Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
1. népszavazáson eldöntjük meik 100 hazai celeb vehet részt rajta
2. sms-es szavazással eldöntjük kit küldjünk a szigetre
3. a szavazás elsõ 2 helyezettje közül, ameik több pénzt ajánl fel jótékony célokra az marad, a másik utazik
4. 2. és 3.-as pont ismétlése, míg mindenki be nem költözik
5. mindenki megfogadja mit NEM fog csinálni ha hazajön
6. szavazással eldöntjük, hogy a túlélõk közül ki jöhet haza, amíg el nem fogynak onnan a túlélõk(jah a szavazásnak lenne egy minimum küszöbe, hiába nyer vki, ha azt nem éri el, akkor azo a héten nem jön haza senki)
7. a rajongók a reptéren banánnal, paradicsommal, tojással várnák az elvadult celebeket, akiket innen egy elkülönítõbe vinnének a betegségek megelõzése miatt 1 évre, biztos ami tuti 😉
8. ha mindenki hazatért(legalábbis az élõk közül) akkor elgondolkodhatunk azon, hogy kitermeltünk e már annyi szerencsétlen celebet vagymit, hogy elkezdõdhessen a s02.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Igy már érthetõbb vagy.
Ezek a mai gyerekek! <#wilting>#wilting>
In Lak\'ech Ala K\'in
kell egy bombanõ hogy kapjon sok szavazatot ,egy showman is kell mert csinálja a felesleges mûsort,színészpalánta ? hát persze hogy õ is kell!
egy mostani sztárka? mark 😮OO utálom 😄
dér heni-t szintén gyûlölöm<#boxer>#boxer>
de azért mindeki kulturáltan viselkedjen pls 😊 (aki nem inge nem veszi magára)
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
celeb = ismert személy,színész,sportoló,mûsorvezetõ azaz ha meghallod a nevét felismered 😄
szal sztem ezt jelenti a celeb szó
nem írom le a sorozatot elõre le de kíváncsi vagyok mi sül ki belõle 😛
vki mondta a szenyorita szöszibõl nézett 3 percet?
na én tegnap láttam a bemutatóját tök véletlen -> lám a hargitai bea a fõszereplõ -> ezt se fogom nézni ..azis vmi undorító hogy ilyen fos mûsort adnak neki ,színészkedik kényeskedõ liba 😄
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Hoolie?
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Elképzelem ahogy bõg,mert nem talál magának ennivalót. xD <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nem tûnik vmi ötletes dolognak, ilyesmik miatt nem is nézek tévét lassan 7 éve 😊
DFTBA ಠ_ಠ
Amúgy aki legecizett a fekete testvérem topikja topikba, az nem én voltam, hanem valaki belépett a reggemmel. Jobb ha tudod.
itt.
Sebestyén szvsz jófej, Lilunak meg egy nagy:HECCSÁT!
Vadon János <-- ezt meg nem ismerem
Lilu
Sebestyén Balázs
hurrá ezaz, a két tipák <#szomoru1>#szomoru1>
In Lak\'ech Ala K\'in
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
- Van-e valamilyen fóbiád, mitõl félsz a legjobban?
Nagyon nem szeretem a hüllõket, a kígyókat, a krokodilokat.
dobják ki valami fincsi mocsaras vidéken, ott fog igazán jajgatni <#eplus2>#eplus2>
én már csak a paprikatv-t nézem, meg néha az atv-t
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/