1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
#297 egészségére.. -
#296 A kis tyúkszarevő:D mit ki nem hoz az ember(ek)ből ez a műsor -
#295 mondjuk biztos azért nem tettek be rovarokat, férgeket, mert azokat lehet véletlenül összetaposta volna benkő abban a kis zugban. -
cargame #294 Hat en is tobbet vartam...disznotol felni??:Dkicsit lool XD
Bar a vizesesre a padodost kell kuldeni XD -
#293 hát én is többet vártam.. mondjuk még pókokat meg esetleg valami bogarakat, férgeket. Mondjuk lehet valaki a galamboktól és a malacoktól fél Nekem is csak a kígyókkal lett volna gondom. Lehet az utolsó csillagért nem mentem volna be :D -
#292 Egy "igazi sztárnak" lehet szar, akik csak könyvben láttak ilyen állatókat. Benkő ilyen kemény gyerek, de Győzike anno a Rettegés fokában elsírta magát a patkányok/egerek miatt. :D -
Dean Winchester #291 lol benkő nagyon szívatja a többieket,nagy színész az öreg XD
de a pokoli alagút kicsit túlzás
sztem nem nagy szám galambok és malacok közé bemenni :D
az egér sem vmi egetrengető,a kígyóktól félnék egyedül ...
-
#290 Először befeküdt kiverni, aztán mesél csak -
#289 A világítás a kameráknak kell. -
#288 looooooooooooooooooooooooooool ez a benkő bazzeg beszarok :D össze-vissza szopatja a többieket és élvezi xD -
#287 lol bazmeg, ugye ez csak egy vicc? -
#286 hát jó műsor lenne ez ha a körülmények survivor-hoz hasonlók lennének.
Emlékszem, amikor egyszer az egyik csávó harapófogóval tépte ki a szőrt az arcáról, mert ugye nem volt borotva :D -
tiadalma #285 én nagyot csalódtam ebben a műsorban. Annyira híresztelték, hogy micsoda sorsuk lesz a "sztároknak"..nem lesz normális ruhájuk, ágyuk, stbbbb. erre a bögrétől elkezdve a fogkeféig mindenük megvan.. jy, és ráadásul világítás is a dzsungel közeoén. hát micsoda túlélőpróba ez??olyan táboruk van, hogy sztem ott pók vagy kígyó már nem járt legalább 2 éve. ilyen táborba én is elmennék jó pénzért... -
#284 találó kép... -
kocsisgabor9999 #283 Helyes!:) -
#282 :)))))))) [Képet lementettem] -
kocsisgabor9999 #281 Ilyen egyszerű!
-
#280 Ha jól emlékszem azt mondták, hogy újságíró. -
#279 De ki ez a Patrícia? Valami énekes pereputttya? Vagy divattervező maca?
-
#278 Torreent oldalakon fenn van az első két nap - 4-5xx MB-os kiadásban. -
#277 Hát, belőle kinéztem.
Szerintem, Horváth Éva éppenhogy fb]smink nélkül[/b], még amúgy, reggel, kialvatlanul is szép!
Nem idézem Charlie dalának szövegét ("az aki szép...), mert az igazságot nem kell hangoztatni. -
#276 Youtubeon megtaláltam győzike bátorság próbáját, de benkő kígyóművészetét nem. xD -
#275 Szerinted? A Lant művész "úr", Benkő Dániel! -
#274 Őőőő.. nekem sem, viszont smink nélkül ahogy most kinéz(mert gondolom a szigeten nincs smink meg semmi), randa nagyon:S. -
#273 na jó, ő azért hiányozna, de járulékos veszteségek mindig vannak ;) -
#272 Nekem is kéne az a video, pont lemaradtam róla. xD Meg Győzika bátorság próbájáról is. -
#271 Nekem Horváth Évával semmi gondom: -
#270 Tényleg - nem néztem - ki simogatta a kobráját? -
#269 nem lehetne, hogy az összeset otthagyni?
Nekem nem fog hiányozni egyik sem. -
#268 LOL:D. Körülbelül. Amúgy itt most senki nem fog haza menni egyszer? Szóval ez nem ilyen kiszavazós hogy a nézők döntik el hogy ki megy haza? Ha nem, akkor miért az a neve hogy: "Celeb vagyok, ments ki innen!"?
Vagy majd küldenek haza valakit? De mikor?
Amúgy ez a Benkő ez... nem normális... -
#267 fú az a nő nagyon ortopéd.
az a baj hogy full gyökér és úgy adja magát mintha jézus földi helytartója lenne kb... -
#266 Én somát - (direkt kis s). Hangja van, csak ne lenne ilyen a természete... -
#265 lord of the flies -
#264 Itt mindenki utál valakit?:D -
#263 ezt a lilut valamiért nagyon utálom szájbakéne verni a vigyori képét gecivel azt biztos megnézném -
#262 Teljesen egyet értek veled! -
Daza500 #261 A Benkő nem ember, hanem egy kib*szott nagy PÖCS... -
#260 Balázs műsorvezető társa (azt hiszem János) komplett idióta. Idegesítő... -
#259 Hát nem a fák leveleit használják, mert mutatták a délutáni dzsungelpartiba, hogy kapnak WC papírt minden nap. De balázsék meg azt mondták amikor kezdődött hogy leveleket hasznáénak. Akkot most mi van? -
Dean Winchester #258 *fáj = fák
*tisztaság: kifog derülni úgyis, hogy tudnak rendesen tisztálkodni vagy sem.Remélem mutatják ahogy fürdenek :)