1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
technopeter #377 aham épp most volt éva bátorság próbán. 10 csillagot gyűjtött d mikor kiengedték akkor ott volt benn egy csillag:d most mivan?:d -
#376 szegény éva:)
megvigasztalnám ^^ -
sylvanor #375 jó volt a tegnapi, a győzőőőő és a benkő veszekedése, meg takarítás a zsungelbe XDXDXD
Há' Győzőő! Az anyád úristeénit!! -
#374 -
#373 nincs is nagy baj ezzel, végülis mindenki tudja, hogy a tévében, meg a divatfotókon műnők vannak:)
nekem is bejön Évike, ezért mondtam az ágyas dolgot, de azért megijednék:) aztán persze megbAszélnénk... -
#372 Még mielőtt félreérthető lenne: a sminkeletlenségre gondoltam.
Tudom, hogy vannak benne inplantátumok. -
#371 Az eddig látott jelenetek alapján, nekem semmi bajom azzal a természetességgel, ahogy Éva kinéz. S ő bevállalta (ezt is), márcsak ezért is becsülöm. -
#370 a van kávé nincs kávé dolog azért van, mert hol "élő" adást mutatja, hol tegnapit. keverik a kettőt ezért tűnik úgy, hogy már korábban is volt kávé.
ettől függetlenül igaz dolgokat is írtál (pl, borosta), de van ami magyarázható. mondjuk ez is, mert asszem kaptak borotvát beköltözésnél. mindegy, ha nem tetszik nem kell nézni:) engem jobban szórakoztat Balázs meg az amatőr partner idétlenkedése, bár elég vérszegény, de hát nem hivatásos nevettetők, ahhoz Gálvölgyi kellene, csak Ő meg már kiöregedett és lapos lett.
Ami viszont durva, hogy hogy néznek ki több nap után a "szépségeink". A Patrícia egyébként is elég csúnya, de Horváth Éva egyenesen visszataszító smink nélkül:) reggel megijednék ha mellettem kelne... -
#369 Egyébiránt - mivel nem láttam - mit kellett tennie kedvenc "szeleb"emnek? -
#368 Esküszöm, hogy csak tippeltem. :))))))
De félek, hogy mindennap más lesz.
[Alig merek reménykedni abban, hogy valakit kétszer elküldenének "bátorság" próbára...] -
Laceeka82 #367 de legalább ne reklámozták volna be úgy, hogy milyen nagy túlélő show lesz ez...Ahhoz képest egy szar.S srácok(legalábbis győzikén nagyon észrevenni)full frissen borotváltak..Majd biztos a patakban,mi?Simán átjárnak szerintem a hotelbe, ha unják a banánt. Olyan nagyon sok anyagot nem kell forgatniuk...Kaja megint csak vicc..Annyiról akárki simán el lenne.Kávéjuk is volt már, mielőtt kaptak.S mikor a kamerák előtt is megkapták, még megkérdezte az egyik, hogy akkor hogy a szöszbe fogjuk megőrölni a kávészemeket...Lol..Előtte meg Benkő mikor visszament, mindenki a kávét itta ezerrel...A szavazás meg totál kamu..Aki azt irja, hogy nem, hát az elég naiv szerintem...Most talán éva után beküldik majd megint győzit, hogy ne legyen feltűnő, utána meg a többit, aki még nem volt..De ha olyan amatőrök, mint a Balázs partnere, akkor mindenki lesz bátorság próbán kivétel nélkül.....Egy fos, szar... -
Dean Winchester #366 + jövőhéten Márk a tv2-n a hal a tortánban
[Mark fanoknak szólt eme hírem] -
Dean Winchester #365 jaja de várjuk csak meg a következő napokat is !
egyszer eltalálni nem művészet ... de most nekik mi értelme lenne,szavazás nélkül beküldeni embereket?
szal sztem a szavazásban nem csalnak... -
#364 Ma mi volt?Étterembe voltunk, nem láttam:(. Azt tudom hogy éva lesz( és IMY te tényleg megmondtad:D. Már kár nézni szvsz:D).
Milyen bátorság próba lesz? -
#363 Bár, hogy ne legyen olyan feltűnő a "manipulálás" lehet, hogy majd lassan valakit elküldenek másodszorra. Mert az kicsit gyanús lenne, ha mind a 10 nap 10 különböző celeb menne próbára. -
#362 LOL! És télleg :O -
#361 na hogy elrontottam :$ szókincs :D -
#360 Aranyköpés?? ..szókics XD -
Dean Winchester #359 most :D
mi az előzetes alapján mondtuk az aranyköpését... -
#358 Szedd a piszkokot megint -
#357 Aki itt is festeni akarja magát az már dúúúúrva!
Bár szar lehet ezeknek ilyen pőrén kinézni, ahhoz képest, ahogy a magazinokban mutatnak egy kiló sminkben -
Dean Winchester #356 szivar és smink készlet lett volna az ajándék ,pfff -
Dean Winchester #355 nem frissítettem,de látom egyre gondoltunk ;) -
Dean Winchester #354 survivor keményebb volt ,de a címe is utlat erre.
celeb vagyok,ment ki innen --a cím is utal rá,hogy annyira kemény nem lehet :) (amit őszintén szólva sajnálok)
az,hogy vigyáznak rájuk és ott van a stáb arra azt mondom oké!
de hogy kaját kapnak arra azt mondom nem oké,kapjanak persze de nem ennyire kész ételeket.nyers anyagot és kész,majd elkészítenék maguknak ahogy akarják.
tetszett győző mondata: " szedjed a piszkokot " :DDDDDDDD -
#353 Győzike aranyköpése: "Szedd össze a piszkokot!" -
tiadalma #352 meg még labdájuk is van... és akkor még azt merték mondani, hogy rosszabb lesz, mint a Survivor volt... ott maguknak kellett élelmet szerezniük és nem volt semmijük.. ez a műsor csődöt mondott -
#351 Szerintem is túl könnyű dolgul van, a tűzet is gyufával gyújtották meg. Kész kolbászt kapnak, stb. Én adnék nekik egy élő csirkét vagy kismalacot és csináljanak vele amit akarnak.
-
#350 Másrészt: akkor hol itt a műsor? #332
-
#349 Könnyű kritizálni, ha más már leírta a gondolatait, észrevételeit. -
#348 Látszik, hogy a kultúra szele sem csapott meg... -
Larvin #347 A műsor csak akkor élő amikor a szavazás van, és bejelentik az eredményt, valamint a felkonfjai a nap eseményeinek (ami felvételről megy)
1. Túl tiszta minden körülöttük
-> Panaszkodtak Benkő szagára
+ mikor megérkeztek az volt az első döbbenet, hogy minden tiszta sár
2. Rendes ételt (műsorban is elhangzott, pl. Márk által), ruhát kapnak
->kapnak ételt csak az nem mind1, hogy mennyit
+extrákat csak a plussz feleadatokkal nyerhetnek
3. Szinte minden táborozáshoz szükséges eszköz a rendelkezésükre áll
->hát szép volna, ha nem :D
4. A tábor környezetében egyedül csak lepkék, és apró gyíkok vannak, holott - a műsor szerint - a dzsungelben "élnek"
-> valószínű nem a vadállatok közelében építették fel a tábort, ez logikus
5. A biztonságukra számos ember vigyáz
-> szép is volna, ha nem
6. Nincsenek "live" kamerák
-> na ez egy világos érv és nem tudok vele vitatkozni, mindenesetre az esti bejelentkezés tuti live, mert voltak képhibák, műsoridő-csúszás stb.
7. A stáb köztük ill. mellettük él - ergo, nincsenek egyedül
-> ez nem egy haláltábor persze, hogy vigyáznak rájuk
8. A próbák dedósak
-> hát én nem másznék be egy kígyókkal teli szűk dobozba az biztos, még akkorsem, ha nem mérgesek, és ha ünnepelt sztár lennék (magyar szinten!!!) nem vetném alá magam olyan dolognak, hogy egy rakás turhát öntenek a nyakamba és még vigyorogjak is hozzá
Szerintem meg épp, hogy kegyetlenek a próbák, én nem csinálnám, van annyi önbecsülésem, hogy nem csinálok magamból komplett idiótát a pénz kedvéért. Őket viszont nem sajnálom, mert ha válalták meg is érdemlik, és bevallom kicsit kárörvendve nézem őket, bár azt nem kívánom, hogy bajuk essen.
9. Tiszták = szappan és tiszta ruha...
->Nézted már Horváth Évát, hogy néz ki? -
technopeter #346 Igazad van! Nem tom nekem anno a Survivor sokkal jobban átadta a dzsungel feelinget! Ez meg olyan kb mintha egy studió lenne berendezve egy dzsungelnek:D -
#345 Hát de most őszintén szerintetek, ha tényleg a dzsungel közepén lennének, senki által nem védve, mindenféle veszélynek kitéve akkor melyikük vállalta volna el ráadásul 3 hétig, minden nélkül?
Amúgy meg tök egyértelmű, hogy kapnak mindent, mert ellenkező esetben a bírkózó gyerek már tuti csinált volna egy lándzsát, vagy egy íjjat és elindult volna levadászni, valami jószágot, vagy halat fogni, de ezek csak fetrengenek egész nap, tehát... mert ha olyan rohadt éhesek lennének mint, ahogy azt állítják akkor már mindegyik elindult volna valami kajáért. -
cargame #344 Bazz ennyire lama ne legyel ember mert csak egeted magad...inkabb nyisd ki a kis szemecskedet....most komolyan te tudod h ki az a Czene aTtila?? Nez utannah h nez ki??? Es meg elmondom te eszleny h ha eszrevetted volna mindig eloben kapcsoljak mert vannak bakik, hibak ...stb...sok lama -
technopeter #343 Ja és a másik h az a Vadon János , h mennyire de nem tud műsort vezetni:D. eszméletlen
Balázs mellett semmit nem ér , mondjuk magába se érne sokat -
technopeter #342 Télleg am ebbe az 1 órába kb amit leadnak este mi van? ülnek körbe, mindenki túlbeszél mindenkit, aztán kiválsztanak vkit "véletlenszerűen " aki elmegy arra a feladatra. Elmegy 2 ember a dobozért amiért szintén nem csinálnak szinte semmitsem. Kb ennyi, elvannak ők ott szép nyugodtan, csak nem tom , h minek kellett ennyire felhúzni az egészet, mikor nagyon nem egy nagy durranás az egész. -
doomdoom #341 Azt sem mutatják soha,hogy fát gyüjtenek.Pedig ahoz sok fa szükséges,hogy a tűz folyamatosan égjen.Mindig azt mutatják,hogy csak ülnek vagy fekszenek.Se mosogatás se budi tisztítás.
Legalább lenne ott 1-2 webkamera,hogy élőben lássam ott vannak e éjjel-nappal.
Ez így csak egy nagy kamu!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#340 Én is észrevettem, de azt hittem annyira amatőrök nem lehetnek, hogy ilyet bejátszanak....
Azután vártam a szavazás végeredményét.
És amikor a Czenét hozták ki "nyerőnek", akkor már biztos voltam benne, hogy ezt nagyon elrontották......
Tuti, hogy fel lettek véve a műsor egyes részei előre. -
#339 Szerintem az őrzés nélküli dzsungelben nem lett volna az a celeb aki belemegy. :) A szappan a legkisebb probléma, inkább ne manipulálnák a szavazásokat és találnának ki komolyabb feladatokat. Ha ezek meglennének mindenki leszarná, hogy miért kapnak szappant. Mondjuk akkor át is lehetne írni a címet Győzike vagyok, ments ki innen-re.. :)) -