644
kalóz stratégia
-
#84 Hogy itthon is késni fog e azt nem tudom.
Nekem azért gyanús hogy a magyar nyelv meg van benne valahol,mivel 3 hét alatt nem tudják lefordítani a játékot! -
#83 kösz. -
Joybull #82 építs farmot, ranchot, favágókat, ipart, hogy minél több terméket állítsanak elő. A farmon kávét, dohányt és egyéb egzotikus dolgokat kell termelni, mert azért jól fizetnek. A házak ráérnek később. Próbáld elosztani az erőforrást.
Boldogság szinten béremelés, templom, pub, étterem és egyéb szórakozás, vagy a klinika, iskola ilyenek. -
#81 Ja, én azt hittem direkt ilyen mivel a vízinövények pedig jól látszanak.
Nekem is ATI van.Lehet lesz hozzá majd patch,ha kijön az eredeti!Ahogy nézem elhalasztották november 6-ra.
Esetleg valaki próbált már driver frissítést?ime -
#80 és a boldogságukat se tudom mivel növelhetném. -
Joybull #79 Nekem ati kártyával már a demo is csinálta. Jobban mondva valami nagyon halvány víznek látszó dolog azért felfedezhető, mint a parton a hullámzás. Sajnos a beállítások változtatásával sem sikerült jó láthatóvá tenni. -
jocking #78 Hali
Nekem van 1 olyan gondom, hogy a sziget körül nem látszik a víz, a hajók csak úgy röpködnek össze-vissza. Mitől lehet ez? Valami megoldás? -
#77 hel pls! kábé öt-tíz perc alatt new gameben csődbe mentem :S. tutorial könnyű volt, de itt elbuktam és el is vesztettem a géjmet... valaki pls magyarázza el, h pl honnan szerzek lóvét, meg ilyenek. köszi. ezér lenne jó a magyarosítás, me nekem ez így nehézkes :DD. -
#76 -
#75 sokat nem tudok még mondani, eddig csak a tutoriallal szöszöltem. :) felkínálja neked a végén, hogy játszol-e még, vagy mész a menübe. pár kép kedvcsinálónak (katt rájuk):
-
CamelX #74 Thank you captain obvious a wareznek is van határa, nem? -
#73 Már kijött a TROPICO 3!
JÓ TÖLTÖGETÉST!!/Torrent/ -
#72 Akkor eltolták, eredetileg szept. végén jött volna... -
#71 shit... kár :(. akkor várok addig :D. vagy néha nyomom.
kösz infót. -
#70 Magyar feliratos verzió megjelenése a CD Projekt oldal szerint csak 2009 október 16-án esedékes! -
#69 én, leírtam lent mi a véleményem, de elmondom mégeccer, h sztem tök humoros az a tutorialos és egész jó kis géjm, de vki pls tegye fel majd ide linkben a magyar cuccokat, h magyarrá tehessük mi is!
kösz. -
Joybull #68 Valaki próbálta már? -
#67 zenét szívesen letölteném, vagy kilehet szedni vhogy a géjmből? -
#66 hehe szmájlit elírtam. -
#65 bírom a tutorialos csóka hangját[#hehe, nagyon vagány és a mjúzik is ász, az egész tök kúl, ott van a szeren. -
#64 az király lenne! -
#63 Majd a magyar verzióból valaki felteszi és jó lesz ehhez! -
#62 ebben aztán nincs magyar :P *szomorú* -
#61 és a vitalityben lesz magyar felirat? az nagyszerű lenne, mer angol nem az erősségem és ilyen géjmekben azér kell érteni vmit :S. mondjuk vmit értek is, de nem sokat. -
#60 ezmiez?
megnéztem a trélert, jónak tűnik. -
CamelX #59
Baszki de miért egyszerre jön ki minden faszányos játék? Meg akarnak mérgezni? -
#58 Tropico.3-ViTALiTY, egészségünkre. :) -
#57 Na magyar felirattal jön király!! -
Hunor1 #56 ja, ok.Csak érdekelt volna ahogy nektek hogy jön be, van-e új trükk vagy tapasztalat.
Nem tudom de valaki tudja hol lehetne megnézni hogy mennyi kajára van nekik szükségük? Mert csak azt látom hogy elég-e a kaja variáció, de azt nem hogy kevés-e.Hány farm lát el mennyi embert?
Amúgy a gyárak faszán termelik az pénzt!:-) -
Joybull #55 De van aki olvassa, és köszi a hasznos hotkey és játékfolytatás infókat -
CamelX #54 Csak jönne már a teljes, ide leszek petézve fél lábbal :D -
#53 Nah már megint én vagyok...
na de hogy lehet letölteni? +20 maps?:) -
Hunor1 #52 ?? csak én írok ide ? ..ugy látszik nem nagyon mozgatta meg ez a demo a játékos társadalmat...kár.:-( -
#51 Hunor1 Köszi, ez igazán jólesett! -
#50 +fav
nagyon szeretem a sorozatot, az első két rész meg is van eredetiben :)
Várom nagyon az újat is! Addig meglesem a demót :) -
Hunor1 #49 When you get the win/fail screen, immediately save and then reload your game. You'll be able to continue playing
nah itt a válasz hogyan lehet tovább játszani! -
Hunor1 #48 találtam egy kis trükköt, hogyan lehet építeni még épületeket amik elvileg nincsenek benne a demóban!
Na szóval az options menüben van olyan hogy "hotkey"Itt vannak az épületek felsorolva és mellettük megadhatjuk a billentyűt.
Pl. A - Airport stb
itt a lista:
* Airport (Missing textures)
* Hotel (some missing textures and reported missing functionality...but tourists will arrive on the island, tourists produce the taxi and a orange 'tour' jeep for transport on the island)
* Power Plant (Full textures)
* Zoo (Some missing textures but the animals are all there)
* Cigar Factory (Full textures + Fully functional. You can export cigars)
* Motel (Some missing textures + Fully functional)
* Ethnic Enclave
* Oil Well (No oil on the map haha)
* Tour Office (Missing textures)
* Rum Distillery
* Spa (Some missing textures)
* Bungalow (Missing textures)
* Furniture Factory
* Scenic Outlook (Missing textures)
* Botanical Gardens (Missing textures)
* Souvenir Shop (Fully textured + Fully functional)
* Beach Site
* Pool (Missing textures) -
Hunor1 #47 Esetleg valami tipp hogy hogyan lehetne meghosszabbítani a demót??
Sajna nincs időm megépíteni mindent mert előbb sikerül az exportot teljesíteni.. -
Hunor1 #46 Lehet a katonák számát növelni valahogy ? Sajna eddig mindíg véget ért a kampány mielőtt valami barakkot, vagy armouryt felhúztam volna..:-(
(előbb sikerült exportánom a cuccokat)
Amúgy szuper kis demó, asszem a fullost megveszem majd,ez végre megéri az árát.Na meg a multi is érdekelne majd! -
puszta123 #45 Hát én eddig akárhányszor játszottam, mindig jöttek a cirkálók, és rá nemsokra betámadtak...Egyszer volt h sikerült elüldözni őket, de nem sokkal később jöttek megint és akkor bebuktam. Majd még próbálkozom! Köszi ;)