644
kalóz stratégia
-
#404 magyarosítás nem, magyarítás pedig itt bújkál. -
Mno #403 Üdv, található vhol magyarosítás a játékhoz? -
Marknagy #402 Azoknak akik még küszködnek a CD-Key-jel,itt egy link ahonnan letölthetik az 1.04-es patcht, valamint a Cracket,amivel már nem kell lecsatlakozni a netről folyton.
http://rs371.rapidshare.com/files/301324972/TRPO3-VTY.v1.04.Update.SKIDROW.rar -
Bandi45 #401 Mégiscsak sikerült megcsinálnom, úgy ahogy mondtátok, letiltottam + lecsatlakoztam a netről:) köszi a segítséget:) Nagyon jó kis játék:) -
Lonni #400 Hogy derítem ki, hogy hol vannak a lázadók, csak azt látom, hogy valaki az lett. -
#399 Még ha el is fogadja, egy idő után letilt. Nálam is az volt, hogy hosszú-hosszú ideig tudtam játszani a kóddal, majd egyszer csak nem indult, közölve, hogy rossz a serial.
A megoldás tényleg a net hozzáférés tiltása! Én egész egyszerűen letiltottam a játék internet hozzáférését a tűzfalban és kész is, utána már simán ment! -
Bandi45 #398 Szia! hát megpróbáltam de így se működik, ugyan az a baja:S -
rheaume #397 sziasztok. nekem a kóddal kapcsolatban az sikerült hogy nem bemásoltam hanem ténylegesen beírtam és úgy elfogadta. valahol olvastam és tényleg bejött. -
Ármány #396 Szia Bandi! Én így csináltam...Mielőtt beírod a serialt szakítsd meg a netkapocsolatot. De néz körül egy kicsit a fórumon, Calver és Jocking is megírta, hogy mit kell csinálni. -
Bandi45 #395 Sziasztok! Én is kipróbáltam ezt a kódot amit Ármány ide írt, és nekem nem működik vele a játék :/ Azt írja hogy logged on 0, aztán hogy serial is wrong, nem tudja valaki hogy mi lehet a baj? -
#394 Akkor nem fog menni! -
Ármány #393 köszi a segítséget.
Nincs rajta feltüntetve semmi adat. De ahogy látom a holnapon.. nincs S.M. 3.0 . -
#392 Katonaság: Nekem ált. elég, ha közel ugyanakkora a sereg. Ugyanis amikor csak lehet, az összes katona kommandós képzésen van. Amikor elkezdenek rinyálni, hogy szabadság kell, akkor visszaveszem alapra, de egészen addig, amíg nem lesz maximum a tapasztalatuk kommandós kiképzést kapnak. Jah, és fontos, hogy az azonos szintű (tehát középiskolások között) a legmagasabb legyen a bérük a katonáknak, nehogy esetleg elpártoljanak másik álláshoz. Valamint a katonaság modernizálása sem másodlagos dolog. Így még sosem volt problémám!
Persze az is hozzátartozik a dologhoz, hogy legtöbbször nincsenek puccsok és lázadások, figyelek arra, hogy ne legyen lázadó. Ez viszonylag egyszerű, legyen szállása, eledele és munkahelye mindenkinek, oszt ennyi... :) -
#391 Rajta van a kártya dobozán,de a kártya honlapján is ki kell legyen írva az adatainál Shader Model ....(itt jön a szám amilyen.
Ha nincs 3.0 akkor ne is kísérletezz!
Milyen az a kártya?Tipus,memória? -
Ármány #390 A memória 1 GB. S.M.3-e azt hogy tudom meg?
Bocsi, hogy ilyenekkel fárasztalak benneteket. -
#389 Attól független hogy 512 mb van írva memóriának nem hiszem hogy nagyon elég lenne!Az S.M.3 a lényeg szerintem -
#388 Hát azzal kötve hiszem hogy elmegy!
A v.kártya inkább a gond milyen van?S.M.3-at tud? -
Ármány #387 Szívesen.
Hát a memória megfelel... a 1,6 GHz-es a gépem. Lehet, hogy ez miatt.. -
#386 Milyen géped van?
Megfelel a minimumnak? -
Bence12233 #385 köszi
-
Ármány #384 Sajnos frissítéssel sem jelennek meg.
Bence... nézzél körül jobban itt a fórumon. Meg fogod találni. -
Bence12233 #383 köszi a kodot !!
és magyarosítást is kaphatnék??? -
Ármány #382 Köszi. Hát remélem, hogy jót telepítettem fel.
Bence: CXDBL-FMDBX-URGAJ-XREA7-XXD4W -
Bence12233 #381 seriaslt tud valaki adni??
-
#380 Letőltöd a vid.kártya honlapjáról a legfrissebbet és feltelepíted!
Nekem is kellene egy kis segítség!
A kampány vége fele van az a sziget ahol csak később kapok kormányzati épületeket.Mire lenne elég katonám már olyan sok lesz a puccsista hogy képtelenség leverni őket! -
Ármány #379 Hogy tudom frissíteni a drivert? -
Adi81 #378 Dávid valami videó vezérlő gondod lesz szerintem. Próbáltál drivert frissíteni?
A Bugról annyit, hogy eddig én nem vettem észre ilyet. Nálam eddig minden pálya gond nélkül végigment, pedig patch sincs fent! -
Lázár Dávid #377
-
Lázár Dávid #376 -
Lázár Dávid #375 Helló ismét!
Szóval csináltam pár képet, hogy el tudjátok képzelni:
[align=center][/align] -
NDRS #374 Na felraktam a Patch-t (1.04).De a magyarosításom eltűnt
Viszont bevált mert amint rámentem a continura azonnal kiirta, hogy feladat teljesítve.A magyarosítást,hogy tudom visszarakni,mert próbáltam megint felülíratni de semmi?Segítsetek plízz.KÖSZI -
#373 nálam csak ez az egy volt, többi sziget bugmentesen ment. Che Guevara és haverjai pedig csak példák, olyat te is össze tudsz rakni. -
#372 Akkor valamelyik patch orvosolta ezt a hibát. -
#371 nálam műxik az 500ezres export.
-
NDRS #370 Köszi a gyors választ,akkor azt csinálom!Ez érdekes,hogy bugos sok pálya ilyen?Még egy kérdés:Ha mondjuk Presidentét választok a játék elején nem pedig kreálok egyet,akkor más épületeket tudok csinálni a Presidente tulajdonságainak jóvoltából? -
#369 bugos, mindenkinél. válaszd a kommunista módszert, nagyon könnyű megcsinálni (lesz +boldogságot adó cucc), csak jöjjenek a bevándorlók rendesen. -
NDRS #368 Sziasztok kérnék Én is egy kis segítséget."A Nagy Játszma" szigeten vagyok,és el kell dönteni,hogy az USA-hoz vagy SZU-hoz akar e tartozni a játékos.Én az USA-át választottam,itt az a feltétel,hogy 500.000 ezret kell exportálni.Nem értem egyszerűen mert nézzem a statisztikát és írja,hogy 0/500.000.Pedig elég jó a gazdaságom a hajó 50.000-ket visz el.Már a hivatásom is lejárt,de nem történt semmi!Valami ötlet?
Előre is KÖSZÖNÖM! -
Lázár Dávid #367 Sziasztok. Én is szívesen játszanék vele, de gond van a játékkal. Elsőnek nem gondoltam, hogy rossz, mert elindult a videó aztán volt menü is, de mikor új játékot kezdtem már a töltő képernyőn se láttam a képet, mert teljesen szét volt csúszva,de utána mikor berakott, szomorúan tapasztaltam, hogy nincs se ég csak vmi fekete háttér, se épületek, se emberek, csak néhány girhes pálmafa meg a zöld alap. A menü meg a körítés szép, de semmi sincs vagyis játszhatatlan, az 1.04-es patchet mikor telepíteném kiírja, hogy Please install Tropico 3 1.00. Tudnátok nekem segíteni? Win 7-em van,laptop,AMD Dual-Core 3800+, ATI X1200. Köszi -
#366 Szerintem ez attól függ hogy milyen fedezékből támadnak a katonák.
Magyarul a véletlen műve.
Azért több katonával több esélyed van! -
Adi81 #365 Igazad van Kange és köszi hogy helyesbítettél. Még nekem is van mit tanulnom. Eddig csak 8 szigettel vagyok kész a kampányban, de ahogy időm engedi csinálgatom. Viszont a katonaságnál nem tudok teljesen egyetérteni. Nekem volt már olyan csatám, hogy 15 katona a 7 lázadó ellen. Úgy levágtak, hogy öröm volt nézni. :) Visszatöltöttem az utolsó mentést és ugyanúgy levertek. Harmadszorra meg nyertem. De az ellenkezője is sikerült már. 7 lázadó ellen 4 katona nyereséget szerzett. Szóval ezt a részét még nem tudtam teljesen megérteni, hogy mi alapján döl el a csata.