644
kalóz stratégia
-
#204 LOL.. Hát ezt vágod rendesen... az én pályámra nem tudsz valamit? Nem értem miért lesz vége mikor visszaverem azt a 3 támadót.. -
#203 iszonyat addiktív ez a játék
először is egy figyelmeztetés: The Great Game bugos, és nem lehet nyerni kapitalista módon. legalábbis nekem nem sikerült rum exportokkal, pedig jóval 2 milla fölött sikerült, egyszerűen nem számolta, 0/500000$-t írt.
aztán pár tipp azoknak akiknek még talán nem megy olyan jól:
- rum, dohány, kávé - a legjobb profithozók. előbbihez Booze Baron, utóbbi kettőhöz Farmer háttér a nyerő, Elected As Capitalist hatalomra jutással, és Financial Genius előnnyel.
- legjobb hátrányok: Cheapskate (igazándiból előny, mert -5% az épületek árából, és 25-ös max fizetés egyáltalán nem baj), meg talán Womanizer
- legjobb technika szvsz: építsetek azonnal hatalmas ipart az előbb épített 3 dologból (tehát farmok, és megfelelő gyár), függetlenül attól h mekkora mínuszba kerültök - voltam már -40k-n, aztán 2 millióval fejeztem be , persze hozzá azért kaja is legyen, 1-2 fisherman's wharf/farm/ranch. aztán jöhet minden egyéb, először egészségügyi ellátás ofc.
- Diplomatic Ministry+USSR developement aid amikor az ember házakat akar építeni=királyság.
- amint elkezdtek kezdeti profitok után durvábban építkezni, először húzzatok fel egy construction office-t (?), hogy legyen megfelelő mennyiségű munkásotok.
kb ennyi jut eszembe, remélem hasznos valakinek. na zúzok vissza játszani -
#202 köszi -
#201 Hali... Az Industry Tian pályát nem tudom valamiért megcsinálni.. pénzem van. ipar műxik. Megtámad 3 fegyveres legyakom őket és egyből lost.. miért? -
zeoos #200 ... elolvasom, aztan megepitem LasVegast -
norbip #199 ugyanez van nálam is. :) -
atosz15 #198 nekem már jó a betöltöképernyő :D:D:D
de házak még mindig nem láccanak XDXDXD -
#197 kösz, rendes tőled a kézikönyv. -
norbip #196 na, friss dx-szel sem megy. :|
felraktam ide a tropico első részének magyar kézikönyvét. az épületek közül majdnem mind volt az elsőben is meg a működés is hasonló szóval kezdőknek hasznos lehet -> tropicomanual -
#195 Azt jelenti hogy nem tudják elvinni a termékeket... általában a garázs építés segít rajta.... -
McDouglas #194 Kérdezz, mi pedig segítünk. -
zeoos #193 Jo, hogy legalabb Ti tudjatok valojaban mirol is szol ez a jatek. En meg csak bameszkodom es probalom kitalalni a dolgokat. Sajnos a korabbi reszeket nem ismerem, amit meg utanaolvastam ... hat nem sokat segit.
Amugy jopofa az egesz csak akkora egy lama vagyok, hogy az mar csak na. -
McDouglas #192 Amúgy a zsák azt jelenti, (legalábbis szerintem)hogy nem termel semmit az adott épület. Például a farmoknál akkor jelenik ez meg, ha épp nő az ültetvény, és még nem terem. És a farmon nincs "tartalék", mert ami volt, azt már vagy felhasználták kalyának, vagy elvitték a kikötőbe. -
Trantorius #191 Szerintem kell a közelébe út és akkor nem jelenik meg a zsák,legalábbis nekem mintha segitett volna -
atosz15 #190 norbip nekem is ugyan az a bajom,mint neked pedig megvan a minimális követelmény -
norbip #189 az van fent amit az installer feldobott, de megpróbálom még újabbal ha van. valakinek megy egyébként rosszabb vgaval mint ami a min követelményeknél van? :) -
#188 directx is friss? -
norbip #187 nem sajnos. hiába frissítettem a driverem a legfrissebbre, így se jó. :( -
#186 Munkás van, igen. -
#185 Ha munkás nincs, akkor pirossal áthúzott fej van...
Szerintem a zsák azt jelenti, hogy nem vitték el a terméket, és nem tud többet termelni, míg el nem viszik. nem biztos, csak tipp.... -
#184 van munkás? mert, ha nincs, akkor azt jelenti. ha meg van és úgy lebeg, azt én se tudom, már néztem én is miért lehet, de nem jöttem rá. -
#183 Sziasztok! Valaki nem tudja hogy mit jelent az amikor egy épület felett lebeg egy pirossal áthúzott zsák?? -
atosz15 #182 norbip sikerült megoldani a házas problémát?
mert nekem is ez a gondom.
Tudnál segíteni? -
#181 LOL, gondolkozz :D. -
norbip #180 hm, vsz sm3 hiánya miatt.
tudtommal a garázs segít a népnek és a turistáknak, hogy gyorsabban jussanak el A-ból B-be, szal oda érdemes rakni ahol sokan laknak. (+ha egy garázs már nagyon le van terhelve akkor kapsz róla figyelmeztetést) -
Trantorius #179 A garázs mire jó? -
norbip #178 hello,
volt már valakinél olyan hogy nem látszanak se az emberek se az épületek? mobil x600am van. a környezet frankón látszik és gyors a navigálás is, de az épületek meg az emberek nem látszanak. :(
üdv -
Trantorius #177 Köszönöm a válaszokat ezt a kérdést még feltenném mert ez nagyon érdekelne:
1 Mitől van hog ingadozik a farmokból és bányákból bejövő pénz(hol teli vagyok majd pár perc mulva meg minusz)(folyamatosan változik az exportom) -
Rambo9512 #176 Ezt én is megtaláltam csak a minimumot nem találom sehol pedig mindenhol néztem -
#175 Mondjuk eleg jol lehet finomhangolni,egy probat lehet neked is meger -
#174 Recommended system requirements:
• Operating System: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
• Processor: 2.4 GHz Dual-Core
• Memory: 2 GB
• Graphics Card: 512MB DirectX9c, Shader Model 3.0 (Geforce 8 Series, ATI HD4800)
• Free HDD Space: 5 GB
• Sound Card: DirectX9-compatible -
Rambo9512 #173 Sorry a proci 2.8 on megy -
Rambo9512 #172 Hi!
Nem tudnátok megmondani hogy ezen a gépen elmenne-e ??
Proci:2.4 es egymagos
Ram 1GB
Videokari:Egy Nvidia 7300 GT 256MB -
#171 Learn to read:
"+1 Aki gondolja töltene fel pár képet a saját szigetéről, a sziget nevével és pár olyan adattal amivel szivesen eldicsekedne(lakosság,népszerüség,bevétel)" -
atosz15 #170 Kb fél hónapos driverem van és nem csak nekem volt ez a probléma.
Vki el tdná küldeni, hogy honnan töltsem le, ha nincs más megoldás? -
Jossua #169 Ti még mindig a képeket nézegetitek én már játszok vele :) Várom a magyar verziot mert angolul nem igazán tudok és igy gáz kicsit :) -
#168 Vga driver update? -
atosz15 #167 sziasztok, tudna vki segíteni?
VITALITY-s a gamem, szóval letöltöttem, már kb 3x mindig 2-3 óra volt mire kicsomagoltam, ami egyébként 1perc, és a betöltőképernyőn össze vissza krix-kraxok vannak,, játék közben pedig nem látszanak az épületek.
Vki tudna segíteni, hogy mit tegyek?
Azon kívül,hogy vegyem meg :D -
#166 én nem tudom mit csinálok rosszul, hiába van 4-5 farm, 1-2 ranch, halász telep, állandó jelleggel mínuszban vagyok, és még alig építettem valamit. az első mapon minden jól ment, de most valamiért nem akar a kassza növekedni. -
#165 kösz, de tied is tök pró és látom a sport komplexum nálad is befigyel :D.