Tropico 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonita
Ez egy marha jo jatek de sajna nekem allandoan szetfagy.Meg nem sikerult feloranal tobbet jatszanom,beall a kepernyo.AA-t mar levettem,shadowt es vizet,es fuvet is de a problema meg mindig ua :/

Legend Killer
és itt hogyan állítsam be a wagest, meg az ilyeneket, hogy legyen munkás? újat kezdtem ugyanis, de elõzõ próbálkozásomnál pl rendõrségnél nem volt senki, meg hadseregnél se egészen addig, míg a wagest le nem állítottam mondjuk 9-re asszem. melyiknél mennyi a wages, ahol már jön munkás és ez mitõl függ? :S
szal vannak itt problémák nálam 😞 😄. teljesen új vok tropico témában, elõzõekkel nem nyomtam.

és erre a képre értem ezt, itt1példa, klinikáról van szó. válaszokat elõre is köszi.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hi Presidentes!
Hi Anulu !

Most nem fényezném a játékot egyenlõre.Most inkább az izgat hogyan lehetne a 99% ig átlátszó tengert természetessé "varázsolni"
Pedig nekem nVidiám van.. a térkép szélein viszont/ahová már nem lehet tovább vinni a kamerát/jó..hmm remélem hamar meg lesz a megoldás, biztos sokunknak nem jól jeleníti meg a tengert.
- Mindjárt egy hard szigettel akartam bekezdeni de kicsit elborzaszt hogy qrvára kicsi a beépíthetõ terület..Na majd meglátjuk!
Legend Killer
😄. csak tudjak boldogulni benne :S. szal aki megveszi, pl te carkey, akkor pls oszd meg velünk majd a magyar fájlokat és elõre is köszi! mer angol tudásom tré és levok égve :S 😞. szal nemtom megvenni.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Tényleg über, totál rákattantam ma 😄

Íme a turista negyedem, abból is a 2-bõl a luxus kivitelû, messze a város zajától. Mûemlék múzeum, luxus szálloda, botanikus kert, reptér... azóta lenn a dombon a távolba már a felhõkarcoló szálloda is látszódik 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

a.carkey
Kb. így kellett volna kinéznie anno a Republicnak. Azt annyira elcseszték, hogy sírni tudtam volna.

A medve nem játék.

a.carkey
Hatalmas ez a game. Alig változott. Ami változtak (grafika, plusz lehetõségek) meg nagyon jók. Le a kalappal. A karakterválasztásnál is nagyon királyak a lehetõségek. Örülök, hogy a korábbi tropicoból (nem a kalózos, az eléggé nem volt jó) megmaradt a pozitívumok-negatívumok kiválasztása.

Most is felröhögök, amikor a negatív képességek között ott van az alkoholizmus, és hozzá a különbözõ minuszok, egy kivétellel: +10 pont a Szovjetunióval való kapcsolatra. 😄 (Ez benne volt az elsõ részben, de még mindig hatalmas poén.)

Meg fogom venni, ha itthon is kijön.

A medve nem játék.

rvn
Van-é magyarítás?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Nem a képpel van baj, hanem a vizet furcsán jeleníti meg.

Sziasztok.
Nemrég probáltam nagyon jo kis játék.
Ati 4870-em van, ultrán minden maxon és megse rezzen a kép, tökéletesen fuut, ugyh. nem az atival van baja akinek van.

nagykispeter
Hogy itthon is késni fog e azt nem tudom.
Nekem azért gyanús hogy a magyar nyelv meg van benne valahol,mivel 3 hét alatt nem tudják lefordítani a játékot!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Legend Killer
kösz.

építs farmot, ranchot, favágókat, ipart, hogy minél több terméket állítsanak elõ. A farmon kávét, dohányt és egyéb egzotikus dolgokat kell termelni, mert azért jól fizetnek. A házak ráérnek késõbb. Próbáld elosztani az erõforrást.

Boldogság szinten béremelés, templom, pub, étterem és egyéb szórakozás, vagy a klinika, iskola ilyenek.

nagykispeter
Ja, én azt hittem direkt ilyen mivel a vízinövények pedig jól látszanak.
Nekem is ATI van.Lehet lesz hozzá majd patch,ha kijön az eredeti!Ahogy nézem elhalasztották november 6-ra.
Esetleg valaki próbált már driver frissítést?ime

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Legend Killer
és a boldogságukat se tudom mivel növelhetném.

Nekem ati kártyával már a demo is csinálta. Jobban mondva valami nagyon halvány víznek látszó dolog azért felfedezhetõ, mint a parton a hullámzás. Sajnos a beállítások változtatásával sem sikerült jó láthatóvá tenni.

Hali
Nekem van 1 olyan gondom, hogy a sziget körül nem látszik a víz, a hajók csak úgy röpködnek össze-vissza. Mitõl lehet ez? Valami megoldás?

Legend Killer
hel pls! kábé öt-tíz perc alatt new gameben csõdbe mentem :S. tutorial könnyû volt, de itt elbuktam és el is vesztettem a géjmet... valaki pls magyarázza el, h pl honnan szerzek lóvét, meg ilyenek<#help>. köszi. ezér lenne jó a magyarosítás, me nekem ez így nehézkes 😄D.

Legend Killer
<#eljen>

DJ Skyline
sokat nem tudok még mondani, eddig csak a tutoriallal szöszöltem. 😊 felkínálja neked a végén, hogy játszol-e még, vagy mész a menübe. pár kép kedvcsinálónak (katt rájuk):

Thank you captain obvious <#lama> a wareznek is van határa, nem? <#hehe>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

16gaborm
Már kijött a TROPICO 3!

JÓ TÖLTÖGETÉST!!/Torrent/

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

balee4
Akkor eltolták, eredetileg szept. végén jött volna...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Legend Killer
shit... kár 😞. akkor várok addig 😄. vagy néha nyomom.

kösz infót.

grebber
Magyar feliratos verzió megjelenése a CD Projekt oldal szerint csak 2009 október 16-án esedékes!

Next PC upgrade: 2022

Legend Killer
én, leírtam lent mi a véleményem, de elmondom mégeccer, h sztem tök humoros az a tutorialos és egész jó kis géjm, de vki pls tegye fel majd ide linkben a magyar cuccokat, h magyarrá tehessük mi is!

kösz.

Valaki próbálta már?

Legend Killer
zenét szívesen letölteném, vagy kilehet szedni vhogy a géjmbõl?

Legend Killer
hehe szmájlit elírtam.

Legend Killer
bírom a tutorialos csóka hangját<#idiota>[#hehe, nagyon vagány és a mjúzik is ász, az egész tök kúl, ott van a szeren<#eljen>.

Legend Killer
az király lenne!<#eljen>

grebber
Majd a magyar verzióból valaki felteszi és jó lesz ehhez!

Legend Killer
ebben aztán nincs magyar 😛 *szomorú*

Legend Killer
és a vitalityben lesz magyar felirat? az nagyszerû lenne, mer angol nem az erõsségem és ilyen géjmekben azér kell érteni vmit :S. mondjuk vmit értek is, de nem sokat.

Legend Killer
ezmiez?<#idiota><#hehe>

megnéztem a trélert, jónak tûnik<#eljen>.

<#worship><#worship><#worship><#ravasz1>

Baszki de miért egyszerre jön ki minden faszányos játék? Meg akarnak mérgezni? <#idiota>

DJ Skyline
Tropico.3-ViTALiTY, egészségünkre. 😊

grebber
Na magyar felirattal jön király!!

ja, ok.Csak érdekelt volna ahogy nektek hogy jön be, van-e új trükk vagy tapasztalat.
Nem tudom de valaki tudja hol lehetne megnézni hogy mennyi kajára van nekik szükségük? Mert csak azt látom hogy elég-e a kaja variáció, de azt nem hogy kevés-e.Hány farm lát el mennyi embert?
Amúgy a gyárak faszán termelik az pénzt!:-)
De van aki olvassa, és köszi a hasznos hotkey és játékfolytatás infókat

Csak jönne már a teljes, ide leszek petézve fél lábbal 😄

Faterx
Nah már megint én vagyok...

na de hogy lehet letölteni? +20 maps?😊
?? csak én írok ide ? ..ugy látszik nem nagyon mozgatta meg ez a demo a játékos társadalmat...kár.:-(
Faterx
Hunor1 Köszi, ez igazán jólesett!
FrezeR
+fav

nagyon szeretem a sorozatot, az elsõ két rész meg is van eredetiben 😊
Várom nagyon az újat is! Addig meglesem a demót 😊

When you get the win/fail screen, immediately save and then reload your game. You'll be able to continue playing

nah itt a válasz hogyan lehet tovább játszani!
találtam egy kis trükköt, hogyan lehet építeni még épületeket amik elvileg nincsenek benne a demóban!
Na szóval az options menüben van olyan hogy "hotkey"Itt vannak az épületek felsorolva és mellettük megadhatjuk a billentyût.
Pl. A - Airport stb

itt a lista:

* Airport (Missing textures)
* Hotel (some missing textures and reported missing functionality...but tourists will arrive on the island, tourists produce the taxi and a orange 'tour' jeep for transport on the island)
* Power Plant (Full textures)
* Zoo (Some missing textures but the animals are all there)
* Cigar Factory (Full textures + Fully functional. You can export cigars)
* Motel (Some missing textures + Fully functional)
* Ethnic Enclave
* Oil Well (No oil on the map haha)
* Tour Office (Missing textures)
* Rum Distillery
* Spa (Some missing textures)
* Bungalow (Missing textures)
* Furniture Factory
* Scenic Outlook (Missing textures)
* Botanical Gardens (Missing textures)
* Souvenir Shop (Fully textured + Fully functional)
* Beach Site
* Pool (Missing textures)
Esetleg valami tipp hogy hogyan lehetne meghosszabbítani a demót??
Sajna nincs idõm megépíteni mindent mert elõbb sikerül az exportot teljesíteni..
Lehet a katonák számát növelni valahogy ? Sajna eddig mindíg véget ért a kampány mielõtt valami barakkot, vagy armouryt felhúztam volna..:-(
(elõbb sikerült exportánom a cuccokat)
Amúgy szuper kis demó, asszem a fullost megveszem majd,ez végre megéri az árát.Na meg a multi is érdekelne majd!
Hát én eddig akárhányszor játszottam, mindig jöttek a cirkálók, és rá nemsokra betámadtak...Egyszer volt h sikerült elüldözni õket, de nem sokkal késõbb jöttek megint és akkor bebuktam. Majd még próbálkozom! Köszi 😉