Tropico 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannak ilyen tornyok is

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

aha köszi és ugye van amikor megtámadnak mondjuk az Amerikaiak és akkor az ellen lehet valamit csinálni hogy ne kezdhessem elölrõl mármint ne foglaljanak el? mert van ilyen katonai állomás és az ad az ott lévõ embereknek szállást meg ilyesmiket az erre a célra van vagy ez más?
Calver
rádió és tv állomás, esetleg újság (de az rohadt sok helyet eszik), valamint megfelelõ hátterekkel - pl Elected as Capitalist +20%-ot dob rajta, és az amúgy is az egyik legjobb megválasztási mód. viszont az imént felsorolt épületek mindegyikéhez "College, Female" dolgozók kellenek, szóval figyelj arra h legyen hozzájuk személyzet.

laza meló gondolom az easy-does-it, az semmit nem módosít ezen - az csak a kétlábúak munkával való elégedettségét növeli.

"The trees move. Do you not see it?"

hy az emberek szabadságát hogyan lehet növelni mert mondjuk ha szobrokat teszek akkor az azt írja hogy a közbiztonság növekedik de a szabadság csökken van erre valami épület vagy le kell vinni a laza melóhoz a dolgozói skálát?
Jossua msn cimed van közösen megbeszélnénk ez a tropico 3 kiegészítõ ügyet?!
Mondjuk ha ráteszem majd kiderül 😊

Jossua egyyetértek én is erre keresem a választ!!!!!!
Valaki meg tudja mondani ,hogy viszonyul a kieg a alap magyar verziohoz ?😊

nekem eredeti a tropico 3 mikor tudom megvenni hozzá a kiegészítõt ???!! ja és magyar feliratos az én verzióm (élvezetes egy kis game) nekem tetszik!!!
Calver
marketplace átmászott oda, ahol a farm, ranch, bánya és olajkút is vannak, én is kerestem egy ideig. ugyanígy a Scenic Lookout is átmászott a "megalomania" cuccok közé.

btw elsõ pár szigeten (hippie tropico, back to the past) lesz jó pár dolog amit nem fogsz tudni építeni.

viszont végigtoltam kiegészítõt is (már 3 napja) és zseniális <#vigyor1> utolsó sziget az ilyen omg, iszonyat milyen beteg faszságokat ki tudnak találni a készítõk <#vigyor3>

csak úgy jótanácsok:
back to the past szigeten vigyázni - szeretnek lázadni, és néha alig bírtam leverni õket, valamint nehéz a népet normális épületek hiányában boldogan tartani.
isle of splendor-on pedig van egy hurrikán kb másfél évvel uralomra kerülésed után, ami lebont minden farmot, ranchet, bányát, fisherman's wharf-ot, valamint turistalátványosságot, immigration office-t, és a shanty-ket. érdemes csak 90%-ig felépíteni, és a pusztítás után befejezni õket, így a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. ja, és rúgjátok ki a fenébe rögtön az elején az összes farmert - nem fognak tudni annyi idõ alatt semmit sem termelni.

Sajnos nincs ott.Alapjátékban megtaláltam,de kieggel együtt már nincs meg a piac.

Azokat én is ritkán találom, a Piac mintha az utolsóban lenne, a Kórház környékén.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hiányoznak belõle alap épületek,vagy nem tudom hol találom õket.Például a piacot sem találom,és folyton piacért rinyálnak.Ja a kieggel játszom.

Calver
...és kurvajó. a wind turbine végképp csúcs, mivel nem kell hozzá ember, és sok-sok áramot termel <#vigyor3>

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tropico.3.Absolute.Power-RELOADED

miért van az hogy állandóan leszavaznak? és hogyha én bútorgyárat akarok csináln akkor elötte kell egy favágó üzem vgy nem kell?
van hozzá magyarítás?
Serpa
na több hónap után kipörgettem, jöhet a kiegészítõ.

Azóta már rájöttem, de azért kösz. 😊
uv
olajfinomító.

nem a tengerre kell építeni hanem a partra, a tengeri olajlelõhelyek közelébe. utána automatikusan megjelennek a fúrótornyok az olajfoltokon.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Na még egy kérdés: hogy tudok olajfúrót építeni a tengerre, mert az épületek közt nem találom.
2 még az volt, gondolom azt hitték ez is az lesz 😄

OliApa
A bannerban miért "kalóz stratégia" van feltüntetve? <#wow1>
ahha...kösz
Forgatni h lehet ? 😄

Calver
lehet h ingyen adod, de akkor rossz helyen vannak. a munkahelyük mellett húzd fel a lakásokat, vagy garázzsal oldd meg h könnyen eljuthassanak oda, és akkor nem fognak kunyhókat felhúzni.

Szevasztok, nekem csak egy kérdésem lenne: meglehet vmi rendelettel vagy vmivel akadályozni, h ne építsenek kunyhókat? Mert bármennyi lakást vagy házat is építek, akkor is a kunyhókat választják. Próbáltam, h lerombolom mind, de ugyanúgy visszaépítették õket. Pedig a bérlakásokat is ingyen adom.
Kicsit késve, de törve nem reagálva 😊, épp a scenariok után nekem nagyon is életképes ötletnek tûnik a turizmussal kezdeni(ill. a farmolással párhuzamosan), épp azért mert nem kell hozzá képzett munkaerõ és míg a fiúk a bányában/papayamezõn dolgoznak, van munkájuk a nõknek is.
Azt hiszem sandboxozva engem is hamar megenne az unalom, többek között az a jó a szigetekben hogy mindenhová más típusú El Presidente kell..
Sziasztok,
Tudnátpk segíteni: letöltöttem a lenti magíarosítást, és így is angol nyelvü a játék. Mit csináljak? Köszi
Köszi a tippeket,nekem magyarul van meg.Administrator meg financial genius perk az melyik magyarul?

dronkZero
Ja, hogy scenariok... Azokat skippeltem, sandboxot játszom.

De pont ezaz, hogy esélytelen iparra gyúrni az elején. Kb a lehetséges sorrend:
1. nyersanyagkitermelés (bányászat, farmok)
2. oktatás
3. ipar
4. turizmus

Ez olyan 30 év a játék idejében, és más sorrendben nem nagyon lehet. Az elején kell valamibõl cash. Aztán a továbbfejlõdéshez már mindenképp kell a képzett munkaerõ. Aztán megéri a pénzt gyárakba fektetni nem turizmusba, mert ugyanazokból a nyersanyagokból (amit már amúgy is termelek) több profit keletkezik. A turizmus meg nem nagyon hoz pénzt, ha nincs hol költeni, ahhoz meg jellemzõen áram kell.

Szal gyakorlatilag nincs választási lehetõség, ha nem ebben a sorrendben csinálom, akkor államcsõd lesz baromi gyorsan.

Másik fele, hogy a fíling kedvéért lehet mindenféle líderekkel szórakozni, de hatékonyság szempontjából a professzor háttér, kapitalistaként választva, administrator meg financial genius perkekkel mindent visz. Össze lehet szedni 70%-kal gyorsabb oktatást így, ami nagyjából mindent visz.
A különbözõ ki-mennyire-szeret módosítóknak szinte az égvilágon semmi értelme nincs, bárkinek pillanatok alatt 100%ra lehet nyalni a seggét. (persze ha van elég kess megépíteni, amit akar)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Elvben mások a célok a különbözõ szcenáriókban, hol a svájci bankszámlát kell hizlalni, vagy olajat exportálni, a szigettõl is függ hogy az ember turizmusra vagy iparra koncentrál-e elsõnek.
dronkZero
Nektek sikerül lényegesen különbözõ játékot játszanotok? Mittudomén, rágyúrni katonaságra, vagy valami?

Mert én akárhány játékot kezdtem, nagyjából totál ugyanazokat a dolgokat, ugyanabban a sorrendben kell csinálni. Gyakorlatilag mindegy, hogy melyik sziget, meg mindegy, hogy milyen líder, úgyis ugyanaz az egész. Egy módja van az életben maradásnak, ha nem úgy csinálom, akkor gémóver elég hamar.

Tényleg csak ennyi a játék? Végigklikkelem, örülök neki, uninstall?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Serpa
a minap én is felraktam az 1.09-es és steam patchet.
azóta nekem is fagy mentéskor.

ezekután körbejártam a dolgot és elnéztem a hivatalos fórumba.
többeknek fagy (mentéskor) a játék az 1.09-es patch óta.

a fejlesztõk ezt orvosolandó (több buggal egyetemben) a héten kiadják az 1.13-as patchet.

remélem javítja tényleg, mert elég idegesítõ.

arpad vezer
Az 1.09-es a legújabb. Létezik egy 1.11-es is melyet a Kelet-EU verzióhoz adtak ki, de ez csak a lokalizáció néhány elírását javítja. Ahogy én nézegettem teljesen mindegy melyik patchet rakod fel, mivel azok a nyelvi fájlt nem módosítják, a lényeg, hogy a legújabb legyen. Ha eredeti játékod van, akkor a patcheket automatikusan letölti és bemásolja a játék, ha nem, akkor szerintem neked kell megszerezni és kézzel bemásolni a javítást. (A patchek nem telepítõsek, ha jól tudom.)

Árpádvezér

tibor16
Korábban játszottam a 2. résszel is de, most fogom a magyar verziót felrakni - tudna valaki segíteni, szeretném a patch-eket is feltenni, de nem nagyon tudom melyiket kellene hozzá.
Megköszönném, ha valaki adna ehhez linket, mert többféle verziót láttam, (orosz, német, cseh) - és nem tudom melyik kellene hozzá? Egyáltalán, elég az utólsó verzió, vagy esetleg mind sorban...?
Nem is értem, a készítõ honlapján - én legalább is nem láttam erre infót, letöltést...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Húzd ki a netet/tiltsd le tûzfalon és akkor elvileg menni fog.

Ám forgatni h kell ? 😄

Sziasztok. 1 kis segitséget kérnék. Én most szettem le a gamet magyarul. Volt mellete kód is de nem fogadja el. Mi lehet a gond? Hálás lennék a segitségért. De ha valaki tud más megoldást amitöl enne a game magyarul megköszönném.
Oh, akkor megnézem majd.

Jah, siettem vele, mert suli alatt nincs annyi idõm, így volt 22 óra. Majd 2. végigjátszás jön késõbb

Calver
kétlem h ugyanaz lenne, a kampány tizenpár külön szigetbõl áll <#hehe>

(btw Mass Effect 2-t már ki is végezted? <#nyes>)

És ha folytatom a tutorialt, az ua mint a kampány ? Vagy csak építgetek a semmiért ? D:

Calver
nem sajnos, de általában nagyon trükkösen meg lehet õket kerülni.

Sziklákat lehet bontani valahogy ? Azt csináltam, hogy folytattam a tutorialt. De a sziklák miatt nem tudok utat építeni 😄

goso: arra értettem, hogy olyan nagy kikötõ, amivel lehet exportálni

Calver
pár év kell mire beindul az üzlet, na meg rakj a farmok közelébe garázst.

ha a kikötõ alatt a halász cuccost érted akkor be lehet állítani hogy mit csináljon de az csak ételt termelhet (nem vagyok benne biztos)
én úgy tudom hogy autómatikusan exportálja az árukat max leteszel még egy pár százat és utána szerintem nem lesz gondod vele
Van kikötõ is ? 😄
Illetve mit termelnek ? Ételt vagy Tobacco-t ?

bazza
Hali!
Hogyan lehet gyümölcsöket exportálni? Van már 4-5 farmom, termelnek is, de export = nulla. Mindig kiírja, h kifutott a hajó áru nélkül. Van garázsom, van fuvarozó cégem is. WTF? Hogyan lehet eladni ?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Sziklákat el lehet valahogy távolítani ? Mert nem tudok utat építeni :s

Piszkos  Fred
Gondoltam ezt a beépített csítet kipróbálom, milyen jó lehet már hogy nem támad senki, meg 500k-val kezdünk?😄
Mellesleg a mentéses hiba a legzavaróbb, mert ma is olyan jól jártam, beépítettem az egész szigetet minden földi jóval, a szavazást is megnyertem 127-6 arányban, minden baba volt, csak ki kellet lépnem 😞

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.