NBA 2K9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dizson
Controller Setup? Ez hol van? Options? <#confused>

Sziasztok!
Sajnos a játék nekem elindul, de a kis bokszokba a menüben ott fent már nem látok képet csak ilyen sistergést és amikor el akarom inditani a mecset, akkor pedig kilépa winfosba...
Mit csináljak?
A gép configom: 2.4 amd athlon, asus alaplap, 512 ddr ram, sapphire radeon hd 2600 pro 512 mb vid kari.
GPoWeR: azt hogyan kell csinálni....;
Marcinko
A könyvtárban nem találok ilyen filet, vagy tényleg ilyen gyükszi vagyok ?

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Hát igen a játék káprtázatos de amenün van mit javítani...nagyon szar a menü...
Töröld ki a settings fájlt, és akkor jó lesz!
esetleg azt megtudod mondani, hogy a kezdõ csapatokat hol lehet beállítani, mert mikor a meccset betölti akkor egy Visszafelé jelet mutat, hogy azt kellene megnyomnom, de nem tudom hogy az a gomb melyik parancsot takarja 😛 A season mode-ban meg sehol sme találom meg a team manaegment-et 😛 lehet cska én avgyok ilyen béna hozzá ?😛
Balyy
tudom h ez nem konzolos topic de nem akarok új topicot nyitni szóval:
Ps2-n nyomom a gémet de hiába kezdek el egy szezont ha kikapcsolom a gépet nem tudom folytatni(nem tudom betölteni) ja és el is mentettem! igazából nem tiszta a mentési rendszer! Vki világosítson már fel!
Elég gáz fõleg h nem ez az elsõ ps2es játékom!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hotstepper:
Én ezt még nem vettem észre, hogy nem az jön akinek kellene!!
Nem tudom miért van ez nálad! Nálam mindig az kezd akinek kell!!
SZiasztok

vki abban tudna segíteni, hogy azt hogyan tudom beállítnai, hogy a kosár után az alapvonalról folytatódjon a játék és ne az a csapat jöjjön amelyiknek a játékosa azt felveszi a padlóról ? mivel nagyon zavar hogy egy támadás alatt a -20as hátrányt is le lehet dolgozni és így élvezhetetlen a játék a számomra. Már kerestem mindenhol de sehol sem találtam még meg.

Válaszotokat elõre is köszönöm

sziasztok
Elvileg automatikusan felismeri és a contorller setupnál be lehet lõni a másik billet is - más néven van nekem legalábbis 😊
A legnagyobb játék!!!!!
Eddig minden NBS-s játékot kipróbáltam de ez üt mindent!!!
Az NBA 2009 elbújhat ez mellett!!!!!
Itt nem csak játszom hanem a közönség meg a körítés is odavág!!!
Szóval bele lehet élni a játékba magad!!! VÉGRE SIKERÜLT EGY ILYET IS CSINÁLNI!!!!!!!!!!!!!!
Ahogy a lányok táncolnak meg a törlõs ember az idzattságot törli...na ez hiányzik minden sportos játékból...a körítés...itt megvan!!!GRAT!!!!
Dizson
Hi! Kérnék egy kis segítséget, remélem választ tudtok rá adni. Nos, ketten szeretnénk játszani egymás ellen, ezért bedugtunk +1 billentyûzetet. Viszont a játékba nem találom hogy hol lehet azt beállítani hogy ketten tudjunk játszani.<#shakehead>
Elõre is köszi!

Scouser
Valaki tudja hol lehet megvenni?

You\'ll Never Walk Alone

Maxtreme
vga gond. Csak új videokártya vásárlással orvosolható.

belépek és feketeség, zene megy, videokártya a probléma, hogy gyenge? Ati Radeon 9 200 van. Egy srácnak volt hasonló problémája, ez video kártya gond meg lehet ezt valahogy oldani? Patchel vagy crackkel?
Matt07
Hi!
Csak annyi szeretnék kérdezni h alley oop-nál mit kell nyomni h be is húzza?:S mert hiába ugrik fel a másik nem bírja megfogni a labdát:|

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Darkon
Udv nem tudom mi lehet az oka de a menuben akad a jatek. Alig lehet valamit csinani. Ugyanakkor a jatek max grafikan 1680ba hibatlanul fut<#fejvakaras>

Valakinek otlet?

Born to win

nekem se volt töltöttem le hozzá a thepiratebay.org-rõl beírod h 2k9 és lesz crack is
asszem azt töltöttem le
Nekem nincs crack a dvd-n, sõt nagyon más se, elég érdekes...pedig annyira játszanék és sztem a gépem se gyenge hozzá o.O
crackeldd meg, nekem is ez volt az elején meg crackeltem és jó lett 😉... vki mondaná az L1-et billre hogy mi? :S
Nekem tudja a 3.0-t a karim, mégis mikor elindítom a meccset kilép az asztalra....
szerintem igen....bár nekem nicns meg a játék, és a régebbi ati kártyákat sem ismerem, de a legutolsó ati modellek - 38xx és a 48xx ismeretében a tiéd régebbinek tûnik...naszóval a játék minimum 3.0 shader-t követel, ha a képeket megnézed egybõl meg is érted hogy miért...ez bizony egy eléggé vasigényes cucc, sokan irták, hogy a 8600gt már kevés neki...
Legend Killer
Feltettem. Ha jól látom 7 gigát eszik meg telepítés közben, kemény. De belépve feketeség, zene megy, s mikor profilt készítek, látszik az a nyíl, de a beírt szavak nem..... videokártya a probléma, hogy gyenge? Ati Radeon 9 600 van. Vagy mi a rák.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hello! Megmondanátok légyszives hogy mire van állítva alapból az L1 billentyûzetnél... 😊 Köszönöm 😊 Most kezdtem seasont idáig 4 gyõzelem 😛 Rocketssal
lybrahu
Köszi! Magam is erre gondoltam. RLD-s van amúgy...

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Ha a ripes változatot szedte le akkor igen a RLD-s változat esetében nem tudok mit mondani, de szerintem ott is, én a registryben nem sokat láttam NBA 2k9-es bejegyzést 😊
lybrahu
Üdvözlet!
Egy kérdés: uninstall=törlés NBA 2K9 könyvtár? Vagy van valami trükk?
Persze ez nem a bolti verzió...<#ravasz1>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

TaRka0107
PLS Cselezést mondjon valaki!!😄 PL azt amikor fejének dobja a labdát és megy tovább THX elõre is.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nah megtaláltam köszi a segítséget.
Nba Blactop--->Pickup game--->1on1 választol játékost és go 😉
Császtok. Lehet h vak vagyok de nemlátok olyan játék módot az NBA 2K9-ben, hogy 1v1. Mondja már meg valaki, hogy hol keressem thx.<#buck><#buck><#buck>
Köszi megint 😄
csak tutorialba ne menny!
amúgy állítgathatsz bármit a settingsben.
TaRka0107
Szevasztok!! Pls mondjatok valami jó cselezési kominációkat.kössz elõre is a választ

Köszöi! Még annyit szeretnék kérdezni akkor most már jó lesz vagy ha elállítok vmit a settingsbe akk megint törölhetem? De télleg köszönöm naon <#vigyor2>
üdv

töröld a settings mentést!
Hello! Szeretném ha segítenétek nekem.... Olyan próblémám van h a játékban amikor bedobják egyszerûen leeseik a labda és mindenki megy utána nem viszik ki az alapvonal mögé... Nagyon megkösszönném ha segítenétek.
Kösz
Am a játék nagyon brutális nekem a black top teccik az egészben a legjobban... 😄 Mégegyszer légszi segítsetek 😊
nekem is ez a bajom a PES-el....konzolátirat....de hát ez van gyerekek, tessék beruházni egy gamepadra...ne a játékot okoljátok, ezek vérbeli gamepad-os cuccok....
TaRka0107
Hát ez az h én billentyûzettel nyomom😄 És ilyen BS2-t meg iylen szarokat ír!! Tököm tele van az ilyenekkel.

grizzly21
Tutorialokat nyomjatok vegig gyerekek, minden ott van, erthetoen😊 meg persze gamepad, anelkul nem erdemes.

And 1
ha valaki vágja ezeket a kombókat akkor beírhatná ide és magyarúl 😄

And 1
a cselezést én sem vágom pontosan... gondolom több féle kombó van de ha nyomogatod a sprint gomot akkor csinál más féle cseleket

TaRka0107
Üdv!! Ez nekem is kérdés h hogy lehet cselezni? 2on2 - n az ellenfél olyat csinál hogy a fejemnek dobja a labdát és megy tovább!! Ilyen cselt hogy lehet? elõre is köszi a válaszokat

hát az oklahoma city a seattle helyett jött létre, ami nem volt egy nagy csapat, persze voltak ott jó játékosok, de mindenki eltávozott a bostonba, a a cavs-be..a msotani játékosok közözz pedig csak Durant-Green páros neve ismerõs, hol vannak õk ketten, plusz a többi töltelékjátékos a Houstonhoz képest...igy effektiv lehetséges, hogy megverted 30 ponttal...persze mindamellett gondolom jól is nyomod a játékot, mert azért nehezebb szinten már izzadni kell gondolom....
Másold be a cracket, és utána ekres ki az nba2k9.exe-t és máris indul 😊
Sziasztok!
tud valaki valami tippet a cselezésre mert sose tudom így lecselezni az ellenfelemet!<#help><#help><#confused>
A Válaszokat Elõre is kösz!
Matt07
idei szezontól van.. Oklahoma City Thunder

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

olyan nba csapatról még nem is hallottam ,hogy oklahoma city....nem lehet hogy a houston ellen véletlenül egy másodosztályú, vagy netán egyetemi csapatot raktál be, mert oylan hogy oklahoma city nincs....vagy lehet elnézted a nevét nem tudom....de ahogy a vló életben is elõfordult hogy a lakerst a celtics 20-30 ponttal verte valamelyik nagydöntõ meccsen odahaza, igy nálad is elõfordulhat...
And 1
jaa és all star fokozaton vagyok