NBA 2K9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bil Ur Sag
Én box-on játszok vele és pont az irányítása az ami tömör gyönyör. A két stickel, és ravasszal szinte meg tudsz oldani mindent.(amilyen mozdulatot végzel a jobb stick-el a gép ezz próbálja leutánozni. Süt😊) Ha témogatja a pc-s verzió a gamepadot, márpedig miért is ne támogatná, és kiakarod élvezni a legjobban a gamet, akkor szerezz egyet be hozzá.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

5c0rp330n
és igen, ott van az, de csak fõmenübe lehet átállítani. player settings ultra high-ra és lehet gyönyörködni a mezek animálódásában, nem semmi :o

zoltan93
blackcourt

zeus89
H a fenébe kell ezt a játékot irányitani????

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

5c0rp330n
én si hasonló beállításokta tettem, ez vajob az abszolút max? mintha valahol azt olvastam volna, hogy a player settinget lehet very high-ra is tenni és akkor lesz igazán jó a ruhák mozgása, ami sokat dob az élethûségen, de én ilyen nem látok.
mindenesetre a játék így is gyönyörû, nagyon ott van.

mit kezdtetek a steam-el? vagy a nem legális verzióban ez nem játszik szerepet?
Shep
Király, melyik menüpont alatt lehet ilyenekkel szórakozni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zoltan93
vélemény?? én csináltam

zoltan93
vélemény?? én csináltam.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5rh5mv9GyIM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5rh5mv9GyIM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Shep
Van a játékban normális tutorial, ahol pl. utána kell csinálni a figurákat, vagy valami? Ugyanis ez a leírós dolog annyira nem jött be, és nem is tudom ,hogy az egyes mozgásokat mikor csinálom jól. Egyébként korrekt játék, annak ellenére mondom ezt, hogynem vagyok nagy sportjátékokkal játszó gamer. Mondjuk próbáltam egy meccset elsõ negyedben vezetett is az ellen vagy 10 ponttal 😊 Ja szerelni mivel tudok gamepadon?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Október elején sok olvasónkat megleptük, és egyben boldoggá tettük, amikor közreadtuk a hírt, miszerint a Take-Two PC-re is elhozza legfrissebb kosárlabda-szimulátorát, okosan észrevéve és betömve a rést, amit az EA fura „PC-bojkottja” okozott. Most azonban kisebb botrányról szólnak a krónikák.
Úgy tûnik, napjaink slágertémája lesz a DRM, azaz a másolásvédelem. Sajnos leginkább botrányok övezik útját, egyelõre egyetlen kiadó sem találta még meg az igazi megoldást a kalózok ellen, a legtöbb DRM épp a becsületes vásárlókkal szúr ki, az õ életüket keseríti meg, és hangolja a kiadó ellen, sõt fordítja az illegális megoldások felé, azaz épp ellenkezõ hatást ér el, mint az eredeti szándék volt.

A legújabb áldozat tehát az NBA 2K9, melynél a kiadó Take-Two a Valve brigádjával állapodott meg: a játékhoz telepíteni kell a Steamet, majd installálás után ezen keresztül kell regisztrálnunk a portékát. A dolog egyszerûen és fájdalommentesen hangzik – azt az apróságot leszámítva, hogy az ehhez szükséges kulcs hiányzott a dobozokból, legalábbis az USA területén... A játék hivatalos fórumán elkeseredett, felháborodott, anyázó hozzászólások tömkelegét lehet olvasni (immár 24 oldalasra hízott a topik), ráadásul se egy admin nem válaszolt sokáig, sõt a beírók szerint a vevõszolgálat sem vette fel a telefont – aminek az egyik következménye az lett, hogy a nép a tört verziók indítófájlját kezdte ajánlgatni, sõt küldözgetni egymásnak.

A hivatalos weboldal némi késéssel reagált a problémára, 24 órán belül megoldást ígérve egy automatikus patch formájában, és egyben elnézést kérve. A legfrissebb hírek szerint ez meg is történt.

Újabb tanulság tehát az iparnak, amelybõl remélem, tanulnak végre: alaposan oda kell figyelni, át kell gondolni az ilyen lépéseket, mert mint fent említettem, épp azt a „melléküzemágat” segítik ezzel, amely ellen az egész irányul...

dunk...
185?Senki nem járt így?
adeex7
a zsákolás hogyvan beírva angolul a játékban? nem találom :S

lehetséges hogy megvásárolom a játékot, ugy tudom nem lesz drága, ráadásul az online frissités is csak az eredetivel müxik ha jól gondolom, na meg azért ez egy minõségi sportjáték..szóval ha "máshonnan szeretném kipróbálás céljából megszerezni" - hány gigásat is keressek? amit sokan irtatok, az az 5,9 gigás a játék?
zoltan93
na már ezis megy

Sziasztok,látom kint van a játék...ugyanolyan mint a boxos verzio ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

zoltan93

ilyenkor mit kell csinálni? még 1x nem tudtam zsákkolni.

zoltan93
t-mac bocs az elõzõkért.

zoltan93

zoltan93
elsö szép megmozdulásom😄
<object width="420" height="339" id="flvplayer"><param name="movie" value="http://files.indavideo.hu/player/vc_o.swf?vID=b7d9229b6e" /><param name="menu" value="false" /><embed src="http://files.indavideo.hu/player/vc_o.swf?vID=b7d9229b6e" width="420" height="339" name="flvplayer" type="application/x-shockwave-flash" /></object>

ProGabe
ugyan olyan minden, mint konzolon (mármint a körítés), csak ugye itt addig skálázod a felbontást és a filtereket, amíg a géped bírja. ergo még szebb is lehet, mint dobozon,ps-en

és ha már a körítés:

(igen, ez PC)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hogy a manóba mûködik ez a wanadoo-s flash letöltõ mert úgy nem ahogy a faq ban van képekkel illusztrálva.
báttyó02
hu na végre sikerült beállitani bill kiosztást 😄
igy nagyon zsír

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

talán sokunk számára az utóbbi hetek legjobb híre az volt a játékvilágból, hogy jön pc-re...és msot, szeretném emgkérdezni azoktól, akik próbálták, hogy myieln? jó, az irányitást ne nézzük, mert azt gondolom, hogy tessék mindenkinek egy kicsit rászokni a gamepad-re, valszeg én is rákényszerülök majd...de miylen a hangulata, milyen a kezelõfelület, zenék, grafika....van oylan szép mint a konzolos verzió, már aki látott élõben konzolos 2k9-et? vagy talán még szebb?
Hy all!Miért van az hogy kosár után nem alapvonalról kezd?Csak vki felkapja aztán ennyi....wtf?
zoltan93
le is tudod játszani a visszajátszást? nekem mindig azt irja a jobb alsó sarokba hogy loading. pedig elmentettem egy jó kis akciót de ne tudom lejátszani

ProGabe
2008-ban jogos az elvárása a fejlesztõknek azon irányba, hogy aki PC-n sportjátékot akar játszani, legyen kontrollere. amikor a sportjátékok 80%-t (ha nem többet) konzolon adják el, akkor egyértelmû, hogy az irányítást csak kontrollerje írják meg. azt pedig visszaadni billentyûzete csak kompromisszumokkal lehet, ezeket úgy látszik nem hozták meg

ez van. nekem van egy cordless rumblepad 2-m, mert sok sportjátékot játszom és elkerülhetetlen volt a dolog. vagy 60e-ért konzol, vagy 10-ért kontroller 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

báttyó02
vki aki nagyjából beállít egy értelmes live féle bill kiosztást,az légyszi toljon már be egy képet a beállitásairol 😄

e

Prince23
Ja és bal ALT pedig a sima, átlagos -tempó- dobás...

Prince23
az irányítás sztem mindig a wasd-ra kell alapozni, ill a kurzorra. Az ugrás/blokk egyértelmûen space.
további kombókat anno én mindig az y,x,c,v,b,n gombokra tettem. V volt a turbó, B volt az alley-up, C gomb pedig a kemény zsáké.
amúgy a 2k9-et is belehet így állítani?

sb1
Az egyik legszebb graf. sportjáték szerintem, nagyon hangulatos, picit könnyûre sikeredett, és van szerencsém kipróbálni bill. és gamepad-al is, és azt kell hogy mondjam, gamepad nélkül nem túl élvezetes a játék...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

magyarul az irányítás ugyanolyan szar mint a Live-nak?
báttyó02
hát az tuti h az ég világon semmit nem raktak pc-s verzióba,a telepitõje is mekkora röhej már 😄 meg a játék mappája lol..
DE ettöl függetlenül igy is ezerszer jobb mint az ea féle szarság,már csak össze kell rakni nagyjából a bill kiosztást,és zsir lessz

báttyó02
dsfds

zomgzerg
kibaszott konzol átiratok mindig felbasznak
ezt tényleg akkor kezdhették 'fejleszteni' amikor bejelentették 2 hete

zoltan93
a replay-t hogy kell elinditani mert nálam régóta loadingot ír

báttyó02

Nagyon jó lett a játék

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

zoltan93
mivel kell léptetni a feladatokat tutorialba? egy egér van mellete de bárhova kattintok nem változik.

And 1
😄nekem is lassan lejön... még 2 óra... én is wanadooról szedem... valaki nem tud mondani valamit a játék irányításáról... hogy mi a különbség a gamepad és a bill között ... h számít e annyira mint a live-ban

zoltan93
megtalálta csak el volt dugva😄

zoltan93
letöltöttem felinstaláltam. de a program files/NBA2k9 mappába nem találok semmi exe-t. aki wamadoo-ról töltötte lepls segitsen. vagy másis segitsen ha tudja mit kell csinálni

képek gyönyörûek

Na nagyjából megtaláltam minden gombot az irányításhoz,de még mindig nagyon zavaró és gáz,hogy sok mindent a gép csinál helyettem. Na nem baj,azért jó pár kellemes órát fog szerezni,de nem ez lesz a kedvencem.😊
Carlos HUN

Carlos HUN

Na kipróbáltam.Grafikától nem estem hanyatt, de összességében jó,mozgások átlagosak. A játékról nem nagyon tudom véleményt mondani,mert billentyûzetrõl nem tudom irányítani,kontrollerem meg nincs. WASD-al mozgok, space-el ugrok, ember váltok, passzolok.Numerikus 5-6-8-al dobok, 3-assal szerelni próbál. Persze próbáltam tutorial-t, ahol faszán irogatja,hogy B7, meg tököm tudja, még arra se vették a fáradtságot,hogy a PC porthoz értelmesen kiírja a vezérlõ gombokat. Tudna valaki segíteni?
Carlos HUN
<#banplz>

5c0rp330n
holnap ebbõl nagy játék lesz, az qrvaélet 😊