2354
  • TDC Geronimo
    ty. Akkor tamelek nektek lovat :)
    Bár lehet már csak holnap.
  • Bandras DaSilva #1873
    Igen..most már 5 pacit tarthatsz. A jegy 1 ezüst
  • TDC Geronimo
    Crash előtt próbáltam berakni erre elkezdi nincs elég lóvém rá. Azt hittem ingyenes :(

Nem tudja valaki mennyibe fáj? :D
  • Torzonborz
    vegyé' tesco fülest akkor :P
  • TDC Geronimo
    Ha berakom pacit receptért akkor be tudok fogni megint egyet?
  • TDC Geronimo
    TSt kihagyom mert megdöglök így is a melegbe, nem hiányzik a bazi nagy fülesem. A másik meg az, hogy max hallgatózni fogok tudni felmenni egyelőre, mert a G35ös fülesen még mindig nincs hang MO alatt...
  • Bandras DaSilva #1868
    Van istálló..ott van a falu szélén..kerítéssel van körbevéve. Ott áll alőtte az npc..van vmi szekér is mellette.
  • TDC Geronimo
    :D

• Torzonborz
    nemtom

gyere ts :P
  • TDC Geronimo
    Hú jönnek meg az emberek úgy nézem mert már elég gyakran crashel :(

Amúgy meglett a paci :) Van stable medui környékén?
  • TDC Geronimo
    Na basszus fél óra fail taming után végre sikerült befogni az első lovam. Hát nem abba a másodpercbe lehal a szerver :D
  • Torzonborz
    Bandras-al most csinálunk karit , vagyunk ts-en. gyere :P
  • TDC Geronimo
    Majd nézze már meg, aki patchelte, hogy neki ezek mennek-e.
  • TDC Geronimo
    Amúgy lehet le kell szednem, ha felrakják az egész klienst egybe, mert nekem a chatnél se lehet állítani a áttetszőségét sem pedig mostani patchtől elvileg megy az is és az invembe se stackelnek a kilootolt itemek :(
  • TDC Geronimo
    Annyian vannak meduiba, hogy minden egyes nagyobb egérmozdítás után másodpercekre beáll képem és swappel a vinyó :(

Átköltöztek elvileg tegnap.
  • Torzonborz
    najó de már egy ideje ott van. és egy ilyen pvp központú játékban igencsak fontos elem. szerintem.

más : tetves lassan jön be az oldal. átköltöztek már ?
  • TDC Geronimo
    Áh. Under developement alatt ott megnézheted, hogy mik jönnek majd "soon"
  • Torzonborz
    de akkor townlife se ment ki guardokkal ?

kicsit ( qrvára de nagyon ) elcsúsztak a dolgokkal :/
  • Bandras DaSilva #1856
    No, ez bíztató. Nekem még eltart majd egy ideig.
  • TDC Geronimo
    Na hát 17:01kor be tudtam logolni. Állítólag mindenki be tud. 0 lag, egyelőre crash sincs. Mindenki meg van lepődve, hogy gond nélkül megy minden :D
  • TDC Geronimo
    Továbbra is érdekesnek találom, hogy a játék verziószáma még mindig 0.x :D
  • s0n1c
    Én inkább a "mighty penis" harcosoktól tartanék :DD
  • Bandras DaSilva #1852
    Én digital downloadban vagyok..szóval csak fél 6 után..mindegy mert amúgy sem érek haza 8nál előbb. Annyira féltett nevem sincs amit ne vihetnének el ha úgy alakul.

Még jó, hogy dolgozom...
  • TDC Geronimo
    16:00 GMT+2 Kelfatir (#1 Loot Bag) can log in.

16:30 GMT+2 The Limited Edition customers can log in.

17:00 GMT+2 The Boxed Edition customers can log in.

17:30 GMT+2 The Digital Download customers can log in.
  • Torzonborz
    newbie flag meg mindig nincs . azért nem túl jó ha vki először belogol és mire beér már le van csapva...
  • Bandras DaSilva #1849
    Szerintem nem lesz nagy gáz a belépéssel...max az elején..ha négykor tényleg indul a szerver akkor biztosan sokan ugranak, hogy akkor hajrá..és ott lehet baki. remélhetőleg este 8 körülre már lemegy az eu tömeg és az amcsi meg majd később kezdődik.

Viszont már előre rosszul vagyok a sok hülyétől akik majd ott állnak a kezdő spawn helyeken és ütnek-vágnak mindenkit. Gondolom estére már jönnek a pirosak is...bár lehet mindenki először guild alapításra ugrik rá meg a statok maxra húzására. Érdekes lesz, várom.

Az jó, ha response time még jobb, tegnap elég faszán ment már a dolog...nekem mondjuk a node határokon volt egy kis lagzás/töltögetés...szal ott nem volt izgi harcolni, de amikor átmentem krane4shbe ott már ment szépen minden. tele volt a város lootbagekkel:)
  • TDC Geronimo
    ja amúgy :

"[15:12] <04@Maerlyn> quick heads up
    [15:13] <04@Maerlyn> I'll post this on the boards, the website and in the newsletter too - but it can't hurt to tell you now
    [15:13] <04@Maerlyn> IN CASE we are running into capacity problems
    [15:13] <04@Maerlyn> Loot Bag customers -> Boxed -> Digital
    [15:14] <04@Maerlyn> just so you're aware
    [15:14] <04@Maerlyn> thats it.. for now

Reméljük arre azért nem kerül sor, bár nemhinném, hogy annyian tolnák majd, hogy ezt alkalmazni kelljen.
  • TDC Geronimo
    Lesz még egy release kliens patch. Mondjuk sejteni lehetett, amibe javítják. Amúgy kis dolognak hangzik az az anim fix, de sokat hozzáad amúgy az úgynevezett "polish"-hoz :)

Akkora newbie PK ment fabernumnál előbb :D Mindenki csapott mindenkit. Amúgy a response még jobb mint tegnap. Szinte instant minden ütés/block stb.
  • Bandras DaSilva #1846
    Hát végül is van fontossági sorrend:)
  • TDC Geronimo
    De kijavították az animját annak amikor elteszed a fegyvert! :d
  • TDC Geronimo
    Na ahogy hallom a loot még most is bugos patch után. Jó release lesz :D
  • TDC Geronimo
    Jött megint patch bár érdekes, hogy még mindig nem 1.0ás és beta patchként van írva. Most vagy ezek nem tudják, hogy 1.0nak kéne lennie vagy még jön egy patch bár ezt elég valószínűtlennek tartom mivel 2 óra és megjelenés. Nemvágom na mind1 :D
  • TDC Geronimo
    Hát nálam a horse herder meg a logger pl meg van cserélve.
  • Bandras DaSilva #1841
    Azt néztem én is, hogy sokan mondták, hogy keveredve vannak a skillek, én tegnap este meg csináltam egy-két teszt karit, boxolásra meg idétlen kardozásra...én nekem azok jók voltak. recruit volt az első és egy scout a második. Direkt néztem a skilleket. Csodálkoztam is. De majd azért nézem, persze.

• TDC Geronimo
    Majd skilljeid nézd azért meg, mert még mindig keveredve vannak a backgroundok :D Lehet javítják ma azt, de lehet nem. Mondjuk új játékosoknál elég zavaró lenne ez.
  • TDC Geronimo
    jah 3 óra azt elvileg release :)

Patch még jön előtte bár nem tudom azzal hogy akarnak kész lenni 4re mikor fél napokat szoktak patchelni. Elvileg loot javítva lesz benne, sőt olyasmi lesz, mint UOba volt hogy egyszerre több ember is belenyúlhat.
  • Bandras DaSilva #1838
    Én is valahogy 8 körültől leszek. Majd felmegyek tsre aztán egyeztetünk.

Kicsit albaszarintották a lootolást tegnap...szal remélhetőleg indulásra azt majd kijavítják.

Remélhetőleg nem crashel be a szerver 10 percenként meg ilyenek. gondolom a sok karikészítéstől lesz majd egy-két baki.

Én slag haulert csinálok elsőre, szal nekiállok a ház anyagok összeszedéséhez, meg lesz hamar cuprum, aztán kicsit később bronz meg acél is. Azokkal majd lehet tesztelegetni fegyókat meg páncélokat.

A komolyabb fémekhez azért majd több idő kell meg kurva sok bányászgatás.

Az elején majd ki kellene szedni rengeteg alapanyagot, hogy mire berakják a kiürülő bányákat legyen mindenből elég sok. A baki csak az, hogy a bankba is meg az inventoryba is elég kevés dolog fér. Mindegy, majd meglátjuk.
  • Torzonborz
    de nagy a cseeend :D

nna végül is este nyóc után leszek én is. bár gondolom semmiből nem maradok ki . :D
  • TDC Geronimo
    bah mostani patch elbaszta lootolást
  • datango
    egy egész nap lassan rámegy az install_ra ...