1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
mike369 #337 gyakorlatilag így az egész műsor egy való világ x "sztárokkal"
csak itt nem falak vannak körülöttük, hanem egy kipucolt erdősáv -
#336 A hideg vízbeni fürdés: OK
Szappan, törölköző: nem OK
A védelem: nem OK - a természetben ki őrizné az embert?
Szerintem, akkor lenne reálisabb, ha mondjuk éjszakai őrséget kellene szervezniük.
Remek kis feszültség forrás lenne, feldobná a műsort és még inkább próbatételnek lehetne tekinteni, mint ezeket a bohóckodásokat, amiket mesterséges körülmények között "szenvednek el"... -
#335 Köszi, ezt észre se vettem... -
#334 Nagyrészt egyetértek, de pl. a tisztaság rajtuk múlik. Egy nap 2-szer fürdenek vagy tisztálkodnak. Őrizni meg azért kell őket, hogy ne legyen tragédia. A Survivor se egy vadállatoktól hemzsegő szigeten játszódott szerintem. A többivel viszont teljesen egyetértek. -
technopeter #333 És cigit is kapnak, tegnap a Soma ott szívta... -
#332 Olyan az egész műsor, mintha a panelközi kis parkba mentek volna le szombat délután, melegítőben táborozni, s ha valami kell, akkor felugranak a lakásba... -
#331 Foglaljuk össze, hogy miért nem valódi a műsor, szerintünk:
1. Túl tiszta minden körülöttük
2. Rendes ételt (műsorban is elhangzott, pl. Márk által), ruhát kapnak
3. Szinte minden táborozáshoz szükséges eszköz a rendelkezésükre áll
4. A tábor környezetében egyedül csak lepkék, és apró gyíkok vannak, holott - a műsor szerint - a dzsungelben "élnek"
5. A biztonságukra számos ember vigyáz
6. Nincsenek "live" kamerák
7. A stáb köztük ill. mellettük él - ergo, nincsenek egyedül
8. A próbák dedósak
9. Tiszták = szappan és tiszta ruha...
-
#330 A szavazás tisztaságában én is kételkedem, érdekes, hogy mindig az kapja a feladatot akihez a legjobban illik. A nép inkább szopatni akar. -
#329 Értem. Köszi az információt.
Örülök, hogy tévedtem. -
#328 Az nem az a vízesés volt, ezen felfelé ment a próbán meg lefelé kell menni.
vízeésen felfelé itt van a 2. adásban 11 prec körűl -
#327 Nekem ez a Sugarloaf - nem a mostani. -
#326 Én úgy tudom: 3 hétig. -
Larvin #325
Dér Heni a Megasztárban tűnt fel -
#324 Attól, hogy ő vállalta a felkérést... :)
-
#323 Úgy olvastam újságíró... -
Larvin #322 Ki ez a Szabó Patrícia amúgy, és mitől celeb? -
#321 Ezt most találtam:
"Celeb vagyok ments ki innen Szép summát kapnak a 18 napos kalandért a sztárok
Győzikét 2,5 millióért szívatják.
Kegyetlen bánásmódban részesülnek a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor játékosai! Győzike, Dér Heni, Soma, Falusi Mariann, Horváth Éva, Szabó Patrícia, Benkő Dániel, Czene Attila, Bárdosi Sándor, Mark és Steiner Kristóf – ők azok, akik nem csak a civilizációtól távol mérettetik meg magukat Argentína esőerdeinek mélyén, hanem szigorú szabályrend szerint kell élniük."
Na most Győzike, Dér Heni, Soma, Falusi Mariann, Horváth Éva, Szabó Patrícia, Benkő Dániel, Czene Attila, Bárdosi Sándor, Mark az oké, ők tényleg mentek. De A Steiner Kristóf mit keres a felsorolásban ha ő nincs is ott? -
#320 igen, Heni a Sugarloaf énekese:). És szvsz ő a legszebb a lány csapatban... Amúgy meddig fog ez a műsor tartani? -
#319 Ááááá. Rákattintottam a ReTek-re...
A Sugarloaf énekesnője?! Az egy régi csapat. A vizihullás daluk - meztelenül énekelte az énekes - óriási volt :)
-
#318 Csak azért, mert a Horváth Éva mellett ez a Dér Heni lány is szimpi...
Horváth Évában egyébként az évek óta villogtatott értelem tetszik: voltak bulváros dolgai neki is [lám, plasztika, újságok, plakátok stb.], ám egyre inkább érett és okos nő benyomását kelti, melyben erős szerepe van az általunk annyira nem kedvelt média szereplésnek, és a magánéletében történt dolgoknak is.
A Dér Heni csak nem énekes? Jó hangja - az alakja mellett - van.
-
#317 Azért azt gyorsan, frissiben hozzáteszem: a fiatalabb "lányok" a csapatban rendkívül jó alakkal bírnak.
Kérdés: ki ez a Dér Heni? Életemben nem hallottam róla...
Kiderült már, hogy a Patrícia kinek a kicsodája?
[Bulvár online/offline lapokat nem olvasok]. -
#316 Legalábbis 2 naponta biztos :D "Jajj ez nagyon kígyó" XD -
#315 Szerintem:
1. nap: Győzike - igen, volt
2. nap: Soma - igen, volt
3. nap: Benkő - igen, volt
4. nap: Czene - igen, volt
5. nap: Éva lesz
6. nap: Sanyi lesz
7. nap: Mariann lesz
8. nap: Mark lesz
9. nap: Patrícia lesz
10. nap: Heni lesz -
#314 Arról nem is beszélve, hogy mindennap más fog menni próbára...
Holott, ha valóban a néptől függne, akkor csak Győzike szenvedne... -
#313 Szóval akkor ezek szerint az egész szavazás, miszerint a nézők döntik el ki megy bátorságpróbára egy nagy kamu,átverés,f*szság,etc.,etc.
Gratula Retek Klub:S. -
#312 Ő volt - ismerem Czenét.
Azt, hogy az egész már fel lett véve! Ugyanis, akkor adták le, amikor Balázsék még csak lemenőben voltak a táborba, hogy bejelentsék, ki megy tegnap (?) próbára...
-
#311 Szerintem nem ő volt... De ha igen, akkor ez mit bizonyít? -
#310 Nem tűnt fel senkinek, hogy még a próba előtt be lett vágva, ahogy Czene ereszkedik le a vízesésen?????!!!! - a szavazást propagáló klipben tettenérhető volt. -
Dean Winchester #309 hja,nem is annyira kemény ez a dzsungelben lét mint ahogy beharangozták :(
-
Dyrtyho #308 :) -
#307 Vagy esetleg valami jó kis dzsungeltúra,mondjuk egy 10km-es:-)Mindenkire nyomkövetőt,ha vaalmi gond lenne,és figyelni,hogy mikor,hogyan jutnak el a célig,és szakaszokra bontani,mint egy rallyversenyt,nah az még jó kihívás lett volna!
Hogytudnak megküzdeni elemekkel,élőlényekkel.Biztosan találkoztak volna veszéllyel. -
#306 Mondjuk ez a bátorságpróba nemvolt valami erős.
Végülis én is bevállalnám simán. Hisz effektív bajod nemlehet,csak ha fóbiában szenvedsz.Ha mondjuk pókokat raknának,meg nyílméregbékát,meg elektromos angolnát,esetleg kisebb kajmánokat,vagy hangyákat,termeszeket.Nah az bátorság lenne!Bár szerintem akkor kelene az orvosi stáb is azonnal:-)
Egy közepes méretű kígyó,főleg ami nem is nagyon veszélyes,max pici harapás,vagy madrak,meg patkányok,főleg elég félénknek tűntek,meg kicsi malac.hmmm..Szóval ez nem valami acélos.
Ezt úgy lehetet volna megcsinálni,ki mitől fél,és akor azt rakni neki!Hohy letudja e győzni a maga félelmeit,mint Győzike aki ugyebár nemtudta.Pedig azok a békák,kígyók sem voltak vezsélyesek,csak esetleg szép példányok. -
#305 még1 survivort kellett volna csinálni inkább, csak celebekkel..
ebben már szvsz tényleg túl sok a "luxus" -
#304 ez a szavazás nagy kamu -
#303 nem gondoltam hogy ilyen flancos kaját fognak kapni -
#302 ez is érdekes hogy a fürdéshez még szappant is kaptak.A survivorben azért ilyen nem volt ott mindent maguknak kellett megcsinálni. -
#301 talán nézni kéne a műsort... azért, mert a bátorságpróbán 10 csillagot szerzett a benkő... -
#300 most miért kaptak ennyi kaját??(kolbászt,zsemlét meg ilyesmit)
ááá tiszta ratyi az egész ilyen nincs szinte mindent megkapnak. -
#299 jól választottak, nem értem mi a baja -
#298 győzőőőőőőőőőőőőőő, de most mé akadt ki? megint rosszul választottak?:D