Mortal online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
na megvan az elsõ pacim. nos ez a lovaglás sem egyszerû téma. nem úgy van ám hogy zsupsz felülsz a lóra aztán máris száguldozhatsz vele össze vissza . engem elsõ 2 alkalommal olyan gyönyörû szépen ledobott magáról pacim hogy csak na. 😄
szép lassan kell kezdeni hogy riding skill felmenjen vmennyire aztán már lehet vele ügetni. jópofa.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Kettes ponthoz annyit, hogy nincs benne a gameba még a weather system és a day/night cycle. Utóbbi valószínû, hogy hétfõi patchel jön, az idõjárás meg elvileg még megjelenés elõtt. Így ez azért változni fog.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hmm én kb. ha 2x voltam bent eddig vagy 10 percig utoljára vagy egy hónapja, szóval lehet hogy mar nem igaz amit mondok.

Nekem 2 dolog nem tetszett benne.

1. Halászfaluban ébredtem mindig, aminél még egy temetõ is vidámabb, élettel telibb volt. Nem tudom hogy hol az a rengeteg béta tesztelõ aki széthordta a játékot. Lehet hogy úgy jártak mint akitõl én kaptam az a acc-ot. Nekem adta ingyen mert pl. "I cannot stand anymore this shit" (idézet az acc. tulajtól mikor elküldte email-ben a hozzáférést).

2. Grafika. Még szép is lehetne de az art directort talán fel kellene húzni az elsõ fára. Nem a polir hiányzik elsõsorban (pedig abból is hozhatnának egy pótkocsis IFA-ra valót), hanem ami személy szerint nekem a legjobban zavaró az a "vihar elõtti sötétség", amit is it lehet látni a képeken. Van valami "napból" jövõ fény de az ég az olyan sötét mintha mindjárt nyakunkba szakadna az évszázad jégesõje.

Ha az egész világ ebben a borongós alkonyati, viharos stb. megvilágitásban van akkor a grafika se fog pontot kapni rengeteg játékostól.

Majd benézek ha ebbõl lesz valami egyáltalán ha mar van egy ingyen acc-om, de nem adok neki nagy jövõt a jelenlegi helyzet mellett.

Elõfog jönni a DF szindróma, hogy van egy jó ötlet, de a pénztelenség miatt egy csiszolatlan gyémánt lesz, amit csak a legelvakultabb fanok fognak tolerálni. A patch-ek és contentek is azon a szinten fognak jönni. (Lásd DF elsõ "expansion" aminek a tartalma más MMO-ban egy emergency patch méretével hasonlitható össze).

GW2: Dragonknight.5302

Torzonborz
lol telepátia müxik . fórumon éppen megy egyik topikban filozófálás ebben a témában ( is ) . 1 level designer van Andreas Springare és beköpött egy ilyen dumát :
"*Okayy* *Work, Work* ~ Warcraft 2, Peon " 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
a vegetáció is placeholder elvileg, mert a speedtree 5.0át még mindig nem volt idejük berakni. Azzal együtt jön a speedgrass is. Az azért sokat dobhat majd ezeken a kopár területeken.

Torzonborz
nem a karakterekrõl beszélek ( egyébként itt sem sokkal jobbak ) hanem magáról a tájról.
pl nézd meg ezt ( karakterek nélkül ) táj1 táj2
vagy pl ez fákinbaszottnagyfa amire fel is lehetett menni ( jó móka volt rajta kuksizni és várni az ellent ).

Mortálban sehol sincs ilyen 😞

nem akarom én elvenni a kedved tõle mert azért nem rossz ez .
csak még van rajta csiszolni való bõven.

pl ma egy kibaszott lovat nem tudtam befogni mert állandóan azt pofázta vissza ez a nyavaja hogy túl messze vagyok a paciktól holott ott álltam mellettük ( néha jól meg is rugdostak a büdös dögök ) a kicsit arrébb legelészõ bivalyokat meg lazán befogtam.
mondjuk a tame skillt nem is volt nehéz felhúzni ( 42 most azt hiszem ezt is csiszolni kéne ).

a lovas harc vmi horror . ma betámadott egy pacis kancsó és csak azt láttam hogy egyik helyrõl a másikra "warpol". 😄 nem csítelt egyszerûen csak ilyen lagos a megjelenítés.
mondjuk a devek tudnak róla meg dolgoznak stb csak hát izé , idei megjelenés ? korai lenne az.

TDC Geronimo
Textúrákból elvileg kapunk egy fokkal jobb minõségûeket, mert ezek nem a highres textúrák még.

TDC Geronimo
Lehet ha beépítik a playerek a tavak környékét stb akkor lesznek ilyen helyek 😊 Valóban hiányolom én is hangulatos helyeket, mert 1-2 kivétellel nem sok van belõle bár a kontinens egy része még hiányzik beleértve a fõvárost Tindremet is. Az a régi képek alapján elég jól fog kinézni majd. Mondjuk direkt a player housing miatt lett ennyi üres hely a mapon, de tényleg nem ártana több hangulatos hely. Mondjuk mikor azt a szobrot megláttam, amit linkeltem az #1293 akkor néztem egy nagyot, ilyenekbõl kéne még több.

nah azok a képek szépek, de a karakterek összehasonlítva hát 😊)) DF-be sírógörcsöt kaptam rajta sajnos... de amiket linkeltél képeket tényleg élettel telibbnek tûnnek😊 de hangolj le az MO-ról! 😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Torzonborz
na hogy legyen egy kis on is :
szóval Rasztah jó ez az UE3 meg szép csak én a hangulatot hiányolom belõle. Van pár hely ami jól néz ki de vhogy nem az igazi. Meg persze tudom hogy a grafika nem minden de nem igazán láttam ehhez hasonlókat :

kép1 kép2 kép3

Mortalban az egész túl plasztik , sivár meg szerintem a textúrákat sem jól választották meg.

TDC Geronimo
Na látom tudok linkelni innen akkor teszek be így 😄

TDC Geronimo

Guild-ben nem is veszik így hasznodatXD
Bár mondjuk többségnek célja kitölteni empty karakter slot-ot hálistennek max szinttel rövid idõn belül!

★ 汤姆 李

nah aion off 😊

fogalmazhatok másképp is: "50-es szintû tartalom", mások az ízlések. Engem az érdekelt, hogy mi lesz 50-en, Te meg elvagy a magad lassú szintezésével és ahogy mondtad neked lehet fél év lesz az 50-es szint. Ezen nem fogunk összeveszni😊

Torzonborz
sexista !!!

<#idiota>

s0n1c
és sorry az offért
s0n1c
Egyik sem 😊 Egyszerûen csak más a szemléletem, nem zavar pl. az, ha csak fél év múlva lesz lvl50-es a karim, nem erõltetem a szintezést, ennyi az egész. Nem szépítek én semmit, tisztában vagyok a hibákkal, meg a grindel, siegerõl nem tudok érdemi infot adni, mert még kb. kettõn vettem részt, mondjuk én nem crasheltem, lehet csak mákom volt. Mindenesetre nem görcsölök azon, hogy zomg még 2 csík a lvlxy, mert leszarom. Javíts ki, ha tévedek, de ha jól emlékszem DAoC-ban a lvl50 kb. fél-1 év között mozgott játékidõben (és ott sem voltak a playerek elhalmozva questekkel), ezt csak azért hoztam fel, mert mind ketten ismerjük a játékot és szerintem pvpben mindkettõnknek ez az etalon, hát nekem az Aion ugyanaz, mint a DAoC enyhe keleti fûszerezéssel és egy kis ûrös (abyss) beütéssel.
Nem értelek most, vagy feltörték az accod vagy ncsoft alkalmazott lettél. 😊
Viccen kívül, kívülrõl úgy tûnik erõsen szépíted azt, amit olyanokoktól olvasok az aionról, akik kifaroltak belõle és adok a véleményükre, mert évek óta játszom velük, ismerem õket.

TDC Geronimo
2 nagy patch van hátra elvileg. Az egyik most hétfõn jön, a másik rá 2 hétre. Utána valamikor lesz az openbeta és a megjelenés. Annyit tudok elmondani a játékról így a 2 major patch elõtt még, hogy amiket ígértek azokat belepakolták/belepakolják mivel már csak a rendes craft rendszer hiányzik meg a full kontinens, ami hétfõn elvileg jön. Tele van jó ötletekkel és érdekes megvalósításokkal, de az bizonyos polír rettentõen hiányzik még belõle szinte minden téren. Én azt mondom, aki meg akarja venni az várjon megjelenés után 1-2 hónapot, mikor a befolyt pénzt erre tudják majd fordítani és vegye meg akkor. Mondjuk fene tudja mi lesz ebbe a két nagy patchbe még, mivel hétfõn jön az utolsó 2 ficsõr amit ígértek meg rakat "polish" meg bugfix így lehet az utolsó patch már csak a polírozásról fog szólni.

Torzonborz
passz . nem tudom lesz e. igazából felesleges is mert most elég sok bétás van.

s0nic :
naja itt nincs olyan hogy end game tartalom. vagyis van de az bárkinek elérhetõ nem csak a maxos kariknak.

Ennek a játéknak mikor lesz open beta-ja? Ugyan én elég erõsen Koreai mmorpg párti vagyok, de ezt a játékot szivesen kipróbálnám.

s0n1c
Nem bírok rájönni, hogy miért erõltetitek ezt az endgame-et, maga a fogalom, már amúgy is erõsen hülyeség egy mmorpg esetében, miért nem lehet csak belogolni és játszani?
jah, mielõbb endgame tartalmat szerettem volna látni, hogy aztán csalódhassak! lásd dreadgion, warhammer SC-i 100000xer jobbak voltak, pedig amiket jutyúbon nézegettem aionról... pf 😊

nah ezt nem tudom lineage2-ztem anno jópár évig(az meg ugye grindfest), bár akkor nem nagyon ismertem más mmokat még😊

BEAST
de ugy rohant elore mint ok, szoval np 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Naja, ezek a koreai akciómmok nem fehérembernek valók.

úgy valahogy, asszonynál hamarabb, én egy 1,5 héttel tovább bírtam, egy mmot se hagytam ott ilyen gyorsan kb...

lehet, mindenesetre jelenleg nincs olyan mmo amire elõfizetnék, a régiekkel meg az a baj, hogy amiért otthagytam õket nem mozgat semmi hogy visszamenjek^^

Mi a helyzet, Aion kifújt?

BEAST
Majd meglatod hogy nem igy van 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

videok, képek alapján amiket linkelgettetek nekem ez jobban bejön, DF-et azért nem kezdtem el mert a karaktereket nagyon butának találtam benne... erre valószínûleg beruházok... kicsit elegem van már a szintezéses mmokból meg a tabtarget rendszerbõl... Nem azt mondom, hogy itt nem kell majd grindelni, de nincs bennem az a tudat, hogy mielõbb el kell érnem a max lvl-t hogy ki tudjam élvezni az endgame content-et... A Secret World-re is csak azért vagyok kíváncsi, bár az tps nézetben lesz játszható... nah meg ugye a Funcom 😊))))))))

Torzonborz
hmm nem egy Darkfall...ja nem. Ez sem rossz de ott vhogy jobb volt a world design még ha itt szebb is a grafika egy picit .
Persze rá lehet fogni hogy ez még nem a végleges kinézet.

nice, hát nem egy darkfall :o

TDC Geronimo
Mai látkép -.-

Hú valahol fórumon van asszem egy leírás, de nem vágom hol.

Torzonborz
craftról nem találtál vmi bõvebb leírást amiben benne van mihez milyen/mennyi anyag kell ? túrtam fórumot de nem láttam ilyesmit.

TDC Geronimo
hehe szerintem hétfõn megint wipe szal utána nekiállhatnánk. mounted combat és archery videó

Torzonborz
"csinálok valami tartalmasabbat"

építsünk házat ! <#hehe>

TDC Geronimo
csináltam egy rövid videót. Van benne az elején egy kis rész a login képernyõrõl meg kariválasztásról, kis harc malac ellen, favágás meg kõfejtés. Semmi extra majd hétvégén szerintem csinálok valami tartalmasabbat.

TDC Geronimo
mining town lóháton. 2:20tól van benne egy kurvajól kinézõ forge 😊 HDra még várni kell szerintem egy kicsit.

TDC Geronimo
Exploration video

TDC Geronimo
ja

Torzonborz

TDC Geronimo
youtuben lehet rákeresni vannak már videók

TDC Geronimo
hm tegnap linkeltem ide hogy hivatalosan is vége lett az NDAnak meg van egy machinima contest. nem tudom hová tûnt 😄

Torzonborz
ja és mennyi idejük lehet hogy összehozták a pénzt/alapanyagot rá 😊

na ma bent voltam vagy 3 órát. eléggé élveztem pedig csak faburnumban meg környékén lebzseltem. párszor megfeküdtem viszont cserébe csórtam full plate setet meg pár apróságot 😄
a skill rendszert már kezdem én is kapizsgálni , jó lesz ez.

esetleg többen összefoghatnánk és felhúzhatnánk egy t1-es vityillót.

TDC Geronimo
Milyen fasza helyre építkezett ez a tag 😊

TDC Geronimo
Nemrég nézegettem és kezdtem megérteni ezt a skill rendszert. Jó lesz ez nekem tetszik. Köv patchbe jön a rendes craft rendszer végre arra nagyon kíváncsi leszek meg jönnek primary skillek is meg a secondarykbõl pár.

Torzonborz
Nem tudom ismered e ezt :
Kezdõknek kis leírás

TDC Geronimo
Fórumon linkeltek képet hogy kinyitották annak a minotauros barlangnak az ajtaját, amit linkeltem ide régebben.