644
kalóz stratégia
-
#444 búj it!
---------------
amúgy nem tom mitől lehet ez a probléma nálad; nálam semmi gond mentésnél, meg amúgy sem.
(patch?)
csítelni pedig nem szoktam.
-
#443 istenem, ez kiakaszt :D
először is ugye ha mentenék akkor kilép, ezért nem lehet menteni,
másodszor pedig nem működik a god mode, úgyhogy nagyon gyorsan szeretnék orvoslatot a problémáimra. -
#442 -
#441 Mikor megyünk? -
#440 Mi az istenért lép ki állandóan, mikor mentek?! -
goso #439 serialt tudok küldeni ha köll de az a sima 1.0 hoz van -
hinky #438 Ha azt felteszem akkor meg a serial nem műxik... ráadásul még vírusosak is amiket letöltöttem. van ötlet honnan tudnám leszedni regisztráció nélkül ingyen és nem vírusosat? vagy sokat kérek:D -
#437 Tedd fel az 1.09-es patchet. -
goso #436 hogyan lehet növelni a környezetet meg a szabadságot? -
hinky #435 Sziasztok nekem is az a problémám h fekete az ég és nincsenek épületek meg emberek, vagyis nem látom őket. ATI-m van frissítettem a drivert de semmi. ATI Radeon 9600-am van nem valami új lehet h ez a baja? h régi és elavult? választokat előre is köszi -
goso #434 nem tudom nekem is simán működött egy 1000 ért kimegyek megcsinálom :P -
Szivacs25 #433 Mi az,ami nem jó benne?? Nekem tökéletesen működik... :S. -
Simikeke #432 de hallod ember nekem azok nem jók az nem jó fájl:S:@ezért kéne másik -
goso #431 hadsereget hogyan lehet képezni? -
#430 nem. aki képtelen 25 hozzászólást visszaolvasni, az játsszon angolul. -
Simikeke #429 valaki tudna küldeni egy linket a tropico 3 magyaritáshoz?mert nekem angol és ehhez azért nagyon kéne a magyar nyelv kérlek titeket elöre is köszi:D -
goso #428 igen akkor szólt valami lázadásról az ember na most + katonákat hogyan tudok képezni? -
Joybull #427 Az épületek bérleti díját az elején szerintem nem kell emelni. A munkabérek a tanulatlanoknál olyan 6 körüli és ahhoz igazítani a többit. Fontos még a fuvariroda vagy mi mert az viszi messzebb a munkásokat, valamint az hozza el az árut a farmokról gyárakból a kikötőbe. -
goso #426 köszi a segítséget csak mindig nézem a kívánságukat az embereknek aztán azt mondja hogy elég nagy a hiány az épületeknél jó mondom építek panelt 2 a bér ha felemelem akkor meg senki sem jön (mármint ha 3 asra 4 esre ezen nem lehet változtatni?) a másik az lenne hogy nagyon lassúak az építőmunkások mármint hogy csak fél óra után mennek építen 3X gyorsításban vagyok nem érte mit kellene csinálni itt is az lehet a megoldás hogy a bért tegyem fel nekik??
-
#425 Ó, akkor ezért nem találom sehol az erőművet... Köszi az infót! -
Joybull #424 Elsőre csak gazdasági épületeket építs, favágó fűrészüzem, kávé, dohány, bányák. ezek hoznak pénzt. Ha nincs építő akkor emeld meg a bérüket, csak vigyázz mert akkor máshol van munkaerőhiány. -
Joybull #423 Erőművet kell építeni és ahhoz diplomás munkaérő kell. Ha küldetéseket csinálsz nem minden pályán elérhető az erőmű. -
#422 Áramot hogyan lehet produkálni? Pl a bányák számára? Merre keressem? -
goso #421 Sziasztok most kezdtem a játékot és (sandboxba próbálkozok még) a lenne a kérdésem hogy mivel tudom a kazdaságot javítani ugyanis mindig bemegyek mínuszba aztán elhagynak az építészek akkor ottmarad a félkész ház tehát légyszi help köszi. -
cicorius #420 De szeretjük, csak munkát meg szállást, meg kaját kell nekik biztosítani. Eszerint kell szabályozni játék közben hol lehet belönni, hol meg nem azországba!! Cicorius -
Papóóó #419 Sziasztok,
8-9. pályát csinálnám, ahol 65%-os boldopgságot kell elérni...60-ig sikerült felvinni, de a fő baj az volt, hogy az utolsó 7-8 évben nem jött bevándorló, a születés pedig nem ért sokat...Egyszerűen kb 7-8 éven át nem jött bevándorló, így bármit építettem, nem jutott elég munkaerő...Mi a titok itt, hisz a gazdaságom izmos volt, míg el nem fogytal a tanulatlan emberek, illetve a számuk stagnált. Növeltem fizetést, építettem mindent nekik, mégsem tudtam tanuléatlan dolgozók nélkül a 65-ös boldogságot elérni...Segítséget kérnék tapasztaltabb játékosoktól...Köszi...
Trantourius: Garázs nálam van a közepén és a szélső pontok közelében, általában 3 garázsnál megállok. Ha van garázs a lakók nem gyalogolnak, hanem autóba ülnek és lerövidül mendegélések ideje...Ha pl elmegy valahová, majd visszatér melózni, akkor gyalog ez 10X-nyi idő, míg ha garázsok vannk, és kocsival megy, akkor az idő csak töredéke az előbbinek... -
#418 Már írták torrenten hogy tökéletesen müködik továbbra is magyar marad! -
#417 Neked szólt -
#416 Nem -
#415 Ha a magyarított gamere felteszem a patcheket akkor továbbra is magyar marad?? (Már látom 1.09nél tartanak) -
#414 Tropico szigetén nem szeressük a bevándorlókat ^^ -
#413 sehogy. tényleg. csak és kizárólag a bevándorlók a járható út, máshogy szívni fogsz csak. -
#412 khm... termékenységre :D -
#411 A kórházat át kell állítani, hogy termelékenységre adjon bónuszt. -
#410 a népességet, hogy lehet gyorsan feltornázni?
(bevándorlók kíméljenek) -
Marknagy #409 Nem tudom mi lehet a probléma,nekem működik.Csak mentéseknél szokott kidobni néha.
Egyszerűen az exe mellé húzod és felülírod. -
#408 a netkihúzos és a tűzfal lekapcsolós módszerrel is próbálkoztam de hiába
ha pedig a cracket akarom elindítani még a tömörített mappából akkor ezt írj ki:
Az alkalmazást nem lehet elindítani,mert binkw32.dl nem található.
Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a próblémát.
már 3x újratelepíttettem de semmi
-
#407 hellosztok
nekem lenne egy gondom
letöltöttem a játékot és elindítottam és kérte a serialkódot és itt a fórumon utánaolvastam és írta valaki hogy lekell tölteni az 1.04es patchet és le is szedtem és feltelepítettem de még mindig kéri a serialt
ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném :)
peti -
cicorius #406 Sziasztok . Mindenkinek kellemes Tropicó-t kívánok. Mégegyszer adjátok meg legyetek szíves, a letölthető új jelszó hozzáférését mert a Rapidshare-ről nem lehet letölteni. Kényelmesebb lenne nem mindig kikapcsolni a tűzfalat.
Köszi
Cicorius -
Mno #405 köszönöm a magyarítást :)