Mortal online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Nem sokból maradsz ki 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

de rossz nem lehet nézni.Le van terhelve a szerver...<#wilting><#wilting><#wilting>

TDC Geronimo
Hát ezzel a sprint buggal kár volt ezt megrendezni 😄

TDC Geronimo
Itt is lesz egy stream kommentárral

TDC Geronimo
Rajta vagy ahogy nézem :p

oreal
most nezem elirtam a nevedet :S ne haragudj. a francba hogy itt nem lehet szerkeszteni 😊 kozulletek valakinek sikerult rajtam kivul neveznije?

oreal
jah en is neveztem 😄 majd meglatjuk bejutok -e de biztos megnezem 😊
Trainors te melyik varosban vagy altalaban ?

TDC Geronimo
Itt majd lehet nézni lesz este 6tól 1v1 community arena event. Bár ezzel a staminabuggal érdekes lesz 😞 Elég hülyén fog kinézni a sok rohangáló ember combat modeba

TDC Geronimo
Nem biztos. Eddig pont azért nem volt, mert sok fpst zabált. Ez valami új rendszer amit tesztelnek -.-

TDC Geronimo
Itt a blogpost hozzá. Jó hallani legalább, hogy kaptak egy kis segítséget és többen lettek. Meg azt is, hogy lesz élet az npckbe nemsokára 😄

Torzonborz
zomg dejóóó -10 fps <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
zomg lesz fû!!4 <#idiota>

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ha ez kiadják a hónap végén, be is csukhatják a boltot. A játékosok akik benn vannak, mind panaszkodnak, ezért nem valószínû, hogy sokan vennék meg. Akik meg benn vannak, nem fognak ezért fizetni. (egy-két kivétellel)

A Darkfall-lal összehasonlítva ez most sokkal gagyibb, mint a Darkfall volt induláskor. A mostani állapotához képest meg ez übergagyi-vacak. S mivel azonos a célközönség ennek nem sok esélye van így.

Jobban teszik, ha kicsit még faragják, akár több hónapig is. (szerintem kb. 3 minimum kellene nekik)

oreal
Ha valaki tervezi hogy valamelyik Guild-hez joinol akkor szoljon lecci elore,jo lenne legalabb az a 4-5 magyar egy helyre kerulne,es egymas oldalan harcolhatna,mintsem egymas ellen.

TDC Geronimo
Nemhiszem, hogy tovább halasztanák már. Henrik is írta pár napja IRCen, hogy a hónapba megjelenik. Én is örülnék neki, ha nem így lenne. Nagyon hülyén csinálták ezt a beta testelést. Kb most kéne elkezdeni, mert most van benne a beígért dolgok 90%a. Utolsó hetekbe beledobni a játékba egy ilyen bonyolult skill meg craftrendszert nem túl szerencsés. Tindremet is látni szeretném már végre 😄 Remélhetõleg a köv content patchbe benne lesz ami a hónapba jön...meg valami meglepi is -.-

Igen én is erre gondoltam.Az alapján amit írtok nagyon hiányos.

Torzonborz
uccsó hírlevélben az volt hogy eltolták 1 hónappal a megjelenést ami eredetileg dec. végén lett volna.
ha van eszük akkor nem fogják most kiadni .

Szia.Én mindenképp fogok játszani vele ha kijön.Az 1etlen mmo ami most igazán érdekel a mostani trágya felhozatal között.

Lehet tudni valamit a megjelenésrõl?Gondolom nem most lesz ha még félkész.

Jockey
de legalább szép a grafikája a domborzatank..
gyere inkább potbs-ni, van 14nap ingyen napod..:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
skill mixelésnek nincs sok értelme lévén hogy 3 karid lehet. csinálsz 1 craftert meg 2 pvps ( melee / magic ) karit vagy ilyesmi.

end game ahogy írtad guild vs guild lenne igazából csak hát ahhoz több kell.
az se baj hogy a craftba ennyire belemerültek mert játékosok által irányított gazdaságot akarnak ahhoz meg ez kell.

a baj az hogy ami most van az nem áll össze egy kerek egésszé.

oreal
Torzonborz szerintem nem veszitesz sokat.En is mar eleg szenvedosen nyomom.Egyenlore mondjuk ugy kb craftolni lehet csak de azt se,mivel az extraction ikonom hianyzik...PVP lehetetlen,hisz az unlimited sprint miatt mindenki elfut elolem,igy nem lehet harcolni sem.AI nincs.De akkor kit tamadjak?! A crafting alapbol nem erdekel.Kulonosen ha tovabbra is igy maradnak az abbility pontok.800 pontbol vagy harcos-t vagy mage-t vagy craftert huzol max-ra,a mixelesnek nulla ertelmet latom.
-Nem ertem az AI mitol laggoltatja a szervert,hisz azon kivul hogy fel le jarkalnak meg ha megtamadod visza tamad vagy elmenekul nem sok mindent csinalnak.
-A fejlesztok is tulsagosan belemerultek a crafting rendszerbe mintha ez valami weapon/armor tycoon jatek lenne.A combat system meg egyenlore ugy tra'gya ahogy van,az ingame content is holmi keves.Az endgame contentbol meg me'g egyenlore semmi sem la'thato'. ( tudom meg nem az endgame content a legfontosabb most,de a jatekosok erdeklode'set valahogy fent kell tartani,mert en pl mar kezdem elveszteni minden hitemet ez valaha is megeri majd a havi dijat.Elkepzeltem hogy van jo pajzsom fegyverem guildem...es hova tovabb? guild vs guild ? harc a teruletert ? hat ezt mas mmo-k is kinaljak,sok kozulluk ingyenes is.)
Ahogy a kommenteket is vegig nezem rajtam kivul van 2 aktiv player meg 2 unaktiv,egy egesz orszag nepessegene'l ez holmi keve's.
De remeljuk a legjobbakat.Hogy a penzunk nem kidobott penz lesz.
<#confused>

Torzonborz
én most kicsit szüneteltetem a cuccot. vhogy nagyon de nagyon nincs kedvem belogolni. 😞

TDC Geronimo
Ja AIval még most is baszakodnak mert crasheltet nodeokat meg lagoltatja a szervert. Elég gáz :s Ráadásul AI se sokat változott az elmúlt hónapok alatt. Még mindig nagyon buta.

TDC Geronimo
Ja én vagyok IRCen is Elderath néven.

oreal
😊 jok a kepek
Lag nem volt,de AI sem ha jol emlekszem.
Ti merre jartok ingame? En altalaban Toxai-ban vagyok valakeik crafting table elott izzadok 😊
Csinalhatnank 1 magyar guildet is a kesobbiekben, a kerdes csak az hanyan jatszuk magyarok MO-t.Jelen pillanatban talan 4-5 embert latok aktivnak itt a forumon, de nem kizarhato vannak tobben is csak meg nem jutottak el ide. Irc-n tartozkodik valaki kozulleteke ? engem InfamouS neven megtalaltok irc-n is meg ingame is.

TDC Geronimo
Jó kis stress tesz volt. Elején voltak a képernyõmön kb 70en. Ott full grafon ami a betaba jelenleg megengedett is volt 25-30 fpsem. Késõbb viszont mikor beálltunk 1 vonalba és mégtöbben jöttek akkor már igencsak izzadt a gépem 😄 Meglepõ módon lag szinte semmi sem volt. Néha volt kb fél seces késés, de egyik dev infója szerint több mint 300 ember volt abba a nodeba. Event elejérõl mikor gyülekeztünk csináltam 1-2 képet, de mikor a nagyobb tömeg megjött nem mertem már képet csinálni nehogy kifagyjon 😄

Elvileg megjelenésig még lesz egy nagy content patch a hónapba aztán ki tudja, hogy megjelenik-e vagy sem januárba.

TDC Geronimo
Akit érdekel ma event lesz este. Anyagot vesznek fel egy trailerhez. Gondolom a launch trailerhez. Részletek itt :

OK gang, we need a bit more material to record so we're doing a little event tomorrow evening 8:30 pm GMT+1.

The more ppl show up - the cooler this will be. This will be material used in a game trailer.

We will meet at the twin stones near "Lake Saussage".
Henrik and Challe will be recording. GMs will be present to help supervise/organise.

In light of the current crafting situation you will be supplied with weapons and armor.

Again the details:

When? -- Sunday, Jan 10th. 8:30 pm GMT+1

Where? -- Twin rocks near Lake Saussage

És a helyszín

TDC Geronimo
Na végre kezdtek valamit az árnyékokkal is. 25 fpsel több van fabernum környékén high shadowsal végre. Extraction UI biszont bugos, nem lehet bezárni 😞 Meg nem fogy a stamina combat modeba ha futsz így végtelen a sprint ott. Ja meg nincs AI még mindig valamiért pedig patch noteba volt róla szó. lehet hajnalba elfelejtette seb visszakapcsolni 😄

TDC Geronimo
Nekem az tetszik a legjobban, hogy végre a combat modeba lépéshez nem kell megállni.

oreal
Nagyon jo 😊 ha jol ertelmeztem a dolgot akkor mostantol Halfbreed karaktereket is lehet tesztelni ,meg 1 perc lent a patch es megyek is megnezem mi ez a sok ujjitas ( hozza kell tenni egesz jo munkat vegzett a starvault team ha ez mind ki lett javitva amit leirtak )

TDC Geronimo
Új patch note

oreal
Sajnos valahogy sejtettem 😞
De legalabb mi pa'ran tartsunk ossze 😉
Lehet ha lenne rajongoi oldal akkor tobb magyart
mozgatna a dolog.De elismerem azt is a Mortal Online
nem a koz izlesnek kialakitott jatek.En is elsore
kicsit bonyolultnak tartottam ( sot meg most is ),
de valahol pont ezt is keresem egy mmo-ba.
A magyar weboldalra vissza terve meg annyit,tudom
minden fent van az MO forumon amire szukseg lehet,
csak azert az megsem egy rendezett formaja a dolgoknak,es
ettol szamomra kicsit atlathatatlan.Ezert lenne jo 1 oldalon
osszegyujteni a mar meglevo hasznos informaciokat.

Torzonborz
rajongói oldal nincs. szvsz túl kevés embert érdekel így nem nagyon érdemes csinálni.
ventri van , akit érdekel annak adhatok elérést bár ritkán szoktam felmászni de ha többen lennénk akkor talán 😊

oreal
Igen a lag mintha szunni latszana amitol tenyleg jatszhatobb lett a dolog.
Az lenne a kerdesem kozulletek vannak-e akik Ventrillon vagy Teamspeaken kommunikalnak jatek kozben? Me'g 1 kerde's : Tudtok-e magyar rajongoi oldalrol ?

TDC Geronimo
Elõbb néztem kijavították a lagot mintha más game lenne 😄 Így azért egy fokkal élvezetesebb.

Torzonborz
erghh...

amirõl Te beszélsz az a Grome. nem game engine hanem terrain editor program. valóban használják ezt is de a game engine-nek az Unreal 3-at.

kapísi 😉

http://www.quadsoftware.com/index.php?m=section&sec=product&subsec=editor&target=editor_testimonials
Nézd meg a bejelentkezõ hivatalos aldalon. Fent van. A demo letölthetõ!
http://www.quadsoftware.com/index.php?m=section&sec=product&subsec=editor&target=Editor/gr2_buy
Az új licensz 540 dolcsi. A frisítéssel kicsit több. Még párszáz.
TDC Geronimo
Jah jó az pár százezernek is 😄

Torzonborz
"Az a grafikai engine, ami Mortal-t "mozgatja", mindössze pár száz dolcsi."

ezt ugye most nem írtad komolyan. 😊

Az a grafikai engine, ami Mortal-t "mozgatja", mindössze pár száz dolcsi.
Én barom meg megvettem ..... még a hang is lemarad a karihoz képest, ha malacokat ölök. Mást nem igen láttam még. Biztos van csak gyalogolni kell ezerrel.
Ezt nem írták, hogy a béta ideje alatt nem jár le az accom. De 4-szer elutasítottak, mire megtudtam venni. És több, mint 3 hete, hogy itt rohad a gépemen.... Sok warez oldalon is kerestem "régebbi" kliens verziókat, hátha jobb a régebbi. Azokkal még a frissítés sem indult el.
A Conan-t meg csak azért említettem, mert totál lealázták a bugok miatt!
Ettõl még az ezeréves Oblivion 4 is szebb! Régóta tolok rpg-t, MMO-t és fõleg FPS stílust, de ez egy õrület!
Sok MMO-t nézegettem az ünnepek alatt....mindegyik béta verzió...mégsem adták ki. Ennyi...
És ha kicsi a "létszám", mi a ráknak erõltetik, ami nem megy.
Torzonborz
igen fent vagyok.

amiket írtál azok többnyire a legutolsó bugos patchnek köszönhetõ.

egyébként meg a 2 játékot nem szabad összehasonlítani. funcomnak elég sok pénze volt AoCra de a StarVault elég kis fejlesztõ csapat meglehetõsen kevés pénzzel és lehetõséggel.

TDC Geronimo
Aoc meg a szabad mozgás 2 különbözõ dolog szerintem 😄

Amúgy tisztázzunk pár dolgot. Accod nem fog lejárni bármit is ír az oldal. Amíg betaba van a játék, addig játszhatsz vele és megjelenés után is még +1 hónapot. Valószínûleg mostanában vehetted meg, mert 2 hete kijött egy patch, ami hazavágta a szerverstabilitást teljes mértékben. A devek ma tértek vissza munkába 2 hét szünet után. Bugos mint az állat az tény, ezzel nem vitatkozom. Funcomos gárdához meg ne nagyon viszonyítsunk, mert kb 5* annyian vannak õk mégis minõsíthetetlen állapotban adták ki a játékot.

TDC Geronimo
Hát én még olyan trailert nem láttam, amiben a bugokat mutogatják 😄

Végre megjelenek az írásommal együtt....
Valahogy nem olyan a game, mint amit a videóban látni....
Lehet kreáltak a készítõk egy bemutató kis pályát, amiben nem volt bug? Csak a "mézesmadzag" miatt?

Hali Torziborzi!

Ugye TE a Conan oldalon is fent vagy?

ÜDV!
Megvettem, de miért.....már 1 hónapja.
Ilyen bugos játékot életemben nem pipáltam!
Szép gamma lenne és akkora a bejárható terület, hogy iszonyat. Még az Age of Conan-ban sincs ekkora szabad mozgás.
Nálam van, mikor be sem tölti az elvileg elmentett karakterem. És nem is indul el akármelyikkel. "Szabad" életet él a választásnál!!
Pár helyen ki lehet esni a textúra összeillesztéseknél, mert akkora rés van!! Volt, hogy délután 4-tõl toltam majdnem reggelig és egy árva lelket sem láttam sehol.... Kezdtem félni....
Másnap már volt pár malac....is.
Ezeket pár idegnyugatató bevétele után tudtam csak leölni, annyira le volt maradva a karakter mozgás a malac sérüléséhez viszomyítva.
A "szép" baltámat az inventoriból elõ sem tudom rántani.
Harmadnap is végre láttam valakit, aki csak úgy elsétált a levegõben mellettem, ahol egy szakadék volt. Én leestem, Õ nem....
A folyómedrekben, sokszor beragadtam... A szép tavakban nem tudtam megállni, hogy ne mártózzam meg...de volt, hogy a levegõben úsztam a víz helyett!
Hogy lehet egy ilyen game díjnyertes és közel 50 euró??
Az Acc-om hamarosan lejár és nem is játszottam vele, mert képtelenség.
És még a szerencsétéen Age of Conan-t hurcolják meg állandóan, hogy bugos. Az a béta állapotban nem volt közel sem ilyen, mint ez. Sõt....
ha úgy veszem, akkor alig volt benne hiba, ehhez képest.
Remélem késõbb....úgy 5 év múlva már játszthatõ lesz. A Funcom új csodája a The Secret World elõbb kész lesz, mint ez.
Sajna a beállításokat sem lehet elmenteni, csak a billentyû kiosztást.
Kár érte, mert szép gamma lenne!

ÜDV!
Torzonborz
hivatalos fórumra gondolsz ?