810
-
#490 azt valaki nem tudja hogy Sam Cassel hogy kerult a Magichez a jatekban? -
Rudee #489 Na ezt nem tudom, de szerintem igen. -
Philip00 #488 Köszi!
Még egy uccsó kérdés:)
Ha a seasonmba beállitom a slidert, akkor quick play-nél is azok az adatokkal fogok játszani? -
Rudee #487 Hát nem tudom, én is keresgettem és próbltam ki. Igaz szerencsém volt mert elsőre jót találtam, nekem legalábbis jó.
Lentebb (#467) van belinkelve 1-2 oldal, ott találsz rengeteget. -
Philip00 #486 Fúú köszi, isten vagy, még annyit, hogy melyik slidert ajánlod? -
Rudee #485 Kezdj el egy szezont és ott lesz a my nba menüben. -
Philip00 #484 Sziasztok!
hol tudom beállitani a slidereket? ugy értem shoot, meg ilyenek, mert nekem a gameplay menüben csak a free throw meg game speed van? -
Rudee #483 Addig oké, de ha ezt is annyira fejlesztették PCre, mint a FIFA09et?
Tudom, hogy más csinálta, meg minden, de fene tudja.
Konzol topikba nézz be, hátha játszik valaki ezzel. -
#482 hat mar hogy ne lehetne rondabb? 4x AA-val jatszok full hd felbontasban kozel max beallitasokkal, a videokartya a gepben 4szer jobb mint ami a ps3ban van -
Rudee #481 Én még nem láttam, de szerintem kizárt hogy PS3-on rondább legyen. -
#480 latta mar valaki ps3mon es pc-n is a jatekot (jo videokartyaval) ?
gondolkozom hogy ps3ra meg kellene venni, de eleg szepen megy pc-n es ha ps3mon sokkal rondabb lenne akkor minek...8800gt van a pcben -
Rudee #479 Innen szedtem a slider beállítást, de pontosan már nem tudom melyik volt. Ha kell, csinálok róla képet. Pro fokozat, majd később lépek feljebb.
Én is 12 perces negyedeket nyomok, úgy az igazi :) -
#478 Jo szar ez az ujhullamos bulls 63-as overall:) Nagygrat erte, milyen fok csuszkak be vannak allitva? En Miami-val vagyok multkor volt egy 3x-i hosszabbitasos meccsem hat azon megizzadtam raADasul 12perc egy negyed szoval eltartott egy ideig de a vegen nyertunk. -
Rudee #477 Ez nagy meccs volt!
4 másodperccel a vége előtt 1 pont olt az előny, várható volt hogy odaüt. 2 büntetőből az első bement (egyébként is ritka gyengén dobtuk), a másodiknál a Magicé lett a lepattanó. Utolsó pillanatban elengedett egy duplát, de az kijött a gyűrűből :)
-
#476 ban! -
Zunex #475 Ezt nézzétek meg -
hotstepper #474 sziasztok. rendeljétek meg www.amazon.at-ről, 1 héten bellül megérkezik és grantáltan valódi, én mindet onnan rendelek ha kell valami
Valaki megtudná mondani hogy "Alley-up"-hoz a passz mellett melyik gombot kell menyomni ? Mivel a leírásban csak annyi van: passz+"left Bumber". Ezt nagyon jó lenne tudni :) Tudna ebben valaki segíteni ?
sziasztok -
#473 Bár 6k-ért így is megérné, ha lehetne valahol kapni:) -
#472 Most olvasom, hogy a PC játékból kihagyták az online módot. Így már nem éri meg megvenni... -
Rudee #471 Akkor passzolok.
Vagy írj a mikulásnak, úgyis nemsoká jön és útközben vehetne Neked egy példányt :) -
#470 Nem hozzák Magyarországra próbáltam... Meg igazábl nem bízok ebben a külföldi vásárlásban.... Nemtom mér... -
Rudee #469 Például itt is meg tudod rendelni.
Itthon még csak XBOXra láttam. -
#468 Segítsetek megvenni a játékot? vagy mindenki a warezzal nyomja?
-
Rudee #467 Én majd csak holnap próbálom ki, de pár beállítást találsz erre:
SportsGamer fórum
Egy magyar fórum
Másik külföldi -
#466 hi!
tudtok mondani egy ideális slider beállítást? mert sztem a minden 50-en elég irreális játékot hoz...
más: van betörés gomb a játékban? most kezdtem csak próbálgatni a gombokat,de ezt egyenlőre hiányolom. illetve ti hogy védekeztek palánk alatt? mert mellettem simán elmennek,és még a PG-t sem tudom blokkolni C-rel sem,pedig időben ugrom... -
#465 Nincs itthon nem kapható! Egyenlőre... -
Laci82 #464 Sziasztok.
Valaki látta már valamelyik boltban itt Magyarországon ezt a játékot?
Én mindig vadászom,de csak az Ea f.o.s féle "kosárlabda" van a polcokon állandóan -
Dizson #463 Akkor nem is lehet megoldani? -
#462 mert a windows csak egy billt tud kezelni
Philip00: szerintem a videokártyád kevés hozzá -
Dizson #461 Na bedugtam a másik billentyűzetet, és most az van hogy mind a kettőt egynek érzékeli. -
Dizson #460 Controller Setup? Ez hol van? Options? -
Philip00 #459 Sziasztok!
Sajnos a játék nekem elindul, de a kis bokszokba a menüben ott fent már nem látok képet csak ilyen sistergést és amikor el akarom inditani a mecset, akkor pedig kilépa winfosba...
Mit csináljak?
A gép configom: 2.4 amd athlon, asus alaplap, 512 ddr ram, sapphire radeon hd 2600 pro 512 mb vid kari. -
hotstepper #458 GPoWeR: azt hogyan kell csinálni....; -
#457 A könyvtárban nem találok ilyen filet, vagy tényleg ilyen gyükszi vagyok ? -
peter0 #456 Hát igen a játék káprtázatos de amenün van mit javítani...nagyon szar a menü... -
GPoWeR #455 Töröld ki a settings fájlt, és akkor jó lesz! -
hotstepper #454 esetleg azt megtudod mondani, hogy a kezdő csapatokat hol lehet beállítani, mert mikor a meccset betölti akkor egy Visszafelé jelet mutat, hogy azt kellene megnyomnom, de nem tudom hogy az a gomb melyik parancsot takarja :P A season mode-ban meg sehol sme találom meg a team manaegment-et :P lehet cska én avgyok ilyen béna hozzá ?:P -
#453 tudom h ez nem konzolos topic de nem akarok új topicot nyitni szóval:
Ps2-n nyomom a gémet de hiába kezdek el egy szezont ha kikapcsolom a gépet nem tudom folytatni(nem tudom betölteni) ja és el is mentettem! igazából nem tiszta a mentési rendszer! Vki világosítson már fel!
Elég gáz főleg h nem ez az első ps2es játékom! -
peter0 #452 hotstepper:
Én ezt még nem vettem észre, hogy nem az jön akinek kellene!!
Nem tudom miért van ez nálad! Nálam mindig az kezd akinek kell!! -
hotstepper #451 SZiasztok
vki abban tudna segíteni, hogy azt hogyan tudom beállítnai, hogy a kosár után az alapvonalról folytatódjon a játék és ne az a csapat jöjjön amelyiknek a játékosa azt felveszi a padlóról ? mivel nagyon zavar hogy egy támadás alatt a -20as hátrányt is le lehet dolgozni és így élvezhetetlen a játék a számomra. Már kerestem mindenhol de sehol sem találtam még meg.
Válaszotokat előre is köszönöm
sziasztok