1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
technopeter #417 De itt nem 3 csillag volt amugy is? deő kivett 3 nagyot nem? -
Dean Winchester #416 ha annyira éhesek lennének akkor levágnák a malacot és megsütnék ... -
pdpd #415 Nem lehet hogy az a kis csillag is szívatás? De az biztos hogy nem lehetnek olyan nagyon messze,mert a Balázsék is odaérnek 5 perc alatt.
(Az lenne a vicces, ha a stáb küld kaját a malacnak, amíg a celebek éheznek:D {ha ezt éhezésnek lehet nevezni}
-
adsa #414 fogalmam sincs:) -
Dean Winchester #413 mit keres ott az a kisebb csillag ? -
adsa #412 itt van a kép a 11. csillagról. de ha megnézitek akkor látjátok, hogy sokkal kisebb mint a másik kettő...
-
Daza500 #411 Csak nem Évike nyerte meg azt a cocát ? -
Dean Winchester #410 ól ?
#405:
emailt kéne irni az rtlnek ,lehet ez lenne a bátorságpróba :D
amúgy énse gondoltam,hogy Éva végcsinálja a bátorságpróbát.
én inkább ezt neveztem volna pokoli próbának mint a pokoli alagutat :S -
cargame #409 XDXD -
Daza500 #408 OLOLOL!!! -
#407 :D:D:D:D:D:D -
technopeter #406 Hát ez kurva nagy:D:D:D:D::D:D:D::D:D::D:D::D -
#405 Most hogy malac került a műsorba és a fél csoport le akarja vágni, a fele meg meg akarja tartam az házikedvencnek, miért nem az a műsor címe hogy: Disznó vagyok, ments ki innen!
Na így már túlélő show
Szavazzon! Ha azt akarja hogy a sertés élje meg az északát Küldjön egy sms-t a Röff szóval. Ha azt akarja hogy Győzike bátorságpróbaként vágja le a malacot, küldjön egy sms-t a Király vagy Győző szóval! -
cargame #404 Jaja , de nekem se jott le igazan :D -
Larvin #403 Czene Ati hogy felháborodott, de a nagy vita hevében nem jött le, hogy melyik oldalt támogatta. Olni, vagy nem ölni? -
Larvin #402 -
technopeter #401 hogy hogy kell bontáááni:D -
cargame #400 Az nekem is feltunk h tisztan tert vissza :D -
cargame #399 Bardosi a legjobb :D de komolyan vele egyet ertek -
Laceeka82 #398 Azért Éva előtt nagyon le a kalappal..Ezt nem néztem ki belőle!Ha kifesti magát, akkor cicababa, s ilyeneket megcsinált!!Nagyot nőtt a szememben, pedig mint irtam, vannak érdekességei a műsornak...Mondjuk azért Éván is látszott, hogy full megfürödve ment vissza a táborba, biztos nem a patakban fürdött:D:D De azért ma jó volt.. -
technopeter #397 Jah detto::D -
cargame #396 Na valaki irta h a Survireben malacot kaptak...hat itt is megkaptak :D -
cargame #395 vagjak le, vagjak le ::D:DD:xD Benko monyon lee XD
Bardosi helyebe szajba rugtam volna alapbol XD :D -
#394 neeeeeeeeee, szegény malac :D -
#393 abból a kisdisznóból egy ember se lakna jól hagyjálmár :DD -
technopeter #392 azé azt megnézném , hogy győzike levágná:D -
#391 :DDDDDDDDD -
#390 "Engedd el a disznót nem engedem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" -
#389 looooooooooool benkő -
#388 Mivel nem tehet róla, hogy otthagyta, mert félre vezette balázs szerintem megadták neki mind a tízet. -
technopeter #387 :D jah én is. kivi leszek h a sanyi megy e bátorság próbára ah lentebb megjósolták:D -
#386 Jaja, kamuszar az egész, de a veszekedések jóak. xD -
#385 nem semmi és hogy mondták meg van a 10 csillag.ÁÁ nagy kamu az egész de azért nézem -
technopeter #384 na akkor beigazolódott:D -
#383 Láttam énis... -
technopeter #382 nézd majd vissza lehet én láttam rosszul d enniyre n vok vak az tuti! :D -
#381 ez komoly???? -
#380 :DDDDDDDDDDDD -
#379 Éva nagyon ügyes volt megszerezte mind a 10 csillagot. -
#378 "gyerekek eza szakmóm"