Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
Ott van a Discovery mûsora," a túlélés törvényei"

Az már valami,amit ott csinál a csávó,na ahhoz kell lelki erõ... és az (talán) nem megjátszott!

John Cena
Ez a márk bazd tetves lessz ezen a szigeten a hegyáltalán szigetre teszik ki õket!! hajába bele emgy alapos tetû meg midnen szar😄 azt meg se tudja mosni:S:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Világpolgár
Igaz, ha nincs kenyér legalább cirkusz legyen😊

Wescone
Kivinném a brigádot a Szahara közepére és kitenném õket egy kulacs vizzel.
Aki hazaér - az nyer. <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

greg benz
"Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában elsöprõ sikert aratott és a legszélsõségesebb reakciókat kiváltó..."

Ezt is bírom,hogy a fentebb említett országokban már ki tudja mikor lefutott csodálatos reality show-kat,látva a kitörõ sikert,valamelyik magyar csatorna lemásolja,azt nesztek parasztok...szánalmas

mama 2
Hát ja. Megjátszott fos az egész:S. De azért kíváncsi leszek gyõzike hogy fog rinyálnixD!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Világpolgár
Majd a szerelem úgyis megmenti..<#szomoru1>Én csak azt sajnálom hogy igazán extrém körülmények közé sosem viszik ezeket az ún. "celebeket".

greg benz
😄

tigeroo
hogy nem finnyás fasz és elviseli a koszt a körme alatt.
de jöhettek volna ide szabolcsba is, krumplit szedni vagy trágyát hányni😄
akyyy
tipikusan nekede valo mûsor

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

greg benz
Hogy õ milyen erõs,vakmerõ,bátor,kitartó ember

Wescone
Vajon mit akar bizonyítani? <#fejvakaras>

In Lak\'ech Ala K\'in

greg benz
Kb,jah

tigeroo
ugyan, hagyjuk már.

kapott egy szép kis összeget. meg majd össze hugyozta magát örömében hogy újra a tévében lehet<#idiota>
No.. ha rajtam múlik akkor az összeset megzabálhatja egy-egy krokodil.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

greg benz
"- Mi az az elsõdleges szempont, amiért igent mondtál a felkérésre?

Bizonyítani szeretnék önmagamnak, és azoknak, akik számomra fontosak."

Atya úr isten,ezt a lerágott fos szöveget...

greg benz
OTT VAN!! ÉNEKES!! HÁT NEM ISMERED?? MEKKORA PARASZT VAGY!!!
😄D

whiskeyman
-DÉR HENI
-MARK
-SZABÓ PATRÍCIA

ezek kik? ezek híresek? mégis mi a gyíkomtól?

ez a Mark gyerek ez kiez?

ennél még én is híresebb vagyok <#wow3>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

greg benz
" fasírtszáj, dinnyecsöcs"

😄DDDDDDDD

tigeroo
horvát éva..igen, tipikus...
nem valami nagyszám (fõleg hogy már felvan turbózva, fasírtszáj, dinnyecsöcs)

de a családapáknak ezkell 😄Dd
Benny04
Csabber celeb xDDDdddddddd

mama 2
Most már látom. Na ez is egy Mega FAIL lett amit én csináltam😄!

Világpolgár
Én csak azt nem értem ezt a "mentsmegszerelem" markot(igen, kisbetûvel) miért kell(ene) állandóan megmenteni valamitõl?

greg benz
-,-

John Cena
szentem nézni fogom ki röhögöm a sok faszt hogy Kókusz diót össze dörzsölve próbálnak majd tüzet csiholni..

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

mama 2
Ez ma kezdõdik?😮
Mikor? Amúgy remélem Gyõzit megmara valamit<#eplus2>!
Horvát Éva legjobb!

greg benz
Bannernak?<#hehe>

Szánalmas magyar pénzlehúzó fos...<#ravasz1>

tigeroo
de bírom ,bazmeg ezek kik?
a média boostolja ezeket a (khm) celebeket....
de ezek mit csináltak amúgy? semmit. csak nyomták õket orrba-szájba a tv-ben.
"eszed, nem eszed, nemkapsz mást"
a sztár(híresség) szó tényleg erõs jelzõ lenne rájuk

most ezeken mit lehet nézni? szenyorita szöszi. kb. 2percig bírtam nézni, szinte éreztem ahogy egyesével durrannak szét az agysejtjeim.
süt róla hogy megrendezett szar

régen volt: kabaré, legyen ön is milliomos, vagy valami fasza sorozat, riport (neadj' isten valami dokumentum v. ismeretterjesztõ film néhanapján)

ne feledjétek, hét közben!! mostmeg..váh...
és az a szomorú hogy ez kell a népnek (ez a téma buszon, suliban stb.)
Wescone
A hócipõm tele van a valóságshow-kal és a "kibeszélõ" showkrol is ez a véleményem! <#wilting>
Még azt sem vagyok képes nyugodt lélekkel mondani, hogy "nézze aki akarja" mert elég baj az, hogy léteznek olyan emberek akiknek az ilyen jellegü mûsorok jelentik a szórakozást.

In Lak\'ech Ala K\'in

Hegi90
én csak a BBC-t meg a discoveryt, spektrumot nézem. Meg ha megy vmi tényleg jó film, akkor azt megnézem.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lullaby
már most is csak annak jó d:

Magyarországon pedig nincsenek "celebek". Aki mégis tiszteletet érdemel, nem szerepel ilyen igénytelen vacakban.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

nálam már most is porfogó csak.
a Szív TV-s idõszak volt a jó, egy évtizede kb. 😄
ja, hogy ezek számítanak "celeb"-nek? D:
innen még csak két nevet hallottam.
meg a gáspár gyõzõt, õ valami mostanság divatos nagyképû roma.
greg benz
Így van

tigeroo
off: a celeb szóról mindig csabber jut az eszembe :ÐÐd

on: csökken a színvonal, pár év múlva már csak porfogónak lesz jó a tv
mi az hogy celeb, baszd meg?
de rohadt szánalmas ez a kényszerített angolosodás.
még csak nem is hangzik jól.
greg benz
LOL😄DD

<#wilting>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

greg benz
Ettõl a szótól,hogy "celeb" meg okádnom kell.. a sztár szót is utáltam,de ezt meg legalább 3x annyira rühellem..

Hegi90

bocs 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

greg benz
Remek,hogy MO-on ismét fénykorukat élik a valóságshow-k -,-

NEOreg3
tömören: fos

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pepsi Twist
?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hivatalos oldal

szereplõk:
-CZENE ATTILA
-BENKÕ DÁNIEL
-GÁSPÁR GYÕZÕ
-DÉR HENI
-MARK
-BÁRDOSI SÁNDOR
-SZABÓ PATRÍCIA
-SOMA
-FALUSI MARIANN
-HORVÁTH ÉVA
Celeb vagyok, ments ki innen!

A külföldön hatalmas népszerûségnek örvendõ valóságshow õsszel kerül az RTL Klub képernyõjére.

Az új szuperprodukció celeb szereplõi egy egzotikus, de korántsem összkomfortos tájon teszik próbára túlélõösztöneiket. Kínjaiknak csak a nézõk vethetnek véget.
A mûsor (I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!) eredetileg az angol Granada London formátuma.

Az Angliában, Amerikában, Németországban, Franciaországban és Hollandiában elsöprõ sikert aratott és a legszélsõségesebb reakciókat kiváltó mûsor most a magyar „számkivetett” celebek tûréshatárát fogja feszegetni: a “hazavágyó reality” õsztõl az RTL Klub mûsorán lesz látható heteken át. A showban híres emberek kerülnek dzsungeli környezetbe, ahol minden komfortot nélkülözve heteken keresztül kell kitartaniuk és túlélniük a borzalmakat, a modern világ minden megszokott kényelmétõl elszakítva. Katasztrofális körülmények között nyomorognak, az ételt is maguknak kell megszerezniük számos, embert próbáló feladat teljesítése árán. Nem csoda hát, hogy a sztárok könyörögnek majd a nézõknek: Celeb vagyok, ments ki innen! És egyedül a nézõ az, aki szavazataival véget vethet kedvence szenvedésének, és repülõre ültetve hazaküldheti a kényelembe.

A döntés tehát a nézõk kezében van: melyik ismert szereplõ a legszimpatikusabb, melyikükkel éreznek együtt és szánják meg annyira, hogy kimentsék…
hajrá kinek drukkoltok ? 😄