644
kalóz stratégia
-
RedRiot #124 Figyi, szerintem sokmindenben kezdünk felzárkózni a Tropicóban parodizált/szimulált országokhoz. Korrupt, tolvaj politikusok, elszegényedő emberek, lepusztultság: gondolom egy átlag kubai kisnyugdíjasnak is ugyanúgy reális alternatíva az éhhalál, mint itthon. Annyival jobb Kuba, hogy pálmafák alatt szivarozva, tengerparton azért még éhen dögleni is jobb mint egy fűtetlen panellakásban mumifikálódni. :) -
#123 király vagy, kösz! -
#122 Szedd le ezt a progit:
HPK extractor
Majd másold be a PACKS/BOOTS könyvtárba.
Végül
HPKExtractor.exe -hpk Music.hpk
.ogg-be kicsomagolja a file-okat. -
#121 szóljatok pls, ha neten elérhető lesz a Tropico 3 OST! Nagyon ott vannak ezek a zenék!
#120: úgy tudom, nem. én nem láttam ezt benne, csak a telepítő volt magyar :DD. de majd amikor boltokba kerül, ott lesz magyar felirat és itt abban reménykedünk jó páran, hogy lesz valaki olyan kedves és miután megvette, megosztja velünk eme fájlokat. -
wendi1106 #120 Halli all!
A ViTALiTY -s verzióból valahogy ki lehet hozni a magyar nyelvezetet ? -
#119 Játszd Pinochetet, és csinálhatsz jobboldali diktatúrát! :)
Castro ráadásul már régen nem az ami volt!
Amúgy ez a 3. rész ... -
Hunor1 #118 Hello
Nekem egyszercsak elkezdtek éhenhalni az embereim, pedig van piacom!Nagyon elvitt a fejlesztés.Igaz nem figyelmeztet semmi hogy kevés a kaja a szigeten!+50K körül jártam és most -22K az egyenlegem mert nincs elég ember a termelésben ill a farmokon!Valaki kitapasztalta már hogy mennyi farm kell a népnek? 1 farm mennyi embert tud ellátni? Érdemes egy időre levennem a dupla kaja adagot, vagy várjam meg amíg a + 2 ranch +1 papaya farm beindul??
thx -
#117 profi lett, grat! nekem tetszik, hogy vágsz ki izékat? részeket képekből? photoshopp? életemben nem csináltam, nem értek hozzá :D. -
#116 nekem más ötletem volt a témával kapcsolatban. ezt hoztam össze, ötletet a hivatalos oldal bannere adta. találtam egy marha jó felbontású/minőségű képet, kivágtam a Tropico 3 feliratot, majd kerestem valami keretet neki, és kész. -
#115 micsoda1láma világ. viszont sztem a készítők csak1géjmet akartak piacra dobni, hogy legyen folytatásuk és pénzük ebből, mi meg elszórakozzunk és sztem nem annyira vészes, de mind1.
ami meg kubában van, az sucks. -
#114 Nemtom, én elég szarul érezném magam, ha ezzel a Castro-szimulátorral kéne játszanom, mivel vannak kubai ismerőseim, és hát ez a progi tele van offenziv megnyilvánulásokkal, amelyek végül is teljesen megalapozottak és jogosak, de ha belegondolok, hogy ha a kubai hatóságok egyszer azon kapnák Heriberto haveromat, hogy ezzel játszik, valószinűleg legalább 10 év letöltendőt nyomnának rá, akkor úgy elkap a hányinger. Én sem érezném jól magam, ha pl. egy Kádár-szimulátorban kéne leverni az '56-os forradalmat. -
#113 ez bannernek? :D csak kiszedni a felesleges részeket, de ahhoz nem értek. -
#112 Nem.. Megjelent magyarul is úgy tudom.. Tehát majd ha valaki megveszi lesznek magyar nyelvi file ok. Ami jól jönne -
#111 Magyarítás létezik?:) -
#110 fogalmam sincs hová tűnik.. Most játszom életemben előszőr tropico val... Nekem 150-300 ezrem volt a pálya végére majdnem. Úgy csinálom,hogy a pálya elején csak akkor épitek ha nem megy minuszba. Egy idő után meg már 30-40K kat hoznak a cuccok és ahajó fizet normláisan... Néha feldob egy ablakot amiben valami olyasmi van,hogy fix lóvéért jön a hajó. Ezt nem szoktam elfogadni.. LEhet,h ez számit.. Annyira nem tudok angolul és még a játékot sem ismerem nagoyn. -
#109 én is köszi a tippeket. farm, ranch, ipar mindig van, de a pályák végére valamiért mindig sikerül negatívba vinni a kasszát, nem tudom miért. :S meg azt sem értem, hogy mikor elmegy a hajó, akkor kiírja hogy mekkora összegben vitt import cuccot, de az az összeg valamiért nem adódik hozzá a kasszához. ez az összeg hova megy? mert pl a Bananas nevű pályán mindig hozzáadta, és volt is rendesen pénzem. -
#108 én rendeltem gyökeret hajóval :) Eddig minden pályán fosásig voltam pénzzel... Hála alentebbi hozzászólásoknak.. farmok,ranchek és faipar.. tök sok lóvét hoznak ha ésszel épiti az ember őket.. Viszont valamiért nem sikerült az általános elégedetséget 56% fölé vinnem.. de simán sikerült eddig mind a 3 pálya.. most csinálom az iparosat.. -
#107 akármire állítom a wagest, templomba és hadseregben most nuku dolgozó :S.
-
#106 Joybull és CamelX nagyon köszi a válaszokat!
rendesek vagytok, hogy segítetek nekem. ha esetleg van msn, vagy xfire, akkor inkább felvennélek oda titeket, mert valszeg biztos lesz kérdésem. -
CamelX #105 Az nagyon durva hogy a képeden 11-et kap csak 1 főiskolás orvos :DD a notesz Economy részén meg tudod nézni a karibi szigetek átlagkeresetét. Nálam a kezdetekben (nagyjából, a keresettségüktől függően) a végzettség nélküli emberek 8at kaptak, az érettségis munkások 15-öt, a főiskolások pedig 20-25-öt. Persze attól függően hogy kommunista vagy kapitalista társadalmat akarsz létrehozni, mindenki keressen annyit amennyit érdemel szerinted, a lakások árát meg aszerint vedd figyelembe hogy mennyire központi helyen van, mert ha jobban, akkor drágábban is kiveszik, viszont a város szélén érdemes ingyenes paneleket is csinálni -
CamelX #104 Végig vittem egy 50 éves játékot. Hát mit ne mondjak, 1990-2000-ig már csak a pénzszórás ment :) összes luxusépület megvolt, 2 földgáz erőmű, vagy 20 villa, évente többszáz ezres turizmus bevétel :D azt sajnálom, hogy végén nem volt semmi értékelős videó mint az elsőben, csak kiírta hány pontom lett, azt szeva :( pedig aztán szép kis summát sikerült svájci bankszámlámra félretennem, több mint 50ezer dolcsit. Hiányolom azt ami az első részben volt ilyenkor mikor Gangsta ecsetelte milyen szép nyugdíjas évek várnak rám :D
Visszagondolva arra a részre, ez sokkal könnyebb. Ott hiába volt óriás hadsereg pl, az is veszély faktor volt egy katonai puccs veszélye miatt. Nálam meg 10 évig volt 1-2 felkelő a 20-as katonaságomhoz képest, utána nyugi volt, bár lehet sokat dobott rajt hogy militarista presidentém volt :) az viszont mégfurcsább volt, hogy a kapitalistáknál és a kommunistáknál is 100hoz közeli értékem volt. Na de kiépíthettem 1 ideális társadalmat, legközelebb talán majd feljebb viszem a különböző nehézségi faktorokat. -
Joybull #103 Amikor megjelenik a képernyő nyomsz egy esc-pet és a feljövő menüben elmented a játékot. Kilépsz a főmenübe és újra betöltöd, így folytathatod tovább. -
Joybull #102 A wages=fizetés, minden munkahelynél ott van hogy kell e hozzá iskola, vagy nem. minél nagyobb iskolai végzettség kell annál többet érdemes adni, de a programban autómatán be van állítva egy alap.
Amikor utat építesz egyes épületeknél látsz egy nyilat az ajtójuknál, ahol van ilyen oda kell utat vinni úgy hogy a nyíl zöldre váltson. -
#101 és kell minden épülethez útnak lennie? mert pl a hadsereget a partra tettem és asszem akkor is lettek benne, mikor nem volt út. -
#100 jó és a wagest mennyire állítsam, meg a rentet a lakásoknál mennyire éredmes?
#97: ok. -
RedRiot #99 Végre egy jó hír! Nem is tudtam hogy készül(t) a harmadik rész! Az elsővel rengeteget játszottam anno, de a kalózos folytatás már gyengusz volt. Örülök, hogy az új epizód ismét Noriega/Pinochet/Castro/Somoza szerepébe bújhatunk, vagy alkothatunk egy akkora genyát mint a fenti négy együttvéve. :))) -
#98 Vannak drágán a magasan kvalifikált bevándorlók és vannak akiket te képzel ki. A bérekkel akkor is gond lehet, ha olyan skilled van, ami minimum bért igényel. -
#97 Nem veszek magyart. Az ARMA2 után megfogadtam, hogy nem adok pénzt magyarosított játékra. -
Tibbor #96 Korábban valaki írt egy tippet a demó meghosszabbításához(én még csak azzal tudok játszani).Úgy szólt, hogy amint megjelenik a "Győzelem!" vagy "Vereség!" képernyő, azonnal mentsük el a játékot, majd töltsük vissza ezt az állást és akkor folytathatjuk a demót.
Hogy lehet menteni a "Győzelem" vagy "Vereség" képernyő után?!
Én nem találtam ilyen opciót.Segítene valaki? -
#95 Szerintem az a gond nálad, hogy nincs iskolád, a korházba pedig olyan dolgozó kell aki tanult. Ha van elég pénzed kattnts a hajóra és tudsz hívni olyat aki jó az olyan helyekre ahova tanult emberek kellenek. De vigyázz mert elég drága. talán egyszerübb megoldás ha épitesz high scoolt és colleget, csak az is drága . :)
De ha az imigration officban nem open door-ra van állítva az emigráns lehetőségek hanem csak tanult emberekre, akkor elméletileg maguktól is jönnek. -
#94 Ez egy marha jo jatek de sajna nekem allandoan szetfagy.Meg nem sikerult feloranal tobbet jatszanom,beall a kepernyo.AA-t mar levettem,shadowt es vizet,es fuvet is de a problema meg mindig ua :/ -
#93 és itt hogyan állítsam be a wagest, meg az ilyeneket, hogy legyen munkás? újat kezdtem ugyanis, de előző próbálkozásomnál pl rendőrségnél nem volt senki, meg hadseregnél se egészen addig, míg a wagest le nem állítottam mondjuk 9-re asszem. melyiknél mennyi a wages, ahol már jön munkás és ez mitől függ? :S
szal vannak itt problémák nálam :( :D. teljesen új vok tropico témában, előzőekkel nem nyomtam.
és erre a képre értem ezt, itt1példa, klinikáról van szó. válaszokat előre is köszi.
-
Hunor1 #92 Hi Presidentes!
Hi Anulu !
Most nem fényezném a játékot egyenlőre.Most inkább az izgat hogyan lehetne a 99% ig átlátszó tengert természetessé "varázsolni"
Pedig nekem nVidiám van.. a térkép szélein viszont/ahová már nem lehet tovább vinni a kamerát/jó..hmm remélem hamar meg lesz a megoldás, biztos sokunknak nem jól jeleníti meg a tengert.
- Mindjárt egy hard szigettel akartam bekezdeni de kicsit elborzaszt hogy qrvára kicsi a beépíthető terület..Na majd meglátjuk! -
#91 :D. csak tudjak boldogulni benne :S. szal aki megveszi, pl te carkey, akkor pls oszd meg velünk majd a magyar fájlokat és előre is köszi! mer angol tudásom tré és levok égve :S :(. szal nemtom megvenni. -
CamelX #90 Tényleg über, totál rákattantam ma :D
Íme a turista negyedem, abból is a 2-ből a luxus kivitelű, messze a város zajától. Műemlék múzeum, luxus szálloda, botanikus kert, reptér... azóta lenn a dombon a távolba már a felhőkarcoló szálloda is látszódik :P -
#89 Kb. így kellett volna kinéznie anno a Republicnak. Azt annyira elcseszték, hogy sírni tudtam volna. -
#88 Hatalmas ez a game. Alig változott. Ami változtak (grafika, plusz lehetőségek) meg nagyon jók. Le a kalappal. A karakterválasztásnál is nagyon királyak a lehetőségek. Örülök, hogy a korábbi tropicoból (nem a kalózos, az eléggé nem volt jó) megmaradt a pozitívumok-negatívumok kiválasztása.
Most is felröhögök, amikor a negatív képességek között ott van az alkoholizmus, és hozzá a különböző minuszok, egy kivétellel: +10 pont a Szovjetunióval való kapcsolatra. :D (Ez benne volt az első részben, de még mindig hatalmas poén.)
Meg fogom venni, ha itthon is kijön. -
#87 Van-é magyarítás? -
Joybull #86 Nem a képpel van baj, hanem a vizet furcsán jeleníti meg. -
Lord Zax #85 Sziasztok.
Nemrég probáltam nagyon jo kis játék.
Ati 4870-em van, ultrán minden maxon és megse rezzen a kép, tökéletesen fuut, ugyh. nem az atival van baja akinek van.