City of Abandoned Ships
  • Jammer
    Ja, mostmár nekem is adja értük a rendes árat tegnap este óta. Addig nagyon nehéz volt megélnem, mert a hajókért semmit sem adott és pont ezért a Military Partol konvojok semmit nem értek úgyhogy állandóan a Trade konvojokat kellett üldöznöm, mert a lootból tartottam fönn magam. De mostmár mehet a hajó biznisz is! :) Egyébként pont most néztem, hogy ha Bermudán venném meg a fregattra a cargo hold expandhoz az anyagot is akkor kb 650 ezer aranyba kerülne. KÉÉÉNE egy raktár, mitn a Port Royalban. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne megcsinálni. Egy épület, és egy ugyan olyan ki-be pakoló ablak, mint a kereskedő... El kell, hogy raboljak egy Man 'O War -t! :)

Cumana: Én belopóztam éjjel és másnap körbekérdeztem mindenkit de senki nem ismerte. A hivatalos fórumon a FAQ-ban azt írják, hogy minden a kikötőben horgonyzó hajóhoz oda kell menni (sail to..) és az egyik ő lesz. Aztán gondolom a kis csónakkal át lehet menni. Te milyen zászló alatt hajóztál be a Trade licensel ?

Pirate Proposition
    Időnként odajön hozzám egy-egy kalóz a kocsmákban, hogy ugorjak már át a hajójára mert vmi biznisz van kilátásban. Megmondja a hajó nevét, amihez oda kell menni a vízen. Na ekkor a kis csónak ikonnal át tudunk ugrani hozzá. Ilyenkor egy kereskedelmi konvoj elleni támadást vázol föl. Nagyon megéri a dolog. Az utolsó alkalommal egy holland konvojt támadtunk meg. Szopatós a dolog amúgy. Egy fleutban volt a cucc ( 2800 arany ) és mellette volt még egy War Galleon, egy Pinnace és egy Brig. Franc sem gondolta, hogy a Fleutban lesz a cucc. :) Kétszer kellett megcsinálnom mert elsőre mire a fleuthoz értem már nem volt emberem elfoglalni mivel minden hajón jártam már és elfogytak, az aranynak meg a fele sem fért be hozzám. :) Szóval másdoik nekifutásra lesöpörtem az embereket a fedélzetről és gyorsan elfoglaltam, majd lőszert váltottam és a többit elsüllyesztettem. Ezután a kalózzal 50-50 arányban elosztottuk az aranyat amiből a hasznom bermudán eladva 395 ezer arany lett plusz a hajóról beszerzett rabszolgák még +58ezer. :) Szóval szerintem megéri a dolog és fun is.