Tropico 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
laza meló gondolom az easy-does-it, az semmit nem módosít ezen - az csak a kétlábúak munkával való elégedettségét növeli.
"The trees move. Do you not see it?"
btw elsõ pár szigeten (hippie tropico, back to the past) lesz jó pár dolog amit nem fogsz tudni építeni.
viszont végigtoltam kiegészítõt is (már 3 napja) és zseniális <#vigyor1>#vigyor1> utolsó sziget az ilyen omg, iszonyat milyen beteg faszságokat ki tudnak találni a készítõk <#vigyor3>#vigyor3>
csak úgy jótanácsok:
back to the past szigeten vigyázni - szeretnek lázadni, és néha alig bírtam leverni õket, valamint nehéz a népet normális épületek hiányában boldogan tartani.
isle of splendor-on pedig van egy hurrikán kb másfél évvel uralomra kerülésed után, ami lebont minden farmot, ranchet, bányát, fisherman's wharf-ot, valamint turistalátványosságot, immigration office-t, és a shanty-ket. érdemes csak 90%-ig felépíteni, és a pusztítás után befejezni õket, így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. ja, és rúgjátok ki a fenébe rögtön az elején az összes farmert - nem fognak tudni annyi idõ alatt semmit sem termelni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem a tengerre kell építeni hanem a partra, a tengeri olajlelõhelyek közelébe. utána automatikusan megjelennek a fúrótornyok az olajfoltokon.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Azt hiszem sandboxozva engem is hamar megenne az unalom, többek között az a jó a szigetekben hogy mindenhová más típusú El Presidente kell..
Tudnátpk segíteni: letöltöttem a lenti magíarosítást, és így is angol nyelvü a játék. Mit csináljak? Köszi
De pont ezaz, hogy esélytelen iparra gyúrni az elején. Kb a lehetséges sorrend:
1. nyersanyagkitermelés (bányászat, farmok)
2. oktatás
3. ipar
4. turizmus
Ez olyan 30 év a játék idejében, és más sorrendben nem nagyon lehet. Az elején kell valamibõl cash. Aztán a továbbfejlõdéshez már mindenképp kell a képzett munkaerõ. Aztán megéri a pénzt gyárakba fektetni nem turizmusba, mert ugyanazokból a nyersanyagokból (amit már amúgy is termelek) több profit keletkezik. A turizmus meg nem nagyon hoz pénzt, ha nincs hol költeni, ahhoz meg jellemzõen áram kell.
Szal gyakorlatilag nincs választási lehetõség, ha nem ebben a sorrendben csinálom, akkor államcsõd lesz baromi gyorsan.
Másik fele, hogy a fíling kedvéért lehet mindenféle líderekkel szórakozni, de hatékonyság szempontjából a professzor háttér, kapitalistaként választva, administrator meg financial genius perkekkel mindent visz. Össze lehet szedni 70%-kal gyorsabb oktatást így, ami nagyjából mindent visz.
A különbözõ ki-mennyire-szeret módosítóknak szinte az égvilágon semmi értelme nincs, bárkinek pillanatok alatt 100%ra lehet nyalni a seggét. (persze ha van elég kess megépíteni, amit akar)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mert én akárhány játékot kezdtem, nagyjából totál ugyanazokat a dolgokat, ugyanabban a sorrendben kell csinálni. Gyakorlatilag mindegy, hogy melyik sziget, meg mindegy, hogy milyen líder, úgyis ugyanaz az egész. Egy módja van az életben maradásnak, ha nem úgy csinálom, akkor gémóver elég hamar.
Tényleg csak ennyi a játék? Végigklikkelem, örülök neki, uninstall?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
azóta nekem is fagy mentéskor.
ezekután körbejártam a dolgot és elnéztem a hivatalos fórumba.
többeknek fagy (mentéskor) a játék az 1.09-es patch óta.
a fejlesztõk ezt orvosolandó (több buggal egyetemben) a héten kiadják az 1.13-as patchet.
remélem javítja tényleg, mert elég idegesítõ.
Árpádvezér
Megköszönném, ha valaki adna ehhez linket, mert többféle verziót láttam, (orosz, német, cseh) - és nem tudom melyik kellene hozzá? Egyáltalán, elég az utólsó verzió, vagy esetleg mind sorban...?
Nem is értem, a készítõ honlapján - én legalább is nem láttam erre infót, letöltést...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ám forgatni h kell ? 😄
Jah, siettem vele, mert suli alatt nincs annyi idõm, így volt 22 óra. Majd 2. végigjátszás jön késõbb
(
goso: arra értettem, hogy olyan nagy kikötõ, amivel lehet exportálni
Illetve mit termelnek ? Ételt vagy Tobacco-t ?
Hogyan lehet gyümölcsöket exportálni? Van már 4-5 farmom, termelnek is, de export = nulla. Mindig kiírja, h kifutott a hajó áru nélkül. Van garázsom, van fuvarozó cégem is. WTF? Hogyan lehet eladni ?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Mellesleg a mentéses hiba a legzavaróbb, mert ma is olyan jól jártam, beépítettem az egész szigetet minden földi jóval, a szavazást is megnyertem 127-6 arányban, minden baba volt, csak ki kellet lépnem 😞
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.