NBA 2K9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
íéj egy kalap szar, minden tekintetben. saját kezem törném el, ha vennék tõlük terméket, bármi is legyen az
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szóval valszeg itt is az lesz a trend, hogy EASports - arcade, 2KSports - szimuláció
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De egy Logitech az Logitech...<#worship>#worship>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ráéreztem a játékra, meg a gamepadra Xbox 360 irányítójával tolom, de nagyon faxa. A Lakers-el kezdtem szezont Pro nehézségin és 14-9 re állok második helyen a divíziómban. Sztem billentyûzettel lehetetlen teljesen kihasználni a game lehetõségeit.
aztán nézzétek meg a cserejátékosokat..a Live-ban csak 5-6 ember ül a kispadon, a 2k-ban pedig annyi, amennyinek ott kell lennie...de ugyanez elmondható arról is, hogy a 2k-ban van kabalafigura a palánk alatt, pompomlányok, vagy ami mégjobb, meccs elõtt interjú...talán még michelle tafoya is feltûnik olykor-olykor..a hangját hallottam a játékban...
szerintem grafikailag is veri a Live-ot...szóval itt szvsz egyértelmûbb, melyik az IGAZI..nem ugy mint Pes és Fifa fronton..
a rezgõmotor is klassz 😊
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
xbox360 kontroller kialakítása van, szal elvileg a legtöbb játék ezt jobban szereti 😊
Meg amúgy is, újabb, jobb.
/gamepaddal egyértelmû, hogy könnyebb játszani, hiszen eredetileg is erre tervezték a játékot. billentyûzettel is lehet játszani, de sokmindent csak gamepaddal tudsz normálisal összehozni/
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nem tudja Valaki Letöltöttem a Játékot Kibontottam.De az a Baj hogy Disc Image File-ként Bontotta Ki Mit Csináljak?
Nba Where Amazing Happens!
Nba Where Amazing Happens!
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
az NBA2k8 pedig ennek az elõzõ része...
na, akkor szerinted melyikre fog hasonlítani? <#zavart2>#zavart2>
#373 - az nem tetszik nekik, hogy nem lehet minden egyes funkciónak más-más gombot beállítani... Bár nemtom, gamepaddal tökéletes az alap beállítás is :S
ha lesz idõm megcsinálom neked!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Leírnád, vagy mutatnál egy képet hogy nálad hogy van beállítva az irányítás?
nemértem miért zavar ez téged...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nekem mondhatod mivel én már évek óta 2K-s NBA-vel játszok...
De akármilyen jó maga a játék, az irányítás qrva szar, ha ezt nem lehet megoldani!
Az lenne a kérdésem h meg lehet e vhogyan oldani, hogy más gombra rakjam paden a dobást meg a stealt.Átírom egyik helyen - pl. Offense - akkor átrakja a Defense nél is. Hihetetlen lenne h nem lehet teljesen testre szabdi az irányítást, nekem ez így tök szokatlan h egy gombon van ez a kettõ.
Kösz,
üdv,Chrys
mit kell visszaállítani, hogy normálisan a palánk alól kezdjenek a csapatok pontszerzés után??
Persze csak akkor lesz alley up belole, ha jo helyzetben van akinek passzolsz, tehat eleve gyuru kozeleben, es vedok sincsenek tul sokan arra. jo helyzetben viszont bejon gyakran