Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
jajistenem 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

LES FORZA INTER
egyb. azt olvastam, hogy külföldön állítólag vmi 5*-os szállodában szálltak meg a sztárok, és csak a felvétel idejére koszolódtak be, meg költöztek vályogba.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

LES FORZA INTER
hali. nézem itt a sok negatív hszt, pedig sztem alapbólé jó 5let ez a mûsor, csak nem 1:1ben kellett volna átvenni külföldrõl, hanem a helyi igényekhez igazítani:

1. népszavazáson eldöntjük meik 100 hazai celeb vehet részt rajta
2. sms-es szavazással eldöntjük kit küldjünk a szigetre
3. a szavazás elsõ 2 helyezettje közül, ameik több pénzt ajánl fel jótékony célokra az marad, a másik utazik
4. 2. és 3.-as pont ismétlése, míg mindenki be nem költözik
5. mindenki megfogadja mit NEM fog csinálni ha hazajön
6. szavazással eldöntjük, hogy a túlélõk közül ki jöhet haza, amíg el nem fogynak onnan a túlélõk(jah a szavazásnak lenne egy minimum küszöbe, hiába nyer vki, ha azt nem éri el, akkor azo a héten nem jön haza senki)
7. a rajongók a reptéren banánnal, paradicsommal, tojással várnák az elvadult celebeket, akiket innen egy elkülönítõbe vinnének a betegségek megelõzése miatt 1 évre, biztos ami tuti 😉
8. ha mindenki hazatért(legalábbis az élõk közül) akkor elgondolkodhatunk azon, hogy kitermeltünk e már annyi szerencsétlen celebet vagymit, hogy elkezdõdhessen a s02.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

légyszi ne menjen már át mama2 topicba ez a topic <#wink>
Sland
anyu engedi hogy ilyeneket nézz? nem tud a túlzott izgatottságtól leállni a szíved? :o

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

fog a résztvevõk családjai és akár 10 szavazatot kap a gyõztes a vesztes meg 9 et akkor a 10es már jön is ki 😄 azt azt mondjak hogy 10.ezer szavazat jött XD
Dragooon
ez a márk ki az appám?,,, annyira idegesít :||||||www

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Akik ezt nézni fogják majd azokat kell majd deportálni a szigetre. Mobilszám alapján lenyomozni és szevasz. Megszabadulunk egy rakás agymosott prolitól. <#eljen>

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Evil
Én tuti nem hívnám fel a mûsort hogy kikerüljön valamelyik is.. Remélem senkise pazarolja a pénzt hogy kikerüljön valamelyik, azt ott fognak megpusztulni a szigeten <#idiota><#idiota>

lehet,hogy benne lessz az s02 vagy s03ba 😄
lol

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

sweech
nincs benne kiszel tünde? D:: akkor nemis nézem.

Sadist
Megnézném ezeket a szardarabokat valódi túlélõtúrán, nem ilyen bekamerázott kamudzsungelben. Három nap után szomjandöglene az összes.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Az elõs mondatoddal tökéletesen egyetértek. Futószalagon készül minden évben tizenkét megasztár, ha hozzáadjuk a Csillag születik sztárpalántáit, Lagzi Lajcsi és Fásy Ádám új felfedezettjeit, akár be is zárhatjuk a zeneiskolákat és a színmûvészetit, nem kell a kutyának sem. Csinálj botrányt, igyál, vetkõzz, etesd meg a szomszéd nénit a kutyáddal, majd pereld be állatkínzásért, és benne vagy a tévében.

Tikal
gondolom az Isaura is bejött, este meg anyukáddal nézed a barátok köztöt 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tommyg
igen ma, azért van a bannerba hogy okt 6, mama buta vagy szokás szerint

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

mama 2
de-.-...

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

whiskeyman
mama, ugye nem sértõdsz meg, ha nevezünk a 3. részbe 😄DDDD

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Wescone
...ja, 14 alatti.
Igy már érthetõbb vagy.
Ezek a mai gyerekek! <#wilting>

In Lak\'ech Ala K\'in

ki kell a mûsorba ?
kell egy bombanõ hogy kapjon sok szavazatot ,egy showman is kell mert csinálja a felesleges mûsort,színészpalánta ? hát persze hogy õ is kell!
egy mostani sztárka? mark 😮OO utálom 😄
dér heni-t szintén gyûlölöm<#boxer>

de azért mindeki kulturáltan viselkedjen pls 😊 (aki nem inge nem veszi magára)
mama 2
Szerintem pedig rohadt jó a Senorita Szöszi😊. Fel is vettem Beát skyperaxD!

sztem mo-n nincsenek sztárok 😄 attól nem sztár vki,hogy a tvben õket látod XD
celeb = ismert személy,színész,sportoló,mûsorvezetõ azaz ha meghallod a nevét felismered 😄
szal sztem ezt jelenti a celeb szó
nem írom le a sorozatot elõre le de kíváncsi vagyok mi sül ki belõle 😛
vki mondta a szenyorita szöszibõl nézett 3 percet?
na én tegnap láttam a bemutatóját tök véletlen -> lám a hargitai bea a fõszereplõ -> ezt se fogom nézni ..azis vmi undorító hogy ilyen fos mûsort adnak neki ,színészkedik kényeskedõ liba 😄
Minden hétköznap 19.00-tól! Éljen!!! Éljen!!! Tuti, hogy pár (sok) faszparaszt szülõ nem fogja megtiltani, hogy ne nézze a gyereke. Hadd vegyen példát a majmokról. Aztán az is továbbadja a baromságot a következõ "generációnak".

Bandee1987
Dehogy mentjük ki õket, ott dögöljenek meg.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a színvonal már egy évtizede csökken
mama 2
Hát már egyikünk se, mert már sztem ott vannak a "sztárok".

Wescone
Ámen! <#worship>

In Lak\'ech Ala K\'in

Énvagyokazapád
mama vagy Csabber celeb nem megy?
Hoolie?

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

HÁHÁ. Erre már nem lehet mit mondani. 😄 A magyaroknak már mindegy. Már egy tanyán fosó tehenet közvetítenének még azt is élveznék. Bár lehet reálisabb története lenne mint ezeknek a szaroknak. xD És még csodálkozik a családom hogy kezdek embergyûlölõ lenni. Hát ezek után mi legyek? Elegem van már. Ez kell a népnek. Már ennél a szintnél nem lehet lejjebb süllyedni. Gyõzike show volt a hab a tortán. Gyûlölöm a médiát.

Kongy
na meg ott van Márk,akit szintén utálok,de azt nem fejteném ki,hogy miért.<#circling>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mama 2
Az is kezd elkurvulni szvsz:S. Már nagyon nincs is zene, csak ilyen talkshow szarok:S. Mondjuk a Playboy villa lányait néztem ma😄. Meg az édes 16-ost vagy mixd!

Kongy
Én úgy tudom steiner Kristóf is részt vesz a produkcióban. Mert õ most bizonyítani akarja,hogy nem buzerás... de utálom azt a "csávót"...
Elképzelem ahogy bõg,mert nem talál magának ennivalót. xD <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

greg benz
Na vivát se néztem vagy 5 éve...

Kicsikiraly
"de rossz lehet ezeket névrõl ismerni. olyan mintha mennél az utcán és minden csövest meg galambot névrõl ismernél"

nem tûnik vmi ötletes dolognak, ilyesmik miatt nem is nézek tévét lassan 7 éve 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

mama 2
VIVA TV-n mûsor vezetõ<#szomoru1>!

greg benz
Emmeg ki a keci<#wilting>

mama 2
Nem a haverom. Ellenben Holee, és Csabber Celeb buzi pajtása<#eplus2>! Remélem felfalja egy krokodil.
Amúgy aki legecizett a fekete testvérem topikja topikba, az nem én voltam, hanem valaki belépett a reggemmel. Jobb ha tudod.

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

mama 2
http://www.rtlklub.hu/musorok/celebvagyokmentskiinnen/cikk/220293
itt.
Sebestyén szvsz jófej, Lilunak meg egy nagy:HECCSÁT!

greg benz
Szerintem téged kellett volna bele tenniük a mûsorba.. az ismertséged és az eszed legalább annyira megvan hozzá,mint a többi szereplõnek

Wescone
Silence!
I kill you! <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

whiskeyman
hol láttad azt kispajtás?

whiskeyman
Mûsorvezetõk
Vadon János <-- ezt meg nem ismerem

Lilu

Sebestyén Balázs

hurrá ezaz, a két tipák <#szomoru1>

mama 2
Most látom Zimány Linda is ott lesz😮. Na õ, a legjobb😄!

greg benz
Így van..és az RTL megint szépet zsebel a sok sms szavazásból.. össze sem tudom számolni hanyadik ilyen sms-szavazósdis néplehúzós igénytelen tartalmatlan mûsoruk ez.

Wescone
Te kis állatkinzó! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Balazs15
lol XD oylan jokat röhögtem az irásokon amivel persze teljesen egyet értek..ez kell a mai népnek a mariskának meg a jozsi bának..egy kis agy leszivás...akár mennyire is lehordjuk ezt a szar müsort..sajnos mégis megfogják nézni nem is kevesen..szomorú..

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

whiskeyman
haverotok Gyõzike fog elõször kiesni 😄DDDD

- Van-e valamilyen fóbiád, mitõl félsz a legjobban?

Nagyon nem szeretem a hüllõket, a kígyókat, a krokodilokat.

dobják ki valami fincsi mocsaras vidéken, ott fog igazán jajgatni <#eplus2>

Montanosz
remélem lefújják õket légyírtóval

én már csak a paprikatv-t nézem, meg néha az atv-t

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

greg benz
Bár már látnám😄