Tropico 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy jopofa az egesz csak akkora egy lama vagyok, hogy az mar csak na.
Szerintem a zsák azt jelenti, hogy nem vitték el a terméket, és nem tud többet termelni, míg el nem viszik. nem biztos, csak tipp....
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
mert nekem is ez a gondom.
Tudnál segíteni?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
tudtommal a garázs segít a népnek és a turistáknak, hogy gyorsabban jussanak el A-ból B-be, szal oda érdemes rakni ahol sokan laknak. (+ha egy garázs már nagyon le van terhelve akkor kapsz róla figyelmeztetést)
volt már valakinél olyan hogy nem látszanak se az emberek se az épületek? mobil x600am van. a környezet frankón látszik és gyors a navigálás is, de az épületek meg az emberek nem látszanak. :(
üdv
1 Mitõl van hog ingadozik a farmokból és bányákból bejövõ pénz(hol teli vagyok majd pár perc mulva meg minusz)(folyamatosan változik az exportom)
• Operating System: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
• Processor: 2.4 GHz Dual-Core
• Memory: 2 GB
• Graphics Card: 512MB DirectX9c, Shader Model 3.0 (Geforce 8 Series, ATI HD4800)
• Free HDD Space: 5 GB
• Sound Card: DirectX9-compatible
Nem tudnátok megmondani hogy ezen a gépen elmenne-e ??
Proci:2.4 es egymagos
Ram 1GB
Videokari:Egy Nvidia 7300 GT 256MB
"+1 Aki gondolja töltene fel pár képet a saját szigetérõl, a sziget nevével és pár olyan adattal amivel szivesen eldicsekedne(lakosság,népszerüség,bevétel)"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Vki el tdná küldeni, hogy honnan töltsem le, ha nincs más megoldás?
VITALITY-s a gamem, szóval letöltöttem, már kb 3x mindig 2-3 óra volt mire kicsomagoltam, ami egyébként 1perc, és a betöltõképernyõn össze vissza krix-kraxok vannak,, játék közben pedig nem látszanak az épületek.
Vki tudna segíteni, hogy mit tegyek?
Azon kívül,hogy vegyem meg :D
véleményeket kérek :D, kösz.

bele tom élni magam, ha nem történik semmi idegesítõ szar :P :D.
1vmi mégis volt. a buzi garázsok folyton megteltek. mit csináljak? ok, tegyek a közelébe újat, de majd láthatjátok a képeken, hogy bizony alig akad hely :D.
azt találtam ki, h leromboltam az adott megtelt garázst és újra építettem :D, de megint megtelt :D.

2. corn (kukorica) hogy legyen kaja, emellett nem árt halász házat is építeni, tengerpartra tudod. ebbõl is jön be kaja. vagy ranchokat, kecske, marha. export terén meg dohány, cukor, gyümölcsök
4. én úgy vettem észre, ha több a turista hajó kikötõ, akkor több turista is jön. meg egy repülõtér is jól jön. emellett vannak különbözõ módjai még a dolognak, edicts/economy résznél ahova tourism van írva. persze azoknak is van követelménye. sport pálya, pub, stb
5. igen, de ez nem egyenlõ azzal, hogy állandó jelleggel több az export. volt hogy zsinórban 2-3 hajó üresen ment el.
6. javítod a happiness (boldogság) arányt, ami alacsonyan van azon javíts. rákattintasz a kis boldog emberre, és látod mi az ami nagyon alacsony, mi az ami magas, stb. *
8. én saját magamnak csináltam egyet
*
így néz ki az a táblázat:
food quality: kaja minõsége, minél több a farm, ranch, annál több a kaja
housing quality: a lakások, életkörülmények minõsége, ugye a tehetõsebb polgár nem akar nagyon lepukkant panelban lakni.
religion quality: ez a vallásról szól. templomok katedrálisok segítenek a dolgon
entertainment: szórakozás, pubok, mozik, miegymás építése segít
health care: rendelõk, kórházak
crime safety: közbiztonság, ha rákattintasz az overlays/people/crime részre, akkor látod, hogy melyek a zûrösebb környékek. ha oda felhúzol egy rendõrséget, akkor csökken a bûnözés, növekszik a közbiztonság. tehát egy rendõrség még nem elég egy szigetre
environment: környezet, erre még nem jöttem rá, hogyan javíthatom, nekem mindig ez a legalacsonyabb.
job quality: minél magasabb a bér, annál jobb a meló minõsége
respect: mennyire tisztelnek, ezt nagyon sosem figyelgettem. azt szoktam csinálni, hogy a karakterem bezavarom az épületébe, ilyenkor beszédet ad, azt írja hogy a tiszteletet növeli a beszéd.
még én sem tanulmányoztam ki mindent, lehet nem minden úgy van ahogy írtam, de én ezeket tapasztaltam. overlays részt érdemes tanulmányozni, megmondja mit hova érdemes ültetni, telepíteni, hol érdemes bányászni, hol mekkora a bûnözés, mennyire szép a sziget, stb.
Tudnátok pár alap dolgot irni mire érdemes figyelni,meg egyéni tapasztalatokat.
Elég rosz az angol tudásom ezért nehezen jövök rá a dolgokra. Felis merült bennem pár kérdés:
1 Mitõl van hog ingadozik a farmokból és bányákból bejövõ pénz(hol teli vagyok majd pár perc mulva meg minusz)(folyamatosan változik az exportom)
2 Milyen farmokat(és mást) érdemes építeni hogy biztossítsuk az anyagiakat késöbre.
3 Mennyire érdemes növelni a béreket?
4 Hogy lehet turistákat csalogatni? És megéri?
5 Több kikötönél gyakrabban jönnek hajok?
6 Hogy lehet népszerübbé tenni magam?
7 Fontosak a katonák?
8 Miylen karakterrel érdemes kezdeni?
9 Az olaj kikötõ azért kell hogy a kinti olajmezökbõl behozza az olajat, majd a sima kikötõ szálítja tovább?(Ezt a szárazföldi olajkutak miatt is fontos lenne tudnom):)
Most így hírtelen ennyi jutott eszembe,remélem lesz valakinek kedve gépelni pár sort rá:) Elõre KÖSZ!
+1 Aki gondolja töltene fel pár képet a saját szigetérõl, a sziget nevével és pár olyan adattal amivel szivesen eldicsekedne(lakosság,népszerüség,bevételek)
atom profi szigetet csináltam sandboxban, majd mutatok csomó képet :D.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
#153: nemtom :P.
Tehát mennyi farm kell hogy elegendõ élelem legyen? 1Farm hány embert tud ellátni???????????/ A láma ranch elég jól fizet az elején, amikor még nincs sok lóvé.A fenntartás olcsó mert csak 2 farmer kell hozzá/
Elektormos bizbasz meg van a powerplanthoz amivel meg tudod növelni a hatókörét.. Olyasmi a funkciója mint a villanypóznának. a poerplant hatóköre szélére kell rakni. asszem a pwp melletti ikon de a nevéren em emlékszem.
3Ds MAX :)
mikor lesz ez, vagy miért nincs?
#149: szomorú a világ, az élet és szar is.
A medve nem játék.
A magyar feliratot lelehet majd tölteni valahonnan?