644

kalóz stratégia
  • nagykispeter
    Hogy itthon is késni fog e azt nem tudom.
    Nekem azért gyanús hogy a magyar nyelv meg van benne valahol,mivel 3 hét alatt nem tudják lefordítani a játékot!
  • Legend Killer
    kösz.
  • Joybull
    építs farmot, ranchot, favágókat, ipart, hogy minél több terméket állítsanak elő. A farmon kávét, dohányt és egyéb egzotikus dolgokat kell termelni, mert azért jól fizetnek. A házak ráérnek később. Próbáld elosztani az erőforrást.

Boldogság szinten béremelés, templom, pub, étterem és egyéb szórakozás, vagy a klinika, iskola ilyenek.
  • nagykispeter
    Ja, én azt hittem direkt ilyen mivel a vízinövények pedig jól látszanak.
    Nekem is ATI van.Lehet lesz hozzá majd patch,ha kijön az eredeti!Ahogy nézem elhalasztották november 6-ra.
    Esetleg valaki próbált már driver frissítést?ime
  • Legend Killer
    és a boldogságukat se tudom mivel növelhetném.
  • Joybull
    Nekem ati kártyával már a demo is csinálta. Jobban mondva valami nagyon halvány víznek látszó dolog azért felfedezhető, mint a parton a hullámzás. Sajnos a beállítások változtatásával sem sikerült jó láthatóvá tenni.
  • jocking
    Hali
    Nekem van 1 olyan gondom, hogy a sziget körül nem látszik a víz, a hajók csak úgy röpködnek össze-vissza. Mitől lehet ez? Valami megoldás?
  • Legend Killer
    hel pls! kábé öt-tíz perc alatt new gameben csődbe mentem :S. tutorial könnyű volt, de itt elbuktam és el is vesztettem a géjmet... valaki pls magyarázza el, h pl honnan szerzek lóvét, meg ilyenek. köszi. ezér lenne jó a magyarosítás, me nekem ez így nehézkes :DD.
  • Legend Killer
  • DJ Skyline
    sokat nem tudok még mondani, eddig csak a tutoriallal szöszöltem. :) felkínálja neked a végén, hogy játszol-e még, vagy mész a menübe. pár kép kedvcsinálónak (katt rájuk):

• CamelX
    Thank you captain obvious a wareznek is van határa, nem?
  • 16gaborm
    Már kijött a TROPICO 3!

JÓ TÖLTÖGETÉST!!/Torrent/
  • balee4
    Akkor eltolták, eredetileg szept. végén jött volna...
  • Legend Killer
    shit... kár :(. akkor várok addig :D. vagy néha nyomom.

kösz infót.
  • grebber
    Magyar feliratos verzió megjelenése a CD Projekt oldal szerint csak 2009 október 16-án esedékes!
  • Legend Killer
    én, leírtam lent mi a véleményem, de elmondom mégeccer, h sztem tök humoros az a tutorialos és egész jó kis géjm, de vki pls tegye fel majd ide linkben a magyar cuccokat, h magyarrá tehessük mi is!

kösz.
  • Joybull
    Valaki próbálta már?
  • Legend Killer
    zenét szívesen letölteném, vagy kilehet szedni vhogy a géjmből?
  • Legend Killer
    hehe szmájlit elírtam.
  • Legend Killer
    bírom a tutorialos csóka hangját[#hehe, nagyon vagány és a mjúzik is ász, az egész tök kúl, ott van a szeren.
  • Legend Killer
    az király lenne!
  • grebber
    Majd a magyar verzióból valaki felteszi és jó lesz ehhez!
  • Legend Killer
    ebben aztán nincs magyar :P *szomorú*
  • Legend Killer
    és a vitalityben lesz magyar felirat? az nagyszerű lenne, mer angol nem az erősségem és ilyen géjmekben azér kell érteni vmit :S. mondjuk vmit értek is, de nem sokat.
  • Legend Killer
    ezmiez?

megnéztem a trélert, jónak tűnik.
  • CamelX

Baszki de miért egyszerre jön ki minden faszányos játék? Meg akarnak mérgezni?
  • DJ Skyline
    Tropico.3-ViTALiTY, egészségünkre. :)
  • grebber
    Na magyar felirattal jön király!!
  • Hunor1
    ja, ok.Csak érdekelt volna ahogy nektek hogy jön be, van-e új trükk vagy tapasztalat.
    Nem tudom de valaki tudja hol lehetne megnézni hogy mennyi kajára van nekik szükségük? Mert csak azt látom hogy elég-e a kaja variáció, de azt nem hogy kevés-e.Hány farm lát el mennyi embert?
    Amúgy a gyárak faszán termelik az pénzt!:-)
  • Joybull
    De van aki olvassa, és köszi a hasznos hotkey és játékfolytatás infókat
  • CamelX
    Csak jönne már a teljes, ide leszek petézve fél lábbal :D
  • Faterx
    Nah már megint én vagyok...

na de hogy lehet letölteni? +20 maps?:)
  • Hunor1
    ?? csak én írok ide ? ..ugy látszik nem nagyon mozgatta meg ez a demo a játékos társadalmat...kár.:-(
  • Faterx
    Hunor1 Köszi, ez igazán jólesett!
  • FrezeR
    +fav

nagyon szeretem a sorozatot, az első két rész meg is van eredetiben :)
    Várom nagyon az újat is! Addig meglesem a demót :)
  • Hunor1
    When you get the win/fail screen, immediately save and then reload your game. You'll be able to continue playing

nah itt a válasz hogyan lehet tovább játszani!
  • Hunor1
    találtam egy kis trükköt, hogyan lehet építeni még épületeket amik elvileg nincsenek benne a demóban!
    Na szóval az options menüben van olyan hogy "hotkey"Itt vannak az épületek felsorolva és mellettük megadhatjuk a billentyűt.
    Pl. A - Airport stb

itt a lista:

* Airport (Missing textures)
    * Hotel (some missing textures and reported missing functionality...but tourists will arrive on the island, tourists produce the taxi and a orange 'tour' jeep for transport on the island)
    * Power Plant (Full textures)
    * Zoo (Some missing textures but the animals are all there)
    * Cigar Factory (Full textures + Fully functional. You can export cigars)
    * Motel (Some missing textures + Fully functional)
    * Ethnic Enclave
    * Oil Well (No oil on the map haha)
    * Tour Office (Missing textures)
    * Rum Distillery
    * Spa (Some missing textures)
    * Bungalow (Missing textures)
    * Furniture Factory
    * Scenic Outlook (Missing textures)
    * Botanical Gardens (Missing textures)
    * Souvenir Shop (Fully textured + Fully functional)
    * Beach Site
    * Pool (Missing textures)
  • Hunor1
    Esetleg valami tipp hogy hogyan lehetne meghosszabbítani a demót??
    Sajna nincs időm megépíteni mindent mert előbb sikerül az exportot teljesíteni..
  • Hunor1
    Lehet a katonák számát növelni valahogy ? Sajna eddig mindíg véget ért a kampány mielőtt valami barakkot, vagy armouryt felhúztam volna..:-(
    (előbb sikerült exportánom a cuccokat)
    Amúgy szuper kis demó, asszem a fullost megveszem majd,ez végre megéri az árát.Na meg a multi is érdekelne majd!
  • puszta123
    Hát én eddig akárhányszor játszottam, mindig jöttek a cirkálók, és rá nemsokra betámadtak...Egyszer volt h sikerült elüldözni őket, de nem sokkal később jöttek megint és akkor bebuktam. Majd még próbálkozom! Köszi ;)