NBA 2K9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos a játék nekem elindul, de a kis bokszokba a menüben ott fent már nem látok képet csak ilyen sistergést és amikor el akarom inditani a mecset, akkor pedig kilépa winfosba...
Mit csináljak?
A gép configom: 2.4 amd athlon, asus alaplap, 512 ddr ram, sapphire radeon hd 2600 pro 512 mb vid kari.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Ps2-n nyomom a gémet de hiába kezdek el egy szezont ha kikapcsolom a gépet nem tudom folytatni(nem tudom betölteni) ja és el is mentettem! igazából nem tiszta a mentési rendszer! Vki világosítson már fel!
Elég gáz fõleg h nem ez az elsõ ps2es játékom!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Én ezt még nem vettem észre, hogy nem az jön akinek kellene!!
Nem tudom miért van ez nálad! Nálam mindig az kezd akinek kell!!
vki abban tudna segíteni, hogy azt hogyan tudom beállítnai, hogy a kosár után az alapvonalról folytatódjon a játék és ne az a csapat jöjjön amelyiknek a játékosa azt felveszi a padlóról ? mivel nagyon zavar hogy egy támadás alatt a -20as hátrányt is le lehet dolgozni és így élvezhetetlen a játék a számomra. Már kerestem mindenhol de sehol sem találtam még meg.
Válaszotokat elõre is köszönöm
sziasztok
Eddig minden NBS-s játékot kipróbáltam de ez üt mindent!!!
Az NBA 2009 elbújhat ez mellett!!!!!
Itt nem csak játszom hanem a közönség meg a körítés is odavág!!!
Szóval bele lehet élni a játékba magad!!! VÉGRE SIKERÜLT EGY ILYET IS CSINÁLNI!!!!!!!!!!!!!!
Ahogy a lányok táncolnak meg a törlõs ember az idzattságot törli...na ez hiányzik minden sportos játékból...a körítés...itt megvan!!!GRAT!!!!
Elõre is köszi!
Csak annyi szeretnék kérdezni h alley oop-nál mit kell nyomni h be is húzza?:S mert hiába ugrik fel a másik nem bírja megfogni a labdát:|
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Valakinek otlet?
Born to win
asszem azt töltöttem le
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Egy kérdés: uninstall=törlés NBA 2K9 könyvtár? Vagy van valami trükk?
Persze ez nem a bolti verzió...<#ravasz1>#ravasz1>
--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
amúgy állítgathatsz bármit a settingsben.
töröld a settings mentést!
Kösz
Am a játék nagyon brutális nekem a black top teccik az egészben a legjobban... 😄 Mégegyszer légszi segítsetek 😊
tud valaki valami tippet a cselezésre mert sose tudom így lecselezni az ellenfelemet!<#help>#help><#help>#help><#confused>#confused>
A Válaszokat Elõre is kösz!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"