NBA 2K9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And 1
nekem sem szedi 1kb/s-nél gyorsabban úgyhogy ha már fent van valahol normális verzióban... szóltok ?

adeex7
én is,vmi procyon,vagy vmi reloaded törésre!

Matt07
én is várok még vele pedig már nagyon várom h játszhassak vele 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

5c0rp330n
páran azt írják h valóban mûködik.. én még várok kicsit.

zoltan93
mind1 elvileg ma jelenik meg tehát ferakják gameportra is és fizetek egy 400 forintos sms-t azt töltölm 850kb/s-el

zoltan93
én is ezt találtam de nekem 1 kb/s nem szedi gyorsabban. nem lehet valahogy gyorsitani?

Pirate Bay-rõl szedem:
http://thepiratebay.org/torrent/4457293/NBA2k9-rip-3DMGAME

Crack:
http://enrcomputers.com/NBA2K9-PC-Patch.html

Állítólag ez mûködõképes.

And 1
az 5gigásat honnan szeded ?mert én tõltök 1 5,89gigásat a mininova.org-ról de az nekem el sem indúl... 0seed,0leech

A 7 gigás állítólag fake, én a 5 gigásat töltöm, az állítólag mûködik, meg már crack is van hozzá.
Nem tud valaki valami olyan európai oldalt, ahonnan meg lehet rendelni és ki is szállítják Mo.-ra? Néztem az amazonon, ott 20 dolcsiba kerül, annyit simán kipengetek az eredetiért.

And 1
ááá már nagyon várom a játékot... azthittem már ma játszani fogok vele de ahogy elnézem még nem

And 1
na valamit tudni már a játék jövetelérõl ?én is tõltöm azt a 7gigás változatot de 1 hét múlva sem jön le 😄

kuci06
igen durván 😄
amúgy az nfohump (nforce) fórum szerint a kínaiak már megbuherálták, vagy mi ... szal akár igazi is lehet...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

adeex7
elbasztam 😄

adeex7
szerintetek ez FAKE,vagy már az "igazi" ??<#merges2>
http://isohunt.com/torrent_details/51972505/nba+2k9?tab=summary

Bil Ur Sag
Nem tudom de nekem büntetõdobásnál szokott elõjönni. Ott kell valamit ügyeskedni a jobb stick-ek és figyelni azokat a sárga rublikákat. Még nem jöttem rá pontosan a funkciójára.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

5c0rp330n
pes9 már nem is újdonság 😊

1.3 Recommended System Requirements
-----------------------------------

CPU: 3 GHz Dual Core processor or equivalent
RAM: 2 GB
Disc Drive: 8x or faster DVD drive
Hard Drive: 10.5 GB or more free space
Video: Shader Model 3.0 support with 512 Ram (Nvidia(R) Geforce(R) 7900 GT or better)
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Input: Dual-analog gamepad

ezek kellenek gondolom maxhoz. a régebbi gépemre fel sem teszem inkább, az új elvileg minden ponton átmegy a procit kivéve, azon lehet h húzni kéne majd.

adeex7
az cool lenne 😄 pes9,fc2,nba...húúhh<#finom>

5c0rp330n
*játék

5c0rp330n
nforce-on nincs még kint a listán.. nagyon jó lenne ha kint lenne, far cry 2 és holnapra meglenne a far cry 2-vel együtt 😊
tarka: ha úgy fog kinézni a játékok, ahogy a screenshotokon, örülhetsz, ha mediumon eldöcög azon a gépen..

And 1
nemtom ki látta azt a videot amikor kidd és nowitzki gyakorol... na ott a név mellett az a kis sárga izé ami fel le megy az mit jelöl ?

And 1
jaja sztem is ... mert már az nba live-nél is az volt a nyerõ... én is csak nemrég szereztem 1-t. remélem hasznát veszem majd most 😄

Én nekem meg bekellene ujitani egy gamepadot...mert a géppel baj nem lesz,de szerintem jáccani gamepaddal kéne ezt

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

And 1
én is inkább játszanék azért 1 ilyen játékkal maxon.. 😄de ha idén kiadják pc-re remélem ez jövõre sem lesz majd máshogy

TaRka0107
Szevasztok!! Hát én nem hittem volna h ilyen nagy grafikája lesz most hogy így nézegettem a képeket a csávónak az arca hogy ki lesz dolgozva fúúú😄 Hát nem tom h maxon vinni fogja e az ATI RADEON X1650 pro 512 mbos vidkarim😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

webibebi
én nagyon várom ezt a játékot atom király lesz!be is újítok 1 új vidikarit mer mosatnival nem menne😛

msn:[email protected] bárki felvehet

adeex7
sasoljátok az nforce-t.bármelyik órában kinn lehet!! azt írják legkésõbb hnap éjszaka tuti fennt lesz a game,szal sasoljatok!! 😊

Bil Ur Sag
Nagyon klasszak a videók! A grafika, körítés minden. Jó párszor lejátaszottam a demó meccset, és ami nekem nagyon tetszett, az az hogy ez a játék veszettül nehéz. Nincsen nyomok egy hosszú W-t és a gép befejezi az akciót egy zsákolással, bármilyen szituációból, bármikor... Itt bizony fontos a csapatmunka. Az ellenfél is kihasználja. Nem is akár hogyan 😉 Sajnos látom sok helyen már kezdik egyes user-ek lehúzni a játékot. A vicces hogy valaki pont a grafikába köt bele...no comment. Ehhez nem tudok sajnos mit hozzáfûzni. Ha meg a játék nem megy neki akkor ott van az nba live 09. Ez nem arcade, itt meg kell szenvedni a pontokért.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ProGabe
egyes országokban már kapható, ezért is létezik már PC GAMEPLAY

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bil Ur Sag
Tegnap leszedtem a boxomra a demót, és hát nagyon kellemesen csalódtam benne. Iszonyú jó játék lessz ez. Párom aki késõbb ért haza megkérdezte hogy meccset nézel? mondom részben. Hagyom hogy a Lakers vs Celtics megmutassa mit hoz ki egymás ellen a jét CPU 😊 Õ nincsen oda a gamekért de kikerekedett neki is a szeme. Ez a game veszettül jól néz ki. Mondjuk ami kicsit zavar az a labda fizikája. Szerintem borzalmas. Egy kézbõl kiejtett labda nem kettõt pattan és utána mint a mágnes a parkettához tapad 😊 De kb ennyi is volt az ami zavart. Ez a jobb stick-el a dobást, ballal a testet irányítva veszettül élvezetes a game. Bele sem merek gondolni hogy milyen lessz majd pc-n, ahol aztán a kedvükre állítgathatják majd a maximalisták a külömbözõ grafikai, vizuális beállításokat.

de ez a játk kurva jo lesz

közelébe se érhet az Ea sportosnak ??? nem jol fogalmazol

ProGabe
review HD

természetesen nem a PC verzióról, de a lényeg úgysem változik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a 2k-s játékok átveszik hatalmat rövid idõn belül!konzolon játszom az nba 2k8-al, és a 2k9-el is....közelébe se érhet az ea-sportosnak....vszínûleg a pc-s verziót sem spórolják el...úgyh csak ajánlani tudom mindenkinek!!
adeex7
óóó ne már,még a pes9 se jött le 😄

FrezeR
na és Spud Webb? 168 cm-es és õ is nyert zsákolóversenyt. 😊

egyébként elvileg a mai napon kerül a boltokba a játék az EU-ban.
Láttam pár képet bár nem tudom fake volt e mindenesetre igen jól néz ki 😊

Matt07
néztem róla videót h leblokkolja Yao Minget 😊 nagyon durva volt😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
az nem semmi 😄

grizzly21
Muggsy hagyjan, de Nate Robinson 175-tel nyert zsakoloversenyt😊

HunnernesKonge
khmm...Muggsy Bouges 160cm volt az ember mégis lehúzott 14 szezont az NBA-ben<#ijedt>
Új kifogást kérek

<#hehe>
adeex7
én még sose kosaraztam,mivel nem vagyok épp egy kosaras típus,174 centi vagyok 😄D

grizzly21
nekem van wade 2 de kicsit tori a labat, nem nagyon kenyelmes.

ez viszont kenyelmes szerintem.

meg a hyperdunk is jonak tunik.

Matt07
Nekem van 1 jó anno 18k-ért vettem leárazva.1 Converse de D.Wade nevével fémjelezve 😉

grizzly21
off

ti mennyire kosaraztok is? most kene uj cipo, itthon nem talaltam egy darab boltot sem ahol lehetne kapni, ellenben nike store-on 100 dollarert baromi jo cipot lehetne venni, 20 dolcsi a hazhozszallitas. vett valaki esetleg mar?
En nba.com rol vettem meg 3 eve amikor lehetett utoljara

And 1
jaja zsír..

Matt07
örülök neki 😊

teccik

Matt07
Üdv!
Láttam nincs banner,gondoltam csinálok egyet:

remélem tetszik 😊
+fav 😉

grizzly21
jo lesz

HunnernesKonge
innen de nincs sok screen -.-