NBA 2K9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
mert láttam lyat is nem egyszer,pl duncan,hogy álló helybõl szakította a palánkot a védõm melett..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
valaki leírhatná
mert az egy dolog,hogy ha nincs senki körülöttem,akkor bezsákol,de nemigaz hogy 1v1-ben egy carter csak arra képes,hogy lendületbõl feldobja a palánkhoz a labdát :SS már nem 1szer elkúrtam ilyennel a ziccereket...
nekem tgnap lett meg a game nagyon állat!!
max grafikán tolom simán döccenésmentesen megy!!:D:D
billentyûzettel kell jáccanom mert tesóm szétverte a gamepadot de nemsoká szerzek 1et tuti!!:D:D
részemrõl csak 1 vmi hiányzik még!!:D:D nemtok zsákolni!!!
vki nem tudná leírni hogyan kell zsákolni vagy az egész irányítását??(billentyûzetre)
elöre is köszi!!
Végre feltudtam telepíteni a játékot csak az a baj, hogy az indításnál ezt írja ki:Az alkalmazást nem lehet elindítani,mert párhuzamos konfigurációja helytelen.Ezt miért van?Amúgy 64bit-es Vistát használok.
gondolom van analogos gamepadod
te nem a labdás embert irányítod, hanem azt, aki kapja
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Még van két VGA amit beletudnék rakni:- Gigabyte Nvidia GeForce 8500GT 512mb ps 4.0, vagy Gigabyte ATI Radeon HD 2600XT.Ezekkel azért már elmuzsikálszépen??<#vigyor4>#vigyor4>
Szegény EA sports elmehetne a picsába ha ez a cég pc-re csinálna pl nhl-t is ilyen színvonalban!
Next PC upgrade: 2022
2k9 100
kb ennyire veri,mindenben:D
de komolyan...teljesen olyan érzésem van mintha egy meccset néznék
ha meg összejön egy meccsen pár szép mozdulat/zsákolás,az annyira életszerü,hogy kb annyit mondok "aztaqrva:DD"
mikor shaq majdnem leszakítja a palánkot,a közönség meg felállva ordibál,a kommentátorral együtt
ja am a közönség...nagyon dobja a hangulatot az is mikor meccs közben felnézek a lelátóra,és látom h az emberek mászkálnak le-fel,leülnek a helyükre stb...szal nagyon durva hangulata van az egésznek,grafika is gyönyörü,a mezek mozognak,a játékosok a meccs végére már teljesen le vannak izzadva
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
köszi neked is
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
meccsen kurvanehéz zsákolni,nekem ált. csak akkor sikerül,ha vagy senki nincs körülöttem(labdát loptam és úgy futok a palánk felé) vagy ha nagyon makkolok :D
live után azért kicsit másabb a dolog,ott kb minden második pontom zsákbol volt D:
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"