NBA 2K9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy all!
Tényleg segíthetne vki hogyan kell zsákolni, mert már engem is szétb..asz az ideg hogy állandóan csak dobálóznak a játékosaim.... thx
ProGabe
ez egy bug

Temporary Fix for Inbound Glitch Found
To avoid the inbound glitch from happening in the short-term (this will be addressed by the patch), do not go to Tutorial team select after you have changed a setting inside Main Menu -> Options (Gameplay, Coaching, Presentation, Regional Settings, NBA Rules, etc.). You can change any setting you want, so long as you do not jump to Tutorial mode right away afterwards.

What happens is that the Tutorial Team Select screen has a different inbounding logic, which then gets saved into the Settings file when you jump into it after modifying an option. Please spread the word.

**EDIT** Blacktop mode will also cause the issue. So, if you want to change any options, just don’t immediately go to Blacktop or Tutorial through 2KNav. You can still play these modes, but don’t 2KNav to them from any options screen.

tehát be kell állítani az optionsban a szabályt, és utána NEM szabad "tutorialozni"

majd lesz patch

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hogyan kell zsákolni?????:D:D
hogyan kell zsákolni????????:D:D:D
Gaben17
nemtudom:S nekem semmi hiba nincs, x360 joyyal tolom és tökély<#vigyor2>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

zoltan93
pls valaki screeenshotolja le az optionsba a my nba-ben a coach profiles-ban a rockets tulajdonságait mert véletlenül elálitottam. elöre is kösz

Gnome
Hali!....lenne egy érdekes problémám...meccs közben kosár után vmiért nemkezdi az alapvonalról a játékot, hanem rögtön a palánk alól be lehet gyüjteni a labdát és folytatni...így kb 3szor is be lehet dobni az ellenfélnek egyszeri támadóidõ alatt mert nemmegy a labdáért senki....Megnéztem a beállításokat minden normális a rules alatt is...sztetek mi van nállam elbszva?^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

léci csináljon valaki egy átfogó listát az irányításról hogy billel is mindenki tudja jáccani
spec én se nagyon jövök rá a titkára
báttyó02
hát ha nem is a legjobb sportjáték,de az eddigi legjobb kosaras az tuti

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grizzly21
szerintem igen, nekem nagyon bejon.

báttyó02
carter nagyon durva...:D

zoltan93
http://www.youtube.com/v/5rh5mv9GyIM&hl=en&fs=1
én videóm

zeus89
Nem irnátok egy F.A.Q.-ot a billentyûk leosztásával????? Az idegemre megy, hogy nem tudok vele játszani.... <#boxer>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Köszi!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

ProGabe
videó beszúrása youtube-ról:

szögleteszárójelflash]ide nem más kerül, mint a youtube embed részébõl az embed src= utáni, " "-ben lévõ kódszögleteszárójel/flash]

tehát nem a sima url-t!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
akko megnézem:d

Yo, Bitch!

NEM!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

ForzaInter
ez eas?:d

Yo, Bitch!

Nekem nagyon tetszik a játék! A gamepad beállításait még kicsit szokni kell a Live után. Szerintem itt sokkal több lehetõség van mind ott volt. Abba segíthetne valaki, hogy a figurákat hogyan kell elõhívni, mert az sajnos eddig nem sikerült! Illetve volt egy olyan, hogy megnyomtam egy gombot és mutatta a pályán a figurát (Hogy merre menjek az irányítóval kinek passzoljak) de ez csak egyszer sikerült! Ha ezt valaki tudja, írjon! Elõre is köszönöm!

hogy kell zsákolni??????
na kinek hogy jön be a játék? gondolom grafika gyönyörû, hangulat a tetõfokon...kijelenthetjük, hogy ezidáig az egyik legjobb sportjáték, és legjobb kosarasjáték PC-n?
daver88
mi a fene...múltkor pedig így raktam be

daver88
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5rh5mv9GyIM&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5rh5mv9GyIM&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

zoltan93
najó feladom :D. pls segitsen valaki aki tud seiteni ebben az embed dologban

zoltan93
5rh5mv9GyIM

zoltan93
http://www.youtube.com/watch?v=5rh5mv9GyIM

zoltan93
width=425 height=350

adeex7
nem fog elindulni!

daver88
még1x megkérdezem:

pixel shader 2.0-ás karival szóba se áll??? vagy lehet kikapcsolni olyan dolgokat, hogy elinduljon???

zoltan93
hát ez nem megy:D

zoltan93
<embed src="http://www.youtube.com/v/5rh5mv9GyIM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed>

Már megvan!<#vigyor2>

PLS, vki tudna adni egy ajánlott rendszerkövetelményt?

Scouser
Sziasztok!

Az a procim gyengeségétõl van, hogy a gépem nem bírja az ultra high beállítást? Csak egy AMD 4800+ döcög a 4850 HD mellett. Ha a player detail high-on van és minden más maxon akkor meg megvan 60fps stabilan. Csak az ultra high-nál esik 20fps köré. Jól gondolom ugye?

Bocsi, hogy mégegyszer betoltam ide, de tudna valaki válaszolni? Az ultra high-nál mozognak a mezek is ugye?

You\'ll Never Walk Alone

adeex7
amúgy a boston-nal kezdtem seasont,6 meccs után 3-3-al állok <#vigyor3> garnett-nek megvan azért a 8 pont/meccs átlaga,2 perces negyedekkel játszom! ti hogy álltok?

adeex7
nagyon jó vagy! <#eljen>

báttyó02
np

Matt07
köszi<#wink>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

báttyó02
fraps -> animation shop

Matt07
<#eljen>
megkérdezhetném h hogy csináltad meg ezeket?(a gif-ekre értem :) )

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

ezt nézzétek meg:http://www.hackthat.net/hu/overview/index.hack?dailystartpage=5ee5e
báttyó02
elsõ

második,hasonló de palánkszaggatósabb :D

báttyó02
huu most egy meccsen két nagyon faszát zsákoltam védõk közül:DDDD
végre kezdek ráérezni
mindjárt tolok is rola gifet D:

Scouser
Sziasztok!

Az a procim gyengeségétõl van, hogy a gépem nem bírja az ultra high beállítást? Csak egy AMD 4800+ döcög a 4850 HD mellett. Ha a player detail high-on van és minden más maxon akkor meg megvan 60fps stabilan. Csak az ultra high-nál esik 20fps köré. Jól gondolom ugye?

You\'ll Never Walk Alone

Sziasztok.
Magyarországon hol lehet kapni ezt a játékot eredetiben?
Engem nagyon megfogott a hangulat meg minden<#vigyor2>
És nincs bivalyerõs gépem ,de mégis így néz ki nálam.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

báttyó02

báttyó02
lol :D

báttyó02
hmmm
de a dobás amit te használsz,az a beállitásaidnál a "shoot" gomb?
mert van még ezen kivül vagy 3-4 másik dobás gomb is elvileg

közbe elinditom a gémet,megprobálkozok a dologgal megint

Carlos HUN
babfõzelékezés közben durva ám tolni xdxd

Shep
Szerelni, hogyan tudok?
A dobás, hogy mûködik, mert a gép csak úgy szórja a 3 pontosokat, nekem meg még a 2 pontos sem igazán megy :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!