644

kalóz stratégia
  • Calver
    magyarosítás nem, magyarítás pedig itt bújkál.
  • Mno
    Üdv, található vhol magyarosítás a játékhoz?
  • Marknagy
    Azoknak akik még küszködnek a CD-Key-jel,itt egy link ahonnan letölthetik az 1.04-es patcht, valamint a Cracket,amivel már nem kell lecsatlakozni a netről folyton.
    http://rs371.rapidshare.com/files/301324972/TRPO3-VTY.v1.04.Update.SKIDROW.rar
  • Bandi45
    Mégiscsak sikerült megcsinálnom, úgy ahogy mondtátok, letiltottam + lecsatlakoztam a netről:) köszi a segítséget:) Nagyon jó kis játék:)
  • Lonni
    Hogy derítem ki, hogy hol vannak a lázadók, csak azt látom, hogy valaki az lett.
  • Kange
    Még ha el is fogadja, egy idő után letilt. Nálam is az volt, hogy hosszú-hosszú ideig tudtam játszani a kóddal, majd egyszer csak nem indult, közölve, hogy rossz a serial.

A megoldás tényleg a net hozzáférés tiltása! Én egész egyszerűen letiltottam a játék internet hozzáférését a tűzfalban és kész is, utána már simán ment!
  • Bandi45
    Szia! hát megpróbáltam de így se működik, ugyan az a baja:S
  • rheaume
    sziasztok. nekem a kóddal kapcsolatban az sikerült hogy nem bemásoltam hanem ténylegesen beírtam és úgy elfogadta. valahol olvastam és tényleg bejött.
  • Ármány
    Szia Bandi! Én így csináltam...Mielőtt beírod a serialt szakítsd meg a netkapocsolatot. De néz körül egy kicsit a fórumon, Calver és Jocking is megírta, hogy mit kell csinálni.
  • Bandi45
    Sziasztok! Én is kipróbáltam ezt a kódot amit Ármány ide írt, és nekem nem működik vele a játék :/ Azt írja hogy logged on 0, aztán hogy serial is wrong, nem tudja valaki hogy mi lehet a baj?
  • nagykispeter
    Akkor nem fog menni!
  • Ármány
    köszi a segítséget.
    Nincs rajta feltüntetve semmi adat. De ahogy látom a holnapon.. nincs S.M. 3.0 .
  • Kange
    Katonaság: Nekem ált. elég, ha közel ugyanakkora a sereg. Ugyanis amikor csak lehet, az összes katona kommandós képzésen van. Amikor elkezdenek rinyálni, hogy szabadság kell, akkor visszaveszem alapra, de egészen addig, amíg nem lesz maximum a tapasztalatuk kommandós kiképzést kapnak. Jah, és fontos, hogy az azonos szintű (tehát középiskolások között) a legmagasabb legyen a bérük a katonáknak, nehogy esetleg elpártoljanak másik álláshoz. Valamint a katonaság modernizálása sem másodlagos dolog. Így még sosem volt problémám!
    Persze az is hozzátartozik a dologhoz, hogy legtöbbször nincsenek puccsok és lázadások, figyelek arra, hogy ne legyen lázadó. Ez viszonylag egyszerű, legyen szállása, eledele és munkahelye mindenkinek, oszt ennyi... :)
  • nagykispeter
    Rajta van a kártya dobozán,de a kártya honlapján is ki kell legyen írva az adatainál Shader Model ....(itt jön a szám amilyen.
    Ha nincs 3.0 akkor ne is kísérletezz!
    Milyen az a kártya?Tipus,memória?
  • Ármány
    A memória 1 GB. S.M.3-e azt hogy tudom meg?
    Bocsi, hogy ilyenekkel fárasztalak benneteket.
  • nagykispeter
    Attól független hogy 512 mb van írva memóriának nem hiszem hogy nagyon elég lenne!Az S.M.3 a lényeg szerintem
  • nagykispeter
    Hát azzal kötve hiszem hogy elmegy!
    A v.kártya inkább a gond milyen van?S.M.3-at tud?
  • Ármány
    Szívesen.
    Hát a memória megfelel... a 1,6 GHz-es a gépem. Lehet, hogy ez miatt..
  • nagykispeter
    Milyen géped van?
    Megfelel a minimumnak?
  • Bence12233
    köszi
  • Ármány
    Sajnos frissítéssel sem jelennek meg.
    Bence... nézzél körül jobban itt a fórumon. Meg fogod találni.
  • Bence12233
    köszi a kodot !!
    és magyarosítást is kaphatnék???
  • Ármány
    Köszi. Hát remélem, hogy jót telepítettem fel.

Bence: CXDBL-FMDBX-URGAJ-XREA7-XXD4W
  • Bence12233
    seriaslt tud valaki adni??
  • nagykispeter
    Letőltöd a vid.kártya honlapjáról a legfrissebbet és feltelepíted!
    Nekem is kellene egy kis segítség!
    A kampány vége fele van az a sziget ahol csak később kapok kormányzati épületeket.Mire lenne elég katonám már olyan sok lesz a puccsista hogy képtelenség leverni őket!
  • Ármány
    Hogy tudom frissíteni a drivert?
  • Adi81
    Dávid valami videó vezérlő gondod lesz szerintem. Próbáltál drivert frissíteni?
    A Bugról annyit, hogy eddig én nem vettem észre ilyet. Nálam eddig minden pálya gond nélkül végigment, pedig patch sincs fent!
  • Lázár Dávid

• Lázár Dávid
  • Lázár Dávid
    Helló ismét!
    Szóval csináltam pár képet, hogy el tudjátok képzelni:
    [align=center][/align]
  • NDRS
    Na felraktam a Patch-t (1.04).De a magyarosításom eltűnt
    Viszont bevált mert amint rámentem a continura azonnal kiirta, hogy feladat teljesítve.A magyarosítást,hogy tudom visszarakni,mert próbáltam megint felülíratni de semmi?Segítsetek plízz.KÖSZI
  • Calver
    nálam csak ez az egy volt, többi sziget bugmentesen ment. Che Guevara és haverjai pedig csak példák, olyat te is össze tudsz rakni.
  • Agamemnon69
    Akkor valamelyik patch orvosolta ezt a hibát.
  • uv
    nálam műxik az 500ezres export.

• NDRS
    Köszi a gyors választ,akkor azt csinálom!Ez érdekes,hogy bugos sok pálya ilyen?Még egy kérdés:Ha mondjuk Presidentét választok a játék elején nem pedig kreálok egyet,akkor más épületeket tudok csinálni a Presidente tulajdonságainak jóvoltából?
  • Calver
    bugos, mindenkinél. válaszd a kommunista módszert, nagyon könnyű megcsinálni (lesz +boldogságot adó cucc), csak jöjjenek a bevándorlók rendesen.
  • NDRS
    Sziasztok kérnék Én is egy kis segítséget."A Nagy Játszma" szigeten vagyok,és el kell dönteni,hogy az USA-hoz vagy SZU-hoz akar e tartozni a játékos.Én az USA-át választottam,itt az a feltétel,hogy 500.000 ezret kell exportálni.Nem értem egyszerűen mert nézzem a statisztikát és írja,hogy 0/500.000.Pedig elég jó a gazdaságom a hajó 50.000-ket visz el.Már a hivatásom is lejárt,de nem történt semmi!Valami ötlet?
    Előre is KÖSZÖNÖM!
  • Lázár Dávid
    Sziasztok. Én is szívesen játszanék vele, de gond van a játékkal. Elsőnek nem gondoltam, hogy rossz, mert elindult a videó aztán volt menü is, de mikor új játékot kezdtem már a töltő képernyőn se láttam a képet, mert teljesen szét volt csúszva,de utána mikor berakott, szomorúan tapasztaltam, hogy nincs se ég csak vmi fekete háttér, se épületek, se emberek, csak néhány girhes pálmafa meg a zöld alap. A menü meg a körítés szép, de semmi sincs vagyis játszhatatlan, az 1.04-es patchet mikor telepíteném kiírja, hogy Please install Tropico 3 1.00. Tudnátok nekem segíteni? Win 7-em van,laptop,AMD Dual-Core 3800+, ATI X1200. Köszi
  • nagykispeter
    Szerintem ez attól függ hogy milyen fedezékből támadnak a katonák.
    Magyarul a véletlen műve.
    Azért több katonával több esélyed van!
  • Adi81
    Igazad van Kange és köszi hogy helyesbítettél. Még nekem is van mit tanulnom. Eddig csak 8 szigettel vagyok kész a kampányban, de ahogy időm engedi csinálgatom. Viszont a katonaságnál nem tudok teljesen egyetérteni. Nekem volt már olyan csatám, hogy 15 katona a 7 lázadó ellen. Úgy levágtak, hogy öröm volt nézni. :) Visszatöltöttem az utolsó mentést és ugyanúgy levertek. Harmadszorra meg nyertem. De az ellenkezője is sikerült már. 7 lázadó ellen 4 katona nyereséget szerzett. Szóval ezt a részét még nem tudtam teljesen megérteni, hogy mi alapján döl el a csata.