NBA 2K9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg segíthetne vki hogyan kell zsákolni, mert már engem is szétb..asz az ideg hogy állandóan csak dobálóznak a játékosaim.... thx
Temporary Fix for Inbound Glitch Found
To avoid the inbound glitch from happening in the short-term (this will be addressed by the patch), do not go to Tutorial team select after you have changed a setting inside Main Menu -> Options (Gameplay, Coaching, Presentation, Regional Settings, NBA Rules, etc.). You can change any setting you want, so long as you do not jump to Tutorial mode right away afterwards.
What happens is that the Tutorial Team Select screen has a different inbounding logic, which then gets saved into the Settings file when you jump into it after modifying an option. Please spread the word.
**EDIT** Blacktop mode will also cause the issue. So, if you want to change any options, just don’t immediately go to Blacktop or Tutorial through 2KNav. You can still play these modes, but don’t 2KNav to them from any options screen.
tehát be kell állítani az optionsban a szabályt, és utána NEM szabad "tutorialozni"
majd lesz patch
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
spec én se nagyon jövök rá a titkára
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
szögleteszárójelflash]
tehát nem a sima url-t!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
pixel shader 2.0-ás karival szóba se áll??? vagy lehet kikapcsolni olyan dolgokat, hogy elinduljon???
Az a procim gyengeségétõl van, hogy a gépem nem bírja az ultra high beállítást? Csak egy AMD 4800+ döcög a 4850 HD mellett. Ha a player detail high-on van és minden más maxon akkor meg megvan 60fps stabilan. Csak az ultra high-nál esik 20fps köré. Jól gondolom ugye?
Bocsi, hogy mégegyszer betoltam ide, de tudna valaki válaszolni? Az ultra high-nál mozognak a mezek is ugye?
You\'ll Never Walk Alone
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
megkérdezhetném h hogy csináltad meg ezeket?(a gif-ekre értem :) )
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
második,hasonló de palánkszaggatósabb :D

végre kezdek ráérezni
mindjárt tolok is rola gifet D:
Az a procim gyengeségétõl van, hogy a gépem nem bírja az ultra high beállítást? Csak egy AMD 4800+ döcög a 4850 HD mellett. Ha a player detail high-on van és minden más maxon akkor meg megvan 60fps stabilan. Csak az ultra high-nál esik 20fps köré. Jól gondolom ugye?
You\'ll Never Walk Alone
Magyarországon hol lehet kapni ezt a játékot eredetiben?
Engem nagyon megfogott a hangulat meg minden<#vigyor2>#vigyor2>
És nincs bivalyerõs gépem ,de mégis így néz ki nálam.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
de a dobás amit te használsz,az a beállitásaidnál a "shoot" gomb?
mert van még ezen kivül vagy 3-4 másik dobás gomb is elvileg
közbe elinditom a gémet,megprobálkozok a dologgal megint
A dobás, hogy mûködik, mert a gép csak úgy szórja a 3 pontosokat, nekem meg még a 2 pontos sem igazán megy :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!