644
kalóz stratégia
-
rheaume #324 Szia!
Köszi a mappa megvan, de abban csak a kimentett állás fileok vannak, ez szerintem kevés ahhoz hogy újratelepítés után a megcsinált kampányokat megint megcsináltnak tekintse a játék. -
Trantorius #323 Hello
Lenne pár kérdésem:
Elég ha csak szarvasmarha Telepeket csinálok,azok ellátják a népet?
Mennyi piac kell hogy elláson 100 embert?
Ja és még valami: Ti hogy szoktátok kezdeni miket épitettek hogy jöjjön lové és ne nyirjanak ki a lázadok? Én kb 200%-os nehézségen szoktam kezdeni és megprobálok mihamarabb összehozni egy szivar vagy rum gyárat,néha bejön néha hamarabb kinyirnak a lázadok mert erre megy minden lovém....
Hosszutávon mibe fektetitek a lovét? -
cicorius #322 Sziasztok!
A Tropico3 "Save" files, a következő helyen találhatóak:
C/Users/-számítótgépfelhaszn.-/ApplData/Roaming/Tropico3/Saves
Megnézni csak úgy lehet, hogy (miután ezek rejtett filék) TotalComm, vagy WinComm------
beállítások/képernyő/látszik a rejtett file is(csak szakembereknek) pipát berakni---Utána ne felejtsd kikapcsolni, mert véletlenül ki lehet törölni rendszer filéket.ami nem igazán fontos
Újratelepítés után ide bemásolni az egész "Saves"-t
Üdv. Cicorius -
rheaume #321 Sziasztok! Valamiért elkezdett hülyéskedni a game, az indítás után se a menü, se a kódkérő ablak nem ugrik fel, a videó elszürkül, de megy tovább folyamatosan újra meg újra. eddig semmi gond nem volt, már 3 kampányt megcsináltam minden gond nélkül. jobb ötletem nincs, gondoltam újratelepítem, de nincs kedvem ezt a 3 kampányt mégegyszer megcsinálni. nem tudja valaki melyik fileokat másoljam ki, hogy az újratelepítés után innen folytathassam?
köszi -
gematta #320 nem rossz ez se csak sajnálom a ha szétmenne a dugo:D -
#319 Akinek ATI kártya alatt nincs víz a kikötőbe az tőltse le a legújabb drivert!Nállam se volt előtte és most tökéletes! -
#318 kösz a válaszokat. -
#317 1965-ig kell olyan 56-57%-ot elérni, lesz akkor egy olyan cucc, ami megnöveli 10%-al.
azt pedig könnyű elérni, annyi a feladatod, hogy csak magas "service quality"-vel rendelkező cuccokat húzz fel. pl Tenement felejtős - bár amúgy is az szvsz - helyette Apartment Block, Pub kiesik, helyett Restaurant a minimum. legjobb, ha felhúzol gyorsan egy Power Plant-et, mert csak azzal tudod a legjobb cuccokat lepakolni. -
#316 Vedd meg. :) -
jocking #315 Hali!
Kérnék egy kis helpet a játékhoz. Van egy olyan kampánypálya, hogy 1975-ig érjek el 65%-os népszerűséget. Namármost, sandbox módban 2000-ig is csak 50-55%-os népszerűséget bírtam elérni, pedig sorra építettem a templomokat, kocsmákat meg ilyeneket.
Mit csináltam rosszul? Esetleg nincs valami tippgyűjtemény a gémhez? -
McDouglas #314 Van még 1 megoldás:
Kihúzod a hálókábelt. És amint beléptél a játékba, utána vissza is lehet dugni. -
gematta #313 Sajnos nincs
windows 7 nél ugy csinálom hogy letiltom a hálokarim belépek
a játékba utánna alt+tab és engedélyezem a hálokarit
és ugy müködik -
#312 más megoldás nincs? egyébként köszi. -
McDouglas #311 A tűzfaladnál tiltsd le, hogy a játék csatlakozzon a nethez.
Akkor működni fog. -
#310 mit csináljak, ha nem tudok belépni? mert cd kulcsot kér és warez, de nem tudok neki cd kulcsot adni. rég nem néztem a topikba, sry. és a linket meg nemtom letölteni a magyar cuccokat, mert minden slot betelt, vagy ilyesmit ír :S. -
Szocsat #309 Sziasztok. A magyarosítás az én serrialomat is kiütötte ha valaki tudja a megoldást egy Pm-et megköszönnék! -
Jossua #308 köszi fain :) -
Fishbone #307 nekem is jöhet :) -
Lacej #306 Köszöntem szépen!! :) -
Joybull #305 KATT ide. -
Lacej #304 Hali a magyar nyelvi fájlokat fel tudná vki tölteni, mert a korábban linkelt oldalról nem engedi letölteni, köszi :) -
#303 Nem. -
diktius #302 10 perce kezdtem a játékot. Így első látásra tetszik. Itt is kalózokat kell irányítani? -
Csokis #301 Hopp, a javítási listát meg elfelejtettem.
"Here is a list of the most prominent changes:
- Fixed multiple issues with the German translation
- Fixed overflow in safety/crime overlay
- Overall performance improvements
- Improved performance on single core CPUs
- Radio system made more robust
- You can no longer build two Secret Police Headquarters
- Subtitles no longer show while in main menu
- Always stop music playback in main menu
- Citizen camera tweaks
- Arrows point at the builders of the selected construction" -
Csokis #300 Kijött az 1.04-es patch! -
Joybull #299 Próbáld az ipart építeni, favágó, bánya, farm dohány, kávé, halász olyat amit lehet exportálni. épület nem kell egyből, a templom meg ráér mikor már van egy kis pénzed. középiskola is elég hamar kell a képzettek munkások miatt (fűrészüzem, dohánygyár stb.)
A karakter is számít, hogy milyen tulajdonságai vannak, mert azok plusz pontokat adhatnak egyes területeknek. -
koj #298 Szeretnék tippeket kérni! Elkezdtem játszani, de mint mondatm életembe nem játszottam Tropicoval. Szóval az emberek mindig elégedetlenek, mert kevés a lakás (építek de nincs teljesen belakva mégse) kell kaja építek de nem dolgoznak ilyen fura piros kör van áthúza a házak felett. Eközben a népszerűségem 40 alatt van folyamatosan. A játék adja a tippeket mit kéne építeni, de pénz nincs. Könnyű fokozatos szigettel kezdtem, és 10000$ van. Na most építek 1 db házat 4000 meg pl 1 templomot és kész az anyagi csőd. már írja is hogy államcsőd van, eközbe SZU folyton fenyeget. Szóval honnan lehet pénzt szerezni? és milyen épületeket jó elsőnek építeni? (isten módon nem próbáltam, gondoltam abba semmi kihívás):D -
#297 privát ment, ide beírni nem fogom, errefelé warezt nem igazán szeretik. -
Wlakos #296 A magyarítás elvitte a sorozat számomat:(
Dobna valaki egyet?
Előre is köszi!
-
Joybull #295 Köszi. -
#294 Köcce. -
koj #293 Köszönöm a magyarosítást, így már télleg egy 100% os játék:D:D legalábbis nekem nagyon tetszik, mert soha nem játszottam Tropicoval de nagyon bejött:D -
vzajcev #292 -
Csokis #291 Ez már a teljes játék (nem a demó), ami a képeken van!
A magyar nyelvi file-t letölthetitek innen, KATT! Másoljátok a játék mappájában lévő local mappában, felülírva az ottani English.hpk file-t (előtte azért mentsétek le). -
vzajcev #290 A fullosba is? -
Csokis #289 Hehe, működik! Átneveztem English-re a Hungarian-t és jó is.
-
#288 Szerintem biztosan! -
McDouglas #287 Ha letöltöm a Magyar demo-t, abba benne vannak a nyelvi fájlok? -
Csokis #286 Magyar nyelvű demó, KATT! -
Csokis #285 Pontosabban ezt akartam a végére .