1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
#457 nők lapja főszerkesztője meg még egy csajos újság szerkesztője -
pdpd #456 Hős vagyok, átvittem 1 10 cm-es gyíkot +megfogtam egy kis kígyót by Győző!(előadása)
-
#455 ez a Patrícia ez ki a rák? -
#454 az mivolt a tálkában?szar? -
#453 "jajjj, hozzáértem egy kígyóhoz!!! hozzáértem egy kígyóhoz!!! " -
#452 :DDDDD -
#451 hogy rohant mintha 150 csillagot hozott volna -
#450 haha, 1 csillagot szerzett ez a gyökér :D -
#449 nem:(
bebbukta
1csillag -
#448 a
ranyos ez a győző,remélem megcsinálja -
#447 looooooooooooooooool -
#446 Benkő: "Miért nyúlsz a parázsba?"
Bárdosi: "Miért nem mész el anyádba?"
-
pdpd #445 De a Győzinek igaza volt magárol:D -
#444 Hát az nagyon nagy volt, amikor Benkő megkérdezte Győzőt, hogy most oda fingott az arcába vagy alapból olyan büdös a segge XDDDDDD -
#443 De azért látszik hogy itt hírességek játszanak, ha annak lehet nevezni öket, mert ez a műsor felér nekik egy ingyen vakációval, de mikor a hétköznapi emberek nemmek van valamilyen valóság- vagy túléló show, ott eléggé szívatják az embert (párbaj, kaja beosztás vagy stb...) és ott egy van (lesz) aki mindent vissz.
Itt meg: Celeb vagyok mentsetek ki innen, a unalómból!
Ennyi erővel elhivették volna a "stárokat" (az ovodás viselkedési IQ-jukal) a Szilvásváradi Szalalyka völgybe kempingtúrázni.
De ma a Benkő VS GYőző kincsvadásata csúcs volt, sokat röhögtem rajtuk -
#442 vagy lehet ő is majd meglepetés ember lesz, mint a malac (Wili) :D -
Dean Winchester #441 vagy a kristóf a következő szériában fog szerepelni :D (de kíváncsi leszek mennyiben lessznek újítások,szigorítások a mostanihoz képest) -
Larvin #440 szerintem a Kristóf lemondta és helyette ugrott be a Patricia -
#439 Patrícia tudja, hogy mennek a dolgok, mert a médiában dolgozik :D Mondjuk konkrétan újságíró, de úgytudom tevékenykedik valamit az rtlklubnál is. ELVILEG.. -
Larvin #438 nemértem mi ebben a nagy leleplezés
nap közben mennek a próbák és este van a szavazás (tehát előző nap este tudják meg, hogy ki megy másnap próbára) -
Laceeka82 #437 akkor Patricia, nemtom, csak női hang volt. Az meg, hogy hét eleje, vagy hétfő, mindegy. Lényeget ki tudja szedni mindenki :D:D -
Dean Winchester #436 de =D -
Dean Winchester #435 nem azt mondta,hogy hétfőn kell a nézettség hanem azt,hogy a hét elején megkell növelni a nézettséget :D
de végülis majdcsak ugyanaz a kettő :S
lehet véletlen volt :P -
#434 azt nem a Patrícia mondta? -
Laceeka82 #433 ja most jut eszembe, hát az élőben volt, azért volt benne!!De ahogy kimondta, egyből elkapták a képet.....ennyit erről... -
Laceeka82 #432 ugyan, tök szar lesz, mivel Győzi kurvára nem fog megfogni semmit! Megint majd sipákol, mint egy idióta..Bezzeg Éva kemény volt! Mindenesetre a szavazás akkor is kamu, Heni mondta meg ma a frankót: ma vasárnap van, s azért megy Győzi holnap, mert holnap hétfő, s hétfőn kell a nézettség! Csak ahogy ezt kimondta (még csodálom, hogy ennyit is bevágtak..),egyből elkapták a képet, s hangot :D:D -
Dean Winchester #431 de ez hülyeség :D miért pont a hét elején kéne a nézettséget növelni?
-
#430 [[#idiota]#idiota]
-
#429 azt az elszólást bazmeg a végén "Tudjátok miért megy a Győzi. Most ugye vasárnap van, ez hétfőn kerül adásba és a hét elején kell a nézettség." Azonnal el is kapcsoltak, igaz későn -
#428 :DDDDDDDDDDD -
pdpd #427 Hogy én mennyire örülök!. De Márk helyett mehetett volna Falusi Marian. -
josi #426 "Ez nagyon gyík"DDD -
#425 cagény győző
szerintem megpusztul ha beraknak neki egy nádjon kídjót:) -
Dean Winchester #424 győzőőőőőőő
nagyon durva lessz :DDDd -
Dean Winchester #423 1 hsz-el vissza olvasol és megtudod,amúgy szerencsekerék :P -
#422 most mi a feladat? -
technopeter #421 ez jó ez a szerencsekerék:D -
#420 olyan édes
maradjon csak:) -
#419 10
Haljon a malac! ..vagy inkább éhen a celebek -
#418 Éva hány csillagot hozott?