1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
#497 Az az egyik, a másik, hogy dzsungelben? Ennyi ervel mehetnének temetőbe is, hasonlóan higienikus. -
Larvin #496 Jó, de Győzire bíznátok a dolgot? Mert én abból nem ennék amit ő készít el az biztos.
Amennyire ügyetlen néha, nem tudnám elképzelni, mint szakembert aki minden hiba nélkül megcsinálja. Ha már leölik az állatot akkor csinálja valami profi. A másik dolog, hogy miután látnám elvérezni, megnyúzni biztos elmenne az étvágyam, és tudom, hoyg ez képmutatás, mert szeretem a húst, de ez van. -
#495 Akkor gondolkodj most egy városi fejével, aki még életében nem látott disznóvágást. :D -
#494 Amit azzal a disznóval művelnek űber-szánalom.
Nem hinném, hogy ekkora lelkiismereti kérdést kellene csinálni abból, hogy él-e vagy hal az a disznaj.
Falusi vagyok, nekem meg se kottyanna egy ilyen dög legyilkolásának a látványa.
Arról nem is beszélve, hogy akkor nem kellene sopánkodnia senkinek a táborban a kaja mennyiségéről...
Mert így bizony, a disznó fog jól lakni a táborlakók lelkének kárára. -
#493 Somát is kostólgatta. -
Laceeka82 #492 na adsa videója szerint akkor az ellenfélnek is ennie kell, s az nyer, aki többet eszik. A hapi nagyon nagy a videón, még izlelgeti is a cuccokat :D -
Laceeka82 #491 húú az tényleg loooooool volt, mikor Heni mondta, hogy a tyúkszart is megette kicsikorában :D:D:D:D:D:D De amúgy nemtom emlékeztek e az első részre. Akkor mutogatta egy csákó, hogy pl vannak valami kukacok, amiket meg lehet enni a dzsungelben, meg is mutatta őket, s Dér Heni meg is kóstolta az egyiket :D:D:D:D Pedig akkor még a szállodában voltak, s nem csillagért ment a harc :D Szóval ha Bárdosi őt választja, s esetleg Heninek is tényleg enni kell, hát akkor Bárdosinak gyorsan kell zabálni, mert Heni fél perc alatt bekajál majd jóizűen mindent :D:D:D:D:D -
Dean Winchester #490 de a somanak nem szólt úgy vissza mint a bárdosinak,sztem van különbség! -
#489 Most derül ki amúgy, hogy ki igazából normális és ki abszolút fasz. Nézd meg Somát, ő azt mondta elfogadja Benkőt olyannak amilyen, csak izomagy bárdosi meg cigányvér győző csapja ki a kultúrát. -
adsa #488 kb olyan lesz szerintem mint ez -
Dean Winchester #487 sztem az ellenfelének nem kell ennie,vagyis szitne bíztos vok benne hiszen egy ember kap bátorságpróbát (amit elkell végeznie) nem pedig 2!
de ez a próba jó!
a sanyi jóllakik a próbán és utána is :D szal ő vele nem kicsesztek hanem jót tettek vele :DDDDd -
#486 Benkő a legmájerebb akárki akármit mond , Győzike meg Sanyi elmehet a sunyiba , thx.
Am tegnap kijött Győziből a cigó vér , hogy nekiindult Benkőnek , eddig még jót röhögtem Győzin , bírtam is .Mostmár annyiba nézem őtis mint a "tezsvíreit".... -
#485 Én arra leszek kiváncsi kit visz magával. Mert most egymás ellen harcolnak. És ha mondjuk Dér Henit viszi magával, aki mondta, hogy kiskorában még a tyúkszart is megette, akkor Sanyi kerül ki vesztesen és éhesen, mert Dér Bélpokhlos Heninek meg se fog kottyanni egy kis féreg, csótány stb :D -
#484 Michael Phelps :D -
Larvin #483 arról a parsztról el tudnám képzelni, hogy még izeni is fog neki :D -
Larvin #482 jah, akkor félreértettem :) -
Laceeka82 #481 Mindenesetre ma Bárdosira kiváncsi leszek. Nagy a pofája, hát akkor ma teletömheti a hasát :D:D:D:D:D Ma ha 10 csillagot visz, akkor még ma elkezdem körbefutni a Földet 10szer :D:D:D:D:D -
Laceeka82 #480 nem Larvin, nem két csillag ért egyet. Először a külső lyukat kellett nézni,ami azt mutatta, hogy melyik állatot kell átvinni. Utána pörgetni még egyet, s akkor a belső lyuk mutatta, hogy hogyan kell átvinni, s itt lehetett csillagot pörgetni.Amikor győzi csillagot pörgetett, az az első pörgetés volt,akkor a belső lyukat még nem kellett nézni.De azért örültem, hogy hagyták őrjöngeni kicsit :D:D:D Utána lefagyott a mosoly az arcáról. De gondoltam, hogy az értelmi szintjének magas volt ez a játék, ugyanúgy, mint az a 10000 darabos puzzle a kincskeresésnél :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
Larvin #479 Szerintem meg átbaszták Győzikét. Kipörgette csillagot, és nem adtak neki semmit. Azért engedték újra pörgetni, mert hirtelen lelki furdalásuk lett.
Ha valóban 2 csillag ér 1-et, akkor annak a valószínűsége nagyon kicsi szóval értelmetlen -
Dean Winchester #478 minden seriaba van egy olimpiai bajnok :D
vajon az s03ba ki lessz? -
#477 úristen :D az sem lesz egy könnyű menet XD Bár szerintem biztos békésebb lesz a hangulat mint a mostaniban, mivel nem látok senkit aki úgy "balhésabb" lenne (lásd pl Győző vagy Benkő :D)Steiner meg már bebizonyította a rettegés fokában, hogy nem egy elveszett ember.
Szőke kapitányért már érdemes lesz nézni! :D -
rgida666 #476 Delhusa Gjon énekes, Sütő Enikő üzletasszony, exmodell, Janics Natasa háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Szőke András színész, humorista, Zimány Linda műsorvezető, Tóth Gabi énekes, Kinter Oszkár műsorvezető, Rippel Ferenc artista, Steiner Kristóf műsorvezető, Keleti Andrea táncművész. -
rgida666 #475 Az tényleg jó volt, Balázsék szépen megvárták míg Győzike eljárta az örömtáncot és közölték vele, hogy előbb az állat aztán legfeljebb a csillag. Rögtön megtérdelt szegény -
#474 Győzke mikor probálta megfogni a gyíkot a hallántékan az ér majdnem szétpattant, ja és alatta a Reszkesseteg betörők zene alatta nekem tezszett, de azt birtam volna mikor elkezdet ŐRÜLNI hogy a gyíkot átvitte oda a Rocyk zenéjét kellet volna alá nyomni .
Mekkora arca volt már mikor a csillagot kipörgette és kopant hogy az kigyó pörgetés volt, oda egy BUMMM HEAD SHOT (css-ből) kellet volna -
Laceeka82 #473 Tudtam, hogy Győző elb.ssza a mai bátorság próbát.Még csodálkoztam, hogy azt a "hatalmas" gyikot meg merte fogni...(persze nem azt mondom, hogy én hozzápiszkálnék azokhoz :D:D) Csak lehet, hogy más pl Éva az összeset simán átvitte volna. Na mindegy, azért holnap kiváncsi leszek, hogy a nagypofájú Bárdosi mennyire lesz kemény :D:D:D:D:D:D S hogy miért nem raknak be a műsorba olyat, mint pl Kelemen Anna? Lol, mert esze ágában sincs dzsungelbe menni :D:D De Kiszel tuti benne lesz!! Az nem kérdés!! -
Dean Winchester #472 -
#471 asszem lesz a steiner kristóf is -
PunkZoli #470 a győzike egy gyáva szarkupac...
na de kik lesznek a második szériában? mert már olyat is láttam valahol:) -
Larvin #469 -
#468 tess -
#467 passz, egy új műsor -
Dean Winchester #466 kicsi off.
márk a másik adón főz :D
amúgy nemtudja vki miaz a XXL logo a másik csatorna bal felső sarkában?
off vége. -
#465 moooooooooooooooooondtam XD -
pdpd #464 Falusi most megmondta!De nem a disznó hibája az hogy a Győzike egy nagy csicska! Na jó ét mindenkinek mert én 5:30-kor kelek és fáradt vagyok nem úgy mint ezek akik kelnek vagy 10:30-kor (szerintem)! -
#463 akkor még unalmasabb lenne a műsor. Most is pl Győzi bátorságpróbája is összevágva volt olyan 5-7 perc. Ha most élőben néznénk, akkor 15 percig azt néznénk, ahogy szerencsétlenkedik és nyavajog, hogy "kígyó". És még csak utánna kezd neki a feladatnak :D -
Dean Winchester #462 ja meg a dániel... :@
amúgy nem értem miért nem úgy oldották meg ezt a bátorságpróbát,hogy élőben láthassuk ?
teszem fel este szavaznak hogy másnap ki menjen a probára és este mikor kezdődik a műsor akkor menne az illet a próbára... -
nickybaby333 #461 Nagy szar ez a celeb vagyok!!!Annyira unalmas embereket vittak ide...nevetséges.Például Dér Heni,Horváth Éva??Ezek mit keresnek itt?És a Szabó Patricia???Olyanokat kellett volna vinni akiktöl tuti nem uncsi a müsor .Itt gondolok Kiszel Tündére,Kelemen Annára ,mert ezek legalább nem unalmasak:)de lenne még pár ember.És ez a Czene???OLyan mintha ott se lenne...Jól elcseszik ezt a müsort.Egyedül Gyözike szinesiti a bandát meg soma..Ennyi. -
Dean Winchester #460 sztem olyan megy aki már volt -
#459 - nem tudok kurva lenni
- már az vagy -
#458 mibe fogadunk, hogy izomagy bárdosi fog menni próbára?:D