Tropico 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
búj it!
<#mf1>#mf1>
---------------
amúgy nem tom mitõl lehet ez a probléma nálad; nálam semmi gond mentésnél, meg amúgy sem.
(patch?)
csítelni pedig nem szoktam.
<#ticking>#ticking>
<#mf1>#mf1>
---------------
amúgy nem tom mitõl lehet ez a probléma nálad; nálam semmi gond mentésnél, meg amúgy sem.
(patch?)
csítelni pedig nem szoktam.
<#ticking>#ticking>
istenem, ez kiakaszt 😄
elõször is ugye ha mentenék akkor kilép, ezért nem lehet menteni,
másodszor pedig nem mûködik a god mode, úgyhogy nagyon gyorsan szeretnék orvoslatot a problémáimra.
elõször is ugye ha mentenék akkor kilép, ezért nem lehet menteni,
másodszor pedig nem mûködik a god mode, úgyhogy nagyon gyorsan szeretnék orvoslatot a problémáimra.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Mikor megyünk?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Mi az istenért lép ki állandóan, mikor mentek?!
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
serialt tudok küldeni ha köll de az a sima 1.0 hoz van
Ha azt felteszem akkor meg a serial nem mûxik... ráadásul még vírusosak is amiket letöltöttem. van ötlet honnan tudnám leszedni regisztráció nélkül ingyen és nem vírusosat? vagy sokat kérek😄
hogyan lehet növelni a környezetet meg a szabadságot?
Sziasztok nekem is az a problémám h fekete az ég és nincsenek épületek meg emberek, vagyis nem látom õket. ATI-m van frissítettem a drivert de semmi. ATI Radeon 9600-am van nem valami új lehet h ez a baja? h régi és elavult? választokat elõre is köszi
nem tudom nekem is simán mûködött egy 1000 ért kimegyek megcsinálom 😛
Mi az,ami nem jó benne?? Nekem tökéletesen mûködik... :S.
de hallod ember nekem azok nem jók az nem jó fájl:S:@ezért kéne másik
hadsereget hogyan lehet képezni?
nem. aki képtelen 25 hozzászólást visszaolvasni, az játsszon angolul.
"The trees move. Do you not see it?"
valaki tudna küldeni egy linket a tropico 3 magyaritáshoz?mert nekem angol és ehhez azért nagyon kéne a magyar nyelv kérlek titeket elöre is köszi😄
igen akkor szólt valami lázadásról az ember na most + katonákat hogyan tudok képezni?
Az épületek bérleti díját az elején szerintem nem kell emelni. A munkabérek a tanulatlanoknál olyan 6 körüli és ahhoz igazítani a többit. Fontos még a fuvariroda vagy mi mert az viszi messzebb a munkásokat, valamint az hozza el az árut a farmokról gyárakból a kikötõbe.
köszi a segítséget csak mindig nézem a kívánságukat az embereknek aztán azt mondja hogy elég nagy a hiány az épületeknél jó mondom építek panelt 2 a bér ha felemelem akkor meg senki sem jön (mármint ha 3 asra 4 esre ezen nem lehet változtatni?) a másik az lenne hogy nagyon lassúak az építõmunkások mármint hogy csak fél óra után mennek építen 3X gyorsításban vagyok nem érte mit kellene csinálni itt is az lehet a megoldás hogy a bért tegyem fel nekik??
Elsõre csak gazdasági épületeket építs, favágó fûrészüzem, kávé, dohány, bányák. ezek hoznak pénzt. Ha nincs építõ akkor emeld meg a bérüket, csak vigyázz mert akkor máshol van munkaerõhiány.
Erõmûvet kell építeni és ahhoz diplomás munkaérõ kell. Ha küldetéseket csinálsz nem minden pályán elérhetõ az erõmû.
Sziasztok most kezdtem a játékot és (sandboxba próbálkozok még) a lenne a kérdésem hogy mivel tudom a kazdaságot javítani ugyanis mindig bemegyek mínuszba aztán elhagynak az építészek akkor ottmarad a félkész ház tehát légyszi help köszi.
De szeretjük, csak munkát meg szállást, meg kaját kell nekik biztosítani. Eszerint kell szabályozni játék közben hol lehet belönni, hol meg nem azországba!! Cicorius<#falbav>#falbav><#nyes>#nyes>
Sziasztok,
8-9. pályát csinálnám, ahol 65%-os boldopgságot kell elérni...60-ig sikerült felvinni, de a fõ baj az volt, hogy az utolsó 7-8 évben nem jött bevándorló, a születés pedig nem ért sokat...Egyszerûen kb 7-8 éven át nem jött bevándorló, így bármit építettem, nem jutott elég munkaerõ...Mi a titok itt, hisz a gazdaságom izmos volt, míg el nem fogytal a tanulatlan emberek, illetve a számuk stagnált. Növeltem fizetést, építettem mindent nekik, mégsem tudtam tanuléatlan dolgozók nélkül a 65-ös boldogságot elérni...Segítséget kérnék tapasztaltabb játékosoktól...Köszi...
Trantourius: Garázs nálam van a közepén és a szélsõ pontok közelében, általában 3 garázsnál megállok. Ha van garázs a lakók nem gyalogolnak, hanem autóba ülnek és lerövidül mendegélések ideje...Ha pl elmegy valahová, majd visszatér melózni, akkor gyalog ez 10X-nyi idõ, míg ha garázsok vannk, és kocsival megy, akkor az idõ csak töredéke az elõbbinek...
8-9. pályát csinálnám, ahol 65%-os boldopgságot kell elérni...60-ig sikerült felvinni, de a fõ baj az volt, hogy az utolsó 7-8 évben nem jött bevándorló, a születés pedig nem ért sokat...Egyszerûen kb 7-8 éven át nem jött bevándorló, így bármit építettem, nem jutott elég munkaerõ...Mi a titok itt, hisz a gazdaságom izmos volt, míg el nem fogytal a tanulatlan emberek, illetve a számuk stagnált. Növeltem fizetést, építettem mindent nekik, mégsem tudtam tanuléatlan dolgozók nélkül a 65-ös boldogságot elérni...Segítséget kérnék tapasztaltabb játékosoktól...Köszi...
Trantourius: Garázs nálam van a közepén és a szélsõ pontok közelében, általában 3 garázsnál megállok. Ha van garázs a lakók nem gyalogolnak, hanem autóba ülnek és lerövidül mendegélések ideje...Ha pl elmegy valahová, majd visszatér melózni, akkor gyalog ez 10X-nyi idõ, míg ha garázsok vannk, és kocsival megy, akkor az idõ csak töredéke az elõbbinek...
Ha a magyarított gamere felteszem a patcheket akkor továbbra is magyar marad?? (Már látom 1.09nél tartanak)
Next PC upgrade: 2022
sehogy. tényleg. csak és kizárólag a bevándorlók a járható út, máshogy szívni fogsz csak.
A kórházat át kell állítani, hogy termelékenységre adjon bónuszt.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Nem tudom mi lehet a probléma,nekem mûködik.Csak mentéseknél szokott kidobni néha.
Egyszerûen az exe mellé húzod és felülírod.
Egyszerûen az exe mellé húzod és felülírod.
a netkihúzos és a tûzfal lekapcsolós módszerrel is próbálkoztam de hiába
ha pedig a cracket akarom elindítani még a tömörített mappából akkor ezt írj ki:
Az alkalmazást nem lehet elindítani,mert binkw32.dl nem található.
Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a próblémát.
már 3x újratelepíttettem de semmi
ha pedig a cracket akarom elindítani még a tömörített mappából akkor ezt írj ki:
Az alkalmazást nem lehet elindítani,mert binkw32.dl nem található.
Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a próblémát.
már 3x újratelepíttettem de semmi
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
hellosztok
nekem lenne egy gondom
letöltöttem a játékot és elindítottam és kérte a serialkódot és itt a fórumon utánaolvastam és írta valaki hogy lekell tölteni az 1.04es patchet és le is szedtem és feltelepítettem de még mindig kéri a serialt
ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném 😊
peti
nekem lenne egy gondom
letöltöttem a játékot és elindítottam és kérte a serialkódot és itt a fórumon utánaolvastam és írta valaki hogy lekell tölteni az 1.04es patchet és le is szedtem és feltelepítettem de még mindig kéri a serialt
ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném 😊
peti
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
Sziasztok . Mindenkinek kellemes Tropicó-t kívánok. Mégegyszer adjátok meg legyetek szíves, a letölthetõ új jelszó hozzáférését mert a Rapidshare-rõl nem lehet letölteni. Kényelmesebb lenne nem mindig kikapcsolni a tûzfalat.<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#wow1>#wow1>
Köszi
Cicorius
Köszi
Cicorius
köszönöm a magyarítást 😊
magyarosítás nem, magyarítás pedig itt bújkál.
Üdv, található vhol magyarosítás a játékhoz?
Azoknak akik még küszködnek a CD-Key-jel,itt egy link ahonnan letölthetik az 1.04-es patcht, valamint a Cracket,amivel már nem kell lecsatlakozni a netrõl folyton.
http://rs371.rapidshare.com/files/301324972/TRPO3-VTY.v1.04.Update.SKIDROW.rar
http://rs371.rapidshare.com/files/301324972/TRPO3-VTY.v1.04.Update.SKIDROW.rar
Mégiscsak sikerült megcsinálnom, úgy ahogy mondtátok, letiltottam + lecsatlakoztam a netrõl😊 köszi a segítséget😊 Nagyon jó kis játék😊
Hogy derítem ki, hogy hol vannak a lázadók, csak azt látom, hogy valaki az lett.
Még ha el is fogadja, egy idõ után letilt. Nálam is az volt, hogy hosszú-hosszú ideig tudtam játszani a kóddal, majd egyszer csak nem indult, közölve, hogy rossz a serial.
A megoldás tényleg a net hozzáférés tiltása! Én egész egyszerûen letiltottam a játék internet hozzáférését a tûzfalban és kész is, utána már simán ment!
A megoldás tényleg a net hozzáférés tiltása! Én egész egyszerûen letiltottam a játék internet hozzáférését a tûzfalban és kész is, utána már simán ment!
Steam acc: kange82
Szia! hát megpróbáltam de így se mûködik, ugyan az a baja:S
sziasztok. nekem a kóddal kapcsolatban az sikerült hogy nem bemásoltam hanem ténylegesen beírtam és úgy elfogadta. valahol olvastam és tényleg bejött.
Szia Bandi! Én így csináltam...Mielõtt beírod a serialt szakítsd meg a netkapocsolatot. De néz körül egy kicsit a fórumon, Calver és Jocking is megírta, hogy mit kell csinálni.<#wink>#wink>
Sziasztok! Én is kipróbáltam ezt a kódot amit Ármány ide írt, és nekem nem mûködik vele a játék :/ Azt írja hogy logged on 0, aztán hogy serial is wrong, nem tudja valaki hogy mi lehet a baj?