1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
Dean Winchester #257 jaja amit művel ....
srácok azért van Argentínában mert ott változik az idő folyamatosan,más a légköri viszonyok ,nehezebb alkalmazkodni,van légköri változás.
Ha MO-n lenne akkor csak hideg lenne és kész,semmi vltozatosság :)
sztem ott vannak egész éjjel és egész nap!
bár a tisztaságon kicsit meglepődtem,de kifog derülni nyugi :D csak mutatják ahogy megfürdenek..stb
mama2:
elvileg a fáj leveleit használják a szarás után :P
bárdosi helyében jobban visszaszóltam volna a benkőnek,nem engedném neki , hogy így beszéljen velem :" fogd be,ne ugass"
mert ha egyszer elengedi aztán nehéz lessz visszafogni,de hát ő tudja ... -
#256 De me beléd tömik ha így nem akkor máshogy. -
#255 hm a hülye upc-s dekóder pl alkalmas lehet ilyenre is. meg ha azt meg tudják nézni, hogy mit töltessz le, nehogy már ugyanazon rendszer ne tudja megnézni mit nézel. -
kocsisgabor9999 #254 Én nem. -
#253 Pedig megeszed, akkor is. -
#252 Te még akkor sem hinnéd el, hogy ez valós, hogy ha élőben nézhetnéd őket a neten :D -
kocsisgabor9999 #251 az van hogy az egész megvan játszva és a hülyék élvezik. -
cargame #250 hat sztem lassan ok is kezdik megszivni a dolgokat...:D:Damugy meg eleg megnezni ahogy felkelnek es amilyen pofat vagnak XDXD pl. Gyozike XD
De mindenki azt hisz amit akar...sztem se 100% termeszetes de ez van.. -
#249 az lenne a tuti ha ők mennek el kajáért:S Survivorba sokkal jobban megszenvedtek:S de kb. teccik ez a fostalicska:S -
#248 "Húzott egyet a brácsán" S:fsad:fas:Fsa:A:SAD:DS -
#247 jó lenne szarni egyet:DDDD -
#246 Amúgy ez a cel ez milyen kutya fajta? -
kocsisgabor9999 #245 Meg mást sem. -
kocsisgabor9999 #244 Nem baj akkor sem eszem meg ezt a szart a TV-ből. -
#243 van ilyen nézettségi adatot mérő készülék a tv-den? nincs? akkor lényegtelen, mert nem számítasz bele a nézettségbe -
#242 ez a benkő nem semmi ember -
doomdoom #241 Csatlakozom az előtem szólóhoz!
Kitartunk!!! -
kocsisgabor9999 #240 Hajrá Celebek! Hála a józan eszemnek még nem mertem megnézni egy adást sem. Nehogy már növeljem a nézettséget ezen a trágyadombon, ahova egyébkén sok birkát odavonzottak. Sajnálom azt akinek már kiszívták az agyát. Igazán sajnálom! Ezért gyűlölöm a TV-t. Mert egyre kevesebb olyan ember van az országban és a világban is aki csak KEVÉSBÉ ismétlem
K E V É S B É lett erkölcsi nulla. Lassan már egy kutya intelligensebb lesz mint "ti" a TV buzik. -
doomdoom #239 Miért nincs online adás???
Holl vannak a celebek?
???
??
?
-
doomdoom #238 Túlélők!!!
Előre! (találjatok 1 kis rizst-és babot). -
doomdoom #237 Nem nézhetünk,ugy mint a való-világ műsorba?
Akkor lehet,hogy elhinném,hogy ott vannak és két ember fát gyüjt.
-
Larvin #236 1ébként csodálkozom a műsoron, mert komoly veszélyeknek teszik ki őket
én tuti perelnék (mondjuk én el se mennék egy ilyenre)
- pszichológiai traumáknak teszik ki őket
- szabad ég alatt alszanak?
- egészségügyi veszélyek, vírusok, vizes ruha-megfázhatnak stb.
(kíváncsi vagyok ellátták-e normálisan a Benkő lábát)
- éheztetik őket?????
Már korábban is volt egy két műsor amin kiakadtam pl: pókot tetettek a szájukba stb.
Szerintem ez szemét dolog, bár igaz ami igaz, ha ők ezt vállalják, akkor meg is érdemlik -
#235 Igen, ez nekem is feltünt. Meg az is hogy tegnap Évi mosta a fogát, holott úgy tudom csak ruhát lehetett magukkal vinni.
De lehet hogy a készítők adtak nekik, de akkor is egy kicsit szvsz csalás. Ha a dzsungelbe vannak, akkor ne legyen már fogkrém, sőt még én WC papírt se adnék nekik, hanem a fáról kellene levelet tépni, és azzal kitörölni a popsit(a lányoknál pisilás után meg persze a khm...puncit).
Gonosz lennék! -
#234 Argentína - elméletben. Pontos hely? Szerintem, nézz utána a honlapon.
[Halkan: szerintem ott sem fogják leírni.] -
doomdoom #233 Holl vannak a celebek?
A kamun kívül!!! -
doomdoom #232 Miért nincs online adás???
Megnézném,hogy hajnal 2-kor ott vannak e a celebek.!!! -
doomdoom #231 Miért nem nézhetünk,ugy mint a való-világ kamerái közzé??? -
#230 mer ott hidegvanmost meg nemmenő a tvknek magyarországon való showforgatás :O -
#229 Másrészt: miért kell ahhoz Argentínába kiutazni, hogy megszivassák őket? Túlélő tábort a Bakonyban, Börzsönyben és a Cserháton is létre lehet hozni. Csúszómászókat is simán be lehet vadászni.
Amúgy, én például vaddisznó ürülék közepébe tenném a napi élelmüket rejtő doboz kulcsát...
-
doomdoom #228 akkor hiszem,ha élőben betekinthetünk a celebek életébe.
-
#227 Egyébiránt, nem tűnt fel senkinek, hogy mennyire tiszták? Értsd: azért a "dzsungelben" nem lehetnek ennyire sterilek a körülmények, hogy még egy hangya se másszon rájuk...
Az is röhej, hogy majd' 100 méteres körzetben körbe vannak kerítve, elszeparálva a vadállatoktól... [emberek őrzik őket stb.] -
#226 hiszem, ha lessz live cam a fán, amivel nézhetők non-stop. (nem téged akarlak oltani, de ez TV) -
#225 Mert az is. -
#224 Egyébként tényleg a dzsungelben vannak? Nekem valahogy olyan műnek tűnik jópár dolog. -
#223 Nincs fenn valahol a videó?:) -
#222 az hatalmas volt XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ..szakadtam :D -
mike369 #221 az súlyos volt :)
- ettől rettegtem gyerekkoromban
- a víztől??? :D -
#220 JÁÁÁJ EZ NAGYONKÍGYÓ!!!!! -
#219 Valaki kicsavarta a kobrát? XD -
Dean Winchester #218 például te :D