1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
#17 én csak a BBC-t meg a discoveryt, spektrumot nézem. Meg ha megy vmi tényleg jó film, akkor azt megnézem. -
#16 már most is csak annak jó d:
Magyarországon pedig nincsenek "celebek". Aki mégis tiszteletet érdemel, nem szerepel ilyen igénytelen vacakban. -
Fbn Lx #15 nálam már most is porfogó csak.
a Szív TV-s időszak volt a jó, egy évtizede kb. :D -
Fbn Lx #14 ja, hogy ezek számítanak "celeb"-nek? D:
innen még csak két nevet hallottam.
meg a gáspár győzőt, ő valami mostanság divatos nagyképű roma. -
#13 Így van -
#12 off: a celeb szóról mindig csabber jut az eszembe :ÐÐd
on: csökken a színvonal, pár év múlva már csak porfogónak lesz jó a tv -
Fbn Lx #11 mi az hogy celeb, baszd meg?
de rohadt szánalmas ez a kényszerített angolosodás.
még csak nem is hangzik jól. -
#10 LOL:DDD -
gotchaaa #9 -
#8 Ettől a szótól,hogy "celeb" meg okádnom kell.. a sztár szót is utáltam,de ezt meg legalább 3x annyira rühellem.. -
bocs :D -
#6 Remek,hogy MO-on ismét fénykorukat élik a valóságshow-k -,- -
#5 tömören: fos -
#4 ? -
Dean Winchester #3 Hivatalos oldal
szereplők:
-CZENE ATTILA
-BENKŐ DÁNIEL
-GÁSPÁR GYŐZŐ
-DÉR HENI
-MARK
-BÁRDOSI SÁNDOR
-SZABÓ PATRÍCIA
-SOMA
-FALUSI MARIANN
-HORVÁTH ÉVA -
Dean Winchester #2 Celeb vagyok, ments ki innen!
A külföldön hatalmas népszerűségnek örvendő valóságshow ősszel kerül az RTL Klub képernyőjére.
Az új szuperprodukció celeb szereplői egy egzotikus, de korántsem összkomfortos tájon teszik próbára túlélőösztöneiket. Kínjaiknak csak a nézők vethetnek véget.
A műsor (I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!) eredetileg az angol Granada London formátuma.
Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában elsöprő sikert aratott és a legszélsőségesebb reakciókat kiváltó műsor most a magyar „számkivetett” celebek tűréshatárát fogja feszegetni: a “hazavágyó reality” ősztől az RTL Klub műsorán lesz látható heteken át. A showban híres emberek kerülnek dzsungeli környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve heteken keresztül kell kitartaniuk és túlélniük a borzalmakat, a modern világ minden megszokott kényelmétől elszakítva. Katasztrofális körülmények között nyomorognak, az ételt is maguknak kell megszerezniük számos, embert próbáló feladat teljesítése árán. Nem csoda hát, hogy a sztárok könyörögnek majd a nézőknek: Celeb vagyok, ments ki innen! És egyedül a néző az, aki szavazataival véget vethet kedvence szenvedésének, és repülőre ültetve hazaküldheti a kényelembe.
A döntés tehát a nézők kezében van: melyik ismert szereplő a legszimpatikusabb, melyikükkel éreznek együtt és szánják meg annyira, hogy kimentsék… -
Dean Winchester #1 hajrá kinek drukkoltok ? :D