1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
#177 Az k*rva nagy volt :DDDDDDDDDDDDD -
cargame #176 Gyoooozi!! :D:D -
SlayR #175 " Mark sírtál az éjjel? " :DDD -
#174 Én inkább rád szavazok. -
SlayR #173 bazze LOOOOL így horkolni :DDDDDDDDDDDDDDDd -
megalodon #172 Jó is lenne ott lenni:) bár kissé olyan lehet mint a survivor csak itt a szereplők ilyen izék..hogyis hivják? Jah hát igen ami a címe celeb.
Narxis!Ha nekünk végünk lenne akkor Győzikének??? Ne mondj ilyeneket! :)
Életerös fiatalember vagyok nem pedig ilyen kis szánalom mint ezek akiket azért hívnak celeb-nek mert a tv ben szerepelnek. -
cargame #171 Voltam cserkesz taborban es birtam :D:D -
#170 végetek lenne mint a botnak :D -
#169 Szavazzatok Markra és küldjük őt a kígyók közé! -
cargame #168 XD -
#167 mint egy medve.. te jó ég o.O -
cargame #166 Hat ez nagyon fajin musor !! :D:D:D
megalodon jaja en is lennek ilyen tulelo taborba ..:)
-
#165 Én is szívesen bevállalnék egy ilyen "játékot" vagy minek nevezzem ezt :D -
#164 hogy horkol falusi OMG :DDDDDDD -
megalodon #163 nna megy is ez a fos! Legalább nem villog a sarokban a visszaszámlálás!
CSak azért nézem mert a helyzet jó,szívesen lennék a helyükben,persze nem ugy ahogy ők lesznek,hogy felvesznek pár adásravaló anyagot aztán lebzselnek a szállodába(persze az sem rosz) de ugy hogy ott kint tényleg.
Meg azért nézem mert azért van egy két cici benne.Gondolom azért kellenek,hogy legyen egy kis nézettség. -
SlayR #162 ja és ne is beszéljünk dánielről himbilimbivel veri majd az állatokat:D -
SlayR #161 ahol ők beszéklnek élő a többit elmesélik mivolt -
SlayR #160 Mé a győzit basztatjátok ha olyan okádékok vannak a műűsorba mint homomárk? :) Győzi legalább hülye és viszi a műsort -
#159 Ez mióta élő? Mert nem értem azt, hogy amikor Balázs meg az a másik csávó beszél a dzsungelbe, ki van rakva hogy élő, és Balázs azt mondja hogy majd nem sokár megérkeznek táborba. De akkor a reklám előtt honnan tudták hogy győzike a vízesés alatt odribál? Vagy az már nem lenne élő? Vagy most mi van? -
#158 -
kocsisgabor9999 #157 Győzinek azt üzenem hogy: a jó édes anyja kibaszott szar munkát végzett rajta. Valamit nagyon elkúrt! -
#156 Győzi: "engem úgy ismertek meg az emberek, hogy idióta vagyok"
valyon miért? -
cargame #155 Na megkezdodott :D:D -
#154 Apa kezdődik, apa kezdődik, APA KEZDŐDIK -
Dean Winchester #153 pár perc és kezdődik, kíváncsi vagyok milyen lessz -
#152 KEZDŐDIK!!!!! -
SlayR #151 Énn vááárom :D -
#150 Hehehehe... -
cargame #149 Ma lesz az 1. resz. Ki varja??? -
#148 a hülye duna azt hitte olyan modern lesz ha lecseréli a studioját, na most kék háttér előtt nyomulnak de olyan gagyi mint az rtl klub hiradoja, sőt :) egyébként jo kis ado, de ezt most elbaszták, nagyon modernek akartak lenni... -
#147 Hali!
Nem tudom volt-e már, de szerintetek melyik majmot hozzák haza előbb?
meg ez mitől függ? a "nézők" szavazzák ki? vagy saját maguk közül, mint a survivor-ban?
amit viszont garantálok , hogy Bárdosi Sanyi lecsavarja győzike fejét előbb-utóbb (abban az esetben, ha nem kerül haza első este győzi). kár hogy ezt nem láthatjuk, de ha lesz rajta külsérelmi nyom akkor azt Sanyi csinálta, nem a szúnyogok:)) -
#146 ember vagyok ments ki a ghettobol csinálok egy ilyen müsort mikor az emberek elöl kel szaladni mikor viperákal jönnek az emberek mögött a 8kerületben -
Daza500 #145 Ja, mint pl. a Discovery-n... -
#144 ...s már az ismeretterjesztő és sport adókon is egyre több az idegtépő reklám... -
#143 Értékkel teli műsorokat...
Szerinted melyik adónak nagyobb a nézettsége; egy kereskedelmi adónak vagy egy kulturális adónak?
Amúgy ismétlem a kereskedelmi adóknak kizárólag a bevétel fontos. -
#142 engem még sohasem kérdeztek meg, mire lennék kiváncsi
ugyhogy tv-t nem nézek, ugyis vki feltölti valahova azt, ami engem érdekel :)
a monitorom meg amugy is akkora, mint 1 tv, csak szebb a képe
na ennyit a közvéleménykutatásokrol is... -
#141 Jogos, javítanám is a kommentemet a kereskedelmi csatoránkra. Duna TV-t jómagam is szoktam nézni. -
#140 Ott van például a "király" TV - m1 és m2, meg a Duna -, abban még [szerencsére]:
- kevesebb a reklám
- az okádék műsor
- és van kultúra. -
#139 Így van, én is ezt próbálom elmagyarázni csak kicsit másképpen. -
#138 Az, hogy
- rossz sorozatok
- mindegyik azonos sémára épül (kicsit sem erőltetik meg magukat a készítőik)
- a t***m tele van a CSI-sorozato(ka)t utánzó más sorozatokkal éppúgy, mint a CSI-okkal
- mindegyiknek "szuper" főhősei vannak, akik - saccolom - 35 mp alatt vonnak le olyan következtetéseket, melyeken más, valódi és valóban tapsztalt nyomozók is legalább egy hetet agyalnak [ bizonyíthtóságról nem is beszélve].
S még nem is szedtem össze minden érvemet.