644

kalóz stratégia
  • Csokis
    Hmmm... A magyar változat megjelenése tolódott November 2-re, KATT!
  • CptObvious
    Mivel csak seriallal védett, nincs semmi crack fájl vagy hasonló, ami gondot okozhatna. Szóval gyakorlatilag az eredeti "bolti" verzióval játszol. Így ha hiba van, valószínűleg akkor is előjönne, ha megvennéd a boltban. (Ettől persze még meg lehet venni :P)

Amit már előttem is írtak, driver frissítés. Meg érdemes pl anti-vírus programot vagy egyéb spyware keresőt kikapcsolni - csak próba képen, néha ezek is gondot okozhatnak.
    Meg ami fontos, a minimum konfig meglegyen:
    * Operating System: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
    * Processor: 2.4 GHz Single-Core
    * Memory: 1 GB
    * Graphics Card: 256MB DirectX9c, Shader Model 3.0 (Geforce 6 Series, ATI X1300)
    * Free HDD Space: 5 GB
    * Sound Card: DirectX9-compatible
    Itt kimondottan a videó kártyán van a hangsúly. Hogy Shader Model 3.0-át támogassa.
  • JTBM
    Próbáld újratelepíteni. A játék csak seriallal védett, amit online ellenőriz. Ez azt jelenti, hogy az eredeti verzióval lehet játszani, amíg letiltod a net hozzáférést.

A játék egyébként még meg sem jelent, szóval megvenni nem tudod, csak Németországban, esetleg valamilyen download-os formában.
  • lac111
    Ez csak akkor fog kiderülni, ha megveszed. Viszont azt tanácsolom nézz körül a saját gépeden. Néha egy régi driver, vagy elöregedett rendszer, esetleg "vírus" az oka..
  • Achmed927
    még ez sem segített. a seriallal már nem szarakodik, de viszont mindig kiírja hogy hibát észlel ezért leáll.

tropico3.exe szarsággal :S:S:S

ha eredetiben megvenném azzal szórakozna ?
  • Calver
    net kihúz/lecsatlakozik, info fájlban megadott serialt beír, örül. ennyi.
  • Achmed927
    http://kep.ivpicture.hu/201950.N.jpg
  • Achmed927
    még ha át is jutok vhogy a serialon ezt dobja mindig ki :

• Achmed927
    igen ezt elolvastam már énis, de nemértem.

előszöris nem vistam van. másodszor nemtok angolul. harmadszor foggalmam sincs mit hol kell beállítani, vagy letiltani.
    szóval ha lenne vki türelmes és elmagyarázná nekem azt megköszönném.
  • grebber
    Sehogyan majd akkor fogod tudni magyarítani ha kiadják a magyar nyelvű verziót (mert ugye még nem jelent meg) és valaki felteszi a nyelvi fájlokat.Addig felesleges görcsölni!
  • koj
    Hogyan lehet a játékot magyarosítani? Lejebb írták hogy töltem le a hpk extractort de csak egy fekete képernyő felvillanik és aúgyanúgy angol, hogy kell megcsinálni magyarra?
  • Joybull
    Olvass egy picit vissza.
  • Achmed927
    Hali !
    Én is felraktam, de a serial-al szórakozik mindig.
    Akinek van működő serial kódja légyszives küldje el nekem itt vagy e-mailben ide : [email protected]

Nagyon hálás lennék.
  • MBela
    Az miért van, hogy a mikor beolvastatoma lemezt akkor magyar kiírja, hogy telepítés, indítás ilyesmi, de magyar nyelv nem választható ill. nem is magyarnyelvű.
    Valamint indítani nem tudom csak ikonról, mert egyébként azt írja ki, hogy az .exe nem található. :D
    Commanderből vagy ikonról indítva elindul csak a beolvasás utáni kis ablakból nem.:D
  • koj
    Na sikerült, de hogy lehet magyarosítani?
  • koj
    olvastam hogy bontsam az internetkapcsolatot, hát kihúztam a kábelt de úgyse indul, a windows tűzfallal nemtom hogy lehet blokkolni:D
  • koj
    Sziasztok. Nekem a seriált mindig hibásnak írja ki én nem értem miért? valami tipp?
  • Calver
    annyira nem is dolgozók számából lehet sztem kitalálni, hanem az alapján h van-e extra tartalék az input storage-ben. ha van, és sok (1000 körül) akkor jöhet a köv. gyár... ha meg a bevitt nyersanyagot átdarálják és üresen fut a gyár, akkor jöhet még 1-2 farm/easy-does-it mód.
  • DJ Skyline
    én úgy szoktam, ha tele van dolgozókkal a gyár, akkor felhúzok még egyet. felesleges 2 gyár, ha csak 4-5 ember dolgozik bennük. de nekem van vagy 2-3 farmom az adott gyárhoz tartozó cuccból (dohány, cukor, stb). ja és a tuningokat is rányomom a gyárra, ha van pénz. pl minőségibb cuccokat gyártanak meg ilyenek, meg valamikor easy does it-re állítom a munkásokat is. növekszik a meló minősége, viszont csökken a munkaidő. irdatlan összegekért lehet exportálni, ha mindent rányomsz az iparra. ja és az industry ad campaign edictet is nyomd be, ha van. az is lendít az exportokon.
  • lac111
    Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy a feldolgozó üzemekből(szivar, ékszer, stb.) mennyi az optimális? Vagy ezt hogyan döntöm el? Vagy egyáltalán kell több egynél?
  • CptObvious
    Csalások. (Aki nem akarja, nem használja)

Játék közben vakon kell begépelni.

trabajono [Megnyitja az összes küldetést]
    speedygonzales [Azonnali építkezés - aktiválás után az új épületeknek nincs építési ideje, azonnal elkészülnek. Már folyamatban lévő építkezéseknél nem működik]
    iamthestate [Nincs elő-követelmény a rendeletekkel kapcsolatban]
    elpollodiablo [Azonnali nyerés]
    muchopesos [Kapunk 100000 dollárt]
    whiskey [+20 US kapcsolatok]
    nowhiskey [-20 US kapcsolatok]
    vodka [+20 USSR kapcsolatok]
    novodka [-20 USSR kapcsolatok]
    twoheadedllama [100-ra növeli a turisztikai indexet]
    pachangasi [+10 boldogság az összes tropikói lakosnak]
    dinggratz [Maximális tapasztalat a munkásoknak, a diákok azonnal leérettségiznek]
    cheguevara [Lázadók megtámadnak egy épületet]
    downwiththetyrant [Lázadók megtámadják a kastélyt]
    generalpenultimo [Katonai hatalomátvétel]
    civilwar [polgárháború]
    vivala1 [gyilkossági kísérlet]
    vivala2 [túsz dráma]
    vivala3 [bomba fenyegetés]
    vivala4 [munkás sztrájk]
    vivala5 [tv megszállása]
    vivala0 [véletlenszerűen aktivál egyet a fenti 5 közül]
  • Hunor1
    NVidiám(7300 ) van és mégis xar a tenger felszín( a többi ok)
  • Joybull
    Nekem nem 1 magos a procim, de a tenger átlátszó nálam is. Szerintem az elején látható Nvidia logo lehet a ludas, ugyanis nekem ati kártya mellett ilyen a kép.
  • Hunor1
    Ok, kösz .Csak azért lenne fontos mert azt írják hogy kicsit javít az 1 magos procikkal futó gépeknél a grafikán.Ez arért lenne jó nekem mert a tenger vize 100% ig átlátszó, így a tengerfeneket látom és a hajók úgy néznek ki mintha a levegőben/ a tenger nem tüktöződő felszínén/ úsznának.Azt remélem javít rajta a patch.Volt pár ember akinek ugyanez volt a problémája , nem tudom nekik megjavult mát vagy dettó mint nekem ??
  • CamelX
    Minden verzió felpeccseli magától, türelem :P sokmindent úgy se dob rajt
  • Hunor1
    VALAKI PECCSELT MÁR ?
    MEGJELENT EGY PECCS UGYAN IS 1.04...#252

VALAKI SEGÍTENE ESETLEG ?
    THX !
  • norbip
    pont akartam kérdezni, hogy ezt milyen nehézséggel sikerült megcsinálnod, de látom a kép alatt. :D durva.
  • CamelX

Ennyire azért nem kéne szeretni :DDD Ez a sandbox mód elég könnyű, 107%os nehézségen ilyen utópiát csinálni... Pihentetésnek mindenesetre jó, már csak 1 giga pohár mojito hiányzik :D
  • zole85
    thx
  • Csokis
    Magyarosítás soha. Magyarítás pedig 16.-tól, mivel akkor jelenik meg magyarul.
  • zole85
    valaki nem tudja milor lessz magyarositás?
  • Joybull
    na majd megpróbálom, most belefogtam egy másik küldibe.
    köszönöm a tanácsokat
  • Hunor1
    Hi.Valaki leszedte már a patchot? Én sehol nem találom..A menüben pedig nem látok olyan opciót hogy update.( hivatkoztak páran rá hogy a játék magától leszedi és felpeccseli magát, bár lehet hogy ez csak a steam-os verzióknál van/
    Patch 1.04
  • norbip
    hadsereget tartsatok, utána lehet alacsony is a happiness.
  • Calver
    visszavonom a power plant kötelező részt, az imént értem el 65%-ot nélküle
  • Calver
    hát nézzük... előnyöknek nem árt a green thumb és az athletic (előbbi enviromental happinessben segít, utóbbi sport complex minőségét növeli), power plant kötelező, clinic-et ne építs csak hospital-t, és mindenből azt aminek magas a service quality-ja. valamint 60 körül elég, csak érd el gyorsan - 1965-ben asszem lesz egy olyan scripted event amivel instant 10-el növelheted happiness-t.
  • Calver
    edictek között van kettő is ami arra jó.
  • Calver
    na ja, Deep in Oil-nál előnyös ha KGB-s hátteret választod, legalábbis én 6 év alatt végigzúztam - jó, volt 6 college csajszim, amik kellenek olajfúrókhoz - és eszem ágában se volt addig iskolát felhúzni... sőt, még házakat sem, kaptak asszem egy clinic-et és örüljenek.
  • Joybull
    nekem a környezettel - environment - van problémám, azt mivel lehet felvinni?
  • DJ Skyline
    nézd meg a táblázaton, hogy mik azok amik gyengébbek, aztán arra próbálj gyúrni, nekem sandboxban volt 71% max:

tax cut volt? lehet segítene, ha nem volt. nem nagyon lőttem még el sosem, meg még a pályát sem próbáltam nagyon