Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
most viszont lesem és hát megdöbbentem hallom,hogy két hely van a tisztálkodásra.
1.: a patak öble
2.: a patakból elvezették a vizet és van zuhanyzó.
hát kérem dzsungelbe mennek akkorm inek elvezetni? én még ágyat sem csináltam volna,hanem ha laudni akarnak akkor késztsék el maguknak!
ha nagyon akartak volna segíteni akkor az alkatrészeket odateszik és majd õk összedrótozzák a helyüket😄
szal túl könnyed dolguk van 😛
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
szal ne gondoljátok már azt hogy õk most ott vannak a dzsuneglben majd elmennek a szállodába 😄DDDDDDDd
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Narxis!Ha nekünk végünk lenne akkor Gyõzikének??? Ne mondj ilyeneket! 😊
Életerös fiatalember vagyok nem pedig ilyen kis szánalom mint ezek akiket azért hívnak celeb-nek mert a tv ben szerepelnek.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
megalodon jaja en is lennek ilyen tulelo taborba ..😊
CSak azért nézem mert a helyzet jó,szívesen lennék a helyükben,persze nem ugy ahogy õk lesznek,hogy felvesznek pár adásravaló anyagot aztán lebzselnek a szállodába(persze az sem rosz) de ugy hogy ott kint tényleg.
Meg azért nézem mert azért van egy két cici benne.Gondolom azért kellenek,hogy legyen egy kis nézettség.<#vigyor5>#vigyor5>
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
valyon miért? <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''