Mortal online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Videó fasza lett. Bekerült a hídépítésünk igaz csak 2 sec erejéig 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

tegla
Oké,köszi az infót.

Ha mennek a szerverek légyszives jelezd itt mert én még nem tudok belépni a kódjaimmal.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

oreal
Ahogy IRC-t elnezem SENKINEK nem ajanlom hogy Morin Khur-ban vagy Fabernumban kezdjen 1 uj karaktert. A legtobb jatekos mar feni a penge'je't a sok open beta playerre,es ezek korul a varosok korul fognak portya'zni , es artatlanokat olni. Ez eleg negativan tudja befolyasolni 1 kezdo jatekos jatek elmenye't,ha a varosbol kilepve 10 player nyilazza arcba mikozbe fat szeretne csak vagni. Toxai-ban tudtok banyaszni es fa't vagni varoson belul,ott lehet kicsit train up-olni.En is atmegyek majd Toxai-ba,pancelt meg fegyvert es ijjakat csinalni az uj jatekosoknak.InfaMous ne'ven megtalalotok valamelyik crafting table elott 😊 good luck

oreal
aki regisztralt esetleg open beta-ra, probaljatok meg Toxai nevu varosban kezdeni,igy meg van talan esely ra hogy oszetalalkozunk paran. Akar ventrillon is dumalhatunk. Egyesek szerint 15 perc mulva indul az openbeta...de majd kiderul.

TDC Geronimo
Itt van róla több

Köszönet az infóért, mindenképp megnézem, kíváncsi vagyok rá.
TDC Geronimo
Hétfõn open beta lesz akit érdekel.

Nekem is csak egy van benne és ez a telepítõ lemez ha nem tévedek, bonus disc elmaradt, sõt talán felhasználói kézikönyv mintha hiányozni, pedig az még kötelezõ is ha nem tévedek.

TDC Geronimo
12 órád van még kb, mert kitolták testet kicsit 😄

Meg amúgy is szerintem nemsokára open beta és ezzel az új kliensel/patcherrel már nem kell torrentel szarakodni ezután.

Hát akkor errõl ennyit mivel kb 30K-val jon 😊

Lera,Dynn,Zulgron

TDC Geronimo
Le bizony.

Hm hát én még csüt leszedtem a klienst de most megint le kene ? Nem nagyon akar elindulni.

Lera,Dynn,Zulgron

oreal
En is megkaptam tegnap a DVD-t.Amin meglepodtem 2cd-nek van benne hely de az enyemben csak 1 van 😊 Ezek tenyleg nem szorakoznak,ezek ki fogjak adni o.O

Torzonborz
rendes installer van rajta . semmi más. nem tudom melyik verzió mert nincs kiírva sehol.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
#1537 ? 😊

Torzonborz
jahogy.

a doboz jópofa , polcon jól néz ki de amikor kinyitottam elég nagyon néztem . van benne 1 szál dvd aztán jóccakát. se manual se vmi darab cetli hogy nesze bammeg se semmi.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Mi van a DVDn amúgy? Van rendes install? 😄 Meg melyik verzió

TDC Geronimo
Viszont jó hír hogy ma patch megint és végre lecserélik ezt az ótvar patchert meg patcher rendszert. Torrent alapú patcher lesz elvileg és nem kell most már szedegetni mindig a teljes gamet. Vasárnap meg megint stressz teszt. Így aki ki akarja próbálni megnézheti megint.

TDC Geronimo
Én DDbe vettem meg

Torzonborz
Ti nem kaptatok semmit ?

Nekem ma ez jött :

( kicsit szar a kép de a lényeg látszik )

wtf ? ezek nem viccelnek. tényleg hamarosan kiadják.

oreal
Csodalom a turelmedet te meg kepes vagy beloginolni 😊
Nevetseges kezd lenni az egesz ( ha eddig nem volt elegge )
Amit eddig mukodott most az nem mukodik,minden patchel ujjabb bugok jonnek.Az egesz jatek a jelenlegi allapotaban engem egy Crafting Tycoon jatek-ra emlekeztet.Banyasszal,csinaljal pancelt,fegyvert,vagjal fat, epitsel hidat meg hazat.A pvp meg mindig szanalmas a szereny velemenyem szerint.De mindjart kiadjak 😊 majd akkor talan benezek lehet-e craftingon kivul mas funckiot is latni es hasznalni jatekon belul.

TDC Geronimo
Ma is lesz este 8tól be lehet már lépni, aki tegnap lemaradt. Tegnap fabernumba Challe (egyik dev) odajött és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem segíteni egy felvételben, ami a trailerbe megy. Hidat kéne építeni 15 perc max mondom miért ne. Ez volt fél 12kor este. Mire végeztünk negyed 2 volt én meg kelhettem reggel 6:30kor 😄 Mind jó poén volt. Másik 2 emberrel építettünk egy hidat, aminek a felvételét elõször elbaszta, utána nem tudta lerombolni a hidat csak manuálisan ami eltartott egy ideig 😄 Végén megköszönte és 2k steellel meg 1k spongewooddal lettem gazdagabb 😊

TDC Geronimo
róla*

TDC Geronimo
Stresstest tonight 20th of January , at 21.30 gmt +1.
Community Manager will update the thread with more information.

Aki ki akarja próbálni 1-2 órára az regeljen accot. Igaz mivel stress test így max arra lesz jó hogy megnézze hogy néz ki, mert gondolom lag lesz meg crashek. Itt van több részlet la meg a regelésrõl is.

TDC Geronimo
Hát remélem hogy lesz. Highres textúráim is hiányoznak! 😄 Meg hát az npck meg minden. Tindrem is. Fene tudja mi lesz még itt

Torzonborz
ja . a lényeg : "blablabla" 😄

szvsz az egész mapet kukázni kéne de legalább is újra texturázni a nagy részét .

lesz még vmi content patch megjelenés elött vagy már csak polírozás várható ?

TDC Geronimo
Mats postját olvastad? Ott elmondja, hogy miért olyan amilyen jelenleg.

Torzonborz
béta topikban van 1 halom kép trindrem-rõl. hátttõõõõ nagyon nem úgy néz ki mint a promo képen 😞 de ez legalább már tényleg kezd város kinézetû lenni nem úgy mint az eddigi 2 .

TDC Geronimo
Ja nem az ahogy nézem, mert kaptam skillpontot érte.

TDC Geronimo
extraction bugos amúgy? Odamentem grinderhez, beraktam a granumot meg a catalystet és process után eltûnt a granum de nem kaptam semmit 😞

TDC Geronimo
Felemelték a skill limitet 1000re hála égnek.

TDC Geronimo
Aha. nem tudom mi ez. Fabernum felett van

Remélem nem túl offtopic. A csalók száma sokkal kevesebb, bár a játékosoké is. A skill fejlõdés gyorsabb lett, így viszonylag belátható idõn belül van sikerélmény. A régiek, akik folyamatosan játszottak, szinte halhatatlanok, azokat erõsen kerülni kell. Ez alapvetõen az egyetlen komoly negatívum. Egy hónapja nyomjuk, egyelõre még mindig élvezetes, és így 4-5 emberrel lehet is cirkulálni.

Jockey
és milyen DF? Kezdeti izgalom elmúlása után is játszható?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

EVE folyamatos de most aktívabban Darkfall-t nyomjuk páran. Próbálunk felnõni a feladathoz 😊

Torzonborz
ez mi ez ?

egyébként jól néz ki . stamina bug tényleg javítva lett ?

TDC Geronimo

TDC Geronimo

Remélem megjelenés elõtt a világ nagy részéhez hozzáadják majd ezt. Rengeteget dob egy ilyen apró dolog is a jelenleg igen kopár világon.

oreal
"a harc jó, csak nem az öten egyet lemészárolni, hanem az egyedül ötöt. Abban van kihívás és sikerélmény."
-Morinad,ha ilyesfajta jatek elmenyre vagysz akkor a mortal online garantaltan nem a te jatekod lesz.Itt mar 2 veled egyszintu jatekossal sem bansz el,de meg 1-el sem konnyeden.
_--------------------------------------------------------_
New patch
http://www.mortalonline.com/files/beta/MortalCache121618.rar.torrent
Innen tolthetitek. A regi klient elvileg halott ujra kell szedni.

Jockey
te mivel tolod beton?
EVE?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

a harc jó, csak nem az öten egyet lemészárolni, hanem az egyedül ötöt. Abban van kihívás és sikerélmény.

oreal
mi a szart lehet csinalni ezzel az Aplha allapotu jatekkal ? legyszives mondjal nekem otleteket mi elvezetesebb a gyilkolasnal ? Varoson kivul szinte embert nem losz,mert 1 nincs, 2 meg elfut a stamina bug miatt.
En mar vegig craftoltam mindent amit tudtam pajzstol a fegyverig,felhuztam a warrioromat 0-skill point left.Ezek utan legyszives ajanlj nekem valamit ami meg szorakoztato lehet. Kosszencs

[HUN]Crassus
"5 nyilas mindenki 1-1 loves,es az aldozatnak meg ideje sincs beirni "guard" mar halott is"
Hihhhetetlen mód lehet élvezetes....:S nektek is meg annak is akit lezúztok😞

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

oreal
Hat orulok engem bevalasztottak, de valojaban inkabb elmentem aludni... 1 ora alatt lejatszottak 2 meccset, es 32 ember volt. Nekem meg este sajnos melo van 😞 igy inkabb az alvast valasztottam mint sem nezzem a sok barom osze visza rohangal meg hadonaszik.Remeljuk a pvp resz lesz meg ennel jobb is.
-Uj guild alakult az unalmas mortal ora'k eltoltesere,Outlaws a neve.
A klannak semmi kulonlegessege csak annyi hogy PK guild, nem pvp 😊
Itt artatlan embereket kell tomegesen olni 😛 amig wipe out nem lesz addig ennel jobb szorakozast nem talaltam 😊 kora reggel 5-en szetlootoltuk egesz toxai-t 5 nyilas mindenki 1-1 loves,es az aldozatnak meg ideje sincs beirni "guard" mar halott is,afk minerekbol mar 3000 goldom van egyenlore.Ha valakinek kell szoljon. Aki meg unja a jelenlegi jatekot az meg joinoljon a guildhez 😊 jo szorakozas,legalabbis jobb mint fa't va'gni. <#violent>

[HUN]Crassus
ohhh....,de nekem akkor sem jön át a melee(nem lõfegyverek)harc ebben az FPS módban

TDC Geronimo
sprint bug miatt van, de ezt leírtam már pár hszel lejjebb. combat modeba sprintelnek anélkül, hogy a stamina fogyna. Ezért mondtam, hogy miért nem várták meg jövõ hetet vele mikorra javítva lett volna.

[HUN]Crassus
lehet ennek FPS MMORPG dolognak még jopár ÉV! kell míg élvezhetõ lesz....ez a qrvagyors össze-vissza rohángálás finoman szólva is nevetséges😞

Késõbb sikerült belenéznem.Tényleg gyengusz.Sok pattogó,rohangáló ember csépelte 1mást...0 effect.<#shakehead><#shakehead>

Lehet más ha az ember ott van de így...<#confused>

[HUN]Crassus
nagyon gyengusz😞:S