NBA 2K9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos HUN
hát most telepitõt gyártana marha nehéz dolog bárki aki csinált már kisujbol vágja , nem igy voltt hanem csináltak egy patchet amit reloaded berakott alapbol a telepitõbe és ezért kell csak felmásolni

mitha az egyik nem legális site-on azt olvastam volna róla saját magyarra fordításomban, hogy a csapat, aki feltöltötte a játékot a netre, ugy cselezte ki a steam-et, hogy õk maguk gyárottak hozzá saját telepitõt....asszem akkor igy van nem?
Fókameister
nyomva kell tartani a futás gombot alapból asszem numerikus enter és mellé a dobás gomb igy zsákol nekem helybõl is Chandlerrel már lealáztam Bynumot:D

zoltan93
billentyüzettel csináltam

zoltan93
nincsen:D most akarok vanni

Matt07
igen ilyeneket én se tudok.pl. Howardnak bejátszom, ott áll és csak simán felteszi :/

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

báttyó02
biztos hogy csak a sima dobás gombbal lehet zsákolni?
mert láttam lyat is nem egyszer,pl duncan,hogy álló helybõl szakította a palánkot a védõm melett..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
mondjuk ezt énsem vágom teljesen,mármint a zsákolás dolgot
valaki leírhatná
mert az egy dolog,hogy ha nincs senki körülöttem,akkor bezsákol,de nemigaz hogy 1v1-ben egy carter csak arra képes,hogy lendületbõl feldobja a palánkhoz a labdát :SS már nem 1szer elkúrtam ilyennel a ziccereket...

And 1
az jó h te örûlsz az alley oop-odnak :Dde én csak 1 "" kombót kérek amivel én is tudok :D

sziasztok!
nekem tgnap lett meg a game nagyon állat!!
max grafikán tolom simán döccenésmentesen megy!!:D:D
billentyûzettel kell jáccanom mert tesóm szétverte a gamepadot de nemsoká szerzek 1et tuti!!:D:D
részemrõl csak 1 vmi hiányzik még!!:D:D nemtok zsákolni!!!
vki nem tudná leírni hogyan kell zsákolni vagy az egész irányítását??(billentyûzetre)
elöre is köszi!!
grizzly21
van egy installer, ami felpakol minden file-t egy mappaba es annyi.

ezt a játékot a STEAM-en keresztül lehet aktiválni ugye? na mármost ezt hogy kerülték ki a "virágbolti verzióban"? ugyanugy csinálták meg mint a Half Life 2-t? tehát nincs telepítõje, hanem csak fel kell másolni a mappákat, vagy hogyan?
daver88
pixel shader 2.0-ás karival szóba se áll??? vagy lehet kikapcsolni olyan dolgokat, hogy elinduljon???

Sziasztok!
Végre feltudtam telepíteni a játékot csak az a baj, hogy az indításnál ezt írja ki:Az alkalmazást nem lehet elindítani,mert párhuzamos konfigurációja helytelen.Ezt miért van?Amúgy 64bit-es Vistát használok.

Carlos HUN
én most örülök hogy tok Alley up ozni :D

And 1
valaki írja már le a kombóját

And 1
bocsi de a tutoriálból sem tudok rájönni h hogyan kell az of the ballt elkezdeni

kurva jo :)
gondolom van analogos gamepadod

1 nagy hiánya van. a multi :S

grizzly21
en igen - eleg szep:)

grizzly21
L1 + PASS

de vannak tutorialok practice modban ahol minden le van irva

And 1
jó de nemtudom h lehet átváltani másik emberre h ne a labdásat irányítsam

zoltan93
inkább veszek ujjat meg egy kicsit messze is laksz.

ProGabe
hogy érted, hogy nincs?

te nem a labdás embert irányítod, hanem azt, aki kapja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

And 1
valaki :Dkönyörgök.. alley oop-t hogy kell meccs közben ?

báttyó02

5c0rp330n
elmuzsikálni elmuzsikál, de nem túl szépen, mind2 harmatgyenge kártya sajnos. max grafikához legalábbis nagyon kevés. ~20k egy 8800GT, haspnló árban 4850, aki ennyit nem tud kiadni rá, az ne akarjon maxon játszani..

báttyó02

John Cena
szép képe van!!!!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

És egyébként max grafikán tolja valaki ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

T. Grebber!

Még van két VGA amit beletudnék rakni:- Gigabyte Nvidia GeForce 8500GT 512mb ps 4.0, vagy Gigabyte ATI Radeon HD 2600XT.Ezekkel azért már elmuzsikálszépen??<#vigyor4>
And 1
csáóó.. jó a game nekem is qrvára bejön... eddig azthittem h az nba live a kosaras játék de ezt eddig még nem ismertem :D. viszont... hogy kell alley oop-ni a játékban ?pl meccsen

grebber
Egyébként tányleg jóra sikerülhetett csak jókat irtok róla.
Szegény EA sports elmehetne a picsába ha ez a cég pc-re csinálna pl nhl-t is ilyen színvonalban!

Next PC upgrade: 2022

vki segítsen már-miért nincs alapvonali bedobás a játékban kosár után?!Elõre is köszi.
grebber
Az a VGA nagyon kevés hozzá!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok hétvégén veszem meg a játékot, néhányan le tudnák írni mit tapasztaltak a gépigénnyel??(milyen konfigon h megy). Az enyém p4 3.0 1gbram atix1550 pixel shader 3.0 256mb
báttyó02
:DD

báttyó02
live 1
2k9 100

kb ennyire veri,mindenben:D
de komolyan...teljesen olyan érzésem van mintha egy meccset néznék
ha meg összejön egy meccsen pár szép mozdulat/zsákolás,az annyira életszerü,hogy kb annyit mondok "aztaqrva:DD"
mikor shaq majdnem leszakítja a palánkot,a közönség meg felállva ordibál,a kommentátorral együtt
ja am a közönség...nagyon dobja a hangulatot az is mikor meccs közben felnézek a lelátóra,és látom h az emberek mászkálnak le-fel,leülnek a helyükre stb...szal nagyon durva hangulata van az egésznek,grafika is gyönyörü,a mezek mozognak,a játékosok a meccs végére már teljesen le vannak izzadva

ProGabe
ha az alsót beszúrnád az NBA topikba, nem vágnák le, hogy játék! ki is kéne próbálni :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Matt07
jaja live-ban nagyon könnyû volt,azért is kérdeztem :)
köszi neked is

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

és nba 08 hoz képest mien a game ? grafikában gondolom veri az ea-t

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

báttyó02
pratice módban próbáld ki elõször
meccsen kurvanehéz zsákolni,nekem ált. csak akkor sikerül,ha vagy senki nincs körülöttem(labdát loptam és úgy futok a palánk felé) vagy ha nagyon makkolok :D
live után azért kicsit másabb a dolog,ott kb minden második pontom zsákbol volt D:

Matt07
nagyon köszi :))

ProGabe
sprint folyamatosan nyomva tartva és dobás

báttyó02

leho94
az lemaradt hogy 3m-es USB kábellel van ^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
én tudok eladót , logitech 6000ft , talán 5 mert haver árulja aztán lealkudom:D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Matt07
Abban tudna vki segíteni h meccs közben h lehet zsákolni?mert sehogy se akar összejönni :(

webibebi
vegyél 1 logitech rumblepad 2-t az a legbiztosabb:)

msn:[email protected] bárki felvehet

zoltan93
én majd veszek hozzá game pad-et. hány gombos kell? gondolom kell 2 kar 4 gomb felül és 4 gomb hátul