Age of Pirates 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ültetvényen a farakások mögött találtam egy ládát, de üres.

Addig jutottam, hogy beszéljek Jeremivel.De amit az 1. bekezdésben irtál, érdekes módon nekem kimaradt.Nincs is fegyverem, és bármilyet lopok, pl. jóképû pisztolyt, elveszik az õrök.

Sajna dolgozom, majd este megpróbálom.De Jammer azt irta, hogy leirja részletesen az egész elejét a szökésig.Akkor talán majd nem kell sem nekünk, sem másnak napokig szenvedni.

JethroHUN
bocsi gyorsan írtam nem figyeltem a szövegre, remélem azért érthetõ

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Peter Blood
1. Bemész a házba,emelet bal oldal. Sebesült csóka. Majd késõbb lentre kerülsz beszélsz a fickóval bejön Jeremmy. Ki mész az elõtérbe, kulcs azazstalon balra, fölaz erkély láda->fegyverek lemész majd levágod a katonákat,de fõnõk úgyis elkap.
2.Ültetvény
Elmész a városba, a palotába, beszlélsz a fickóval az asztal mögött, beenged a feleségéhez. Elmész gyógyszerért, mait kilész a fõbejáratonszemben leszela kikötõvel, jobbra az 1. ház a dokiért, bent beszélszacsávóval, emeleten gyógszer. Vissza a nõhöz.
Bekerülsz a fogadóba,kocsmárossal beszélsz majd hátsó ajtón fel Whackerhez. Aztán irány az ültetvény, beszélj Jeremmyvel, keresd mega 3 haverod, barna ruhás svájci sapkában, kék ruhás kalapos, kisházbana félszemû. Irány a fogadó, elõször a fegyver díler, középpen balraés a mellette lévõ csávót hívd párbajra,a dzsungel bejáratánlá lesz 1 óra mulva(ad kardot) halevágtad ne felejsd el átkutani!!! Menj az orvoshoz ahonna multkor vitted a nõnke a gyógyzsert, kérj tõle. majd vidd el megint a nõnek, és kérd ela gyúrûjét ott lesz vmeik aszatlon. Mjad vidd el a fegyver dílerhez. Mostmár van pénzed, ölj le a részeghez, megtudod tõle a h aki megakarjavenni haverod a fogadó melletti házban van. menj be hozzá és a ládából lopjle mindent amikor nem veszi észre. Vane elég pénzed Oleg tartozásának a kifizetésére. Menj a bankba és fizesd ki.
Ha minden kész menj vissza az ültetvényre és közöld a haverokkal h kész a küldi. Megint beszélned kell Whackerral csak 18k pénzt ad, ha idáig ügyes voltál akkor 23 000 van szóvalmég 2000ésmegvana hajó.
Irány a boltos,találopkoz vkivel aki Trotugába akar menni. segíts neki.
Menja dokjardbaés kérdezz a hajóról, az igaz válaszokat add.megkapod 1 kapitány nevét, keresd meg kint kószál. neki is az igazt mond.
Meg is vana hajó kalóz haverunknak, keresd meg vmeik házban lesz. az ültetvény felöli oldalon.
Most menj a túl oldali házakhoz, a doki háza melletti menj be, a csóka bent ad egy küldit h Arnoldról kell infõ, afogadóban van, itasd mindnet elmond. A túl oldali kapu melletti házban is van vki. ha jól válszolsz kapcsa 1000piaszter. (ajtó elõtt mentetni,csak1x próbálkozhatsz, ha rontasz 1 választ nicns lóvé)
Már több mint 25000 van irányafogadó és jobb oldalt középpen ülö csávóltólvedd meg a hajót. Amint kilész egy õr vár rád,azültevényre kell menned. menj is,de találokzol egyik haveroddal aki mondjaa rossz hírt.
Hülye Jeremmyt persze h elkapták mikor kaját karat csorniaz útra. Este kell kiszabadítanod, vhol levan rejtve fegyver. jókérdés h hol.

Bocs az Off-ért!De!Az vágta le a biztositéskot nálam, hogy nagy nehezen kisilabizáltam, hogy szerezzek 30.ezer Eurót hajóra meg fegyvert. Keservesen találtam egy csilli-villi kardot, de ekkor jött egy homokbánya õr, hogy "ejnye-bejnye csúnya fiú" és elvette.Sajnos annak idején nekem még oroszt próbáltak tanitani kötelezõ jelleggel / kevés sikerrel/ de az kb. 18 éve volt.

JethroHUN
ááá hagyjátok a blood os baromságot, hûlyeség lehetetlen. Legújabb szuper öteletes küldetésemmentsem meg éjszaka Jeremmyt az ültetvényrõl az õt véd 20katona társoságából. Persaze Jeremmy elrejtett fegyver vhol -.-
sehol. Baromisötétben egyáltalán neme lehet meg találni, + még a 20 õr éjjellátó shogunjával esélyes...

Elõre is köszi!

Leírom, pillanat.

Én azzal kezdtem, de elõtte már kipróbáltam a Holland csókát is. Vele is már fregattom volt mikor újrakezdtem. Azért jó az a plot mert egybõl megkapja az ember a játék (általam eddig látott) legjobb fregattját és 2 nagyon jó tisztet akik NAGYON FONTOSAK az elején. A tüzér az létfontosságú és a navigátor sem jön rosszul. Igazából mindegy milyen hajóval/pénzzel kezd az ember. Egy darab hajócsata kell és már minden meg is van oldva. Hajót letakarítani kartácstûzzel, elfoglalni, hazavinni árut/hajót eladni és abból már lehet is továbbmenni. Lehetõleg egy 1-2 hajós trade konvojt vagy kalózokat kell elfogni mert a military patrolok ritkán hordanak maguknál értékes dolgokat.

Nem hiszem, hogy aki megcsinálta annak nehéz lenne pár perc alatt leirni.Viszont sok embernek szivességet tenne vele.Én mi könnycseppel a szemünkben sokszor rebeghetnénk hálát neki!!<#buck>

Köszönöm! Istencsászár kapitány lenne az a valaki aki leirná az ilyen lámáknak mint pl. én, hogy a Blood-os kezdést hogyan kell megcsinálni.
Mindig visszatérõ kérdés, igy késõbb nem kellene mindenkinek egyesével irogatni.<#worship><#help>

JethroHUN
Nkeme a másik két karinál sirlamas volt, elkezdeni nem tudtam, gagyihajó, 10 fõ legénység, 500 pénz, kajárasem volt elég. Mellesleg Blood kapitánnyka vana sztori.

JethroHUN
Igen ez mind meg van. 23 000 piszterm van. 25 k a hajó, de persze a küldetés még mindig azt írhah 7k kell. Most azt nem to mh azt honna, Whacker a párbeszédben,(2. látogatzás, fegyver és haverok felszedése után)
mondjah csak 18k ad és vannak emberkék akik még szívesen elmennének innen, h majd õk beszálnak.de nicns utálos h kik mik hol merre :/

Köszi!Mellesleg fontos Peter Blood-dal kezdeni?Én elakadtam benne, és otthagytam.
Más. Újra szeretném kezdeni.Melyik nemzettel érdemes kezdeni?Kalandorral vagy kalózzal jobb?

A reputation ingadozást még nem értem teljesen. Lehet véletlenül rálõttél harc közben a franciákra. ( pl ha beavatkozol egy harcba ahol harcolnak valakivel könnyû eltalálni õket. ) Nézd meg a nationsnél ki kivel áll háborúban és az ellenségeiket csapkodd! Ha kapitányt fogsz el akkor azt jó pénzért át lehet adni Port Royalban a kormányzó intézõjének.

Az elején a kormányzótól el kell kérni a maximális 2500-at, a kocsmában le kell ülni iszogatni az emberekkel és így rájössz ki is az a Weston akinél van 6000. Aztán az egyik haverod megkér, hogy nyírj ki egy csókát neki is vidd el neki az ujját akinél lesz 1000 piaszter. Végül ha nem kezdesz bele a fegyver beszerzésbe akkor a kocsmában az emberek között lesz egy aki arra kér, hogy lopd el a kormányzó feleségének a gyûrûjét. Ekkor nem tudsz bemenni hozzá, hanem menj el a doki házába (egybõl balra a kormányzótól) ahol kapsz még gyógyszert amit elvihetsz neki és így már beengednek. Ekkor ha bemégy magától odaadja. Ott lesz mögötte a kis asztalon. Ezt a kocsmában lévõ fickónak odaadva kapsz még 3000 piasztert.

Sziasztok!Miért esik a reputációm ha nem is támadok meg angol hajót?Csak uzsorásoknak tartozom.Cápánk kiáltottak ki az angolok, franciák várdijt tûztek ki a fejemre pedig õket sem támadtam meg.

JethroHUN
Szevasztok, csinálja vki a Peter Bloodos történet szálat? Még Barbadoson vagyok, meg van a 3 ember, aza Whacker már adott 18 k pénzt isde még kell 7000 de egy szósincs írva róla h honna, kitõl :/ tudja vki?

CS@
Azért némi gyanúra okot adhat az, hogy mostanra szinte minden nagyobb torrent oldal törölte az eddig náluk fellelhetõ Platin féle verziót(Pl.#214se él már), tekintve, hogy az ott hozzászólok 80%a arról szólt, hogy ez egy hányadék kártevõkkel telelevõ verzió. Egyes oldalakon már egy kicsiben megváltoztatott(az NFOHumpal teljesen megegyezõ) AOP2 kezd terjedni, gondolom éppen ezen okból. Egy szó mint száz. az eddig „közkézen” forgó változatok jó része valóban egy hányadék volt, amit egy naprakészen frissített vírusirtóval felszerelt gépre jóformán fel se lehetett telepíteni.

Valami tipp tengeri csatákhoz tudtok adni? Kardforgatáshoz jó a tutorial elmagyaráz mindent de utána annyi..😄 elég gyatra %-kal találok el bármit is ágyúkkal piros célkereszt meg szinte tökéletes oldalszög ide vagy oda 😊 úgyhogy én szívesen vennék néhány jó tanácsot a vén tengeri rókáktól 😄
Harcolni kell tengeren és szárazon. A megölt ellenfelekért kapod az XP-t vagy a sikeres hajók elleni akciókért.

JethroHUN
patcheket feltegyem hozzá?vnem szükséges?

Köszi szóval az az amire gondoltam..😊 láttam kereskedõnél csak kicsit horribilis ára volt a kezdõ 1000 pénzemhez képest 😊 Meg eddig nem sokra jutottam a játékkal, vagy kalózok zúztak le vagy spanyol õrjárat..az elég kellemetlen volt így rögtön az elsõ sikeres kihajózáskor 😄
Jammer hogy lehet a leggyorsabban szintett lépni ? valami tipp

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

Vedd meg valamelyik kereskedõtõl. Néha lehet látni vagy urcai árusoknál is szokott lenni. Regular Map a neve.

Sziasztok
Létezik valahol egy teljes térkép amit lehet használni, hogy ne csak bóklásszon az ember a nagyvilágban? Szeretnék célirányosan haladni A-ból B-be de így elég esélytelen a dolog 😄
Netrat
Ja, a tesztelést kihagytam, pedig az az egyik a legfontosabb része...

Netrat
Nem annyira bonyolult: fogod mondjuk az angol szöveget, és mondatról mondatra beírod a magyar megfelelõjét. Persze nem szó szerint, hanem szépen értelmesre kifésülve. Ha csoportban csináljuk, részekre szétszedve, akkor viszonylag hamar megvan. A végén valaki lektorálja, más valaki csinál hozzá egy telepítõ progit, és már lehet is nyomatni a játékot magyarul.

Mármost ha tudsz fordítani, akkor már nem is kell neked a magyarítás...

köszike
1 hónap <#wow1>

én szivesen beszállok forditani csak még soha nem csináltam

Netrat
Valamikor a PotC magyarítását egy fasza kis munkacsoportban csináltuk.

Jammer nem tudod mikor jönn hozzá magyarositás?

Netrat
Sajnos nem onnan, hanem a Pirate Bayrõl húztam le, és a Downloader.Small.FYC.dropper figyel benne, és más módosult trójaiak is.
link

Netrat
Hálás köszönetem!!! Nagyon rendes vagy... 😄
(Hétfõn megrendelem, csak találjak valakit, aki várja a futárt.)

A Platin féle verzió hetek óta fent van az nfohumpon, ha vírusos lenne vagy bármi más baj lenne vele, ott tudnának róla. Mégsincs semmi ilyemi bejegyezve a release neve mellé. Szóval tuti hogy nem vírusos.

plantin elvileg de nekem semmit nem jelez ki hogy virusos lenne én már lassan egy hete nyomom de semmi baj nem volt vele😞 lehet késöbb fog jelentkeznui valami baj ?

Netrat
Az is a Platin-féle, mibe, hogy trójais mint állat.

Netrat
Hogy lehetne hozzájutni ehhez a játékhoz? Ma délelõtt szétnéztem, sehol sem árulják, M***a M***t-ban pl. egyáltalán nem is tudnak róla. Lehúztam egy próbaverziót gondolván: addig is, amíg megvehetem, erre az meg full vírusos, vágtam is kifelé.

sziasztok nem tudjátok hogy a magyarositást csinálja e valaki vagy már kész ? ha valaki tudja akkor irjon ja és már fent van a játék az ncoron onnan lehet szedni

Vannak dolgok amiket nem értek. Szeretnék Letter of Marque -t (hivatalos megbízólevél) szerezni az angoloktól. Gondolom jó lenne jó viszonyt ápolni velük. A játék eleje óta csinálok nekik missionokat ( már legalább 10-12 volt ) anélkül, hogy bármit is visszautasítanék vagy failed lenne. De nem akar a viszonyom Friendly-re változni velük. Csak Neutral. Pedig semmilyen attrocitásom nem volt velük és csak az ellenségeiket ütöm-végom. Nem értem mi lehet a gond...

Áááá már közben rájöttem, hogy a Bermuda szigetén lévõ Kalózfõnök bácsi az! 😊

Na ezt ki fogom próbálni bár ez nyilvánvalóan bug.

Lenne még kérdésem ugyanazzal a questtel kapcsolatban. Legyilkoltam a fószert Bermudán. Visszamegyek Port Royalba és beszélek azzal a csávóval a kocsmában. Aztán eldicsekedek Morgannak, hogy milyen f@sza csávó vagyok mire kiderül, hogy az Õ embere volt. Magához hivatja a csávót aki a munkát adta és bárbajoznom kellett vele mire meghalt. Na most mindezt el kellene mondanom a "Jackman" -nek de csak ennyit mond róla azt nem, hogy merre van... Ki ez az ember ?

Piedon
Pont úgy jött ki a lépés, hogy javíttattam a hajót, amikorra kész lett, este lett. Akkor még ott volt az ipse, elmentettem, majd mikor visszatöltöttem már nem volt ott. Legalábbis csak erre tudok gondolni, hogy e miatt nem volt ott.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Hogy hogy ? Az épületben mentettél nappal és amikor visszatöltötted este volt ?

Piedon
Elvileg nekem mindig eddig a 3. kör után adta be, hogy kipakolták a zsebeimet. Nekem 6% volt eddig a legnagyobb amit az uzsorás kínált.
Sikerült megcsinálni amúgy a tervrajzlopósat, bár szerintem programhiba volt. Elõször próbáltam az õrt lefizetni, de rámtámadt, megöltem, de akkor az egész város ellenem fordult. Aztán visszatöltöttem egy elõzõ állást és akkor meg este volt, és a shipyardos manus nem ült ott, így elemeltem a tervrajzokat és eljöttem😄

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Köszi a tippet, megy tovább a quest. Már sokadik alkalommal felejtkezem el errõl. Kicsit ódzkodom tõle mert az elõzõ részekben (PotC-ben biztosan emlékszem) ilyenkor elõszeretettel fosztottak ki és jelenleg minden pénzem nálam van mert az uzsorás 1%-os kamatra venné be és annyiért van más ötletem mit vegyen be... 😊 Szóval itt még nem próbálkoztak be ilyesmivel de ezzel már megégettem magam egyszer és óvatos vagyok... 😊 Utána mindig megnézem az invertoryt.

Ha nem lenne immortal a hajóács nem lenne gond! 😊 De akkor onnantól nem lenne ács az adott városban és ez azért érthetõ... 😊