1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
#137 De ha a te gondolatmeneteden mozgunk akkor az azt jelentené, hogy ha a főbb TV csatornák esetleg más műsorokat (értékkel teli műsorokat) adnának akkor az emberek nem néznének TV-t. Márpedig ezt én igencsak nehezen tudom elképzelni, és ez a legfőbb érvem is az én álláspontom mellett. -
#136 Mi bajod a Krimi Hétfővel és a nyomozgatós sorozatokkal? -
#135 A helyzet az, hogy folyamatosan felmérések készülnek arrol, hogy mi köti le a tömeget, milyen jellegü műsorra kattannak igazán. Sajnos az igazság az, hogy az átlagnak valóban erre van szüksége.
Nem azért nézik az emberek mert ezt sugározzák, hanem azért sugározzák mert erre van igény, kereslet. A kereskedelmi adóknak egy dolog fontos; a bevétel, ezért egyértelmü, hogy olyasmit kell műsorra tűzni ami nézettséget (bevételt) hoz, vagyis többek között EZT mert az idióta tömeget az ilyen jellegü műsor vonza. -
#134 nono, ők igényesebbek, a fásy mulatót nézik, meg a vidám vasárnapot:) -
#133 Sorozatok... ha nem lenne UPC-n lehetőség a válogatásra, biz' Isten kidobnám a 82-est az ablakon, mert akkor ugye maradna a légantennás és sok barom magyar kereskedelmi és a velük küzdő szegény m1...
A "krimi hétfő" kitalálóját - az összes nyomozgatós-sorozat producerével, terjesztőjével egyetemben - kilőném az űrbe, másfél liternyi oxigénnel...! -
#132 Nekem többek közt azért van diszkréten hányingerem ettől a műsortól, mert így hirtelenjében nem is tudom hányan élnek ettől sokkal szarabb körülmények között Magyarországon (is).
És most jön x celeb (mert ezek aztán azok, a javából), akik megmutatják, hogyan tudnak megrendezett, alacsony szintű életkörülmények között élni X hetet. Wow. Hova szarjak a csodálattól?
Még ha elengednének egy pszichopatát is egy fejszével a bekerített erdőben, akkor még azt mondom határeset :-)
Az a baj, hogy az ilyen magamutogató, egymásra onanizáló celebekkel már Dunát lehetne rekeszteni, csak lassan kellene is. Másról sem szól a TV manapság, mint ezen véglények, ripacskodásáról (meg a 60 vagon sorozatról, de... nah mindegy). -
#131 igazad van, az élő kifejezést most nem az objektív valóságra értettem, hanem az "improvizálásra", de akkoris össze lehet sűríteni a nap történéseit mondjuk egy fél órás "dokumentumfilmbe".
faszt. gyakorlatilag csak eljátszák azt hogy a dzsungelben kóvájognak.
(amúgy tényleg pontatlan az "élő" megfogalmazás a műsoroknál, pl. egy riportnál sohasem mutatja a két felet egyszerre, mindig felváltva látod hogy az egyik épp mit csinál...vagy ugye focinál a visszajátszások)
amúgy a kereskedelmi csatornák egy külön ódát megérnek.
különféle politikai irányzatokat kielégítő "hírműsorok"(!) (figyelem, nem híradó!!), napi bulvárrovatok, ilyen-olyan showk, este pár film -
#130 A TV-ben aért nem lehet semmi sem ÉLŐ, mert bármi, aminek a működését - főképp társdlmi szinten - megfigyeljük [egy vagy több személy, szkértő vagy laikus, fiatal vagy öreg stb.] rögvest az egyéni szűrőinken [társadalmi normák, családi minták, nyelv stb.] keresztül jut el odáig hozzánk, s végül véleményt alkotunk róla: tehát nem látjuk az objektív valóságot, ami VALÓBAN TÖRTÉNIK.
A TV et még megfejeli a rögzítéssel, cenzúrával, vágásokkal, montázsokkal, és plusz információkkal. Részben, hogy érdekes, másrészt, hogy "fogyasztható" legyen...
Mit is csinálna Tortás Marika néni Kispistavisnyón, ha vacsora közben bekapcsolná a topik címben szereplő műsort, és abban 75 percen kereztül például a dzsungelben egymással reggeli után diskuráló barmokat nézhetné, mert majd csak ottani idő szerint délután 2-kor lesz egy fél órás "próba"... -
#129 ez igaz, tényleg a műsort összeállítók a hibásak, de ők meg azt nézik, hogy a (nyereség)/(befektetett pénz) egyenlet minél nagyobb legyen, olya mint a torrent.
ez a ne nézzenek hozzáállás meg: mióta 8 órás munkanap van azóta egyre töb az emberek szabadideje, ugyanakkor mindennek megy fel az ára, fizetések nem emelkednek, így a legolcsóbb passzív kikapcsolódás a TV, ami mindig kéznél van, mert minden nap nem érné meg moziba menni.
Internet meg szüleim példájából látom, hogy nagyon nem érdekli őket, ami érthető is, sok új dologa 30-40eseknek már nem olyan, mint a fiataloknak, akik mindenre nyitottak.
amúgy meg van értelmes TV műsor, csak a TV általában mindenkinek a kereskedelmi csatornákat jelenti, pedig ott a sport és ismeretterjesztő csatornák, oda még ezek a hülyeségek nem vették be magukat. -
#128 jaj hagyjuk már ezt a valóságshow dumát.
ez nem a valóság. van ittis forgatókönyv.
csak az a baj hogy demagóg módon elhitetik mindenkivel hogy biz "ÉLŐ" az egész színjáték. ezért népszerű -
extramagascsaj #127 egyszerűen nincs értelmes műsor a tv-ben
még el is gondolkodtam, hogy vajon hogyan lehetne még ezt fokozni? hogyan lehetnének még szarabb műsorok a tv-ben...nem tudtam már mit kitalálni...ezeknek sikerült...
amúgy az jutott az eszembe, hogy igazán pikáns lenne,ha összeeresztenék őket a vacsoracsatás, hal a tortános, mónikás, balázsos emberkékkel...egy szigetre, és ott komfort nélkül lenne ez az egész összekombinálva...hát nem lenne csodálatos, ahogy egyre gagyibb lenne az, amiről már azt képzeltük, hogy gagyibb már nem lehet?
megnézném, hogy ott ki lenne a survivor -
Cat 02 #126 Ezek nem is celebek. Szánalom. -
#125 De ha egyátalán nem néznének tévét, akkor nem lenne műsor! -
#124 Ha elolvastad volna végig a kommentem akkor láttad volna, hogy ez miért van. (utolsó mondatomat nézd) Azért nézik mert ez megy a TV-ben. Ok->okozat. Mindenképpen nézni fogják az emberek a TV-t tökmind1 mi megy benne, és pontosan ezért nem szabad a felelősséget a nézőre hárítani ez ügyben. -
#123 Ez a műsor eszembe juttatott egy fókusz riportot amit véletlenül láttam. Két "sztárocskát" megfosztottak egy napra a mobiljától és a kocsijától. Mondanom se kell, hogy tök bénák voltak, mindenhonnan elkéstek, meg ilyenek. Most ez a pár díszpinty mit fog kezdeni a vadonban ahol nemcsak mobil nem lesz, de sominden más sem? Egy kicsit visszatérve a fókuszos riporthoz. Mindkét celeb nagy melldöngetve mondta a műsor végén, hogy kocsi nélkül nem lehet ám kibírni, ugyanakkor meg mindenhonnan azt halljuk, hogy ne autókázzunk mert dugók vannak, meg büdös, meg káros. Hogy is van ez? -
#122 De a nézők tehetnek róla, ugyanis ők kattannak rá -> tehát nyomatják. Ha leszarnák akkor nem is menne a tvben... -
#121 Ezt a celeb szót aki megpróbálta "meghonosítani" nálunk , azt kéne elküldeni valahova a világ végére egy lakatlan szigetre, hogy ott rohadjon meg!
Az olyan kommentelőknek akik szerint a nézőket kéne deportálni valami hasonló helyre, szóval nekik csak annyit , hogy marhára nincs igazuk! Nem a nézők tehetnek arról hogy szar van a TV-ben , hanem akik ezt a TV-be beleteszik. Most lehet jönni azzal hogy ott a zinternet, de a 30-40 éves korosztály és az ennél idősebbek nem fognak internetezni, mert vagy nem tudják használni vagy nem is érdekli őket. -
#120 "MOCSADÉK SZÉLSŐJOBBOS PATKÁNYOKTÓL"
ezt meg a sötét, agymosott, egysejtű intelligenciával sem rendelkező kormánypártokat előnyben részesítő bigyóktól lehet mindig hallani, akik bár azt sem tudják miről beszélnek, de ez nem baj, mert a feri a szájukba adja, mint a kukit is, miután megválasztották :) -
#119 hát pedig pont az atv nézőinek készül ez is :) zemeszpés/szádeszes panelproliknak -
#118 azért még hátha ebből is kisül valami, pl győzikét összekeverik vmi majommal és győzi kint marad, majom meg megy a szállodába.
de tény, el nem bírom képzelni, hogy ezek nemhogy egy dzsungelben, de mint munkás ember se lennének képesek megélni. ezért kapnak ilyen hülyeségekből sok zsét, hogy nehogy felrobbantson vmit egy normális munkahelyen. -
#117 jó hogy nem 10 millió xD -
Dave John #116 Már maga a cím irritáló:/ -
kovi04 #115 Hülyeség az egész, mégis már 115 hozzászólás van a topicban. Akármennyire fos lesz az egész, attól még legalább 2 milliós átlagnézetsége lesz... -
#114 Hozzászólásokra:
#5 - NEOReg3: "tömören: fos" - Pontosan!
#6 - greg benz: Remek,hogy MO-on ismét fénykorukat élik a valóságshow-k -,- - Sajnos, Magyaroszágon erre van igény. Értelmes műsorok aránya 1:1000-hez.
#8 - greg benz: Ettől a szótól,hogy "celeb" meg okádnom kell.. a sztár szót is utáltam,de ezt meg legalább 3x annyira rühellem.. - Én is! Ráadásul, azok, akik használják, tisztában sincsenek a szó valódi értelmével!
#11 - Fbn Lx: mi az hogy celeb, baszd meg?
de rohadt szánalmas ez a kényszerített angolosodás.
még csak nem is hangzik jól. - Így van. S azt nem értem, ha már "magyarok vagyunk, vagy nem" - Király Lindának igaza volt! - akkor miért nem MAGYARUL BESZÉLÜNK?
#16 - Lullaby: már most is csak annak jó d:
Magyarországon pedig nincsenek "celebek". Aki mégis tiszteletet érdemel, nem szerepel ilyen igénytelen vacakban. - S nem is szerepelnek minden héten a bulvár újságok és műsorok étlapján... Élnek, dolgoznak szépen, s az őket értékelők örömére ALKOTNAK is valamit... Elég neves komolyzenészeinkre, nem-áltudósainkra gondolni például...
#44 - Wescone: Kivinném a brigádot a Szahara közepére és kitenném őket egy kulacs vizzel.
Aki hazaér - az nyer. : - A gondolataimban olvasol!!! :) Na, tőlem aztán kapnának túlélési feladatokat! Napközben 100 kg-os termény zsákokat pakolnának, 10000 disznó alól takarítanának, éjjel pedig szűrben aludnának egy szál pendelyben, hangyák és tücskök között, vacsora és reggeli pedig egy szelet szalonna és kenyér lenne! Ha túlélnék azt, amit elődeink és manapság is dolgosan gürcölő földieink tesznek, na, és csakis akkor, kiérdemelnék a jogot, hogy Magyarországon éljenek!
#51 - Balazs15: lol XD oylan jokat röhögtem az irásokon amivel persze teljesen egyet értek..ez kell a mai népnek a mariskának meg a jozsi bának..egy kis agy leszivás...akár mennyire is lehordjuk ezt a szar müsort..sajnos mégis megfogják nézni nem is kevesen..szomorú.. - Rendkívül bölcsen fogalmazol, és - sajnos - igazad is van!
#76 - Dean Winchester: sztem mo-n nincsenek sztárok :D attól nem sztár vki,hogy a tvben őket látod XD
celeb = ismert személy,színész,sportoló,műsorvezető azaz ha meghallod a nevét felismered :D
szal sztem ezt jelenti a celeb szó
nem írom le a sorozatot előre le de kíváncsi vagyok mi sül ki belőle :P
vki mondta a szenyorita szösziből nézett 3 percet?
na én tegnap láttam a bemutatóját tök véletlen -> lám a hargitai bea a főszereplő -> ezt se fogom nézni ..azis vmi undorító hogy ilyen fos műsort adnak neki ,színészkedik kényeskedő liba :D[/] - Szívemből szóltál!
#84 - Vlala: [apro]Az elős mondatoddal tökéletesen egyetértek. Futószalagon készül minden évben tizenkét megasztár, ha hozzáadjuk a Csillag születik sztárpalántáit, Lagzi Lajcsi és Fásy Ádám új felfedezettjeit, akár be is zárhatjuk a zeneiskolákat és a színművészetit, nem kell a kutyának sem. Csinálj botrányt, igyál, vetkőzz, etesd meg a szomszéd nénit a kutyáddal, majd pereld be állatkínzásért, és benne vagy a tévében. - S ez még csak rosszabb lesz! Hamarosan eljön az idő, amikor a NÉZŐK SZERKESZTHETIK a műsorokat, s amikor netes TV-k lesznek: a kultura majd szépen terjed... Ha, manapság, rászólsz egy gyerekre a buszon, járdán, hogy "Fiam, ne beszélj ilyen csúnyán egy idős bácsival!", szerencsésnek mondhatod magad, ha ne könyököl az arcodba...
#85 - Sadist: Megnézném ezeket a szardarabokat valódi túlélőtúrán, nem ilyen bekamerázott kamudzsungelben. Három nap után szomjandöglene az összes. - Pontosan! -
#113 gondolom nem csak nekem támadt hányingerem az elnevezéstől "celeb" -
Vlala #112 Nyugi, ez most is így van. Átverés az egész.
Vagy el tudod képzelni, hogy Győzike, vagy valamelyik nyálsztár a dzsungelben alszik? Egy fittyfenét, meg kell nézni a Rettegő Fóka első adását, Győzike pár patkánytól lebőgött, a magasságtól félt, persze nem vehette elő a diszkriminációs trükkjét, mert Pákó előtte végigcsinálta... Most komolyan azt hiszed, hogyha nem mű lenne minden, vállalkozott volna rá? Márkról vagy Somáról ne is beszéljünk... -
#111 na ezért nincs nekem tv-m -
#110 qrvanagy sikere lesz, médiatörténelmi robbanást fog csinálni a műsor -.- -
#109 Mark bele eshetne valami benszülött csapdába, vagy ha eltűnne a csapat teljesen véletlenül azt sem sajnálnám igazából. mint a Cannibal Holocaustban :D -
#108 Úgy se fogják:|. Ahhoz túl sok pénzt hoznak a tévének hogy valamit csináljanak velük(pedig nem lenne baj)! -
#107 remélem szarrá szivatják őket -
#106 Tegnap pontosan 7 órátol #105 hozzászólás:. És a 8. helyen van a topik a top10-ben. Mi lesz ha vége lesz az első adásnak? Vajon eléri-e a több mint 5000 hozzászólást a topik, vagy nem lesz olyan "sikere" mint a Kiválasztottnak? Meglátjuk... -
Aspyrin #105 Ne aggódj, ott lesz egy hasonmása
-
#104 miért te szélső baloldali vagy? (csupa kisbetűvel) -
#103 Tőlem mind1ik megrohadhat a dzsungelben, vagy ahova mennek... Haza se kell jönniük, nélkülük az ország színvonala csak emelkedne! -
#102 Ajaj, nem bírok el ilyen tömény mennyiségű kultúrát, óvatosabban. -
#101 Nickkel oltani valakit az egyik legalja dolog, az alapján nem szabad megítélni senkit. -
Daza500 #100 Bár a Holdra vinnék őket, azt ott lebegjenek örökre... -
#99 micsoda műsor lesz, már számolom a napokat :S
#98: azért ne billenjünk át a ló másik oldalára, és oda nem illő dolgokat se keverjünk ide. mert ezek után ha valaki egy szigetre akar deportálni, akkor még lágyszívű volt.
-
#98 Már a nicked is utal a magas intelligenciádra :D
Én mindenesetre nem arról ítélek meg valakit, amit néz, hanem ahogyan viselkedik... Márpedig az ilyen agymosott proli szöveget, a MOCSADÉK SZÉLSŐJOBBOS PATKÁNYOKTÓL (csupa nagybetűvel) szoktam hallani
köszöntem, és akinek inge vegye magára ;)