1703
celeb

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
  • kraawz
    jajistenem :D
  • LES FORZA INTER
    egyb. azt olvastam, hogy külföldön állítólag vmi 5*-os szállodában szálltak meg a sztárok, és csak a felvétel idejére koszolódtak be, meg költöztek vályogba.
  • LES FORZA INTER
    hali. nézem itt a sok negatív hszt, pedig sztem alapbólé jó 5let ez a műsor, csak nem 1:1ben kellett volna átvenni külföldről, hanem a helyi igényekhez igazítani:

1. népszavazáson eldöntjük meik 100 hazai celeb vehet részt rajta
    2. sms-es szavazással eldöntjük kit küldjünk a szigetre
    3. a szavazás első 2 helyezettje közül, ameik több pénzt ajánl fel jótékony célokra az marad, a másik utazik
    4. 2. és 3.-as pont ismétlése, míg mindenki be nem költözik
    5. mindenki megfogadja mit NEM fog csinálni ha hazajön
    6. szavazással eldöntjük, hogy a túlélők közül ki jöhet haza, amíg el nem fogynak onnan a túlélők(jah a szavazásnak lenne egy minimum küszöbe, hiába nyer vki, ha azt nem éri el, akkor azo a héten nem jön haza senki)
    7. a rajongók a reptéren banánnal, paradicsommal, tojással várnák az elvadult celebeket, akiket innen egy elkülönítőbe vinnének a betegségek megelőzése miatt 1 évre, biztos ami tuti ;)
    8. ha mindenki hazatért(legalábbis az élők közül) akkor elgondolkodhatunk azon, hogy kitermeltünk e már annyi szerencsétlen celebet vagymit, hogy elkezdődhessen a s02.
  • Dean Winchester
    légyszi ne menjen már át mama2 topicba ez a topic
  • Sland
    anyu engedi hogy ilyeneket nézz? nem tud a túlzott izgatottságtól leállni a szíved? :o
  • Dean Winchester
    fog a résztvevők családjai és akár 10 szavazatot kap a győztes a vesztes meg 9 et akkor a 10es már jön is ki :D azt azt mondjak hogy 10.ezer szavazat jött XD
  • Dragooon #91
    ez a márk ki az appám?,,, annyira idegesít :||||||www
  • Emmegki
    Akik ezt nézni fogják majd azokat kell majd deportálni a szigetre. Mobilszám alapján lenyomozni és szevasz. Megszabadulunk egy rakás agymosott prolitól.
  •  Evil
    Én tuti nem hívnám fel a műsort hogy kikerüljön valamelyik is.. Remélem senkise pazarolja a pénzt hogy kikerüljön valamelyik, azt ott fognak megpusztulni a szigeten
  • Dean Winchester
    lehet,hogy benne lessz az s02 vagy s03ba :D
  • kocsisgabor9999
    lol
  • sweech
    nincs benne kiszel tünde? D:: akkor nemis nézem.
  • Sadist
    Megnézném ezeket a szardarabokat valódi túlélőtúrán, nem ilyen bekamerázott kamudzsungelben. Három nap után szomjandöglene az összes.
  • Vlala #84
    Az elős mondatoddal tökéletesen egyetértek. Futószalagon készül minden évben tizenkét megasztár, ha hozzáadjuk a Csillag születik sztárpalántáit, Lagzi Lajcsi és Fásy Ádám új felfedezettjeit, akár be is zárhatjuk a zeneiskolákat és a színművészetit, nem kell a kutyának sem. Csinálj botrányt, igyál, vetkőzz, etesd meg a szomszéd nénit a kutyáddal, majd pereld be állatkínzásért, és benne vagy a tévében.
  • Tikal #83
    gondolom az Isaura is bejött, este meg anyukáddal nézed a barátok köztöt :)
  • tommyg
    igen ma, azért van a bannerba hogy okt 6, mama buta vagy szokás szerint
  • mama 2
    de-.-...
  • whiskeyman
    mama, ugye nem sértődsz meg, ha nevezünk a 3. részbe :DDDDD
  • Wescone
    ...ja, 14 alatti.
    Igy már érthetőbb vagy.
    Ezek a mai gyerekek!
  • Dean Winchester
    ki kell a műsorba ?
    kell egy bombanő hogy kapjon sok szavazatot ,egy showman is kell mert csinálja a felesleges műsort,színészpalánta ? hát persze hogy ő is kell!
    egy mostani sztárka? mark :OOO utálom :D
    dér heni-t szintén gyűlölöm

de azért mindeki kulturáltan viselkedjen pls :) (aki nem inge nem veszi magára)
  • mama 2
    Szerintem pedig rohadt jó a Senorita Szöszi:). Fel is vettem Beát skyperaxD!
  • Dean Winchester
    sztem mo-n nincsenek sztárok :D attól nem sztár vki,hogy a tvben őket látod XD
    celeb = ismert személy,színész,sportoló,műsorvezető azaz ha meghallod a nevét felismered :D
    szal sztem ezt jelenti a celeb szó
    nem írom le a sorozatot előre le de kíváncsi vagyok mi sül ki belőle :P
    vki mondta a szenyorita szösziből nézett 3 percet?
    na én tegnap láttam a bemutatóját tök véletlen -> lám a hargitai bea a főszereplő -> ezt se fogom nézni ..azis vmi undorító hogy ilyen fos műsort adnak neki ,színészkedik kényeskedő liba :D
  • kocsisgabor9999
    Minden hétköznap 19.00-tól! Éljen!!! Éljen!!! Tuti, hogy pár (sok) faszparaszt szülő nem fogja megtiltani, hogy ne nézze a gyereke. Hadd vegyen példát a majmokról. Aztán az is továbbadja a baromságot a következő "generációnak".
  • Bandee1987
    Dehogy mentjük ki őket, ott dögöljenek meg.
  • Mirk
    a színvonal már egy évtizede csökken
  • mama 2
    Hát már egyikünk se, mert már sztem ott vannak a "sztárok".
  • Wescone
    Ámen!
  • Énvagyokazapád
    mama vagy Csabber celeb nem megy?
    Hoolie?
  • kocsisgabor9999
    HÁHÁ. Erre már nem lehet mit mondani. :D A magyaroknak már mindegy. Már egy tanyán fosó tehenet közvetítenének még azt is élveznék. Bár lehet reálisabb története lenne mint ezeknek a szaroknak. xD És még csodálkozik a családom hogy kezdek embergyűlölő lenni. Hát ezek után mi legyek? Elegem van már. Ez kell a népnek. Már ennél a szintnél nem lehet lejjebb süllyedni. Győzike show volt a hab a tortán. Gyűlölöm a médiát.
  • Kongy
    na meg ott van Márk,akit szintén utálok,de azt nem fejteném ki,hogy miért.
  • mama 2
    Az is kezd elkurvulni szvsz:S. Már nagyon nincs is zene, csak ilyen talkshow szarok:S. Mondjuk a Playboy villa lányait néztem ma:D. Meg az édes 16-ost vagy mixd!
  • Kongy
    Én úgy tudom steiner Kristóf is részt vesz a produkcióban. Mert ő most bizonyítani akarja,hogy nem buzerás... de utálom azt a "csávót"...
    Elképzelem ahogy bőg,mert nem talál magának ennivalót. xD
  • greg benz
    Na vivát se néztem vagy 5 éve...
  • Kicsikiraly
    "de rossz lehet ezeket névről ismerni. olyan mintha mennél az utcán és minden csövest meg galambot névről ismernél"

nem tűnik vmi ötletes dolognak, ilyesmik miatt nem is nézek tévét lassan 7 éve :)
  • mama 2
    VIVA TV-n műsor vezető!
  • greg benz
    Emmeg ki a keci
  • mama 2
    Nem a haverom. Ellenben Holee, és Csabber Celeb buzi pajtása! Remélem felfalja egy krokodil.
    Amúgy aki legecizett a fekete testvérem topikja topikba, az nem én voltam, hanem valaki belépett a reggemmel. Jobb ha tudod.
  • whiskeyman
    ott lesz a haverod a puzy Kristóf is
  • mama 2
    http://www.rtlklub.hu/musorok/celebvagyokmentskiinnen/cikk/220293
    itt.
    Sebestyén szvsz jófej, Lilunak meg egy nagy:HECCSÁT!
  • greg benz
    Szerintem téged kellett volna bele tenniük a műsorba.. az ismertséged és az eszed legalább annyira megvan hozzá,mint a többi szereplőnek