Tropico 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát mindent úgy csináltam ahogy írtad, de sajnos mégsem lett tökéletes. Nem látszódnak...<#zavart2>#zavart2>
lázadokat nem lehet börtönbe csapni ?
Marxell, köszi. Sajnos én nem találtam ilyet.
(De már letöröltem... lehet, hogy a játék miatt van... nem tudom elõhozni a feladatkezelõt.)
(De már letöröltem... lehet, hogy a játék miatt van... nem tudom elõhozni a feladatkezelõt.)
Megtaláltam a megoldást az eltûnõ dolgokra.
Ki kell törölni a Tropico 3 mappádból mindent csak a mentéseket nem (nem a simából, hanem az application datából) majd telepíteni a patchet.
Ezután minden tökéletes lesz, csak a magyarítást kell újraraknod.
Ki kell törölni a Tropico 3 mappádból mindent csak a mentéseket nem (nem a simából, hanem az application datából) majd telepíteni a patchet.
Ezután minden tökéletes lesz, csak a magyarítást kell újraraknod.
Nincs sajnos (még) ilyen funkció.
Ugyanígy vagyok én is, sajnos a patchtõl eltünnek az épületek meg az emberek.. így kénytelen vagyok nem használni.
Üdv!
Tudja esetleg valaki, hogy mit jelentenek a fehér négyzetek a bal felsõ sarokban ha kijelölöm valamelyik farmot?
A választ elõre is köszönöm.
Tudja esetleg valaki, hogy mit jelentenek a fehér négyzetek a bal felsõ sarokban ha kijelölöm valamelyik farmot?
A választ elõre is köszönöm.
nem látom sem az épülleteket,sem az embereket,mit csináljak patchelni kell,vagy mit csináljak a patchet hol tudom letölteni?
\"Hess innen troll.\"
Megint én vagyok... mit csináljak, hogy látszódjanak az emberek és az épületek? Patch feltelepítve.
<#confused>#confused>
<#confused>#confused>
Sziasztok, nemtudjátok a talajt ki lehet valahogy simítani sokszor van hogy nem enged valahova építeni az egyenetlen föld miatt.
Köszi mindent. Megpróbáltam telepíteni a patch-t. Azt írta ki, hogy.. nem sikerült elindítani, mert valamilyen fájl nem található. Alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Amúgy sikerült kábel kihúzásával elindítani a játékot, de nem látszottak épületek, emberek.<#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy sikerült kábel kihúzásával elindítani a játékot, de nem látszottak épületek, emberek.<#nemtudom>#nemtudom>
Üdv!
A választ elõre is köszi.
Nagy sz@rt kell netet lehúzkodni, hogy mûködjön. Adatmegosztó oldalakon már fent van az 1.04-es patch, ahhoz tartozik crack is. Megpatcheled, crack bemásol és többet nincs gond a seriallal. (Nálam mondjuk elõfordult, hogy belépés után kérte a kódot, de aztán kiléptem, elindítottam újra és úgy jó volt.)
Mikor ellenörzi a kódot kapcsold ki a netet.
te megvetted? én nem fogom ezért megvenni 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
az egyetlen serial, ami perpill a nagy publikum számára létezik, az a Vitality-s, ami az nfo fájlban szerepelt. ezzel az elején pár napig tudtál bármiféle bûvészkedés nélkül játszani, most már viszont vagy le kell tiltanod a Tropico 3 kimenõ kapcsolatait tûzfalon, vagy kilõni a netet. ez van, ezt kell szeretni, ha zavar, vár a közeli CD-galaxis/Media Markt/anyámkínja, és akkor lesz olyan serialod amivel nem kell bûvészkedni.
"The trees move. Do you not see it?"
vy?
Sziasztok!
Légyszíves adjatok serial number-t. Amit a vyt-hoz adtak azt nem fogadja el... <#szomoru1>#szomoru1>
Légyszíves adjatok serial number-t. Amit a vyt-hoz adtak azt nem fogadja el... <#szomoru1>#szomoru1>
Üdv!
Tudja valaki, hogy mit jelentenek a fehér négyzetek a bal felsõ sarokban ha kijelölöm valamelyik farmot?
Tudja valaki, hogy mit jelentenek a fehér négyzetek a bal felsõ sarokban ha kijelölöm valamelyik farmot?
Szia!
Köszi a mappa megvan, de abban csak a kimentett állás fileok vannak, ez szerintem kevés ahhoz hogy újratelepítés után a megcsinált kampányokat megint megcsináltnak tekintse a játék.
Köszi a mappa megvan, de abban csak a kimentett állás fileok vannak, ez szerintem kevés ahhoz hogy újratelepítés után a megcsinált kampányokat megint megcsináltnak tekintse a játék.
Hello
Lenne pár kérdésem:
Elég ha csak szarvasmarha Telepeket csinálok,azok ellátják a népet?
Mennyi piac kell hogy elláson 100 embert?
Ja és még valami: Ti hogy szoktátok kezdeni miket épitettek hogy jöjjön lové és ne nyirjanak ki a lázadok? Én kb 200%-os nehézségen szoktam kezdeni és megprobálok mihamarabb összehozni egy szivar vagy rum gyárat,néha bejön néha hamarabb kinyirnak a lázadok mert erre megy minden lovém....
Hosszutávon mibe fektetitek a lovét?
Lenne pár kérdésem:
Elég ha csak szarvasmarha Telepeket csinálok,azok ellátják a népet?
Mennyi piac kell hogy elláson 100 embert?
Ja és még valami: Ti hogy szoktátok kezdeni miket épitettek hogy jöjjön lové és ne nyirjanak ki a lázadok? Én kb 200%-os nehézségen szoktam kezdeni és megprobálok mihamarabb összehozni egy szivar vagy rum gyárat,néha bejön néha hamarabb kinyirnak a lázadok mert erre megy minden lovém....
Hosszutávon mibe fektetitek a lovét?
Sziasztok!
A Tropico3 "Save" files, a következõ helyen találhatóak:
C/Users/-számítótgépfelhaszn.-/ApplData/Roaming/Tropico3/Saves
Megnézni csak úgy lehet, hogy (miután ezek rejtett filék) TotalComm, vagy WinComm------
beállítások/képernyõ/látszik a rejtett file is(csak szakembereknek) pipát berakni---Utána ne felejtsd kikapcsolni, mert véletlenül ki lehet törölni rendszer filéket.ami nem igazán fontos
Újratelepítés után ide bemásolni az egész "Saves"-t
Üdv. Cicorius<#banplz>#banplz>
A Tropico3 "Save" files, a következõ helyen találhatóak:
C/Users/-számítótgépfelhaszn.-/ApplData/Roaming/Tropico3/Saves
Megnézni csak úgy lehet, hogy (miután ezek rejtett filék) TotalComm, vagy WinComm------
beállítások/képernyõ/látszik a rejtett file is(csak szakembereknek) pipát berakni---Utána ne felejtsd kikapcsolni, mert véletlenül ki lehet törölni rendszer filéket.ami nem igazán fontos
Újratelepítés után ide bemásolni az egész "Saves"-t
Üdv. Cicorius<#banplz>#banplz>
Sziasztok! Valamiért elkezdett hülyéskedni a game, az indítás után se a menü, se a kódkérõ ablak nem ugrik fel, a videó elszürkül, de megy tovább folyamatosan újra meg újra. eddig semmi gond nem volt, már 3 kampányt megcsináltam minden gond nélkül. jobb ötletem nincs, gondoltam újratelepítem, de nincs kedvem ezt a 3 kampányt mégegyszer megcsinálni. nem tudja valaki melyik fileokat másoljam ki, hogy az újratelepítés után innen folytathassam?
köszi
köszi
nem rossz ez se csak sajnálom a ha szétmenne a dugo😄
Akinek ATI kártya alatt nincs víz a kikötõbe az tõltse le a legújabb drivert!Nállam se volt elõtte és most tökéletes!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
kösz a válaszokat.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
1965-ig kell olyan 56-57%-ot elérni, lesz akkor egy olyan cucc, ami megnöveli 10%-al.
azt pedig könnyû elérni, annyi a feladatod, hogy csak magas "service quality"-vel rendelkezõ cuccokat húzz fel. pl Tenement felejtõs - bár amúgy is az szvsz - helyette Apartment Block, Pub kiesik, helyett Restaurant a minimum. legjobb, ha felhúzol gyorsan egy Power Plant-et, mert csak azzal tudod a legjobb cuccokat lepakolni.
azt pedig könnyû elérni, annyi a feladatod, hogy csak magas "service quality"-vel rendelkezõ cuccokat húzz fel. pl Tenement felejtõs - bár amúgy is az szvsz - helyette Apartment Block, Pub kiesik, helyett Restaurant a minimum. legjobb, ha felhúzol gyorsan egy Power Plant-et, mert csak azzal tudod a legjobb cuccokat lepakolni.
Hali!
Kérnék egy kis helpet a játékhoz. Van egy olyan kampánypálya, hogy 1975-ig érjek el 65%-os népszerûséget. Namármost, sandbox módban 2000-ig is csak 50-55%-os népszerûséget bírtam elérni, pedig sorra építettem a templomokat, kocsmákat meg ilyeneket.
Mit csináltam rosszul? Esetleg nincs valami tippgyûjtemény a gémhez?
Kérnék egy kis helpet a játékhoz. Van egy olyan kampánypálya, hogy 1975-ig érjek el 65%-os népszerûséget. Namármost, sandbox módban 2000-ig is csak 50-55%-os népszerûséget bírtam elérni, pedig sorra építettem a templomokat, kocsmákat meg ilyeneket.
Mit csináltam rosszul? Esetleg nincs valami tippgyûjtemény a gémhez?
Van még 1 megoldás:
Kihúzod a hálókábelt. És amint beléptél a játékba, utána vissza is lehet dugni.
Kihúzod a hálókábelt. És amint beléptél a játékba, utána vissza is lehet dugni.
Sajnos nincs
windows 7 nél ugy csinálom hogy letiltom a hálokarim belépek
a játékba utánna alt+tab és engedélyezem a hálokarit
és ugy müködik
windows 7 nél ugy csinálom hogy letiltom a hálokarim belépek
a játékba utánna alt+tab és engedélyezem a hálokarit
és ugy müködik
más megoldás nincs? egyébként köszi.
A tûzfaladnál tiltsd le, hogy a játék csatlakozzon a nethez.
Akkor mûködni fog.
Akkor mûködni fog.
mit csináljak, ha nem tudok belépni? mert cd kulcsot kér és warez, de nem tudok neki cd kulcsot adni. rég nem néztem a topikba, sry. és a linket meg nemtom letölteni a magyar cuccokat, mert minden slot betelt, vagy ilyesmit ír :S.
Sziasztok. A magyarosítás az én serrialomat is kiütötte ha valaki tudja a megoldást egy Pm-et megköszönnék!
köszi fain 😊
nekem is jöhet 😊
Köszöntem szépen!! 😊
Hali a magyar nyelvi fájlokat fel tudná vki tölteni, mert a korábban linkelt oldalról nem engedi letölteni, köszi 😊
10 perce kezdtem a játékot. Így elsõ látásra tetszik. Itt is kalózokat kell irányítani?
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Hopp, a javítási listát meg elfelejtettem. <#vigyor>#vigyor>
"Here is a list of the most prominent changes:
- Fixed multiple issues with the German translation
- Fixed overflow in safety/crime overlay
- Overall performance improvements
- Improved performance on single core CPUs
- Radio system made more robust
- You can no longer build two Secret Police Headquarters
- Subtitles no longer show while in main menu
- Always stop music playback in main menu
- Citizen camera tweaks
- Arrows point at the builders of the selected construction"
"Here is a list of the most prominent changes:
- Fixed multiple issues with the German translation
- Fixed overflow in safety/crime overlay
- Overall performance improvements
- Improved performance on single core CPUs
- Radio system made more robust
- You can no longer build two Secret Police Headquarters
- Subtitles no longer show while in main menu
- Always stop music playback in main menu
- Citizen camera tweaks
- Arrows point at the builders of the selected construction"
Kijött az 1.04-es patch! <#smile>#smile>
Próbáld az ipart építeni, favágó, bánya, farm dohány, kávé, halász olyat amit lehet exportálni. épület nem kell egybõl, a templom meg ráér mikor már van egy kis pénzed. középiskola is elég hamar kell a képzettek munkások miatt (fûrészüzem, dohánygyár stb.)
A karakter is számít, hogy milyen tulajdonságai vannak, mert azok plusz pontokat adhatnak egyes területeknek.
A karakter is számít, hogy milyen tulajdonságai vannak, mert azok plusz pontokat adhatnak egyes területeknek.
Szeretnék tippeket kérni! Elkezdtem játszani, de mint mondatm életembe nem játszottam Tropicoval. Szóval az emberek mindig elégedetlenek, mert kevés a lakás (építek de nincs teljesen belakva mégse) kell kaja építek de nem dolgoznak ilyen fura piros kör van áthúza a házak felett. Eközben a népszerûségem 40 alatt van folyamatosan. A játék adja a tippeket mit kéne építeni, de pénz nincs. Könnyû fokozatos szigettel kezdtem, és 10000$ van. Na most építek 1 db házat 4000 meg pl 1 templomot és kész az anyagi csõd. már írja is hogy államcsõd van, eközbe SZU folyton fenyeget. Szóval honnan lehet pénzt szerezni? és milyen épületeket jó elsõnek építeni? (isten módon nem próbáltam, gondoltam abba semmi kihívás)😄
privát ment, ide beírni nem fogom, errefelé warezt nem igazán szeretik.
A magyarítás elvitte a sorozat számomat😞
Dobna valaki egyet?
Elõre is köszi!
Dobna valaki egyet?
Elõre is köszi!
Köszi.<#eljen>#eljen>