millám volt 😊 csak fura

3Ds MAX :)

CS@
Az ugye tiszta, hogy: Ha nincs meg a képesítésük az embereknek az erõmûhöz (College+Female) akkor tökmindegy mennyit fizetsz, mert fizetéstõl függetlenül nem mehetnek oda dolgozni.

Blinkye
Na hali! most én egy olyan problembe futottam,h elkezdtem játszani sandbox módban egy kicsit és egy idpõ után nem akarnak az erõmûben dolgozni. a lóvéjuk már jó siok és mégsem. kb 8 ból 4-5 en dolgoznak csak és igy nem mindig elég az erõmû ellátása.. De ez nem is akkor gond, mint az, hogy az épitõk csak mászkálgatnak és állnak az épitkezések.

Volt egy hozzászólás miszerint ha az elnökkel elsétálsz egy épülethez megjelik egy nap a tetején.. Akkor motiválja a melósokat és gyorsabban épül.. Ez már tuti..

Figyi, szerintem sokmindenben kezdünk felzárkózni a Tropicóban parodizált/szimulált országokhoz. Korrupt, tolvaj politikusok, elszegényedõ emberek, lepusztultság: gondolom egy átlag kubai kisnyugdíjasnak is ugyanúgy reális alternatíva az éhhalál, mint itthon. Annyival jobb Kuba, hogy pálmafák alatt szivarozva, tengerparton azért még éhen dögleni is jobb mint egy fûtetlen panellakásban mumifikálódni. 😊

Legend Killer
király vagy, kösz!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Rip
Szedd le ezt a progit:

HPK extractor

Majd másold be a PACKS/BOOTS könyvtárba.

Végül

HPKExtractor.exe -hpk Music.hpk

.ogg-be kicsomagolja a file-okat.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Legend Killer
szóljatok pls, ha neten elérhetõ lesz a Tropico 3 OST!<#help> Nagyon ott vannak ezek a zenék!<#eljen><#hawaii>

#120: úgy tudom, nem. én nem láttam ezt benne, csak a telepítõ volt magyar 😄D. de majd amikor boltokba kerül, ott lesz magyar felirat és itt abban reménykedünk jó páran, hogy lesz valaki olyan kedves és miután megvette, megosztja velünk eme fájlokat<#hawaii>.

Halli all!

A ViTALiTY -s verzióból valahogy ki lehet hozni a magyar nyelvezetet ?
a.carkey
Játszd Pinochetet, és csinálhatsz jobboldali diktatúrát! 😊

Castro ráadásul már régen nem az ami volt!

Amúgy ez a 3. rész ...

A medve nem játék.

Hello

Nekem egyszercsak elkezdtek éhenhalni az embereim, pedig van piacom!Nagyon elvitt a fejlesztés.Igaz nem figyelmeztet semmi hogy kevés a kaja a szigeten!+50K körül jártam és most -22K az egyenlegem mert nincs elég ember a termelésben ill a farmokon!Valaki kitapasztalta már hogy mennyi farm kell a népnek? 1 farm mennyi embert tud ellátni? Érdemes egy idõre levennem a dupla kaja adagot, vagy várjam meg amíg a + 2 ranch +1 papaya farm beindul??
thx
Legend Killer
profi lett, grat!<#eljen><#hawaii> nekem tetszik<#eljen>, hogy vágsz ki izékat? részeket képekbõl? photoshopp? életemben nem csináltam, nem értek hozzá 😄.

DJ Skyline
nekem más ötletem volt a témával kapcsolatban. ezt hoztam össze, ötletet a hivatalos oldal bannere adta. találtam egy marha jó felbontású/minõségû képet, kivágtam a Tropico 3 feliratot, majd kerestem valami keretet neki, és kész.

Legend Killer
micsoda1láma világ. viszont sztem a készítõk csak1géjmet akartak piacra dobni, hogy legyen folytatásuk és pénzük ebbõl, mi meg elszórakozzunk és sztem nem annyira vészes, de mind1.

ami meg kubában van, az sucks.

Pretorian
Nemtom, én elég szarul érezném magam, ha ezzel a Castro-szimulátorral kéne játszanom, mivel vannak kubai ismerõseim, és hát ez a progi tele van offenziv megnyilvánulásokkal, amelyek végül is teljesen megalapozottak és jogosak, de ha belegondolok, hogy ha a kubai hatóságok egyszer azon kapnák Heriberto haveromat, hogy ezzel játszik, valószinûleg legalább 10 év letöltendõt nyomnának rá, akkor úgy elkap a hányinger. Én sem érezném jól magam, ha pl. egy Kádár-szimulátorban kéne leverni az '56-os forradalmat.

Legend Killer

Blinkye
Nem.. Megjelent magyarul is úgy tudom.. Tehát majd ha valaki megveszi lesznek magyar nyelvi file ok.<#vigyor2> Ami jól jönne

rvn
Magyarítás létezik?😊

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Blinkye
fogalmam sincs hová tûnik.. Most játszom életemben elõszõr tropico val... Nekem 150-300 ezrem volt a pálya végére majdnem. Úgy csinálom,hogy a pálya elején csak akkor épitek ha nem megy minuszba. Egy idõ után meg már 30-40K kat hoznak a cuccok és ahajó fizet normláisan... Néha feldob egy ablakot amiben valami olyasmi van,hogy fix lóvéért jön a hajó. Ezt nem szoktam elfogadni.. LEhet,h ez számit.. Annyira nem tudok angolul és még a játékot sem ismerem nagoyn.

DJ Skyline
én is köszi a tippeket. farm, ranch, ipar mindig van, de a pályák végére valamiért mindig sikerül negatívba vinni a kasszát, nem tudom miért. :S meg azt sem értem, hogy mikor elmegy a hajó, akkor kiírja hogy mekkora összegben vitt import cuccot, de az az összeg valamiért nem adódik hozzá a kasszához. ez az összeg hova megy? mert pl a Bananas nevû pályán mindig hozzáadta, és volt is rendesen pénzem.

Blinkye
én rendeltem gyökeret hajóval 😊 Eddig minden pályán fosásig voltam pénzzel... Hála alentebbi hozzászólásoknak.. farmok,ranchek és faipar.. tök sok lóvét hoznak ha ésszel épiti az ember õket.. Viszont valamiért nem sikerült az általános elégedetséget 56% fölé vinnem.. de simán sikerült eddig mind a 3 pálya.. most csinálom az iparosat..

Legend Killer
akármire állítom a wagest, templomba és hadseregben most nuku dolgozó :S<#fejvakaras>.

<#help>

Legend Killer
Joybull és CamelX nagyon köszi a válaszokat!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

rendesek vagytok, hogy segítetek nekem<#eljen>. ha esetleg van msn, vagy xfire, akkor inkább felvennélek oda titeket, mert valszeg biztos lesz kérdésem.

Az nagyon durva hogy a képeden 11-et kap csak 1 fõiskolás orvos 😄D a notesz Economy részén meg tudod nézni a karibi szigetek átlagkeresetét. Nálam a kezdetekben (nagyjából, a keresettségüktõl függõen) a végzettség nélküli emberek 8at kaptak, az érettségis munkások 15-öt, a fõiskolások pedig 20-25-öt. Persze attól függõen hogy kommunista vagy kapitalista társadalmat akarsz létrehozni, mindenki keressen annyit amennyit érdemel szerinted, a lakások árát meg aszerint vedd figyelembe hogy mennyire központi helyen van, mert ha jobban, akkor drágábban is kiveszik, viszont a város szélén érdemes ingyenes paneleket is csinálni

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Végig vittem egy 50 éves játékot. Hát mit ne mondjak, 1990-2000-ig már csak a pénzszórás ment 😊 összes luxusépület megvolt, 2 földgáz erõmû, vagy 20 villa, évente többszáz ezres turizmus bevétel 😄 azt sajnálom, hogy végén nem volt semmi értékelõs videó mint az elsõben, csak kiírta hány pontom lett, azt szeva 😞 pedig aztán szép kis summát sikerült svájci bankszámlámra félretennem, több mint 50ezer dolcsit. Hiányolom azt ami az elsõ részben volt ilyenkor mikor Gangsta ecsetelte milyen szép nyugdíjas évek várnak rám 😄
Visszagondolva arra a részre, ez sokkal könnyebb. Ott hiába volt óriás hadsereg pl, az is veszély faktor volt egy katonai puccs veszélye miatt. Nálam meg 10 évig volt 1-2 felkelõ a 20-as katonaságomhoz képest, utána nyugi volt, bár lehet sokat dobott rajt hogy militarista presidentém volt 😊 az viszont mégfurcsább volt, hogy a kapitalistáknál és a kommunistáknál is 100hoz közeli értékem volt. Na de kiépíthettem 1 ideális társadalmat, legközelebb talán majd feljebb viszem a különbözõ nehézségi faktorokat.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Amikor megjelenik a képernyõ nyomsz egy esc-pet és a feljövõ menüben elmented a játékot. Kilépsz a fõmenübe és újra betöltöd, így folytathatod tovább.

A wages=fizetés, minden munkahelynél ott van hogy kell e hozzá iskola, vagy nem. minél nagyobb iskolai végzettség kell annál többet érdemes adni, de a programban autómatán be van állítva egy alap.

Amikor utat építesz egyes épületeknél látsz egy nyilat az ajtójuknál, ahol van ilyen oda kell utat vinni úgy hogy a nyíl zöldre váltson.

Legend Killer
és kell minden épülethez útnak lennie? mert pl a hadsereget a partra tettem és asszem akkor is lettek benne, mikor nem volt út.

Legend Killer
jó és a wagest mennyire állítsam, meg a rentet a lakásoknál mennyire éredmes?

#97: ok.

Végre egy jó hír! Nem is tudtam hogy készül(t) a harmadik rész! Az elsõvel rengeteget játszottam anno, de a kalózos folytatás már gyengusz volt. Örülök, hogy az új epizód ismét Noriega/Pinochet/Castro/Somoza szerepébe bújhatunk, vagy alkothatunk egy akkora genyát mint a fenti négy együttvéve. 😊))

a.carkey
Vannak drágán a magasan kvalifikált bevándorlók és vannak akiket te képzel ki. A bérekkel akkor is gond lehet, ha olyan skilled van, ami minimum bért igényel.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem veszek magyart. Az ARMA2 után megfogadtam, hogy nem adok pénzt magyarosított játékra.

A medve nem játék.

Korábban valaki írt egy tippet a demó meghosszabbításához(én még csak azzal tudok játszani).Úgy szólt, hogy amint megjelenik a "Gyõzelem!" vagy "Vereség!" képernyõ, azonnal mentsük el a játékot, majd töltsük vissza ezt az állást és akkor folytathatjuk a demót.
Hogy lehet menteni a "Gyõzelem" vagy "Vereség" képernyõ után?!
Én nem találtam ilyen opciót.Segítene valaki?<#help>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

csige791
Szerintem az a gond nálad, hogy nincs iskolád, a korházba pedig olyan dolgozó kell aki tanult. Ha van elég pénzed kattnts a hajóra és tudsz hívni olyat aki jó az olyan helyekre ahova tanult emberek kellenek. De vigyázz mert elég drága. talán egyszerübb megoldás ha épitesz high scoolt és colleget, csak az is drága . 😊
De ha az imigration officban nem open door-ra van állítva az emigráns lehetõségek hanem csak tanult emberekre, akkor elméletileg maguktól is jönnek.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .