Mortal online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
As you know we have been working on fixing the lag we have been experiencing during the latest open beta phase. We've successfully pinpointed the main reasons for his and are currently solving them as fast as we can.
We have also had some problems with our patcher, both in the terms of a huge amount of new players trying to connect to the game, and that we had too few servers hosting the data. We have now updated this and it should work a lot better now. As already announced the (by now) outdated client on the Mortal Online DVDs will now properly update itself.
We will have a small patch on Monday 15th of February, containing a combat overhaul which will improve the overall feeling and flow of the combat. This includes updated hit boxes, real weapon arcs (to hit your target more accurately not relying on where your “crosshair” is but where the actual blade is), some bug fixes and some small features. We are looking forward to hearing your response on these important changes.
On 22th of February we will release a huge content patch including even more combat changes, changes to the magic system, new weapons, obviously new content as in new areas, pickables/resources, npcs and mobs, new player buildings and some other stuff you may find very interesting.
We are looking forward to release these patches as they affect the core of the combat in the game and we think the result is very good so far. This is of course something we will continuously improve and polish since it’s an important factor of the game. "
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Mi?
egyébként : nyomj X-et így elõkapod kezdõ baltácskád , pakold ki toolbarra favágó skill slattyogj oda egy fához , nyomd meg azt a gombot amelyiken skill van s voilá már bõszen aprítod is.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
1.Nincsenek questek,azert nem jelzi.Nincs map azert nem talalod.
2.Fegyvert venni NPC-knel nem lehet,csak jatekosoktol akik craftoljak.
3.Penzt szerezni mindenbol lehet szinte,banyaszhatsz koveket,vaghatsz fat,olhetsz allatokat es a lootjukat eladhatod,olhetsz jatekosokat akiknek aztan a lootjat szinten eladod,craftolhatsz fegyvereket pancelokat amiket eladhatsz.
( a jatekban nem is lesznek questek,mivel ez egy sandbox mmo.A terkepet amit jatekosok keszitettek majd belinkelem hatha valamit segit.Bar 3 honap jatek utan mar terkep nelkul is tudom mikor hol vagyok es mi merre talalhato )
Torzonborz,mar Vadda-ban vagyok leginkabb meg Baktiban,a guildnek itt kell segitenem reggeltol estig banyaszni 😊 rabszolga munka en mondom,de enelkul soha nem lesz rendes fem pancel es fegyver sajnos.
Nem akarom kifejteni, nem is ide való. Csak nem jön be ennyi.
1.Van valami quest? Hol jelzi? Hol a térkép?
2. Hol lehet fegyvereket venni?
3. Honnan szerezhetek pénzt amibõl megvehetem a fegyvert? Csakmert ököllel nehéz.
Voltál bétázni (BC2)? Szánalom volt.<#wilting>#wilting>
de ezt leszámítva én már halálra unom ezeket az fps-eket.
Jön ki a mag nemsokára a vietnam akkor új bf. Futószalagon gyártják ezeket vagy mi?
Ha valakinek esetleg problemaja lenne a launcher-el,irja le ide kuldok linket a kijavitott launcherhez ami nem kuldi a "Scan Error"-t.
-
-
Ha valakinek van esetleg elado accountja az irjon , az arban meg eggyezunk
azert mert a bow amit csinaltal egy alap nyil,es standard alapanyagokbol keszult.Ajanlani tudom olvass konyveket material Lore-krol,foleg Csont es fa. - http://mortalwiki.org/wiki/Bow_Crafting
A lenyeg a Belly legyen minnel kemenyebb anyag, a back meg minnel puha'bb.<#duma>#duma>
Good Luck
Hogyan kell elindítani a játékot? Már párszor feltetem mindíg hibát ír.
Elég félve kezdetm bele mert sok rossz dolgot olvastam itt is meg más fórumokon is meg beszéltem pár emberrel akik már rég benne vannak a bétában és õk sem voltak elájulva az MO-tól. Szóval egy teljes kudarcra számítottam.
Olyan másfél napi játék után nekem nem tûnt reménytelennek a dolog. A legnagyobb baki az iszonyú lag. Amíg ezt nem javítják túl sok dolgot nem lehet igazán tesztelni. Egy kicsit Gyalog Galopp érzésem volt amikor egy nyúl megölt a semmibõl😊. Úgy látszik itt a nyulak is nagyon veszélyesek.
Sikerült jó sokat bányásznom - fát vágnom, meg nagy nehezen pár íjat készítenem. Ezek kicsit viccesek mert kb úgy 5 méterre lövök el velük😊
Kicsit több info jól jönne a könyveknél...cím alapján nem igazán derül ki, hogy most akkor pontosan mire is jók...
Jó volna, ha az alap könyveket lehetne mindenhol kapni...nekem át kellett mennem egy másik faluba pár könyvért...ami nem volt teljesen egyszerû mivel nem nagyon vágom, hogy mi merre van.
remélem a lag problémát hamarosan javítják és akkor lesz alkalmam kicsit jobban is megnézni.
Szarul jott ki az egesz a fejlesztok szamara,ez az open beta meg a legroszabb reklam amit valaha csinalhattak.Eddig sikerult 11 baratomat ravenni hogy toltsek le es jatszuk egyutt.2-me'g birja a tobbi feladta,es nem ertik emberek hogy tudnak ekkora szarral jatszani (jatszani.... nc ) laggzik bugos befejezetlen fps zabalo egyszoval csapni valo. Egyetkell ertenem, de en optimista vagyok,ha nem lennek az nem is vettem volna meg a jatekot.En jol erzem a guildemmel magamat,lagg ide vagy oda, ha vegre jo lenne a jatek is akkor meg a legjobb lenne 😊 szoval mielott meg kovel dobaljuk a jatekot es fejlesztoit,adjunk nekik 1 eselyt.Ha a ve'gleges termek is szar lesz , johet a ko''vel doba'la's.
Kellett volna nekik valami normális stratéga a cég élére, nem ezek a bohócok.
Ezért is mondta, hogy elsõre, majd jövõre vagy azután talán játszható lesz, ha nem fogy el a pénz addigra.
Kár hogy az igazán egyedi mmo-kat elbasszák és a grinder/szintezõs/hozz ide 5 malac fejet, fos tímparkok meg jönnek ki 1rakásra és sikeresek is.
Probaljatok meg kesobb hatha pathceli magat a jatek. De ha sikerulne is bejutnotok, akkora laggok vannak jatszhatatlan 😊 2 perc mire a fegyvert eloveszi a karakter masik 2 perc mire ut vele.Remelem holnapra fixaljak.
GET OVER HERE!
En nem tudom a fejlesztok mit csinalnak,de honapokig probaltak elijeszteni azokat a jatekosokat akik mar fizettek a jatekert,most azokat kergetik el akik gondolkoztak rajta fizetnek erte.
masik 5 baratom probalta ki a jatekot ma,mindegyik pont ezt mondra ra "szar". Mar csak arra leszek kivancsi mikor 1 honap mulva kiadjak akkor mivel fognak majd takarozni,mert az hogy meg csak BETA mar nem lesz jo kifogas. Ha az igy megy tovabb en is adom az accomat oda valakinek ingyen csak szabaduljak tolle.
Rögtön levertek ahogy beléptem a játékban, és 5 percig rohantam a priesthez mig megtaláltam.
Nagy a lag még, vagy csak az én kapcsolatom volt rossz nem tudom.
De így elsõ ránézésre szar 😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"