Tropico 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal vannak itt problémák nálam 😞 😄. teljesen új vok tropico témában, elõzõekkel nem nyomtam.
és erre a képre értem ezt, itt1példa, klinikáról van szó. válaszokat elõre is köszi.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Hi Anulu !
Most nem fényezném a játékot egyenlõre.Most inkább az izgat hogyan lehetne a 99% ig átlátszó tengert természetessé "varázsolni"
Pedig nekem nVidiám van.. a térkép szélein viszont/ahová már nem lehet tovább vinni a kamerát/jó..hmm remélem hamar meg lesz a megoldás, biztos sokunknak nem jól jeleníti meg a tengert.
- Mindjárt egy hard szigettel akartam bekezdeni de kicsit elborzaszt hogy qrvára kicsi a beépíthetõ terület..Na majd meglátjuk!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Íme a turista negyedem, abból is a 2-bõl a luxus kivitelû, messze a város zajától. Mûemlék múzeum, luxus szálloda, botanikus kert, reptér... azóta lenn a dombon a távolba már a felhõkarcoló szálloda is látszódik 😛
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A medve nem játék.
Most is felröhögök, amikor a negatív képességek között ott van az alkoholizmus, és hozzá a különbözõ minuszok, egy kivétellel: +10 pont a Szovjetunióval való kapcsolatra. 😄 (Ez benne volt az elsõ részben, de még mindig hatalmas poén.)
Meg fogom venni, ha itthon is kijön.
A medve nem játék.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Nemrég probáltam nagyon jo kis játék.
Ati 4870-em van, ultrán minden maxon és megse rezzen a kép, tökéletesen fuut, ugyh. nem az atival van baja akinek van.
Nekem azért gyanús hogy a magyar nyelv meg van benne valahol,mivel 3 hét alatt nem tudják lefordítani a játékot!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Boldogság szinten béremelés, templom, pub, étterem és egyéb szórakozás, vagy a klinika, iskola ilyenek.
Nekem is ATI van.Lehet lesz hozzá majd patch,ha kijön az eredeti!Ahogy nézem elhalasztották november 6-ra.
Esetleg valaki próbált már driver frissítést?ime
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Nekem van 1 olyan gondom, hogy a sziget körül nem látszik a víz, a hajók csak úgy röpködnek össze-vissza. Mitõl lehet ez? Valami megoldás?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
kösz infót.
Next PC upgrade: 2022
kösz.
megnéztem a trélert, jónak tûnik<#eljen>#eljen>.
Baszki de miért egyszerre jön ki minden faszányos játék? Meg akarnak mérgezni? <#idiota>#idiota>
Nem tudom de valaki tudja hol lehetne megnézni hogy mennyi kajára van nekik szükségük? Mert csak azt látom hogy elég-e a kaja variáció, de azt nem hogy kevés-e.Hány farm lát el mennyi embert?
Amúgy a gyárak faszán termelik az pénzt!:-)
nagyon szeretem a sorozatot, az elsõ két rész meg is van eredetiben 😊
Várom nagyon az újat is! Addig meglesem a demót 😊
nah itt a válasz hogyan lehet tovább játszani!
Na szóval az options menüben van olyan hogy "hotkey"Itt vannak az épületek felsorolva és mellettük megadhatjuk a billentyût.
Pl. A - Airport stb
itt a lista:
* Airport (Missing textures)
* Hotel (some missing textures and reported missing functionality...but tourists will arrive on the island, tourists produce the taxi and a orange 'tour' jeep for transport on the island)
* Power Plant (Full textures)
* Zoo (Some missing textures but the animals are all there)
* Cigar Factory (Full textures + Fully functional. You can export cigars)
* Motel (Some missing textures + Fully functional)
* Ethnic Enclave
* Oil Well (No oil on the map haha)
* Tour Office (Missing textures)
* Rum Distillery
* Spa (Some missing textures)
* Bungalow (Missing textures)
* Furniture Factory
* Scenic Outlook (Missing textures)
* Botanical Gardens (Missing textures)
* Souvenir Shop (Fully textured + Fully functional)
* Beach Site
* Pool (Missing textures)
Sajna nincs idõm megépíteni mindent mert elõbb sikerül az exportot teljesíteni..
(elõbb sikerült exportánom a cuccokat)
Amúgy szuper kis demó, asszem a fullost megveszem majd,ez végre megéri az árát.Na meg a multi is érdekelne majd!