810
-
kashuka #370 nem tud senki segíteni? -
Nagyi2pac #369 Akkor inkább úgy mondom hogy a gombkiosztás rossz! Nemszoktam meg hogy minden gombbal legalább 2 dolgot csinál, és hogy "összacsavarodnak az ujjaim" egy támadás alatt!
Leírnád, vagy mutatnál egy képet hogy nálad hogy van beállítva az irányítás? -
#368 szerintem meg maga az irányítás nagyon jó
nemértem miért zavar ez téged... -
Nagyi2pac #367 Jó hogy rájössz!
Nekem mondhatod mivel én már évek óta 2K-s NBA-vel játszok...
De akármilyen jó maga a játék, az irányítás qrva szar, ha ezt nem lehet megoldani! -
#366 nem biztos de azt hiszem btn6. alap beallitassal jatszok Logitech Dual Action-nel. van egy tutorial resz ott keresd ki -
CChrys #365 Sziasztok
Az lenne a kérdésem h meg lehet e vhogyan oldani, hogy más gombra rakjam paden a dobást meg a stealt.Átírom egyik helyen - pl. Offense - akkor átrakja a Defense nél is. Hihetetlen lenne h nem lehet teljesen testre szabdi az irányítást, nekem ez így tök szokatlan h egy gombon van ez a kettő.
Kösz,
üdv,Chrys -
#364 grizzly .. neked mi van az L1-re rakva ? -
kashuka #363 üdv.
mit kell visszaállítani, hogy normálisan a palánk alól kezdjenek a csapatok pontszerzés után?? -
#362 nagyon egyszeru pedig , L1 (a gamepad fenti reszen amit a bal mutatoujjaddal fogsz) es passz
Persze csak akkor lesz alley up belole, ha jo helyzetben van akinek passzolsz, tehat eleve gyuru kozeleben, es vedok sincsenek tul sokan arra. jo helyzetben viszont bejon gyakran -
#361 pff droid.1000szer jobb mint nba livek... -
#360 :Dna akkor már sokan vagyunk :Dvalaki aki össze vissza uup-olgat a játékban az nyújtson már nekünk 1 kis segítséget.. nekünk már csak ez hiányzik ahhoz hogy teljesen kitudjuk élvezni a játék álltal nyújtott lehetőségeket :D -
#359 csatlakozok az alley oop még nekem se megy pedig úgy csinálom mint a tutorial, de semmi =( -
#358 csáóó ... nekem sem megy az alley oop. már 4napja kérdezem h hogyan kell :Dvalaki mostmár írja le. én is gamepaddal tolom -
Zozee az Isten #357 Üdv!
A zsákolás már megy faszán, de az alley op még nem megy meccs közben, vki le tudná írni hogyan kell. THX. Gamepaddal nyomatom... -
Nagyi2pac #356 Hát akkor elég rendesen ebaszták ezt a jó játékot...!
Esetleg ha vki-nek sikerűlne akkor lécci ségítsen! -
#355 szerintem nem lehet megoldani.. -
Nagyi2pac #354 PLEASEEE VKI SEGÍTSEN!!!! -
#353 ...amire beállítottad :D (alapból numpad 4 2 6 8)
Minden irányra (nálad gombra) más animáció jön be.
de nem fontos analógot nyomni, a sima dobás gomb is műxik (ekkor nincs lehetőség variálni...) -
#352 jobb analóg az melyik?
billel játszom -
#351 sprint + dobás gomb (vagy jobb analóg egyik irányba)
ehhez persze jó helyen kell állnod -
#350 ebbe hogy lehet zsákolni? -
#349 ma reggel vettem game-pad-et csak most probálom ki, de szte kell idő mig megszokom mert még nem játcottam game-pad-el:D -
#348 nekem sem mentette el a beállításokat, a megoldás:
mindent beállítotok, ahogy akarjátok, main menu->save/load és ott a settingsben létrehoztok egy újat. ne azt az új settings-t fogja betölteni automatikusan minden indításkor -
ruleyB #347 Sziasztok! Szép a játék, de kurva idegesítő úgy ahogy van. Az irányítást állandóan össze-vissza állítja nekem, nem lehet kiigazodni az egészben, védekezni egyszerűen nem tudok, pedig a gamepadon minden be van állítva. Valakinek van valami tippje, hogy mivel védekezzek? Úgy értem, hogy melyik funkciók a legfontosabbak. Amúgy szerencsére maxon elfut a játék, HDTV-n egyszerűen fantasztikus a grafika, és a hangulat űberelhetetlen. Az EA sports meg elmehet a búsba, eddig azt hittem, hogy az NBA LIVE jó játék, most rájöttem, hogy egy kalap kaki realizmus szempontjából, pedig sokat játszottam azzal is méghozzá Boxon. Ennek a játéknak elég jó a gépigénye is, egy közepes core proci, 2 giga ram, 9600gt és gyönyörűen fut! Remélem rájövök, hogy hogyan kell normálisan védekezni, akkor minden bizonnyal meg rendelem a gémet :) Üdv. ui: Mindenki zsákoljon, mert fenomenálisan élethű! :) -
Laci82 #346 Sziasztok.
Nekem csak két pici kérdésem van.
A büntetőket hogy kell jól dobni,mert vagy túl korán engedem el szerinte ,vagy túl későn,a másik pedig mikor játékvezérlőt választok akkor nem akarom csakhogy a gamepad maradjon mégis berakja alapnak a billentyűzetet,ezt hogy tudom kiküszöbölni?
Köössszöönöömm -
piamania #345 köszi,már máshonnan is segítettek
-
#344 piamania... az nem gáz... ott a sok szar között csak keresd meg az exe file-t kb ott van középen és indítsd el -
piamania #343 Nekem vki segítene? -
#342 Vista alatt megy ez valakinek. Nekem azt írja az indításnál, hogy a Program párhuzamos konfigurációja helytelen. Ez mi a frász? -
Melkon666 #341 Közben rájöttem, figyelmetlen voltam -
#340 90es evek Bulls csapata nekem is nagyon jol jonne! -
#339 Nemtudjátok mért van az hogy elindítom és csak 1 fekete képernyő van , elindul gondolom az intro de aztsem látni , azt elnyomom és utána marad a fekete cucc és semmi :S -
Nagyi2pac #338 Lécci vki mondja meg hogy lehet azt beállítani hogy védekezésnél és támadásnál ne ugyanazok a gombok legyenek! Mer megpróbáltam átálítani pl.hogy a passz "s" legyen de egyből az emberváltást is "s"-re rakja ami úgy nem jó!
PLS nagyon fontos lenne, mert így kúrva szar az irányítás! -
#337 alapból van jordan's team. vagy az valami más?
amit én nem tudok az az, hogy mi a francot ért unused dribble-n -
Melkon666 #336 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy látom a képeiteken meg a videókon hogy nálatok bitang szépen néznek ki a mezek, meg élethűen mozognak, viszont nálam csak úgy néz ki mint a Live 08-ban kb. Pedig a grafika maximumon van
A másik kérdésem, hogy támogatja a dx10-et a játék? -
#335 egy haverom problémájával fordulnék hozzátok :
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem:S!!!
Feltettem a játékot nagynehezen, belépek a játékba, és mikor rámegyek a meccsekre akkor kidob a Windowsba. A grafikai részek ilyenek mint a képen, de ezt csak a menüben látom, mivel játékig nem jut el:S
Újraraktam a direktx-et és a videokártya driverét is. ( Gforce 7600 GT 256mb )
Nagyon szeretnék vele játszani, ha tudtok segítsetek már!
Előre is köszönöm!!
-
#334 miért lenne beteg? :D
végülis pippen,rodman pl ottvan alapból is a játékba
akik meg nincsenek,azokat megcsinálta,és létrehozott egy 90-es bulls csapatot
de pl nba live-khoz is rengeteg ilyen rostert csináltak,amikbe a régi nagy csapatok is benne vannak
2k9hez is tuti lesznek ilyenek -
piamania #333 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.Letöltöttem a játékot kipróbálás szempontjából.Amikor kicsomagoltam, 6 fájlt kaptam.Elindítottam az nba2k9setup.exe fájlt,beállítottam,hogy hova installálja,de amikor végzett,akkor csak egy csomó .bnk meg .iff kiterjesztésű fájlt kaptam.Mi a gond?köszi szépen. -
#332 egyébként goart látom te segítékész vagy :Dés tudom h ez már röhelyes lesz de azért sokadjára is megkérdezem.. hogy ha támadok akkor mivel tudom bekapcsolni az off the ballt hogy alley upolhassak ?szinte már csak ez hiányzik nekem :D -
#331 és valaki a video szerint akkor megcsinálta magának a 90-es évek nagy bulls csapatát ?ki lehet ennyire beteg :D