Tropico 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérdezz, mi pedig segítünk.
Jo, hogy legalabb Ti tudjatok valojaban mirol is szol ez a jatek. En meg csak bameszkodom es probalom kitalalni a dolgokat. Sajnos a korabbi reszeket nem ismerem, amit meg utanaolvastam ... hat nem sokat segit.
Amugy jopofa az egesz csak akkora egy lama vagyok, hogy az mar csak na.
Amúgy a zsák azt jelenti, (legalábbis szerintem)hogy nem termel semmit az adott épület. Például a farmoknál akkor jelenik ez meg, ha épp nõ az ültetvény, és még nem terem. És a farmon nincs "tartalék", mert ami volt, azt már vagy felhasználták kalyának, vagy elvitték a kikötõbe.
Szerintem kell a közelébe út és akkor nem jelenik meg a zsák,legalábbis nekem mintha segitett volna
norbip nekem is ugyan az a bajom,mint neked pedig megvan a minimális követelmény
az van fent amit az installer feldobott, de megpróbálom még újabbal ha van. valakinek megy egyébként rosszabb vgaval mint ami a min követelményeknél van? :)

zorrobomber
directx is friss?

nem sajnos. hiába frissítettem a driverem a legfrissebbre, így se jó. :(

zorrobomber
Munkás van, igen.

BlueMaster
Ha munkás nincs, akkor pirossal áthúzott fej van...

Szerintem a zsák azt jelenti, hogy nem vitték el a terméket, és nem tud többet termelni, míg el nem viszik. nem biztos, csak tipp....

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Legend Killer
van munkás? mert, ha nincs, akkor azt jelenti. ha meg van és úgy lebeg, azt én se tudom, már néztem én is miért lehet, de nem jöttem rá.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

zorrobomber
Sziasztok! Valaki nem tudja hogy mit jelent az amikor egy épület felett lebeg egy pirossal áthúzott zsák??

norbip sikerült megoldani a házas problémát?
mert nekem is ez a gondom.
Tudnál segíteni?
Legend Killer
LOL, gondolkozz :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hm, vsz sm3 hiánya miatt.

tudtommal a garázs segít a népnek és a turistáknak, hogy gyorsabban jussanak el A-ból B-be, szal oda érdemes rakni ahol sokan laknak. (+ha egy garázs már nagyon le van terhelve akkor kapsz róla figyelmeztetést)

A garázs mire jó?
hello,

volt már valakinél olyan hogy nem látszanak se az emberek se az épületek? mobil x600am van. a környezet frankón látszik és gyors a navigálás is, de az épületek meg az emberek nem látszanak. :(

üdv

Köszönöm a válaszokat ezt a kérdést még feltenném mert ez nagyon érdekelne:

1 Mitõl van hog ingadozik a farmokból és bányákból bejövõ pénz(hol teli vagyok majd pár perc mulva meg minusz)(folyamatosan változik az exportom)
Ezt én is megtaláltam csak a minimumot nem találom sehol pedig mindenhol néztem
dartonita
Mondjuk eleg jol lehet finomhangolni,egy probat lehet neked is meger

dartonita
Recommended system requirements:
• Operating System: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
• Processor: 2.4 GHz Dual-Core
• Memory: 2 GB
• Graphics Card: 512MB DirectX9c, Shader Model 3.0 (Geforce 8 Series, ATI HD4800)
• Free HDD Space: 5 GB
• Sound Card: DirectX9-compatible

Sorry a proci 2.8 on megy
Hi!

Nem tudnátok megmondani hogy ezen a gépen elmenne-e ??
Proci:2.4 es egymagos
Ram 1GB
Videokari:Egy Nvidia 7300 GT 256MB
Rip
Learn to read:

"+1 Aki gondolja töltene fel pár képet a saját szigetérõl, a sziget nevével és pár olyan adattal amivel szivesen eldicsekedne(lakosság,népszerüség,bevétel)"

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Kb fél hónapos driverem van és nem csak nekem volt ez a probléma.
Vki el tdná küldeni, hogy honnan töltsem le, ha nincs más megoldás?
Ti még mindig a képeket nézegetitek én már játszok vele :) Várom a magyar verziot mert angolul nem igazán tudok és igy gáz kicsit :)

dartonita
Vga driver update?

sziasztok, tudna vki segíteni?
VITALITY-s a gamem, szóval letöltöttem, már kb 3x mindig 2-3 óra volt mire kicsomagoltam, ami egyébként 1perc, és a betöltõképernyõn össze vissza krix-kraxok vannak,, játék közben pedig nem látszanak az épületek.
Vki tudna segíteni, hogy mit tegyek?
Azon kívül,hogy vegyem meg :D
DJ Skyline
én nem tudom mit csinálok rosszul, hiába van 4-5 farm, 1-2 ranch, halász telep, állandó jelleggel mínuszban vagyok, és még alig építettem valamit. az elsõ mapon minden jól ment, de most valamiért nem akar a kassza növekedni.

Legend Killer
kösz, de tied is tök pró és látom a sport komplexum nálad is befigyel :D.

Legend Killer
na, ennyi a szigetem jelenleg :D. én szívesen mennék nyaralni :D és sztem mindenki megnyalja mind a tíz ujját és elismerõen csettint :D.

véleményeket kérek :D, kösz.

DJ Skyline
én is letoltam egy sandboxot valamelyik nap, 50 éves periódust. kicsit szedett vetett, meg rendezetlen, de nagyjából beépítettem az egész szigetet. :D pár kép:

#160: hangulatos, jóval rendezettebb, mint az enyém. :D

Legend Killer

Legend Killer
további képek :D.

Legend Killer
na, sandboxból képek, ma este tök jól zúztam és Juanito drága nagy cimborám a rádióból csupa jó dolgot mondott rám :D. nem volt lázadói támadás, mer kikapcsoltam :D, nem volt semmi rossz, mer kikapcsoltam és god mode on :D. mondta, h "... és én, Juanito vagyok az elnök legnagyobb barátja." :D. mondjuk máskor is mondja. meg, h a láma támadást indított a kalapom ellen, v mi a fene :D és, h túl sok szar kis házat lát Juanito haza felé :D.
bele tom élni magam, ha nem történik semmi idegesítõ szar :P :D.
1vmi mégis volt. a buzi garázsok folyton megteltek. mit csináljak? ok, tegyek a közelébe újat, de majd láthatjátok a képeken, hogy bizony alig akad hely :D.
azt találtam ki, h leromboltam az adott megtelt garázst és újra építettem :D, de megint megtelt :D.

DJ Skyline
amire tudok megpróbálok válaszolni a saját tapasztalataim alapján, max más kijavít vagy kiegészít:
2. corn (kukorica) hogy legyen kaja, emellett nem árt halász házat is építeni, tengerpartra tudod. ebbõl is jön be kaja. vagy ranchokat, kecske, marha. export terén meg dohány, cukor, gyümölcsök
4. én úgy vettem észre, ha több a turista hajó kikötõ, akkor több turista is jön. meg egy repülõtér is jól jön. emellett vannak különbözõ módjai még a dolognak, edicts/economy résznél ahova tourism van írva. persze azoknak is van követelménye. sport pálya, pub, stb
5. igen, de ez nem egyenlõ azzal, hogy állandó jelleggel több az export. volt hogy zsinórban 2-3 hajó üresen ment el.
6. javítod a happiness (boldogság) arányt, ami alacsonyan van azon javíts. rákattintasz a kis boldog emberre, és látod mi az ami nagyon alacsony, mi az ami magas, stb. *
8. én saját magamnak csináltam egyet

*
így néz ki az a táblázat:
food quality: kaja minõsége, minél több a farm, ranch, annál több a kaja
housing quality: a lakások, életkörülmények minõsége, ugye a tehetõsebb polgár nem akar nagyon lepukkant panelban lakni.
religion quality: ez a vallásról szól. templomok katedrálisok segítenek a dolgon
entertainment: szórakozás, pubok, mozik, miegymás építése segít
health care: rendelõk, kórházak
crime safety: közbiztonság, ha rákattintasz az overlays/people/crime részre, akkor látod, hogy melyek a zûrösebb környékek. ha oda felhúzol egy rendõrséget, akkor csökken a bûnözés, növekszik a közbiztonság. tehát egy rendõrség még nem elég egy szigetre
environment: környezet, erre még nem jöttem rá, hogyan javíthatom, nekem mindig ez a legalacsonyabb.
job quality: minél magasabb a bér, annál jobb a meló minõsége
respect: mennyire tisztelnek, ezt nagyon sosem figyelgettem. azt szoktam csinálni, hogy a karakterem bezavarom az épületébe, ilyenkor beszédet ad, azt írja hogy a tiszteletet növeli a beszéd.

még én sem tanulmányoztam ki mindent, lehet nem minden úgy van ahogy írtam, de én ezeket tapasztaltam. overlays részt érdemes tanulmányozni, megmondja mit hova érdemes ültetni, telepíteni, hol érdemes bányászni, hol mekkora a bûnözés, mennyire szép a sziget, stb.

Hello
Tudnátok pár alap dolgot irni mire érdemes figyelni,meg egyéni tapasztalatokat.
Elég rosz az angol tudásom ezért nehezen jövök rá a dolgokra. Felis merült bennem pár kérdés:
1 Mitõl van hog ingadozik a farmokból és bányákból bejövõ pénz(hol teli vagyok majd pár perc mulva meg minusz)(folyamatosan változik az exportom)
2 Milyen farmokat(és mást) érdemes építeni hogy biztossítsuk az anyagiakat késöbre.
3 Mennyire érdemes növelni a béreket?
4 Hogy lehet turistákat csalogatni? És megéri?
5 Több kikötönél gyakrabban jönnek hajok?
6 Hogy lehet népszerübbé tenni magam?
7 Fontosak a katonák?
8 Miylen karakterrel érdemes kezdeni?
9 Az olaj kikötõ azért kell hogy a kinti olajmezökbõl behozza az olajat, majd a sima kikötõ szálítja tovább?(Ezt a szárazföldi olajkutak miatt is fontos lenne tudnom):)

Most így hírtelen ennyi jutott eszembe,remélem lesz valakinek kedve gépelni pár sort rá:) Elõre KÖSZ!

+1 Aki gondolja töltene fel pár képet a saját szigetérõl, a sziget nevével és pár olyan adattal amivel szivesen eldicsekedne(lakosság,népszerüség,bevételek)
Legend Killer
jeeee, végre bekerült a banner, mégegyszer grat, jó lett!<#eljen><#hawaii>

atom profi szigetet csináltam sandboxban, majd mutatok csomó képet :D.

Kopiati
OFF a banner alatt a kalóz stratégia nem azért kalóz stratégia XDXDXDXDXD

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Nem a farmok mennyisége az elsõdleges, hanem hogy mit termelsz a népnek corn, meg marha kell nem tudom hogy vagy vele de a lámát nem enni tartják a játékban se, ezért hoz sok pénzt...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Legend Killer
ok, nemtom, majd megnézem.

#153: nemtom :P.

Nah akkor újra megkérdezem, hátha már nagyobb a tapasztalat.
Tehát mennyi farm kell hogy elegendõ élelem legyen? 1Farm hány embert tud ellátni???????????/ A láma ranch elég jól fizet az elején, amikor még nincs sok lóvé.A fenntartás olcsó mert csak 2 farmer kell hozzá/
Blinkye
Azt az izét nekem is irta sandboxba. A tekercs ikonnál van ilyen amit ki tudsz pipálni és kész...
Elektormos bizbasz meg van a powerplanthoz amivel meg tudod növelni a hatókörét.. Olyasmi a funkciója mint a villanypóznának. a poerplant hatóköre szélére kell rakni. asszem a pwp melletti ikon de a nevéren em emlékszem.

3Ds MAX :)

Legend Killer
sandboxban 1971nél járok, virágzik a sziget, de valamiért electricyt vagy mit - áram erõmûvet asszem - nem tudok felépíteni, mert nem is jelzi sehol. minden más van már.

mikor lesz ez, vagy miért nincs?

Legend Killer
na, most a sandboxon kiélem magam!<#eljen> god mode on, nincsenek váalsztások és egyéb jó dolgok és sok lóóóóóóóvvééééééééé!<#eljen><#idiota><#hehe><#worship><#worship><#hawaii>

#149: szomorú a világ, az élet és szar is.

a.carkey
Tudod hányan élnek meg a mai napi bizonyos szenvedésekbõl, meg hogy sose feledjük el? (Most itt nem az örmény népírtásra gondolok ...)

A medve nem játék.

Hello
A magyar feliratot lelehet majd tölteni valahonnan?
Legend Killer
LOL, nem tudtam, kösz neked is.

Legend Killer
kösz, igen asszem cut tax.

Kopiati
Ha jól tudom amikor az ellenfeledre kattintsz a térképen, úgy mint az avataron, akkor meg tudod nézni a személyes dolgait, igények stb, és ott valamelyik fülön vannak ilyen opciók, hogy börtön, eliminálás...bár ezekhez a megfelelõ épületek is kellenek... az egyben volt ilyen funkció sztem itt is van...